«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Βίλχελμ Ράιχ - "Η δολοφονία του Χριστού"


 

 Μία σελίδα μόνο, από το βιβλίο του Ράιχ :


 




 

 

47 σχόλια:

  1. Από ανέκαθεν πήγαιναν τά όργανα μπροστά,,
    Μετά μουσικής*
    ///
    Ααα ρε Μεγάλε Ρασ ουλη
    https://youtu.be/gPGRDEj8fns?si=J4HML_JJ9-Zf1A2m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζητώ συγνώμη για την διόρθωση (το θεωρώ χρέος μου απέναντι στην γλώσσα μας) : Το "ανέκαθεν" δεν θέλει το "από" πριν. "Ανέκα" σημαίνει "πάντα" , "-θεν" σημαίνει "από". Εκτός κι αν το κάνατε επίτηδες. Ο ΕργΔημΕργ λέει συχνά "Εξαπανέκαθεν" για να γελάσουμε. 🙂

      Διαγραφή
    2. Οχχ αλήθεια;;; Συγνώμη τότε,,,
      Δεν το ήξερα
      Ευχαριστώ!

      Διαγραφή
    3. Δεν φταίτε εσείς. Το 1979 η ΟΛΜΕ (Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης - από τότε αντεθνικά αριστερόνια ) είχε κάνει αίτημα στο Υπουργείο Παιδείας, να αρχίσει να καταγράφεται ως σωστό το "από ανέκαθεν" στην εκπαίδευση και γενικά στη γραπτή χρήση, γιατί λέει "το χρησιμοποιεί το 90% του ελληνικού λαού". Το υπουργείο, και καλά έκανε, απέρριψε το αίτημα. Θα ήταν παραλογισμός να φαίνονταν σαν δύο "από".

      Διαγραφή
    4. !!!
      Άκου Βρε τί μαθαίνει κανείς!!!
      Και τί παθαίνει κανείς, όπως αυτός ο ραιχ,,,θρου,,, μου θύμισε τόν Ζαμπέτα!
      Πάντως είναι περίεργο, το να μήν μιλάμε όλοι την ίδια γλώσσα!
      Και είναι αυτοί, σέ ένα χωριό της ΕΎ ΒΟΙΑΣ που μιλάνε με σφυρίγματα!!!,,, εξαιτίας ανάγκης,,,
      Και το σφύριγμα έχει χρώμα!
      Σφύριγμα θαυμασμού,,,
      Σφύριγμα για να τραβήξει την προσοχή,,,
      Σφύριγμα αγανάκτησης,,,
      Άραγε πώς σφυρίζουν σέ ένα συνέδριο εκλογής προέδρου;;;

      Διαγραφή
    5. Εξαιτίας ανάγκης (μέσα επικοινωνίας πλατφόρμες σωλήνες* γέφυρες:-)
      και της Έλλειψης ανταλλαγής πληροφοριών, θά αναγκαστεί το ανθρώπινο είδος να επικοινωνήσει τηλεπαθητικά,,,

      Διαγραφή
    6. Ναι!
      Ξέχασα το αδιάφορο σφύ ριγμα

      Διαγραφή
    7. Τώρα εξαιτίας του Ράιχ , θυμήθηκα εκείνον τον Βρετανό, πού έσπασε τόν κώδικα επικοινωνίας τών Ναζί,,,
      Από μήλο πήγε,,,
      Θά ήταν σίγουρα;;; φαν ενός υποψηφίου για πρόεδρο κόμματος.

      Διαγραφή
    8. Ένταξη τώρα, "νεφρά ,και απλωμένα μέλει κάτω από τόν Ήλιο,,,"
      Β ιλΧεμ
      Β μελιΧ
      Β μειλίχιος
      ///
      Αλήθεια τώρα δολοφονία του Χριστού;;;
      Χριστέ μου!
      Το ήπιες το ποτήριον ,το ήπιε και ο Ιούδας, αφού του έπλυνες και σκουπισες τά πόδια του, όπως και στους άλλους μα θήτες,,,
      Π
      Πλήρωσες, με αίμα, με Πνεύμα, και σου άρεσε να σέ φιλούν όι φίλοι.
      Και έκανες την Μητέρα σου μητέρα του Ιωάννη,
      Και τόν Ιωάννη Υιό τής Μητρός Σου.
      ΓΥΝΕ
      ΙΔΟΥ Ό ΥΙΟΣ ΣΟΥ
      ΙΟΥΔ ΙΟΣ

      Διαγραφή
    9. Φιλτατε Οικοδεσποτα
      Δεν άφησες ούτε ένα ψίχουλο αντιδωρου,,,

      Διαγραφή
  2. Τα μαθαίνουμε από τους Ισπανούς! «Αύξηση 235% στις ροές παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα – Τους μεταφέρουν από τα νησιά»
    «Στα πρόθυρα της κατάρρευσης οι δομές»

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ta-mathainoume-apo-tous-ispanous-ayksisi-235-stis-roes-paranomon-metanaston-stin-ellada-tous-metaferoun-apo-ta-nisia/

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Πρωτόγνωρες εικόνες: Βάζουν αντικλεπτικό σύστημα στα μπουκάλια με το ελαιόλαδο και στην Ελλάδα!

    https://www.pronews.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/antikleptiko-sta-mpoukalia-me-to-ladi-kai-stin-ellada/

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Τηλε-MALAKAS ψευτογιατρός:

    «Έρχεται τριπλή επίθεση γρίπης, κορωνοϊού και RSV – Εμβολιαστείτε ξανά»

    https://www.pronews.gr/ygeia/o-efialtis-epistrefei-erxetai-tripli-epithesi-gripis-koronoiou-kai-rsv-emvoliasteite-ksana-leei-o-n-tzanakis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτός θέματος:::


    Οι πρώτοι που πρέπει να εκτελεσθούν στα τρία μέτρα είναι οι δημοσιοκάφροι...


    Έχω κάνει Εμετό βλέποντας την πορνοτηλεοραση.. με την προπαγάνδα υπέρ του, π&υστρ& Λάκη. Του καινούριου. ψ/rιζα..


    🇬🇷....... ΑΝΑΞΊΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός φίλε,
      είδα μια συνέντευξή του επίτηδες εχθές,
      ειναι ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ πολύ επικίνδυνο άτομο! Δεδομένου ότι το προορίζουν όχι απλώς για πρόεδρο του τσύριζα, αλλά για πρωθυπουργό. Είναι δασκαλεμένος, καρα-εκπαιδευμένος από τους σιωνιστές, πιο πολύ από οποιονδήποτε άλλον έχει προηγηθεί (κούλα, τσίμπλα, ΓΆΠατο κλπ). Τον έχουνε βάλει να εντρυφήσει ΠΛΗΡΩΣ στην ελληνική πραγματικότητα και νοοτροπία, ώστε να επιτευχθούν με τον καλύτερο τρόπο οι αλλαγές που θέλουν να κάνουν στη χώρα.
      Δες και θα καταλάβεις:
      https://www.facebook.com/watch/?v=757755409475421

      Διαγραφή
    2. Μποτίλια στο Πέλαγος24 Σεπτεμβρίου, 2023 15:23

      Το πλέον επικίνδυνο στην περίπτωση σκάσε Λάκη, είναι ότι πρόκειται για πρόσωπο τελείως ανίκανο, με τελείως έντεχνα εκμηδενισμένη προσωπικότητα και αποκλειτικά ενεργούμενο. Το μόνον που μπορεί να προάγει αφ' εαυτού, όταν πέσει κάτω το σκονάκι, είναι γκάφες, μπούρδες και ανοησιουργήματα.
      Η υπερβολική αυτοπεπείθηση που εκδηλώνει, προέρχεται από τον Ήλιο στο παρορμητικό ζώδιο τού Κριού, που όμως βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, που υποδηλώνει χαρακτήρα τελειώς παραδομένο σε αυταπάτες και έξωθεν εξαπάτηση. Ο Άρης στον Αιγόκερο δείχνει άνθρωπο με επιμονή, υπομονή και αντοχή, άνθρωπο που μπορεί να αντέξει πάρα πολύ σε εξωτερικές επιθέσεις. Το τετράγωνο τού Άρη με την Αφροδίτη στον Ταύρο υποδηλώνει μεγάλη εμφανησιακή γοητεία. Ο Ερμής στούς Ιχθείς και σε τετράγωνο με τον Χείρονα δείχνει άνθρωπο με ασθενή νόηση, που το περιβάλλον του θα τον πιάνει μονίμως καρόιδο και θα χειραγωγεί την σκέψη του. Εάν προστεθεί σε αυτό και η αντίθεση τού Κρόνου στον Χείρωνα, τότε η χειραγώγηση αυτή επενεργεί τον πάγιο υποβιβασμό τής ανθρώπινης συγκρότησής του. Βεβαίως, βρίσκεται και ο Δίας στον Ταύρο, που δείχνει μεγάλη οικονομική ανέλιξη. Πλην όμως, η αντίθεση τού Πλούτωνα σε αυτόν, μετατρέπει σε άνθρακες τον θησαυρό. Μπορεί μεν τα τρίγωνα τού Κρόνου και τού Ουρανού στον Δία να σταθεροποιούν έντονα την επιτυχία του. Όταν όμως γυρίσει η ρόδα και λαλήσει ο Πλούτωνας, θα προσγειωθεί ο λεγάμενος πολύ άγαρμπα με την κοιλιά επάνω στην πίστα και τότε δεν θα τον σώνει ούτε οι μασόνοι.
      Ο κάτσε καλά Λάκη είναι πριν από ενεργούμενος μελλοντικός θύτης πρώτου μεγέθους, ένα βαθύτατα αξιολύπητο θύμα, που δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί στοιχειωδώς την κατάντια του. Όταν όμως φθάσει η ώρα τής αλήθειας και βιώσει την άβυσσο που τού έστησαν οι σκιές που κινούνε τα νήματά του, θα μετανιώσει πικρά, που αποδέχτηκε την υποτροφία στο κλουβί. Διότι όταν τελειώνει το κεχρί, τελειώνει και το καναναβούρι. Και τότε θα οδύρεται, που δεν άκουσε τον σωσία της γιαγιάς του, που τον συμβούλευε να γίνει στραγαλατζής στα Σεπόλια.

      Διαγραφή
    3. 🤣
      Λέγοντας "καρα-επικίνδυνο" άτομο, εννοείται πως εννοούσα βασικά τους μαριονετίστες του. Αν αστρολογικά φαίνεται ως μία φούσκα, και μάλιστα σύντομη, αυτό θα ήταν ευχής έργον.
      Για να δούμε και ως το απόγευμα.. Μπας και γίνει η Εφούλα πρόεδρΑς.. Το προτιμώ!

      Διαγραφή
    4. Μποτίλια στο Πέλαγος24 Σεπτεμβρίου, 2023 16:54

      Το σχόλιό μου αποσκοπούσε σε ενίσχυση των εκτιμήσεων που καέθεσες, συμπληρώνοντας κάποια αστρολογικά στοιχεία, ώστε να εμβαθύνω στον τρόπο που είναι δασκαλεμένος αυτός, όπως αναφέρεις.
      Τα προβλήματα, που αφορούν τον Πλούτωνα, στα οποία αναφέρθηκα, δεν αφορούν την τρέχουσα φάση, καθότι ο Πλούτων κινείται πολύ αργά και προς ώρας σχηματίζει πολύ καλή γωνία με την Αφροδίτη στο ωροσκόπιό τού Κασσελάκη, που δείχνει κοινωνική λάμψη και αποδοχή. Επίσης ο διελαύνων Δίας (επίσης πλανήτης που κινείται σχετικά αργά) είναι σχεδόν συντονισμένος επάνω στον Δία τού Ωροσκοπίου του, ενισχύοντας την λάμψη και το γόητρο επιτυχίας, που αυτός εκπέμπει.
      Και ενώ, όταν έγραφα το προηγούμενο σχόλιο, ήμουν πεπεισμένος, ότι η εκλογή τού Κασσελάκη είναι βέβαιη, η απάντησή σου με έβαλε σε έντονες σκέψεις ως προς αυτό, καθότι, άσχετα τού πόσο ασχολείσαι με την αστρολογία, διαθέτεις πολύ ισχυρή διαίσθηση και το ένστικτό σου εδράζεται αποδειγμένα σε βάθος ψυχής, πέρα από κάποιες διαφορετικές εκτιμήσεις, που μπορεί να είχαμε, ή και να έχουμε. Αποτελεί μόνιμη πρακτική μου, να προσπαθώ να επιχειρήσω εισόδους στο ασυνείδητο ανθρώπων, που έχουν πολύ ισχυρό ένστικτο, για να αντλήσω πληροφορίες, στις οποίες δεν μπορώ να φθάσω ο ίδιος, διότι εν πολλοίς είμαι αφελής.
      Έτσι, έψαξα την σημερινή συναστρία με το ωροσκόπιο τού Κασσελάκη. Και διαπίστωσα, ότι η αναφορά σου στην Εφούλα, έχει πολύ σοβαρή βάση. Παρόλο, που ο Κασσελάκης μεσοπρόθεσμα δεν είναι καθόλου φούσκα, έχοντας όλα τα μεσοπρόθεσμα αστρολογικά ατού με το μέρος του, Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟ
      ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ. Ο ΔΙΕΛΑΥΝΩΝ ΗΛΙΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΞΑΦΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑ ΤΟΥ, παρόλο που ΟΛΑ τα υπόλοιπα μεσοπρόθεσμα δεδομένα τον ευνοούν. Έτσι, καταλήγω στο συμπέρασμα, ότι η κατάσταση είναι διαίτερα κρίσιμη γι αυτόν κατά την διάρκεια τής σημερινής και τής αυριανής ημέρας.
      Επίσης, ο Κώστας Λεφάκης, που είναι γάτα, είχε προβλέψει προ ημερών, ότι οι εκλογές στον σύριζα θα χαρακτηρισθούν από μια μεγάλη έκπληξη.
      Εάν λάβουμε υπ' όψει, ότι αυτοί που στήνουν την κατάσταση, μελετούν πολύ σχολαστικά τους αστρολογικούς παράγοντες, είναι αδύνατον, εφ' όσον αποσκοπούν σώνει και καλά να επιβάλλουν την εκλογή Κασσελάκη, να έχει διαφύγει τής προσοχής τους η θέση τού Ηλίου την ημέρα των εκλογών. Άρα, διαφαίνεται, ότι έχει στηθεί ένα πολύ καλά μελετημένο σχέδιο νοητικής και ψυχολογικής χειραγώγησης, οπότε μια πιθανή εκλογή τής Εφούλας, εμένα θα με οδηγήσει σε σκέψεις, για το τι αποσκοπεί το όλο σχέδιο.

      Διαγραφή
    5. ΣΥΡΙΖΑ: Πάνω από 90.000 τα μέλη που ψήφισαν μέχρι τώρα – Θα ξεπεράσουν την συμμετοχή του α’ γύρου
      Οι κάλπες θα μείνουν ανοιχτές μέχρι τις 8 το βράδυ εκτός αν δοθεί παράταση λόγω μεγαλύτερης συμμετοχής

      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/syriza/syriza-ayksanetai-i-symmetoxi-ston-v-gyro-ton-esokommatikon-eklogon-pano-apo-66-000-ta-meli-pou-psifisan/

      Διαγραφή
    6. Και της δίνει κι ο Τσακαλώτος τις ψήφους του... !

      Διαγραφή
    7. ΤΣΑΛΑΚΩΓΚΕΟΥΛΑΣ

      Διαγραφή
    8. Αμαν πια με τα ρατσιστικά κατα των gay. δεν βαρεθηκατε ; τσαλακωγκέουλας. ειμαστε σοβαροι ;

      Διαγραφή
    9. XAXAXAXAXAXAXA

      TΣΑΚΑΛΩ-
      ΤΣΑΛΑΚΩ-

      Αγαπητή Μπέττυ, γνωρίζω το φίλο Punisher, και δεν είναι από αυτούς που θα έκανε χιούμορ απλά χλευάζοντας το γκεϊλίκι κάποιου. Ο Τσακαλώτος όμως, τον οποίο πολύ συχνά βλέπουμε με ασιδέρωτα τσαλακωμένα σακάκια, αποτελεί παραφωνία στον κόσμο των γκέι. Τα γκέι δημόσια πρόσωπα (βλέπε Κασσελάκης, Bettel κ.ά.) είθισται να πλασσάρονται clean cut.

      Διαγραφή
    10. ΧΑΧΑ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΙΜΑ ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΑΚΙΔΙΟ ΑΓΚΥΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ , ΑΠΟ ΤΟ EUROGROUP ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΣΤΑ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΜΟΛΗΣΕΙ...
      ΤΟ ΣΑΚΙΔΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΟ...

      ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΑΡΑΓΕ...?

      V P X

      Διαγραφή
  4. Μποτίλια στο Πέλαγος24 Σεπτεμβρίου, 2023 15:25

    Μια έξοχη ανάρτηση. Η Κυριακή είναι ημέρα ιερουργίας και ιεροπραξίας, αφιερωμένη ολόκληρη στην στροφή των ανθρώπων προς το Θείον. Αυτή η ανάρτηση τελείται μετά το πέρας τής Θείας Ευχαριστίας και αφού έχει διανεμηθεί το αντίδωρον. Υπό αυτή την έννοια αποτελεί ένα είδος διαδικτυακού αντιδώρου, ιδιαίτερα σε όσους για οποιονδήποτε λόγο δεν ευδοκίμησαν να μετάσχουν σε μια Ευχαριστιακή Σύναξη. Καθότι και η εικονική πραγματικότητα υπόκειται στην ευχή να αγιάζεται και να επενεργεί τα Δώρα τού Πανταχού Παρόντος, σε όσους προσέρχονται με κατάνυξη και πίστη, πιστεύοντας, ότι η σωτηρία δεν αποτελεί ατομική επιδίωξη, αλλά συλλογικό ασκητικό επίτευγμα.
    Η αναφορά στον Χριστό σε πλαίσια ταπεινότητος καρδίας και φρονήματος διαλύει το σκότος. Όταν αυτή γίνεται σε ένα μαχητικό ιστολόγιο όπως το παρόν, τσιμεντώνει ένα χαράκωμα τού αγώνος ενάντια στον άρχοντα τού κόσμου τούτου. Διάγουμε σε καιρούς ζοφερών επιθέσεων και ακόμη πλέον ζοφερών απειλών, Η επιβολή σύγχυσης και αποπροσανατολισμού αποτελεί πάγια διαχρονική πρακτική ενάντια στον άνθρωπο. Σε εποχές όμως πλήρους κατάπτωσης, αυτή παύει να έρπει, προσλαμβάνουσα καλπάζουσες διαστάσεις λαίλαπας. Η συσπείρωση υπό την σκέπην τής Χάριτος όσων δεν διατίθενται να υποκύψουν, μπορεί να αλλάξει άρδην τα δεδομένα και να καταστήσει τούς ανθρώπους από αμεινόμενους σε επιτιθέμενους. Για να αποδώσει καρπούς η συσπείρωση, πρέπει να είναι τόσο εσωτερική, όσο και εξωτερική. Εάν αυτή είναι αποκλειστικά εσωτερική, δομεί όπλο χωρίς πυρομαχικά. Εάν είναι μόνον εξωτερική, αναζητά πυρομαχικά χωρίς την κατοχή όπλου. Το “συν Αθηνά και χείρα κίνει” δρομολογεί την αναίρεση τής υποβαλλόμενης δήθεν παντοδυναμίας τού κακού. Όπως κάθε αρρώστια είναι αφετηρία για ένα οργανισμό, να ανακτήσει την υγεία του σε ένα νέο επίπεδο, υψηλότερο από το προηγούμενο, κάθε κρίση ανοίγει δυο οδούς. Αυτήν τής προσαρμογής και αυτήν τής κατίσχυσης. Ο Μέγας Βασίλειος βεβαιεί: “Εκεί που υπερεπλεόνασεν η αμαρτία, υπερεπερίσευσεν και η Χάρις.
    Μια από τις πλέον χρήσιμες ρήσεις των Ευαγγελίων, είναι η υπόσχεσις δια στόματος Χριστού, ότι δεν πρόκειται να αποτεθεί στους ώμους μας φορτίο μεγαλύτερο από αυτό μπορούμε να σηκώσουμε. ΄Οπως χαρακτηριστικά είπε στον παραλυτικό, “πάρε επί τέλους το σάπιο κρεβάτι που ξαπλώνεις στους ώμους σου και σήκω φύγε από τα πλαίσια τής κακομοιριάς. Δεν είσαι ανήμπορος, απλά δεν έχεις συνειδητοποιήσει τις πραγματικές σου δυνάμεις”. Εκεί που φθάσαμε μάς οδήγησε η αδράνεια και η προσαρμογή. Κάθε συνθηκολόγηση μπορεί να καθίσταται ίσως αποδεκτή στα πλαίσια μιας τακτικής αναδίπλωσης, με στόχο την ανασύνταξη των δυνάμεων. Έχει όμως πάντοτε καταστροφικά αποτελέσματα ως στρατηγική επιλογή βίου.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μποτίλια στο Πέλαγος24 Σεπτεμβρίου, 2023 20:30

      Συνέχεια προηγούμενου...

      Ούτε ο πλέον αδαής και κακόβουλος δεν μπορεί ποτέ να φτάσει στην ανοησία, να αποπειραθεί να δολοφονήσει αυτόν, που είναι Αιώνιος και Αΐδιος. Ο Βίλχελμ Ράιχ, αναφερόμενος στον “δολοφονία τού Χριστού”, εννοούσε την διαστροφή τού ανθρώπινου προσώπου. Ο άνθρωπος πλάστηκε κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν τού Θεού. Και ενώ το “καθ' ομοίωσιν” αποτελεί στόχο και προορισμό, το “κατ' εικόνα” αποτελεί απτή και αναφαίρετη ιδιότητα τής ανθρώπινης πραγματικότητος. Όπως διδάσκει η ορθόδοξη θεολογία, όσο χαμηλά κι αν πέσει ο άνθρωπος στα όρια τής πτώσεώς του, είναι αδύνατον να απολέσει το “κατ' εικόνα”, την ιδιότητα τού προσώπου, με προορισμό την κοινωνία. Η ανθρώπινη αμαρτία και αποτυχία μπορούν να επιφέρουν παραμόρφωση τού ανθρώπινου προσώπου, ποτέ όμως δεν μπορούν να το αναιρέσουν, ως Θείον Δώρον στα πλαίσια τής Δημιουργίας. Και η Θεία κλήση (κάλεσμα) επενεργεί πάντοτε μέσα στους δύσβατους και δαιδαλώδεις ατραπούς τής ενσαρκώσεως την κλίση (ροπή, στροφή) προς την πραγμάτωση τής κοινωνίας. Ένας Ινδός σοφός, διαπίστωσε, ότι “δεν υπάρχει Άγιος χωρίς παρελθόν και αμαρτωλός χωρίς μέλλον”. Ο αναστημένος Ιησούς Χριστός, διατήρησε τούς τύπους των ήλων στα χέρια του, ως σύμβολα αρραβώνος με την ανθρωπότητα. Κόλαση είναι η εκούσια τιμωρία τού ανθρώπου, να μην αγαπά. Ακόμη και τα ανθρώπινα κολαστήρια αναφέρονται τύποις ως “σωφρονιστικά ιδρύματα”. Η επιβολή ποινών δεν αποσκοπεί στην εξόντωση ή αντεκδίκηση, αλλά στον σωφρονισμό. Η ελευθερία τής θελήσεως, ως Θείο Δώρο στον άνθρωπο, διέπει το μάκρος τού δρόμου, που επιλέγουμε μέχρι να φθάσουμε στον τελικό μας προορισμό, που είναι το καθ' ομοίωσιν. Με τις ολιγωρίες, τις αστοχίες και την τάση μας να μοιάσουμε στο θηρίο, επιτρέπουμε να παραμορφώνεται το πρόσωπό μας. Μέχρι αυτό να καθρεφτιστεί στην πορεία των παθημάτων μας στο βάθος τής ψυχής μας, ώστε να αναγνωρίσουμε την κατάντια μας. Όπως γράφει ο Γιώργος Σεφέρης: “Μέσα στο ήσυχο φως, μέσα στην κρυστάλλινη πηγή, έβλεπα την μορφή σου”. Την αληθή μορφή, που δεν είναι μόνον το “κατ' εικόνα”, αλλά και το “καθ' ομοίωσιν”.

      Διαγραφή
    2. Ακόμα και το καθάρισμα*των χεριών από τά ψίχουλα που πέφτουν κάτω Αντίδωρο είναι ,,,
      Ακόμα και κάτω από ένα τραπέζι, μαζί με τά σκυλιά*,,,

      Διαγραφή
    3. "Ο Βίλχελμ Ράιχ, αναφερόμενος στον “δολοφονία τού Χριστού”, εννοούσε την διαστροφή τού ανθρώπινου προσώπου"

      "Ο αναστημένος Ιησούς Χριστός, διατήρησε τούς τύπους των ήλων στα χέρια του, ως σύμβολα αρραβώνος με την ανθρωπότητα"

      ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΦΙΛΕ ΔΙΟΝΥΣΗ!

      Διαγραφή
  5. Ο Βίλχελμ Ράιχ μαζί με τον Έριχ Φρομμ αποτελούσαν το δίδυμο του ψυχαναλυτικής τάσεως της εβραϊκής μαρξιστικής Σχολής της Φραγκφούρτης.
    Μπορούμε να προσθέσουμε κ τον Μάγκνους Χέρτζφελντ ομοφυλόφιλος ψυχίατρος, που καθιέρωσε μεταπολεμικώς τον όρο ρατσισμό.
    Αγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλά για να τον φυλακίσουν και να του καταστρέψουν εντελώς το εργαστήριο και τις εφευρέσεις του.. φαίνεται πως δεν ακολούθησε και πολύ τη γραμμή τους.

      Διαγραφή
    2. Μποτίλια στο Πέλαγος24 Σεπτεμβρίου, 2023 19:01

      Κατά την εκτίμησή μου, ο Βίλχελμ Ράιχ υπήρξε ένας μεγάλος ευεργέτης τής ανθρωπότητος μέσω τής γνώσης που συνέστησε και παρείχε. Πλην όμως, δεν είχε την διορατικότητα, ώστε να μπορέσει να περιορίσει κάποια κατεύθυνση τής σκέψης και τού έργου του, σχετιζόμενη με την λεγόμενη σεξουαλική “επανάσταση”, μέσα σε όρια που να ανταποκρίνονται στον τέλει πυρήνα τής προβληματικής του, που ήταν αγνός και άδολος, με αποτέλεσμα να δώσει λαβή για επιθέσεις σε βάρος του, που στις πλείστες των περιπτώσεων διέπονταν από παραταξιακή εμπάθεια, αλλά και να συμβάλλει, κατά την γνώμη μου μη ηθελημένα, στην καλλιέργεια συγχύσεων, που είχαν αρνητικό αντίκτυπο στο κοινωνικό γίγνεσθαι.
      Ότι το έργο του υπήρξε βαθύτατα επιστημονικό, ανθρωπιστικό, απελευθερωτικό, και με στόχο την ψυχική και πνευματική καλλιέργεια των ανθρώπων στην βάση τής ανάπτυξης τής καλοσύνης και τής αγνότητος, έχοντας αιχμή ενάντια στην καταπίεση που εξασκούσε το κατεστημένο, καταδεικνύεται από ότι η φυσική του εξόντωση από το σύστημα στηρίχθηκε σε μια καμπάνια πλήρους απαξίωσης τού έργου του, φυλακίζοντάς τον με κατηγορία την “προσβολή τής δημόσιας αιδού.
      Ενώ ο σιωνιστής Άλμπερτ Αϊνστάιν δαφνοστολίστηκε με κάθε παρεχόμενο μέσο από το σύστημα, ο Βίλχελμ Ράιχ καταδιώχτηκε εν ψυχρώ και απρόσκοπτα από αυτό. Όταν ο Ράιχ ζήτησε από τον Αϊνστάιν να συζητήσουν για ζητήματα ενέργειας, αυτός αρνήθηκε κατηγορηματικά. Η περίπτωση τού Ράιχ δείχνει στην πράξη, ότι η ταύτιση τού σιωνισμού με την εβραϊκή ιδιότητα αποτελούν σκόπιμες παρανοήσεις τού συστήματος και προπάντων τού ίδιου τού σιωνισμού.
      Το έργο τού Ράιχ είναι πολύπλευρο και δεν αφορά μόνον την μελέτη τής σεξουαλικότητος, η οποία ως τέτοια αποτελεί θεμιτό αντικείμενο μελέτης, τόσο τής ατομικής, όσο και τής κοινωνικής ψυχολογίας. Η κύρια προσφορά του έγκειται στην ανάδειξη τής αμοιβαίας επίδρασης σώματος και ψυχής, που συνιστούν ένα λειτουργικό σύνολο. Με τα έργα του “Ανάλυση τού Χαρακτήρος” και “Η Βιοπάθεια τού Καρκίνου” εντόπισε το φαινόμενο τής λεγόμενης “συναισθηματικής θωράκισης”. Σύμφωνα με αυτήν, οδηγούν τα συμπλέγματα και οι ανθρώπινες κακίες σε σκλήρυνση των μυών τού στήθους, με αποτέλεσμα να μην διαστέλλονται επαρκώς οι πνεύμονες κατά την λειτουργία τής αναπνοής. Σαν αποτέλεσμα επέρχεται μη επαρκής προσφορά οξυγόνου στα κύτταρα, οπότε επιβαρύνεται η στατική ισορροπία μεταξύ κυτταροπλάσματος και πυρήνα. Κατόπιν, κατά την διαδικασία τού πολλαπλασιασμού των κυττάρων, αντί ο πυρήνας να διαιρείται σε δυο μέρη, κατακερματίζεται, με αποτέλεσμα να προκύπτουν καρκινικά κύτταρα.

      Συνεχίζεται...

      Διαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΣΑΤΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΡΟΛΟΓΙΣΕΙ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΤΥΑΝΕΑ;
    TOΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΥΡΟΙ ΤΡΑΓΟΙ ΜΑΓΟΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΟΥΣΙΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΓΥΡΙΖΩ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΥΧΕΝΕΣ ΤΩΝ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΩΝ ΣΑΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΜΑΓΟΙ.
    ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΧΟΝΤΡΟΚΟΙΛΑΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΟΝΤΡΟΚΟΛΑΡΕΣ ΣΑΣ.

    AKOYΣΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑΡΕΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ. TA MIΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ, ΟΦΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.
    ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΣΩΤΗΡΙΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΤΥΑΝΕΑ;;;;;

    ΕΝΩΔΩΝ : ΟΙ ΣΩΤΗΡΙΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΤΥΑΝΕΑ.[21/9/2023]
    Αναστάσιος Ασημακόπουλος
    https://youtu.be/QoShIYkxCI8?feature=shared

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TON ΒΙΛΜΕΧ ΡΑΙΧ ΤΟΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ... ΟΡΓΟΝΗ ΤΗΝ ΕΙΠΕ...

    https://www.scribd.com/document/129419040/%CE%92%CE%AF%CE%BB%CF%87%CE%B5%CE%BB%CE%BC-%CE%A1%CE%AC%CE%B9%CF%87-%CE%97-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%9F%CF%81%CE%B3%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΓΓΕΛΟ...!

    V P X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο εργαστήριό του στην έρημο, εκτός του ότι ότι έκανε την έρημο να ανθίζει, με τους συσσωρευτές οργόνης, κατέρριπτε και κάτι ιπτάμενα βαθειά πιάτα, με τα κανόνια οργόνης.
      Κακόοοοοοο....

      Υ.Γ. Και ο Γκαντάφι έκανε την έρημο να ανθίζει.
      Αν έριχνε και πιάτα, δεν το ξέρω.

      Και οι Ισραηλινοί έκαναν την έρημο να ανθίζει.
      Αυτούς δεν τους πείραξε κανένας.


      μνκ

      Διαγραφή
  8. ΤΣΑΚΑΥΛΩΤΟΣ!!!!!!!

    Δηλαδή έχουμε ,90.000. Χιλιάδες ψηφοφόρους,

    Προύστηδες,???


    Αυτό δεν θα Είναι κόμμα...

    Αλλά ...κ&λωχανείο!!!



    🇬🇷....... ΑΝΑΞΊΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷


    😹😹😹😹😹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μποτίλια στο Πέλαγος24 Σεπτεμβρίου, 2023 21:25

    Συνέχεια προηγούμενου...

    Ο Βίλχελμ Ράιχ στηλίτευσε τον υποταγμένο σε συμβάσεις χωρίς ουσία μικροαστισμό και τον πουριτανισμό. Η προώθηση όμως τής σεξουαλικής απελευθέρωσης από αυτόν δεν έχει σχέση με την ελευθεριότητα, το σύγχρονο “δικαιωματισμό”, και την επικρότηση τής έκκλησης των ηθών. Αντίθετα προς την δικαιωματιστική προοπτική, οι θέσεις τού Ράιχ στηρίζονται σε μια αποκατάσταση τής αρμονίας, που ενυπάρχει μέσα στις νομοτέλειες και την λειτουργικότητα τής φύσεως. Και η ταύτισή του με την Σχολή τής Φρανκφούρτης είναι αυθαίρετη, διότι ουδέποτε ανέπτυξε οργανικές σχέσεις ο Ράιχ με αυτήν. Αυτή η ταύτιση στηρίζεται ανέκαθεν σε μια σκόπιμη παρεξήγηση. Τόσο ο Ράιχ, όσο και οι τής Σχολής τής Φρανκφούρτης, υποστήριξαν από μια διαφορετική σκοπιά τον μαρξισμό, αναπτύσσοντας θεωρίες για την σύνδεση μαρξισμού και ψυχανάλυσης. Ενώ και οι δύο προέβησαν σε διαμόρφωση θέσεων για την σεξουαλική “επανάσταση”. Πλην όμως, ο τρόπος που προσδιορίζουν αυτοί οι δυο εκπονητές θεωριών την φυσική λειτουργικότητα, ως επιχείρημα για την ανάγκη προώθησης ριζικών τομών στα σεξουαλικά ήθη, είναι τελείως διαφορετικός και αντιδιαμετρικός μεταξύ αυτών των δυο. Η Σχολή τής Φρανκφούρτης στηρίχθηκε σε μια αντίληψη για το φυσικό δίκαιο, που όρισε ο Διαφωτισμός, κυρίως μέσω των έργων τού Ζαν Ζακ Ρουσώ, που αμφισβήτησε τον πυρήνα τού πολιτισμού, προπαγανδίζοντας την επιστροφή στην δήθεν “αθωότητα” τής βαρβαρότητος. Αυτή η οπτική διακατέχει και το έργο τού γνωστού μέλους τής Σχολής Χέρμπερτ Μαρκούζε, όπου καταδικάζεται η έννοια τού πολιτισμού, ως επιβολή σε βάρος των φυσικών ενστίκτων. Οι αναφορές αυτές τού Μαρκούζε εμβαθύνουν κάποιες στρεβλώσεις, που ενδημούν μέσα στην ψυχαναλυτική θεωρία τού Ζίγκμουντ Φρόυντ. Ο Φρόυντ, παρά την εμπνευσμένη και βαθυστόχαστη συστηματοποίηση τής ψυχαναλυτικής θεωρίας που συνέστησε, (η οποία ως τέτοια προϋπήρχε σε πρωτογενή μορφή πριν από αυτόν) εφάρμοσε ένα χυδαίο υλισμό στην ανάλυση τού ανθρώπινου ψυχισμού, διαμορφώνοντας τρεις περιοχές και διαχωρίζοντάς την στο “αυτό”, στο ”εγώ” και στο “υπερεγώ”.(Es, ich και überich). Στο “αυτό” απέδωσε την έδρα των ζωτικών ενστίκτων και παρορμήσεων, στο “εγώ” τις συνειδητές λειτουργίες και στο “υπερεγώ” τούς υπερτεθημένους κανόνες, προδιαγραφές, συμπεριφορές, δεσμεύσεις και επιβολές από την οικογένεια, την εκπαίδευση, τούς κοινωνικούς θεσμούς, τον κοινωνικό μιμητισμό κλπ. Πλην όμως αντιμετώπισε τα ένστικτα και τις παρορμήσεις ως ζωώδεις ροπές, που επιζητούν έκφραση και ικανοποίηση. Ο Ράιχ ήλθε σε σύγκρουση με τον δάσκαλό του Φρόυντ, επαναπροσδιορίζοντας ένα βασικό μέρος των εντοπισμών του. Για τον Ράιχ η φυσική ροπή τού ανθρώπου είναι αφετηρία για να εκφραστούν κυρίως αγνά αισθήματα, που ενδημούν σε αυτόν, όπως ο έρωτας και η δημιουργικότητα, για να αντεπεξέλθει ο άνθρωπος στην ικανοποίηση των φυσικών αναγκών του, όπως εξ άλλου διαφαίνεται και από το κείμενο, που έχει αναρτηθεί σε φωτοτυπία εδώ.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Ο Φρόυντ εφάρμοσε ένα χυδαίο υλισμό στην ανάλυση τού ανθρώπινου ψυχισμού"

      Έφτασε σε σημείο να χάσει εντελώς την μπάλα, εφόσον κατέπεσε στο να κυνηγάει σπουδαστές στους διαδρόμους του πανεπιστημίου για να τούς δώσει να δοκιμάσουν κοκαΐνη, έλεγε στην γυναίκα του ότι έλκεται ερωτικά από τον μαθητή του Βίλχελμ Ράιχ κ.ά. παλαβά..

      Έκαψε φλάτζες ο τύπος..

      Διαγραφή
    2. Αργά και νυστάζω.
      Η γυναίκα του Φρώυντ κόρη του αρχιραβίνου του Αμβούργου Ισαάκ Barneys, συγγενούς του ποιητού Ερρίκου Χάινε, γ' εξαδέλφου του Καρόλου Μάρξ
      Η αδελφή του Φρώυντ παντρεύτηκε τον γυναικαδελφό του. Από τον γάμο προέκυψε ο Έντουαρντ, μετανάστης στις ΗΠΑ.
      Επέτυχε, έγινε ο ιδρυτής κ θεωρητικός της Επικοινωνιολογίας
      Άγγελος

      Διαγραφή
    3. πολυ σωστος ο Αγγ ε λος .Ειναι μερος της σειρας ο σιγμουντ(παιδοφιλος και ναρκωμανης ελκυοταν απο τον εκπαιδευομενο του τοτε ραιχ ) και ο μαρξ και αρκετοι αλλοι που καβαλησαν το καλαμι και το εχασαν .καθως και οι γυναικες τους με κοινες γραμμες αιματος .οπως γινεται συνηθως με αυτους .

      Διαγραφή
  10. Μποτίλια στο πέλαγος24 Σεπτεμβρίου, 2023 22:18

    Συνέχεια προηγούμενου...

    Ο Ράιχ διαμόρφωσε το πρόθεμα αυτού που ονόμασε “το λιβάδι¨. Το λιβάδι είναι ένας άδολος και αγνός φυσικός χώρος, όπου μέσα βρίσκονται πιασμένα από το χέρι ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Πάντοτε αποκοιμάμαι και ξυπνάω με αυτό το πρόθεμα, για αυτό κοιμάμαι ήρεμα και ελαφρά. Μετά πλακώνουν οι σκέψεις, που μετατρέπουν το μυαλό μου σε μίξερ και πίνω δυο καφέδες με δυο τσιγάρα, μήπως και βρω τα ίσα μου.
    Το μοιραίο λάθος τού Ράιχ, είναι ότι αμφισβήτησε την μονογαμία και αναφέρθηκε στην “μεγάλη οικογένεια”, οπότε παρείχε λαβή, για να τον συγχέουν με το μπάχαλο. Μάλιστα έκανε κριτική στον Στάλιν, ότι δεν εφάρμοσε αυτό το πρόγραμμα, θεωρώντας ότι είναι αδύνατον να καταργηθεί η ατομική ιδιοκτησία, εάν δεν καταργηθούν οι ιδιοκτησιακές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων στα πλαίσια τού γάμου. Αυτή η στόχευση είναι τελείως ανεδαφική και εξωπραγματική για το σύγχρονο στάδιο τής ανθρώπινης συνείδησης και ωριμότητος. Μπορεί μεν η μονογαμία να μην έχει προκύψει από μια άνωθεν ηθική επιταγή, αλλά είναι προϊόν τής εξέλιξης στα μέσα παραγωγής. Όταν αυτά έφτασαν σε κάποιο στάδιο ανάπτυξης και πολυπλοκότητος, ο καθείς ήθελε να γνωρίζει ποια είναι τα φυσικά του παιδιά, για να τους κληροδοτήσει αυτά τα μέσα παραγωγής. Πλην όμως, η μονογαμία είναι τόσο αγκυρωμένη μέσα στον ψυχισμό μας, που κάθε άλλη εκδοχή θα μάς τραυμάτιζε ανεπανόρθωτα. Σωστή συμπεριφορά είναι να αγαπά κάποιος την οικογένειά του και να προσφέρει στα παιδιά του όσο περισσότερη αγάπη και φροντίδα μπορεί. Και να μην τους επιβάλλει σώνει καλά την πορεία, που θεωρεί αυτός αναγκαία για να προκόψουν, πριν απ' όλα ως προσωπικότητες, μαθαίνοντας ταυτοχρόνως από τα λάθη, που τυχόν έκαναν οι γονείς του κατά την δική του διαπαιδαγώγηση, προσπαθώντας να μην τα επαναλάβει. Ταυτοχρόνως αρμόζει να επιδεικνύουμε αλληλεγγύη και κατανόηση προς τούς συνανθρώπους μας. Για να φθάσουμε παρ' όλα αυτά, να θεωρούμε όλα τα παιδιά τού κόσμου δικά μας παιδιά και να φροντίζουμε την γειτόνισσα όπως φροντίζουμε την μάνα μας, έχουμε πολλά τσιγάρα δρόμο ακόμη, έστω κι αν δεν καπνίζουμε.
    Αυτές οι αντιλήψεις δεν έπεσαν στον Ράιχ από τον ουρανό. Η μητέρα του αυτοκτόνησε, αφού την έπιασε ο πατέρας του να διατηρεί ερωτικές σχέσεις με τον δάσκαλό του. Μετά από αυτό μαράζωσε και ο πατέρας του και πέθανε. Αυτό στάθηκε αιτία να πεθάνουν στην συνέχεια και τα αδέρφια του. Αυτές οι εμπειρίες στάθηκαν αιτία να σιχαθεί ο Βίλχελμ Ράιχ την μονογαμία. Οπότε σκέφτηκε, ότι είναι καλύτερο το μπάχαλο, από το να πεθαίνουμε για ένα κέρατο. Όμως, όποιος σκοπεύει να δομεί θεωρίες για το κοινωνικό σύνολο, οφείλει να προσπερνά το ατομικό του σταυρόλεξο.
    Έστω κι αν την πάτησε σε αυτό τον τομέα ο Βίλχελμ, προσέφερε πάρα πολλά. Εάν επιλέξουμε αυτά που αρμόζει, τότε θα ωφεληθούμε τα μέγιστα. Αγάπη, ναι. Καρδιά αεροδρόμιο, ναι. Όμως η στενή ηθική χρειάζεται πάντοτε ιδιαίτερη προσοχή, έστω κι αν διαφυλάσσουμε ως μέγα αγαθό τις παραδοσιακές αξίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τελικά προεδρευσε η GOETIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προεδρευσε ή γοητεία του κρυφού ημερολόγιου της πλανητικής μηχανικής, πάνω στην Ρόδα του Ιξιωνα,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ///
    Τής Αναιμάκτου θυσίας,,,,
    Μεταβαλλόν Το Πνεύματι Σου Το Αγίο,,,
    ///
    Πάσαν την βιοτικήν αποθωμεθα μέριμνα,,,
    ///
    Τες Αοράτες Αγγελικές δορυφορουμενες Δυνάμεις Ταξεσυν,,,
    ///
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μποτίλια στο Πέλαγος25 Σεπτεμβρίου, 2023 11:20

    @ (/)
    https://www.youtube.com/watch?v=mcrtx7nXGf4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "" ..θυμίζει κάτι απο παλαιές Πατριαρχικές χορωδίες. Της αυθεντικής Εκκλησιαστικής μουσικής. Της οποίας μουσικής το ύφος είναι Κατανυκτικό και ταυτόχρονα Μεγαλοπρεπές ""

      Tί να πω... Είναι η κατηγορία που πάντα ψάχνω. Το άκουσα και γέμισα μεγαλείο μέσα μου για ολόκληρη την ημέρα. Με τρέλλανες πρωί πρωί φίλε Διονύση!!! Νά 'σαι καλά!!!

      Διαγραφή
    2. https://youtu.be/YsjMctmwsRM?si=f6J6mdC3QG-Ih7lB

      Διαγραφή
    3. " Δάσκαλε! Εσύ θά μου πλύνεις τά πόδια;;!"
      'Αν δεν σού πλύνω τά πόδια, δεν έχεις θέση κοντά μου,,,'
      'Εγώ θά σέ Υπηρετώ,,, και σύ με την σειρά σου,,,
      ///
      Αγ
      Φιλεις με Πετρο;;;

      Διαγραφή
  15. Έτσι πλένουν και οι δεσποταδες (τά πόδια των μα θητών) μέσα στόν οίκο τούς,,,
    Μμμ
    ///
    Πού αλλού έπλυναν τά πόδια, αλλά δεν τά σκούπισαν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή