«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

«ΤΡYΠΑ ΤΟΥ OΖΟΝΤΟΣ»


 

Με ρώτησε σήμερα σε ένα ημέηλ του ο φίλος Con (Κωνσταντίνος), ο οποίος διαμένει στο Ντουμπάι στα ΗΑΕ, μια ήρεμη χώρα μέσα στην αραβική έρημο, που κάπως έτσι ονειρεύεται και η Κούλα να ερημώσει την Ελλάδα κατακαίγοντάς την και φυτεύοντας μόνο ανεμογεννήτριες:

" Φίλε μου Κώστα Ταύρε, τί συνέβη στην ΤΡYΠΑ ΤΟΥ OΖΟΝΤΟΣ…..   πoυ οι ίδιοι άνθρωποι μας τρόμαζαν πριν από 20 και πολλα ΑΚΟΜΑ χρόνια ;;;;;;;;;;;;;;!!!  XA XA ΕΠΙΣΚΕΥAΣΤΗΚΕ ΑΠO ΤΟΥΣ ΚΙΝEΖΟΥΣ;; XA XA XA "

 

Τού απάντησα λοιπόν:

Φίλε μου Κωνσταντίνε,

θα σού πω δυο πράγματα και αν θέλεις τα πιστεύεις..

Κατά αρχάς, όταν λέμε "τρύπα του όζοντος", εννοούμε μείωση του όζοντος στην ατμόσφαιρα.
Ε λοιπόν, αυτή η τρύπα.. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ! Kαι είχε γίνει πραγματικά, απλώς οι επιπτώσεις δεν θα φαίνονταν αμέσως, όμως αυτοί όπως πάντα γούσταραν να μάς τρομοκρατούν (σήμερα έχει πλέον εξισορροπηθεί η σύνθεση της ατμόσφαιρας). ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ! ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ, ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ. ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΗ. ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟ -ΣΤΑ ΣΠΑΡΓΑΝΑ ΑΚΟΜΑ- ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΜΙΑΣ ΔΗΘΕΝ "ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ".
 
Το όζον, ως ατμοσφαιρικό στοιχείο, βρίσκεται περισσότερο στην στρατόσφαιρα. Εκεί υπάρχει επίσης οξυγόνο σε μικρότερη ποσότητα. Το όζον απορροφά μέρος της ηλιακής ακτινοβολίας προστατεύοντας έτσι τους ζωντανούς οργανισμούς από κάποιες σοβαρές βλάβες. Την δεκαετία του 80 είχε φτάσει η ποσότητα του όζοντος σε πρωτοφανή επίπεδα, ίσως για να καλύψει ποσοστικά την μείωση άλλου χημικού στοιχείου (αζώτου, διοξειδίου του άνθρακα..; δεν θυμάμαι ακριβώς ποιο) και θα δημιουργούσε επιπλοκές που στη συνέχεια θα διατάρρασαν όλη την ατμόσφαιρα και θα την έκαναν και πάλι επικίνδυνη για τη ζωή στη Γη. Το πιο πιθανό.. με την αύξησή του να έκοβε εντελώς την είσοδο της υπεριώδους ακτινοβολίας στη Γη, καρα-επικίνδυνη εξέλιξη για την ζωή μας! Τότε, ως διά μαγείας άρχισε μια διαρροή του περιττού και επικίνδυνου ποσοστού όζοντος, προς το διάστημα. Αυτό θα μπορούσε να το κάνει, ακριβώς πάνω στην στιγμή που ήταν επείγον να γίνει, μία άνωθεν δύναμη. Δηλαδή..

-- Εξωγήινος πολιτισμός που επιβλέπει την Γη και την ατμοσφαιρική της ισορροπία;
-- Ο Θεός;
-- Τί;

Πάντως το θαύμα έγινε. Γρήγορα γρήγορα. Και δεν προβλέπεται να ήταν αυτοματοποιημένος μηχανισμός της ίδιας της ατμόσφαιρας. Και επίσης ΑΥΤΟΙ.. δεν θέλουν να αντιλαμβάνεται ο κόσμος θαύματα αν δεν τα έχουν στήσει οι ίδιοι. Ανοίχτηκε αίφνης μια τρύπα στο όζον-μαζική διαρροή του προς το διάστημα. Και στην συνέχεια λόγω της τρύπας.. αποκαταστάθηκε η ισορροπία των στοιχείων της ατμόσφαιράς μας. Η "τρύπα" μετά έκλεισε. Και δεν βοήθησε σε αυτό κανένας υποτιθέμενος παριορισμός καυσαερίων ή ό,τι άλλες μπούρδες είχαν πει εκείνη την εποχή για να παρουσιάσουν το θαύμα της αποκατάστασης ως λύση που έδωσε το ίδιο το σύστημα και στέφθηκε με επιτυχία.

Αυτά όλα μάς τα έχει πει ο μέγας φυσικός και ερευνητής Παναγιώτης Παππάς, τον οποίο εδώ και μία δεκαετία περίπου ΤΟΝ ΣΙΩΠΗΣΑΝ με εγκεφαλικό επεισόδιο και η ομιλία του καταστράφηκε σε μεγάλο ποσοστό ώστε να μην μπορείς να διακρίνεις εύκολα τί λέει.

Υπάρχουν ακόμα αρκετά βίντεο του Π.Παππά στο youtube (ΕΔΩ), με τα οποία θα μπορούσε να αφυπνιστεί με συνταρακτικές αλήθειες ο κόσμος, αλλά μέχρι πριν λίγα χρόνια υπήρχε τριπλάσιος αριθμός των βίντεό του, τα οποία τώρα τα έχουν εξαφανίσει. Ανάμεσα σε αυτά μάλλον ήταν και το βίντεο που μιλάει για το θέμα της τρύπας του όζοντος, γιατί όσο κι αν έψαξα τους τελευταίους μήνες δεν μπόρεσα να το εντοπίσω. Γι αυτό και δεν είμαι απολύτως σίγουρος ότι η περιγραφή που έκανα ήταν 100% σωστή.

Το θέμα όμως είναι να τον γνωρίσουν έστω και τώρα οι Έλληνες, πριν εξαφανιστούν και τα υπόλοιπα βίντεο. Βιογραφικό του υπάρχει ΕΔΩ .


Κ-Τ


 

9 σχόλια:

  1. Mεγάλη μορφή!

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ30 Ιουλίου, 2023 00:36

    Καμία φορά σκέπτομαι οτι δυναμωσαμε και αν κάνουμε ένα Μπου θα κλάψουν σαύρες και φιδομανες.

    Μας έκαψαν με τις φωτιές μας λήστεψαν με τα κατοχικά πλεονάσματα μας ξεριζώνουν η έτσι νομίζουν με σεισμούς θα μας κάνουν και εισβολή χαμηλής κλιμάκωσης..
    ε Και;
    Δεν πεθαίνει ο Έλληνας
    Δεν εγκαταλείπουμε ούτε σπιθαμή ούτε λίτρο οξυγόνου Ελληνικού .Εμείς είμαστε εδώ
    Εσείς φεύγετε όπως οι ναζί
    Η Ελλάδα τρώει αυτοκρατορίες

    Ωπ.Νεο κύμα μποχας

    Μπου ρε πουστηδες ερπετά και φιδομανες

    Μπου και Αέρα και Ελ Ελ Ευ και Ζευς Σωτήρ Νίκη και Αθήνα Ενυαλιος και Σωσων Κύριε τον Λαό σου.
    Ήδη κλωτσανε τα φιδοδερματα σας τα παιδιά των Ελλήνων που παίζουν στους δρόμους τον Πόλεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ......
    KU LEE ΑΚΟΥΣ???

    https://m.facebook.com/radiolefkimmi/videos/1426349528159186/?ref=embed_video&t=157&wtsid=rdr_01vYVw5KGZCZ7UOAQ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ "Χ" ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΤWITTER

    http://enaasteri.blogspot.com/2023/07/spacex-twitter.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oi φωτιές είναι σίγουρα ένα σχέδιο του Mr ΚOULIS με τη συνδρομή του φίλου του Εrdogan ώστε τα ευρωπαϊκά πρόβατα να μην έχoυν KAMIA αμφιβολία KAI να ενισχυθη η HOAX “Climate Change” (Πoυ πριν ήταν το Climate Freezing (θυμηθείτε τo Hollywood FILM τη Νέα Υόρκη στον πάγο), μετά Global Warming ΚΑΙ ΕΠΕΙΔH OΛA HΤΑΝ ΕΝΑΝΤIΟΝ ΤΟΥΣ το άλλαξαν σε CLIMATE CHANGE !!!! XA XA XA XA ----

    …….Και για να σκοτώσει την ομορφιά της Ελλάδας με ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙEΣ επειδή δεν είναι Έλληνας, δεν αισθάνεται τίποτα για την Ελλάδα και στην πραγματικότητα μισεί ό,τι είναι ελληνικό. Όπως ένας καλός Εβραίος ο ίδιος και η οικογένειά του είναι….έχει σχεδιάσει ότι τα περισσότερα σπίτια και γη να αγοράζονται από Ισραηλινούς……που αυτομάτως με τη χρυσή βίζα γίνονται κάτοικοι που κανείς δεν θα μπορέσει ποτέ να στείλει έξω από την Ελλάδα……COPY PASTE FRANCE !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανείς;;;;
      Ποτέ;;;;;
      Τον μίστερ Νάσερ να ρωτήσετε για το πως.
      (Η ιστορία είναι φίλη μας.)

      μνκ

      https://cognoscoteam.gr/archives/15059

      Διαγραφή
  6. Τώρα μας καίνε,το φθινόπωρο μας ετοιμάζουν όλα τα τσιπαρισματα, κανένας Έλληνας δεν πρέπει να πάρει την ταυτότητα και να μη δεχτεί το ηλεκτρονικό πορτοφόλι,και επιτέλους σαν Έλληνες όλοι μαζί να τους πετάξουμε να τους κρεμάσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή