«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Συνέντευξη του ηθοποιού Jim Caviezel στον Steve Bannon: «Η CIA λειτουργεί το μεγαλύτερο κύκλωμα παιδεραστίας στον κόσμο και έχει ως μέλη μερικούς από τους πιο ισχυρούς ηγέτες του κόσμου»


 Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τον Στίβεν Μπάνον την Τρίτη, ο Μπάνον επικεντρώθηκε στην προώθηση της νέας ταινίας του Caviezel "Sound of Freedom", η οποία βασίζεται στην αληθινή ιστορία ενός πρώην κυβερνητικού πράκτορα που ξεκίνησε μια αποστολή για τη διάσωση παιδιών από σωματέμπορους στην Κολομβία.

Ο Bannon ρώτησε τον Caviezel αν πιστεύει ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ παίζουν ρόλο στη βιομηχανία εμπορίας ανθρώπων.

"Απολύτως", απάντησε ο Caviezel. "Οι υπηρεσίες με τα τρία γράμματα, όλες εμπλέκονται".


"Πιστεύετε ότι αυτό είναι μέρος του ανώτερου κυβερνητικού μηχανισμού που απλά δεν θέλει να το αγγίξει;" ρώτησε ο Bannon, προσθέτοντας ότι "επωφελούνται από αυτό. Δεν τους πειράζει αν συμβαίνει... και όπως είπατε, υπάρχουν πέντε πράκτορες ναρκωτικών για κάθε έναν πράκτορα εμπορίας ανθρώπων. Αυτή η διακίνηση είναι ένα τεράστιο πρόβλημα, οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι είναι πρόβλημα".


"Αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν ξέρω ποια είναι η γνώμη του Τιμ, αλλά σίγουρα η γνώμη μου είναι ότι αυτό είναι κάτι που δεν θέλουν να λύσουν", απάντησε ο Caviezel. "Και έτσι, θα χρειαστεί το κοινό για να ρίξει φως σε αυτό".


"Πιστεύετε ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο απέκρυψαν αυτή την ταινία για τρία χρόνια;" ρώτησε ο Bannon.


"Απολύτως", είπε ο Caviezel.


"Μπορεί να έχεις 14 άτομα στο δωμάτιο και όλοι να σε θέλουν, αλλά δύο έχουν αρκετά μεγάλες φωνές ώστε να μπορούν να κλείσουν αυτούς τους δώδεκα. Και έτσι αυτή τη στιγμή, δεν νομίζω ότι ήταν έξυπνο για την Bud Light να, ξέρετε, κάποιος ξύπνησε το πρωί και είπε: 'Ε, ας βάλουμε αυτόν τον τρανσέξουαλ στο κουτάκι της μπύρας μας. Εντάξει; Και μετά η Target κοιτάει και λέει, "Ουάου, κοίτα όλα αυτά τα δισεκατομμύρια που χάνουν. Πρέπει να το κάνουμε κι εμείς αυτό". Προφανώς, κάτι συμβαίνει, σωστά;".

 

Δείτε ολόκληρα τα βίντεο, ΕΔΩ

 

 

3 σχόλια:

  1. ΟΙ Παιδόφιλοι ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ: Οι ελίτ που κυβερνούν τον κόσμο μας ελέγχουν επίσης όλα τα μεγάλα κυκλώματα παιδεραστών στον κόσμο με τη βοήθεια της CIA. Πρόεδροι, γερουσιαστές, μέλη του Κογκρέσου, Royal Bloodlines, ηθοποιοί, ελίτ εμπλέκονται όλοι στη σεξουαλική διακίνηση παιδιών 2 εκατομμυρίων παιδιών.

    8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ: Πρώην εκτελεστικό στέλεχος των Ηνωμένων Εθνών και πρώην Πρόεδρος της Λέσχης της Ρώμης για την Ευρώπη επιβεβαιώνει ότι οι Ολιγάρχες που κυβερνούν τον κόσμο μας (Η Επιτροπή των 300) είναι παιδόφιλοι που ελέγχουν τα συστήματα παγκόσμιας σεξουαλικής διακίνησης παιδιών
    και ελέγχουν τον ΟΗΕ και το WEF .
    Η ατζέντα των Ηνωμένων Εθνών για το 2030 είναι η ίδια με την ατζέντα του Νταβός (WEF), αυτές οι ΜΚΟ εμπλέκονται και οι δύο στην παγκόσμια σεξουαλική εμπορία παιδιών.

    Η βασιλική οικογένεια, ο πρίγκιπας Άντριου, ο Μπιλ Γκέιτς, ο Μπιλ Κλίντον 26 αεροπορικά ταξίδια, η Χίλαρι Κλίντον, ο Έχουντ Μπαράκ, πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ, ο Λέον Μποτστάιν, πρόεδρος του Bard College, ο Γουίλιαμ Μπερνς, διευθυντής της CIA, ο Νόαμ Τσόμσκι, ο Τέριε Ρόντ-Λάρσεν, σημείωσαν πρώην διπλωμάτης, Joshua Cooper Ramo, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της FedEx, Ariane de Rothschild, πρόεδρος του Edmond de Rothschild Group.

    Γενικός σύμβουλος Goldman Sachs, Lawrence Summers, Alan Dershowitz, Emmy Taylor, Sarah Kellen, Eva Dubin, Glen Dubin, Jean Luc Brunel, Nadia Marcinkova, Marvin Minsky, Henry Jarecki, Naomi Campbell, Ron Eppinger, Stephen Hawking, Kevin Tuckers Ch, .
    Πάνω από 8 εκατομμύρια παιδιά εξαφανίζονται ετησίως, 8 εκατομμύρια είναι ολόκληρος ο πληθυσμός της Αυστρίας. Εξαφανίζονται χωρίς καμία πληροφορία. Αυτή η εγκληματική ενέργεια πρέπει να σταματήσει. Πρέπει να παλέψουμε για τα παιδιά μας. Πρέπει να τους προστατεύσουμε. Η πιο αθώα αθωότητα τρομοκρατείται, βασανίζεται, πωλείται ως σκλάβος του σεξ και βιάζεται 10 φορές την ημέρα για χρόνια. Κι αν αυτό ήταν το παιδί σου;

    Ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί οι Ολιγάρχες, ξέρουμε ποια είναι η Επιτροπή των 300, γνωρίζουμε τους ηγέτες του ΟΗΕ και του WEF, έχουμε τα ονόματά τους. Ως πότε θα τους αφήνουμε να κάνουν αυτό το κακό στα αθώα παιδιά μας; Τι συμβαίνει με την ανθρωπότητα; Γιατί δεν θα ενεργήσετε; Κλείστε τα μάτια σας και δείτε τα δάκρυα και ακούστε τις κραυγές ενός 5χρονου κοριτσιού που κρατιέται κάτω και βιάζεται μέχρι να αιμορραγήσει.

    ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ:Πρέπει να είμαστε ατρόμητοι και να κυνηγήσουμε όλες αυτές τις ελίτ παιδεραστές που ελέγχουν και λειτουργούν αυτά τα κυκλώματα βασανιστηρίων, βιασμών, αδρενοχρώμων και δολοφονιών σεξουαλικής εμπορίας παιδιών.
    Αυτή είναι η πραγματικότητα στον κόσμο μας, αθώα παιδιά κατά εκατομμύρια πωλούνται για σεξ, βασανιστήρια και βιασμούς κάθε χρόνο και δεν γίνεται τίποτα γι’ αυτό, τίποτα. Αν ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει τη διαφορά και να σώσει εκατοντάδες παιδιά,φανταστείτε τι θα μπορούσαν να κάνουν ένα εκατομμύριο γενναίοι άνδρες.

    https://twitter.com/writeexpress/status/1663196159274536960

    https://twitter.com/SpartaJustice/status/1659266933672353792

    https://twitter.com/politicsscorned/status/1668898150608941056

    ====
    ELITE-PEDOPHILIA-SYMBOLISM

    https://twitter.com/ezdubs_bot/status/1668489279562043392

    ΔΕΙΤΕ OΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ,ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΜΑΘΕΙΣ.
    ====
    Η εμπορία ανθρώπων θα υποφέρει πολύ μετά τις 4 Ιουλίου 2023, όταν η ταινία Sound of Freedom θα κυκλοφορήσει σε περίπου 3.150 κινηματογραφικές αίθουσες:
    Ο σκοπός αυτής της ταινίας είναι να βάλει τα φώτα της δημοσιότητας στο παγκόσμιο κίνημα για τον τερματισμό της εμπορίας ανηλίκων με την επιτυχή διανομή αυτής της ταινίας σε ένα παγκόσμιο κοινό.
    Το The Sound of Freedom είναι μια αληθινή ιστορία του αγώνα ενός άνδρα να σώσει όσα περισσότερα παιδιά μπορεί από τη φρίκη της σεξουαλικής εμπορίας παιδιών. Αυτά τα εκατομμύρια αθώα παιδιά υποφέρουν καθημερινά αφάνταστους πόνους και βασανιστήρια και εμείς ως κοινωνία το επιτρέπουμε.

    https://invest.angel.com/freedom

    AΓΓΕΛIKH-AXAΡNAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η επίσημη ατζέντα του ΠΟΥ και του ΟΗΕ για την ομαλοποίηση της παιδοφιλίας
    ΕΓΓΡΑΦΑ
    https://oimaskespeftoun.blogspot.com/2023/06/blogpost_30.html?sc=1687660759444#c2521941559422624472

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ: Υπάρχει ένα κίνημα αυτή τη στιγμή για να απευαισθητοποιήσει τον κόσμο στη σεξουαλικότητα των παιδιών. Υπάρχει μια κίνηση ομαλοποίησης, αποδοχής, επιτρεπόμενης και υποδοχής της Παιδοφιλίας. Διδάσκεται σε συνέδρια mainstream θεραπείας. Αυτός είναι ο κρυφός πόλεμος ενάντια στα παιδιά μας.

    Βιάζουν 2χρονα και 5χρονα εκατοντάδες φορές την εβδομάδα. Κάθε χρόνο περίπου 2 εκατομμύρια παιδιά διακινούνται για βιασμό, βασανιστήρια και θυσίες.

    https://twitter.com/SpartaJustice/status/1669413838523908111

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή