«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Η νέα εκπομπή του Άγγελου Καραγεώργου (κλικ στην εικόνα)

9 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ AYTO ETOIMAZOYN???

    Snowpiercer (2013)Xιονοστιβάδα

    https://tainio-mania.online/load/drama/1/2-1-0-1354

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑΙΝΙΑΡΑ!!!!!
      ΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.
      Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΚΟΒΙΝΤ ΕΜΒΟΛΙΑ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ( https://rumble.com/v2u31yo-dr.-ana-mihalcea-bidens-universal-nanotechnology-vaccine-and-zombie-blood.html )
      ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΜΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ (ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΙΝΕΖΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ -ΚΑΤΑ ΚΑΛΕΡΓΚΙ- ΜΙΑ ΜΙΓΑΔΙΚΗ ΦΥΛΗ ΥΠΑΚΟΥΗ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΡΩΕΙ (ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ) ΜΠΑΡΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ (ΣΑΝ ΚΥΔΩΝΟΠΑΣΤΟ ΣΤΗΝ ΥΦΗ) ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΣΑΡΙΔΆΛΕΥΡΟ!!

      Διαγραφή
    2. ΚΩΣΤΗ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΔΙΟΔΟΤΑΙΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΩΣΤΗ Αυτο μας ετοιμαζαν ηθελες να πης ε? Αλλααα δεν τους βγηκε Εεεεχεχεχεχεχεχεχεχε Αααα Καλω ηλθατε στο Q F S xexexexexexexexe Με ολη μου την αγαπη Μιχαλακης Ο Σκορπιος

      Διαγραφή
    3. Nαι, νομίζω πως το "Καλέργκι" έχουν αρχίσει να το βάζουν στον κ@λο τους και το ξέρουν. Δες τί γίνεται Γαλλία, Ιταλία και κυρίως Πολωνία, Αυστρία. Δεν θα μάς αναμίξουν, ξεσηκώνονται οι Ευρωπαίοι.
      Το Q F S ελπίζω να χρησιμοποιηθεί με σωστό τρόπο από τις σωτήριες δυνάμεις, γιατί δεν διαφέρει πολύ από το αχρήματο σχέδιο των κακών.
      Καλό μήνα, κι εμείς σε αγαπάμε πολύ Μιχαλάκη μου!

      Διαγραφή
  2. Final Days Worldwide Premiere
    Stew Peters Network
    Έκθεση των Τελικών Ημερών ---
    H Επιστημονική Τεχνολογική Ελίτ και H επιθυμία τους να γίνουν θεοί. Η πανδημία του Covid ήταν η δοκιμαστική πορεία για μια ακόμη πιο απαίσια πλοκή που θα ακολουθούσε.

    https://rumble.com/v2r004k-final-days-worldwide-premiere.html

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Max Igan: ΓΡΑΦΕΝΙΟ τώρα και σε Σερβιέτες για την περίοδο !!!

    https://rumble.com/v1hzh7t-max-igan-.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ''ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ" .
    Το Ντοκιμαντέρ του Stew Peters με τίτλο 'DIED SUDDENLY'. Στο Ντοκιμαντέρ μιλούν επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων όπως o Dr. Ryan Cole, ο Dr. James Thorp, ο Steve Kirsch για τις παρενέργειες των σκευασμάτων της Covid-19, τους ξαφνικούς θανάτους, τα ευρήματα και τη στατιστική (αύξηση θανάτων, μείωση γεννήσεων, αύξηση αποβολών κ.λπ.)

    https://www.brighteon.com/8d820cd3-b155-41c1-aab9-18c4ec2dc92f

    ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα Κώστα,

    Αυτή είναι η τελευταία φορά που παρακολουθώ τις απόψεις ενός παιδιού που δεν δέχεται άλλες απόψεις .
    Ένα φοβισμένο άτομο πou κατά τη διάρκεια του Covid τα βίντεό του ήταν πραγματικά.. αλλά έχει ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ προσπαθώντας ΜΟΝΟ να τρομάξει τους τηλεθεατές του ενώ βλάπτεται η γνώμη τους για τη Ρωσία , την Κίνα και τις BRICS.

    END για εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

      Συμφωνώ απολύτως φίλε μου Con, γι αυτό και είναι σπάνιες πλέον οι παρουσιάσεις των βίντεο του Άγγελου, σε επίσημες αναρτήσεις όπως η παρούσα. Οι αναγνώστες μπορούν έτσι κι αλλιώς, να μπαίνουν στην ιστοσελίδα του από το γκάτζετ που έχουμε φτιάξει στο δεξί μέρος της αρχικής μας σελίδας. Έχω επανειλημμένως μιλήσει στον Άγγελο για το θέμα αυτό, ο οποίος είναι καλό παιδί και εκτιμώ τους άλλους αγώνες του, αλλά δεν αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι τα πράγματα όπως νομίζει. Έχει μπει στην λογική του στημένου δυτικού ρεύματος. Δεν τον πιέζω πια γιατί περιμένω ότι κάποια στιγμή θα καταλάβει το λάθος του. Και.. τί ψάχνεις τώρα.. Εδώ υπάρχει μπατριωτικό μπλογκ πολύ γνωστό.. το οποίο διαδίδει ότι ο Πούτιν είναι άνθρωπος των Rothchild . και σε αυτή την περίπτωση.. δεν παίζει απλά άγνοια όπως του Άγγελου, αλλά μάλλον κάτι πιο πονηρό.

      Διαγραφή