«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Παλαμάς Καρδίτσας είχε πριν τις πλημμύρες 6.000 κατοίκους. ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ ????!!!!!!!!!!!

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

17 σχόλια:

  1. ΔΗΛΩΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ :
    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ
    ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΊΑ ΑΜΟΙΒΗ
    ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟ
    ΜΑΦΙΟΖΩΝ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    Ο ΒΟΗΘΟΣ ΜΟΥ ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΡΈΜΑΣΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΊΧΟΥΣ ΤΟΥ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ Πάντος Αγαπητέ,..ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ..


      Όποιος θα μυξοκλαιη..

      Και θα πη..

      Εγώ μπάρμπα ,ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΕ,
      δεν φταίω ο Άλλος μου Είπε να το κάνω θα τον πηγαίνω πρώτα .
      ΑΤΑ!! στο δάσος για καμιά βδομάδα για εξερεύνηση του δάσους και ...


      ΎΣΤΕΡΑ?????



      🇬🇷....... ΑΝΑΞΊΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

      Διαγραφή
    2. Ποια αμοιβη; Σοβαρα; Εδω λεμε να πληρωσουμε οσο-οσο για να συμμετασχουμε σε τετοιο χαρμοσυνο γεγονος

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
    3. ξερης ποσες ΠΟΥΤΑΝΕΣ θα μυξοκλαινε οχι δεν φταιω εγω ααααααα αυτος μου ειπε ααααααα ελεος ααααααα πουτανες σας εχω νεα μην μετανιωσετε για οτι κανατε και θα φυγετε ησυχα αν αρχισετε τις κλαψωμουνιες,,,,,Εεεεεεεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε πουτανες ΜΙΧ ΣΚΟΡ

      Διαγραφή
  2. ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ όπως πάντα ο Μποτίλιας !!!!! Αποδεικνύει τον τρόπο εφαρμογής της ΑΝΤΙΝΟΗΣΗΣ και έτσι μας δείχνει τον τρόπο να προσπαθήσουμε να ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ απο αυτήν. Για όποιον δεν κατανοεί το κείμενό του, ας το διαβάσει ξανά και ξανά και ξανά.

    Εγώ ένα "πράγμα" ξέρω. Το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι. Όταν έχεις ένα "κεφάλι" που έχει ΔΗΛΩΣΕΙ ευθαρσώς οτι θα σε πολεμήσει, τι περιμένεις ακριβώς ; Οτι θα σε "λυπηθεί" ; Αν στην εξίσωση βάλεις και τον ΑΣΤΑΘΗ ψυχισμό του, ο οποίος είναι ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟΣ (μόνο τις εκφράσεις του να δείς φαίνεται, μην αναφερθώ και στον τρόπο ομιλίας του !!), τότε ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ στην έρμη αυτή χώρα, εκτός απο το να καταντήσει "χώρος" όπως πολύ εύστοχα μας λέει ο Μποτίλιας ;

    Και ενώ νομίζουμε οτι πιάσαμε πάτο και δεν πάει παρακάτω, απο το ΠΟΥΘΕΝΑ "φυτεύεται" και αυτό το νέο "φρούτο" στην αντιπολίτευση, το οποίο φρούτο ΔΗΛΩΝΕΙ επίσης ευθαρσώς οτι θα καταργήσει το Στρατό !!! Εσείς τι πιστεύετε ; Οτι "αυτοί" για να τον φέρουν είναι ήσυχοι με το άλλο βλαμμένο ; Δεν καταλαβαίνετε οτι φέρνοντας το νέο φρούτο ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ οτι τα "ψωμιά" της κούλας είναι ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ;

    Και τα πρόβατα χειροκροτάνε και φωνασκούν και ελπίζουν να αλλάξει ο τσοπάνης. Αυτά σε ένα έργο που το έχουμε δει ξανά και ξανά και ξανά και ΔΕΝ λέμε να εμπεδώσουμε τον τρόπο παιχνιδιού ΤΟΥΣ. Για να μην γίνομαι ισοπεδωτικός, ΟΧΙ όλοι, αλλά η πλειοψηφία σίγουρα.

    Εμείς όμως που το έχουμε καταλάβει, δυστυχώς ΔΕΝ μπορούμε να οργανωθούμε και εκεί ποντάρει το "σύστημα" εδώ και ΧΙΛΙΑΔΕΣ χρόνια. Και για αυτόν ακριβώς το λόγο, πλέον ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, διότι είχε τις ίδιες ευκαιρίες με εμένα να το "ψάξει", να προβληματιστεί να ΣΚΕΥΘΕΙ και να ΠΡΑΞΕΙ ανάλογα.

    Να είστε σίγουροι για το εξής. Όσα χημικά και να βάλουν στις τροφές και το νερό και όσα χημικά ρίξουν απο τον ουρανό, η επίφυσή μας ΔΕΝ "κλείνει" τόσο εύκολα. "Πιάνει μπουρί", αλλά ΔΕΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ. Μια (και μόνο ΜΙΑ) "δέσμη" είναι αρκετή για να μας ξεκλειδώσει. Αυτό το γνωρίζουν και για αυτό ΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ να πάρουν μαζί τους όσους μπορούν ΠΡΙΝ το ΤΕΛΟΣ τους. Η τελευταία τους επίθεση θα είναι επίσης με μπόλι, με στόχο την ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ της επίφυσής μας. Αυτή τη φορά θα βάλουν όλη τους τη μαεστρία να μας ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ. Όποιος "μασήσει" ξαναζεσταμένο φαγητό είναι άξιος της μοίρας του. Σε καμία περίπτωση ΜΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΤΕ. ΔΕΝ θα σας συμβεί τίποτε αν δεν το κάνετε. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ.

    ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να σκεφτόμαστε ΘΕΤΙΚΑ και να ΕΥΘΥΜΟΥΜΕ. Οι σκέψεις παράγουν ενέργεια και η ενέργεια ΥΛΗ. Όταν προσεύχεστε ή κάνετε δεήσεις, να λέτε τι θέλετε και όχι τι δεν θέλετε !!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

    Τελειώνοντας, επιτρέψτε μου να κάνω μια πρόβλεψη. Το νέο φρούτο ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ. Μπαίνουμε σε ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ της επόμενης διετίας. Και να γίνει πορδηπουργός (επίτηδες η ανορθογραφία) θα εκτελεί ενολές "νέων άλλων" και όχι "παλαιών άλλων".

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΑ ΛΥΘΕΙ (λύνεται). Κρατήστε άμυνα.

    Έρρωσθε και προσοχή στον Ήλιο. Ο Ήλιος είναι ΣΥΜΜΑΧΟΣ.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΥΚΑ
    ΣΟΣ
    ΑΡΜ*
    ΕΝ
    ΙΑ
    ΑΖΡΑΕΛ*
    Μ
    ΠΑ
    ΙΝ
    Τ
    Ζ
    ΑΝ
    ///
    Καύκασος
    Αρμενία
    Αζερμπαϊτζάν
    ///
    Κ
    Α
    Α

    ΙΑ:ΚΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΕΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΕΞΩ ΡΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΕΥΧΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
    ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΕΣ, ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΔΥΜΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Η ΤΡΙΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.

    ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ.
    ΑΓΧΙΑΛΟΣ - ΕΒΡΟΣ
    ΒΟΛΟΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ
    ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ ΚΑΜΠΟΣ - 6 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ

    ΚΑΙ ΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΔΥΜΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΓΚΑΣΤΡΩΜΑ.
    5 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΣΙΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΕΘ.

    ΝΤΑΞ, Η ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΥΛΙΔΩΝ.

    ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,
    ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΟΥΡΤΣΟΥΛΑ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΠΟΥΤΣΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΗΘΕΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ ΣΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://www.facebook.com/lefteris.olivera/videos/210938855105941/?ref=embed_video&t=8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν θα μάθουμε άμεσα δηλώνονται αλά κορονοιο, έχουν την συνταγής δοκιμασμένη

    Ελευθερία Αγωνιζόμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μποτίλια στο Πέλαγος20 Σεπτεμβρίου, 2023 21:17

    Αναγκαία διόρθωση σε λαναθασμένη ενημέρωση που προηγήθηκε:
    Σε προηγούμενη ανάρτηση τού ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ σχετικά με το EBS μού απήύθηνε ο αγαπητός φίλος ΗΛΙΑΣ την ερώτηση, κατά πόσο έχει σταλεί κάποιο ανάλογο μήνυμα στα κινητά τηλέφωνα στην Γερμανία. Επειδή δεν έχω κινητό τηλέφωνο, ώστε να διαθέτω ορθή προσωπική ενημέρωση, έδωσα λανθασμένη απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Όπως ενημερώθηκα σήμερα, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟ ΕΞΗΣ ΜΥΝΗΜΑ μετά από παρατεταμένο κουδούνισμα των τηλεφώνων: "΄Έκτακτη δοκιμαστική εκπομπή προειδοποιητικού συναγερμού. Η Γερμανία βρίσκεται προς ώρας εκτός τής ζώνης εκδήλωσης μεγάλης επικινδυνότητος".
    Ζητώ συγγνώμη για την εσφαλμένη αυτή ενημέρωση από όλους που προηγήθηκε και ειδικά από τον φίλο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ. Είναι προφανές, ότι το εν λόγω συμβάν ενισχύει τις προειδοποιήσεις, που κοινοποίησε αυτός στην ανάρτησή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. https://nioland.substack.com/p/8ab
    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσοχή ομως στον Nioland..Εχει αυτοχριστεί αντιπουτινικός από καιρό..

      Διαγραφή
    2. Φαεινότερον του Ηλίου ότι η Roskomsvoboda, η ρωσική ομάδα για την ελευθερία στο Διαδίκτυο, είναι εργαλείο απεχθών «ξένων πρακτόρων»
      Αφού εάν ίσχυε όχι το σύνολο αλλά το ένα χιλιοστό των καταγγελιών ο Σι,
      Ορκισμένος Εχθρός της Great Reset – ''Θα πρέπει να περάσουν πάνω από το πτώμα Μου'' λέει και ξαναλέει,
      Θα τραβούσε το αυτί του Τσάρου και –το πιθανότερο– θα τον έδιωχνε κλωτσηδόν από τους BRICS.
      Όπερ Έδει Δείξαι.

      Ν.Κ.

      Διαγραφή
  10. 09-19-2023!!!!!!!Δένδιας: Η Ελλάδα θα παρέχει στην Ουκρανία κάθε δυνατή βοήθεια για όσο απαιτηθεί!!!
    https://www.el.gr/ethnos/themata/dendias-i-ellada-tha-parechei-stin-oykra/
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από μαρτυρία κατοίκου χωριού των Τρικάλων έχουν έρθει στην περιοχή 1500 σάκοι για πτώματα
    Ιωάννης εκ Πελασγικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή