«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Βαρκάδα του καλοκαιριού

Η συλλογή αυτή αναρτήθηκε εχθές στο youtube. Εχθές αποχαιρέτησα άλλο ένα φίλο συνομήλικο που είχε πειστεί για την προστασία του τετάρτου παρασήμου.

12 σχόλια:

  1. Πώς άλλαξε η προσωπικότητα πολλών ανθρώπων μετά την πανδημία και τα μέτρα για την αντιμετώπιση της
    https://lumi-news.gr/pos-allaxe-i-prosopikotita-pollon-anthropon-meta-tin-pandimia-kai-ta-metra-gia-tin-antimetopisi-tis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κώστα καλημέρα,

      Το άρθρο είναι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΟ. Αναφέρει πράγματα που εμείς οι Διοδοταίοι τα σχολιάζουμε και τα λέμε εδώ και πολύ καιρό. Σιγά σιγά θα βγεί στην επιφάνεια και η ποιο "ακραία" παρενέργεια, η οποία είναι η ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ !!! Όσο συνομωσιολογικό και αν ακούγεται, θα αποδειχθεί ΑΛΗΘΕΙΑ !!

      Κρίμα. Πολύ κρίμα για τους συνανθρώπους μας που παρασύρθηκαν. Για τα ερπετά και τους άψυχους ανάποδους ΔΕΝ θα λυπηθώ διόλου. Όμως για όσους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ τους πίστεψαν, μόνο λύπη συμπόνοια και υπομονή.

      Θα δείτε οτι αυτό που λέγεται εδώ και δυο χρόνια, δηλαδή οτι θα μείνουμε λίγοι, θα βγεί και αυτό αληθινό. 3 7 10 !!!

      Έρρωσθε

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    2. Κωνσταντίνε.
      Από τότε που η άνθρωποι έχουν αναγάγει σε λατρεία τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές " δεν αντέχουν να ζορίζονται από παραπάνω ζεστό καιρό ή και κρύο καιρό, δεν μπορούν χωρίς τηλεόραση κινητό ή μουσική, κ.α."
      Από τότε που έχουν αναγάγει σε λατρεία τα σώματα "τρίχες, νύχια , πόδια, στοκάρισμα προσώπου και δέρματος, πλαστικές μπότοξ κ.ο.κ.",
      Από τότε που έχουν αναγάγει σε λατρεία κάθε τί που τους κοπαδοποιεί " αθλητικές ομάδες, κόμματα, τοπικισμός, είδη μουσικής, κ.α."
      Από τότε που λατρεύουν οι άνθρωποι πρόσωπα " τραγουδιστές , ηθοποιούς, πολιτικούς, δημοσιογράφους , αθλητές,κ.ο.κ
      Από τότε που έγινε λατρεία ο τρόπος διαβίωσης των ανθρώπων "αθλητικές διοργανώσεις, συναυλίες, μπαράκια, ξενύχτια, βόλτες στην αγορά".
      Από τότε που οι άνθρωποι έχουν πέσει ως θύματα αλλά και ηθελημένα σε αυτές και άλλες ειδωλολατρείες , παραδίδοντας σώματα "π.χ. εμβόλιο" και ψυχή,.
      Από τότε άλαξε η προσωπικότητα του καθενός.

      Διαγραφή
    3. Εδώ και χρόνια έχει αλλάξει η προσωπικότητα των ανθρώπων αλλά με την κατάσταση της πανδημίας έχει φανεί η σκουριά και η σαπίλα που καλύπτει το κάθε πρόσωπο

      Διαγραφή
  2. Μέρος 1ο

    @kyrios
    Αγαπητέ φίλε, νομίζω ότι παρανόησες την ουσία του άρθρου. Μιλώ για το άρθρο με την αλλαγή προσωπικότητας μέσω του τσιμπήματος.

    Τσουβαλιάζεις τα πάντα και θεωρείς ότι έχει αλλάξει η προσωπικότητά μας επειδή πχ υποστηρίζουμε μια ομάδα (α ρε ΑΕΚάρα τι τους κάνεις χαχα) ή μας αρέσει ένας τραγουδιστής. Θα συμφωνήσω ότι έχει επηρεαστεί σε ένα βαθμό η ιδιοσυγκρασία μας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει αλλάξει η προσωπικότητά μας. Το πας στο άλλο άκρο και το θεωρείς κακό. Βέβαια έντεχνα αφήνεις έξω από την κριτική σου τις ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, οι οποίες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ επηρεάζουν τα πρόσωπα. Πριν με παρεξηγήσεις, μιλώ για ΟΛΕΣ τις θρησκείες.

