«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Sacred Blood - "Μακεδονική Δύναμη" [ ελληνικό epic/power metal ]

Στο 326 π.Χ. ο χειμώνας ήταν κρύος Οι άνεμοι μαινόταν σε πείσμα Κι όμως οι φάλαγγες βάδιζαν Ακούγοντας το κάλεσμα "Ο Αλέξανδρος φτάνει! Υποχωρήστε ή τρέξτε για τη ζωή σας!" Η φήμη διαδόθηκε. Σαν φωτιά που καίει άγρια Ο Μασάγκα, η Όρα και ο Αόρνος πέφτουν... Δες τις πυρές τους μέσα στη νύχτα. Μέχρι τα αστέρια που καίνε ψηλά Σε όλες τις παλιές σατραπείες Ο βασιλιάς Πώρος φοβόταν. Στον Γάγγη προσευχόταν... Αλλά - αλίμονο - μάταια το έκανε!

Μακεδονική δύναμη! Στα πέρατα του κόσμου συγκρούστηκε με τον εχθρό... Ζωγραφισμένοι άνθρωποι και παράξενα θηρία!

Ο Αλέξανδρος δεν θα μπορούσε ποτέ να γνωρίσει κανέναν φόβο. Στη μάχη Με πρίγκιπες πλαισιωμένους Όπου η δόξα στεφανώνει Οι αληθινοί βασιλιάδες των ανθρώπων... - Ακούστε! Χιλιάδες οπλίτες Ο άγριος Ινδός διασχίζει... Με επικεφαλής τον ένα Ο Κριός του πολέμου! - Ο Πώρος έπεσε κάτω... Στο λαμπερό στρατόπεδο Κατέβασε το άλογο Αλλά όχι και τον καβαλάρη. Και ο Βουκεφάλας... Πλήρωσε ένα υψηλό τίμημα... 

Μακεδονική δύναμη! Στα πέρατα του κόσμου Απωθούσε τον εχθρό... κάτω στην άβυσσο...του κρύου Ταρτάρου...

8 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ.....ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ....ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά πόσοι ψηφοφόροι εκλέγουν κυβέρνηση στην Ελλάδα; Ο Γιώργος Ρωμανός απαντά με στοιχεία

    https://youtu.be/t1Z748Nl8FM

    Ο Γιώργος Ρωμανός Συγγραφέας Αναλυτής, Ιστορικός ερευνητής, αποκαλύπτει με αριθμούς και στοιχεία επίσημα των μεγάλο νικητή των εκλογών για τις οποίες λέει ότι έχουν «οπερετικό χαρακτήρα»!

    Πόσοι τελικά ψήφισαν και με πόσους πραγματικά εκλέχθηκε η νέα κυβέρνηση;

    Ο κ.Ρωμανός παρουσιάζει και το προφίλ του αμερικανού επικοινωνιολόγου που είχε αναλάβει τον κ. Μητσοτάκη ,πολύ πριν ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποχή του εκλογικού σώματος 47,3%, η Ν.Δ πρώτο κόμμα με 21,8%.
      Ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος, ο Εβραίος Στάνλεϊ Γκρήνμπεργκ. Το green από το γερμανικό gruen, της αυτής γερμανικής ετοιμολογίας.
      Προηγούμενος επικοινωνιολόγος ο Ζαν Κοέν...
      Άγγελος

      Διαγραφή
  3. ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ, ΑΛΛΆ Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΒΆΖΕΙ ΠΡΑΜΑ...
    https://esxatianasxesi.blogspot.com/2023/07/blog-post_1.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΦΙΛΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα σας μιλήσω για την πρώτη φορά που εμφανίστηκε η ονομασία "Heavy Metal".
    Ήταν στο περιοδικό Rolling Stone, όταν ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Eric Bloom των Blue Öyster Cult, "πώς θα ονομάζατε το μουσικό είδος που παίζετε;".
    Και τότε αυτός, αφού το σκέφτηκε λίγο, προσπαθώντας να βρει έναν χαρακτηρισμό, είπε: "Heavy Metal"

    ΑπάντησηΔιαγραφή