    Η "η σκουριά και η σαπίλα που καλύπτει το κάθε πρόσωπο" όπως λες ΔΕΝ καλύπτει το ΚΑΘΕ πρόσωπο, αλλά τα πρόσωπα που την ΑΦΗΝΟΥΝ να τα καλύψει. Συνεπώς το τσουβάλιασμα είναι άτοπο, εκτός αν θεωρείς ότι και εσύ έχεις καλυφθεί από σαπίλα και σκουριά !!!

    @Διοδοταίους

    Η ουσία είναι ότι πολλοί ΑΝΘΡΩΠΟΙ έδωσαν την συγκατάθεσή τους σε "κάποιους" να ΕΠΕΜΒΟΥΝ στο σώμα και την ψυχή τους. Στην ουσία αυτό ΔΕΝ έγινε τη στιγμή του τσιμπήματος, αλλά πιο ΠΡΙΝ. Όταν πήραν την απόφαση να αφήσουν τη μοίρα τους στα χέρια άλλων για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ θέμα αφορά τους ίδιους και όχι μόνο για τα τσιμπήματα. Με άλλα λόγια διάλεξαν στρατόπεδο, όσο και αν αυτό ακούγεται η μέγιστη απόδειξη του διαίρει και βασίλευε. Με άλλα λόγια ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ.

    Εγώ προσωπικά ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ αυτή τους την απόφαση. Ο καθένας έχει την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ να πράξει κατά το δοκούν και κάποιοι συνάνθρωποι αποφάσισαν να ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ αυτή την ελευθερία της βούλησής τους. Όταν έλθει η ώρα θα κριθούν και μάλιστα από αυτόν που πρέπει (ΔΕΝ μιλώ θρησκευτικά). ΔΕΝ θα λυπηθώ για ΚΑΝΕΝΑΝ τους. ΔΕΝ έχω το χρόνο, τη διάθεση, και τελικά ΔΕΝ έχει και κανένα απολύτως όφελος, διότι ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να τους "σώσω" (εννοώ να τους ταρακουνήσω, να τους ξυπνήσω). Άλλωστε είναι ήδη ΑΡΓΑ για αυτούς.

    Για όποιον μπορεί να δει, έρχονται "άγριες" καταστάσεις (τα προεόρτια είναι ΕΔΩ) και η πλειοψηφία ασχολείται με αλλότρια. Έχει πέσει για άλλη μια φορά στην παγίδα των επικυρίαρχων και εθελοτυφλεί.

    Συνεχίζεται …

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το 1-3 ήταν μεγάλη δόνηση.....Ο ...κασέτας ...ήταν μέσα στην νέμεση....χαχα!

      V P X

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Διός κούρε

      Ότι έγραψα στο σχόλιο, γράφτηκε μόνο διαβάζοντας την αναφορά του Κωνσταντίνου, πρωτού ανοίξω το άρθρο, σάρωσαν τον Νού μου και πλημμύρισε η σκέψη μου με αυτές τις εικόνες που γράφω σαν απάντηση.
      Το πολύ δυνατό άρθρο έρχεται και κάνει αναφορά για το μετά των μέτρων που πάρθηκαν τότε , αλλά και το πώς θα κινηθεί η ανθρωπότητα σε λίγο καιρό.

      Η εικόνα που δίνω είναι η αιτία που προκαλεί την αντίδραση των ανθρώπων,
      το γιατί πλέον αυτοί οι άνθρωποι έχουν μεταβλητά ένστικτα.
      τί τους χειραγώγησε και φτάσανε στην πράξη του θανάσιμου αυτοτραυματισμού.

      Δυστυχώς όσοι δεν κρατήσουν απόσταση ασφαλείας από τον επίπλαστο τρόπο ζωής που μας έχουν εντέχνως επιβάλλει, θα πέσουν σε κάποια πλάνη στο βάθος του χρόνου.

      Εύχομαι η κάθαρση να που ξεκίνησε τώρα να τελειώσει σύντομα όσο αιματηρή κι αν είναι.

      Ο Θεός να μας βοηθήσει

      Ο Θεός να μας συγχωρέσει

      Διαγραφή
    3. Επειδή ο kyrios παρέλειψε να αναφερθεί ρητά

      ''Δόξα τω Θεώ πάντων και δη της θεμελίωσης συνταξιοδοτικού δικαιώματος στα 74 ένεκεν''.

      Ν.Κ.

      Διαγραφή
  3. Μέρος 2ο

    Για να συνεισφέρω ελάχιστα στην άμυνά σας, σας λέω να προσέχετε τι ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ, τι ΛΕΤΕ, τι ΕΥΧΕΣΤΕ και τι ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ. Τα πάντα καταγράφονται και ΕΣΕΙΣ οι ΙΔΙΟΙ δημιουργείτε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ σας και κυρίως το ΜΕΛΛΟΝ σας, ειδικά από αυτή την περίοδο και μετά, με τις ενέργειες που ΑΛΛΑΖΟΥΝ. Το πιο σημαντικό είναι ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ και τι ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ παίρνετε. Αν οι αποφάσεις σας πηγάζουν από το φόβο, τότε είστε ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ. Μην περιμένετε κανέναν να σας σώσει αν εσείς οι ίδιοι έχετε παραδώσει την ελεύθερή σας βούληση σε άλλους και το μόνο που πηγάζει από μέσα σας είναι μιζέρια, φόβος και μεμψιμοιρία.

    Ενεργήστε ΑΦΟΒΑ βάσει του τι σας "λέει" η ΨΥΧΗ σας (πρώτη σκέψη, διαίσθηση) και όχι το μυαλό σας (η λογική σας). Το μυαλό σας είναι ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟ. Προσπαθούν να παγιδεύσουν την ψυχή σας μέσω του ήδη παγιδευμένου σας μυαλού !!!! Και φυσικά ΔΕΝ μπορείτε να το κατανοήσετε, διότι το μυαλό είναι ήδη σε πλάνη.

    Τέλος, όσο αφορά τα τσιμπήματα. Ο ΚΥΡΙΟΣ λόγος που έγιναν και γίνονται ΔΕΝ έχει ακόμα βγει στην επιφάνεια. Οι επικυρίαρχοι που είναι "μανούλες" στην παραπλάνηση, έχουν κάνει τον υποψιασμένο κόσμο να νομίζει ότι τα τσιμπήματα είναι για μείωση πληθυσμού (γενικά και αόριστα) και για να επιβληθούν στους ανθρώπους και να τους σκλαβώσουν, λες και τώρα είμαστε ελεύθεροι!!. Έτσι μια ολόκληρη κοινότητα συνωμοσιολογιών και "αφυπνισμένων" (πολλών πληρωμένων και ανάποδων) μας κάνει να κοιτάμε προς αυτή την κατεύθυνση, η οποία για εμένα μπορεί είναι "συμπληρωματική", δηλαδή με ένα σμπάρο πολλά τρυγόνια.

    Θα το πω και ας χλευαστώ. Τα τσιμπήματα γίνονται για να επηρεαστούν οι (επι της Γαίας) απεσταλμένοι και ενσαρκωμένοι Έλ-ληνες (εκ Σειρίου και Ανδρομέδας) και να ΜΗΝ είναι σε θέση να επιτεθούν. Είναι ενέργεια δολιοφθοράς ΠΡΙΝ την ΤΕΛΙΚΗ μάχη. Και επειδή ΔΕΝ ξέρουν ποιοι είναι Έλ-ληνες και κυρίως πόσοι, ενορχήστρωσαν ένα παγκόσμιο "γεγονός" (τύπου False Flag) για να τους παρασύρουν και να τσιμπηθούν. Να είστε σίγουροι ότι οι Έλ-ληνες ΔΕΝ είναι αυτοί που έχετε στο μυαλό σας. Όμως "η κατσίκα δεν τρώει ταραμά". Αυτά προς το παρόν για το συγκεκριμένο θέμα .....

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιας και είπες "εκ Σειρίου και Ανδρομέδας", φίλε Διός Κούρε -ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ ΩΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΣΟΥ- μού επιτρέπεις να πω ένα ανεκδοτάκι;

      Προσγειώνεται στην ταράτσα ενός ζευγαριού ένα UFO και κατεβαίνουν ένας κούκλος εξωγήινος και μια θεά εξωγήινη. Τους βλέπει το ζευγάρι και λέει ο άντρας στη γυναίκα: «Δέχεσαι να πας εσύ με τον εξωγήινο κι εγώ με την εξωγήινη να δούμε πως είναι;» Αφού συμφώνησαν πάει η γυναίκα με τον εξωγήινο σε ένα δωμάτιο και ο άντρας με την εξωγήινη σε ένα άλλο. Προς μεγάλη έκπληξη της γυναίκας αντιλαμβάνεται πως το «μέγεθος» του εξωγήινου ήταν πολύ μικρό. Του το εξηγεί και αυτός στρίβει το αριστερό του αυτί και το μεγαλώνει. Στρίβει και το δεξί του αυτί και το παχαίνει. Αυτή ενθουσιάζεται και συνέχισαν για ολόκληρο το βράδυ…. Τα ξημερώματα οι εξωγήινοι τα μαζεύουν και φεύγουν και ρωτάει ο άνδρας τη γυναίκα: «Πώς πέρασες;;;» «Χάλια, εσύ είσαι πολύ καλύτερος..» του λέει αυτή για να μη του πει το αντίθετο. «Ναι χαλιά ήταν.. Αυτή δεν έκανε τίποτα άλλο όλο το βράδυ απ΄ το να μου στρίβει τ’ αυτιά…»

      Διαγραφή
    2. χα χα χα χα χα χα χα καλόοοοοοο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή