«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Μπράβο παιδιά! ..και προσοχή: Ντούρεξ· είναι τα πιο ανθεκτικά.

 

.....ΠΟΝΑΝ' ΜΩΡΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ..;


 





92 σχόλια:

  1. Μποτίλια, Μασσήνιε κ.ά. μην μού βάλετε χέρι ότι ασχολούμαι με κασσελάκη και τού δίνω κι εγώ δημοσιότητα. Λίγο επίκαιρο χιούμορ απλώς παρατράβηξα, για να ευθυμίσουμε λίγο πριν μπούμε στα βαρβάτα αγγούρια, που πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε με αποθέματα ανεβασμένου ηθικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ;
      EΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΖΑΡΙΚΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ,
      STRAP ON KAI ΣΟΥ ΞΕΧΕΙΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟΝ.
      ΓΟΥΓΛΑΡΙΣΕ AΓΟΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ STRAP ON.

      ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΣΙΤΑ ΤΣΙΤΑ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΓΙΟΥΡΟΚΟΛ ΓΙΟΥΡΟΜΟΥΝΙΟΝ; ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΠΗΔΟΥΣΕ, AIDS H KONTΣΙΤΑ.

      ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΦΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ.
      ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΗΔΗΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΛΗ.

      https://www.daddy-cool.gr/gossip/pio-andras-apo-pote-deite-tin-kontsita-meta-ti-diagnosi-tis-me-hiv.html
      Ριζικά έχει αλλάξει την εικόνα του ο νικητής της Eurovision του 2014, Κοντσίτα Βουρστ, η drag περσόνα που με το τραγούδι «Rise Like a Phoenix» κέρδισε τις εντυπώσεις και μαζί την πρώτη θέση στον διαγωνισμό.
      Η ίδια, εννέα χρόνια μετά δε θυμίζει σε τίποτα τον άλλοτε εαυτό της.

      Συγκεκριμένα, όπως είχε ανακοινώσει ο ίδιος το 2018, έχει διαγνωστεί θετικός στον ιο HIV, που είναι ο ιός του AIDS και έκτοτε στη ζωή του έχουν αλλάξει πολύ, μαζί και η εμφάνισή του.

      Σχετικά με τη νόσο ο ίδιος είχε δηλώσει κατά το παρελθόν: «Ελπίζω να δώσω και σε άλλους ανθρώπους το θάρρος και να κάνω ένα βήμα εναντίον του στιγματισμού ανθρώπων που, μέσω της συμπεριφοράς τους ή των άλλων, έχουν μολυνθεί από τον ιό». Μάλιστα, την αποκάλυψη είχε κάνει ο ίδιος όπως είχε πει λαμβάνει τακτική θεραπεία για την αντιμετώπιση του ιού εδώ και χρόνια.

      Στις τελευταίες της αναρτήσεις δε, κατέστη σαφές πως πλέον προτιμά τις πιο αρρενωπές εμφανίσεις.

      Διαγραφή
  2. Πάει να κερδίσει και χριστιανούς ψηφοφόρους τώρα ο Κασσελάκης...

    https://www.vradini.gr/article/people-style/719158-stefanos-kasselakhs-proseyxomoyn-ston-osio-dayid-na-mhn-eimai-gkei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δεν περιορίστηκε στις εξομολογήσεις.
      Ζήτησε άμεσα να ενημερωθεί για Θέματα που Άπτονται με Την Πίστη Μας και Αμαυρώνουν - Κλονίζουν Τη Θρησκευτικότητά Μας.
      Κι έγινε Έξαλλος όταν πληροφορήθηκε Γεγονός Απαράδεκτον για Ιερόν Ναό

      ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΗΝ Πάτρα: Τουαλέτα επί πληρωμή στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα! (φωτο)
      https://www.oparlapipas.gr/2023/09/blog-post_603.html#more

      Όπου και απαιτείται Απόλυτη Διαφάνεια. Τουτέστιν:
      Ναι μεν καθ' όλα θεμιτά Η Μπάρα και Το 50λεπτο πλην όμως, σε κάθε περίπτωση, με POS και Νόμιμη Απόδειξη.
      Γιατί πρέπει κάποτε, ως εν ουρανώ και επί της γης, να μπει Μια Τάξη...

      Ν.Κ.

      Διαγραφή
    2. Φίλε ή φίλη μου, η τελευταία στροφή τού σχολίου σου είναι απλά "όολα τά λεφτά"!
      Άν είναι δικό σου, τά θερμά μου συγχαρητήρια κι άν όχι, συγχαρητήρια σέ αυτόν που έχει το πνεύμα νά βγάζει τέτοια στιχάκια!

      Διαγραφή
  3. Trojan Fire & Ice, Warming and Τingling Sensations
    με αρωμα "λευκα σεντονια" για να αποφευγεται η δυσοσμια σκατ....λας κατα την εξοδο.
    Φωσφοριζει και στο σκοταδι για τις εντελως "κρυφες και ντροπαλες", τυπου ΚουΛιτσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μποτίλια στο Πέλαγος26 Σεπτεμβρίου, 2023 17:07

    Κανένα πρόβλημα με την ανάρτηση, δεδομένου ότι το θέμα αυτό είναι και παραμένει μείζονος σημασίας. Ο Κασσελάκης είναι ένα από τα πιο ξεδιάντροπα και παχύδερμα άτομα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα, προωθώντας μια άκρως επικίνδυνη ατζέντα. Το πρόβλημα βρίσκεται στα μαζικά μέσα, που τον προβάλλουν σχεδόν αποκλειστικά, ως προπέτασμα στις τεράστιες καταστροφές που επιβλήθηκαν και σε αυτές που μεθοδεύονται επί πλέον. Ένα ζήτημα επίσης που χρήζει αναφοράς είναι, ότι ενώ ο Κασσελάκης είναι μια άνευ προηγουμένου γελοία περίπτωση, δεν αρμόζει να αναλώνεται η κριτική σε αστεεισμούς. Αναμφίβολα, το χιούμορ είναι αποδεκτό και ωφέλιμο. Όμως οι εντολές που έχουν δοθεί στον Κασσελάκη, είναι να διακηρύσσει συνεχώς, ότι οι αντίπαλοί του τον αντιμετωπίζουν με ύβρεις και όχι με επιχειρήματα, όπως ισχυρίστηκε μπροστά στις κάμερες στην Πλατεία Συντάγματος, όταν δέχθηκε σφοδρές επιθέσεις από πλήθος ανθρώπων.
    Εφ' όσον λοιπόν ο λεγάμενος επιθυμεί επιχειρήματα, καταθέτω δυο εντοπισμούς, που θεωρώ, ότι αξίζει να προβληματίσουν το κοινωνικό σώμα.
    Η πρακτική των Τσίπρα, Κασσελάκη και όλων όσων σχεδίασαν την κυριαρχία των λοάτκηδων στα κυβερνητικά πόστα, ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΦΟΔΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΒΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΘΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΥ.
    Η κοινωνία αποδέχθηκε ως ένα βαθμό, με το ξεπέρασμα τής υπερσυντηρητικής ατζέντας διπλοπρόσωπης πρακτικής, που είχε επιβληθεί μέχρι την δεκαετία τού '70, όταν ακόμη η ομοφυλοφιλία αποτελούσε ποινικό αδίκημα (ενώ οι πολιτικού ταγοί το έκαναν παρασκηνιακά, όπως ο Ευταξίας, ο Καραμανλής, ο Αβέρωφ και πάρα πολλοί άλλοι) την προσαρμογή των αντιλήψεων σχετικά με τις σεξουαλικές επιλογές σε προσγειωμένα πλαίσια. Η ιδιαιτερότητα ενός εκάστου κρίθηκε στην συνέχεια, ότι αφορά αποκλειστικά την ιδιωτική σφαίρα, εφόσον οι αντίστοιχες επιλογές δεν εκδηλώνονταν δημοσίως, χωρίς να προκαλούν τον κοινωνικό περίγυρο και χωρίς να προσβάλλουν την δημόσια εδώ.
    Πλην όμως, την κοινωνική ανοχή, που είχε επέλθει έναντι τής ομοφυλοφιλίας μέσα από μια πορεία τριάντα ετών μέχρι το πέρας τής χιλιετίας, φρόντισε το κατεστημένο βήμα προς βήμα να την υποθάλψει, μέχρι τής πλήρους κατάργησής της, όπως σύντομα θα συμβεί. Αρχικά με την διοργάνωση των λεγόμενων "gay pride", που μετέτρεπαν το κέντρο των μεγαλουπόλεων σε τσίρκο χυδαίου και ξετσίπωτου εξιμπισιονισμού των ανωμάλων (και ως ανωμαλία θεωρώ την νοητική ασυδοσία, να προκαλείται ο ψυχισμός μικρών παιδιών με το χάλι που διοργανωνόταν στους δρόμους). Στην συνέχεια φθάσαμε στην οργάνωση τού κινήματος “λοάτκι”, που προώθησε την μετατροπή τού κοινωνικού κινήματος για προάσπιση των δημοκρατικών ελευθεριών και τού εισοδήματος των ασθενέστερα οικονομικών ομάδων σε γελοία και απαίσχυντη φρενοβλάβεια, νοθεύοντάς το με το πρόθεμα τού "δικαιωματισμού", όπου πλέον ως δήθεν κοινωνικό κίνημα προωθήθηκε το δικαίωμα στο δημόσιο ξεβράκωμα και η επίθεση ενάντια στα χρηστά ήθη.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σαμπανάτζοβιτς26 Σεπτεμβρίου, 2023 17:15

    ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΡΩΚΤΩ ΤΟ ΕΥ. Αριστόκαυλος (= ο βατεύων τις άριστες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μποτίλια στο Πέλαγος26 Σεπτεμβρίου, 2023 19:09

      Τις άριστες τις βρίσκεις σε DVD;

      Διαγραφή
    2. μουλαχασάνοβιτσ27 Σεπτεμβρίου, 2023 00:13

      ΚΑΊΣΈΚΕΣΈΚΑΊΣΈΒΆΖΟ (τώρα η αριστεία καί σέ μέμορυ-στίκ)
      ευρωοπίδης (ό ευρίσκων τάς οπάς)

      Διαγραφή
  6. Μποτίλια στο Πέλαγος26 Σεπτεμβρίου, 2023 17:48

    Συνέχεια προηγούμενου...

    Οι πρώην κοινωνικά στιγματισμένοι, αντί να νουθετηθούν από τον κοινωνικό στιγματισμό τους που είχε προηγηθεί, φρόντισαν να εκμεταλλευτούν την κατανόηση και την αποδοχή που τούς είχε δοθεί, ώστε να στιγματίσουν αυτοί στην συνέχεια ως ρατσιστή και αντικοινωνικό στοιχείο, οποιονδήποτε αντιμετώπιζε με σκεπτικισμό την πορεία των εξελίξεων, που ξεκίνησαν μεν ως μια αναγκαία φιλελευθεροποίηση των ηθών και τής νομοθεσίας, αλλά πολύ σύντομα προσέλαβαν διαστάσεις, που οδηγούσαν με την διόγκωση τού εντεινόμενα οργανωμένου ξεχαρβαλώματος τής κοινωνίας, στην μετατροπή της σε απροκάλυπτα Γόμορρα και Σόδομα. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα για την επιβολή αυτών των σχεδίων ήταν άκρως ευνοϊκή, όπως αυτή είχε προετοιμαστεί και διαμορφωθεί οργανωμένα, σκόπιμα και συστηματικά στο παρελθόν από τού εν κρυπτώ οπισθογεμείς πολιτικούς ταγούς. Με την πρώτη φιλελευθεροποίηση που θεσμοθετήθηκε, έσπευσε η επί δεκαετίες σεξουαλικά υποσιτισμένη πλέμπα ως σμήνος κοράκων να καταναλώσει αδηφάγα κάθε είδους πορνογραφία, πορνεία και ομοφυλοφιλία. Έτσι, αυτό που προωθήθηκε αρχικά ως λελογισμένη και αναγκαία φιλελευθεροποίηση με την αποποινικοποίηση τής ομοφυλοφιλίας και την θέσμηση άλλων μέτρων, εκμεταλλεύτηκαν οι ψυχανώμαλοι, υπό την καθοδήγηση των εωσφοριστών, για να το μετατρέψουν σε ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ. Αφού διαδόθηκαν μαζικά τα “dark rooms“ και καταντήσαμε να φοβόμαστε στα στέκια διασκέδασης, εάν μάς έπεφτε ένα εικοσάρικο κάτω να σκύψουμε για να το σηκώσουμε, επιβλήθηκαν νόμοι πρωτόγνωρης βιαιότητος και σαδισμού, όπως ο ευνουχισμός των εφήβων. Το άκρον άωτον τού φασιστικού αμοραλισμού διατρανώθηκε με την πρόσφατη απόφαση τού ΟΗΕ, να επιτραπεί η σεξουαλική χειραγώγηση των νηπίων, με την αποστολή τρανσέξουαλ κανιβάλων στα νηπιαγωγεία και τούς παιδικούς σταθμούς, ενώ ταυτοχρόνως απαγορεύτηκε στους γονείς, να κρατούν μακρυά τα παιδιά τους, από τέτοιου είδους βιασμούς τής παιδικής ψυχής.
    Αυτή είναι η κόλαση, που προωθεί το κτηνώδες τέρας Κασσελάκης και οι ενεργούμενοι αυτόν. Πλην όμως δεν είναι μόνον τα προηγούμενα, που στιγματίζουν την εσωτερική κόλαση αυτών των γουρουνόσκυλων, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΚΥΡΗΞΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ, ως δείγμα τού πόσο βαθιά στην παράνοια έχουν ξεπέσει κάποια κακόμοιρα άτομα, που σε βρεφική και νηπιακή ηλικία νανουρίστηκαν μέσα σε τελετουργικά φερετράκια από τούς εωσφοριστές ιλλουμινάτους, για να προετοιμαστούν ως μελλοντικοί δήμιοι των εθνών και κοινωνιών.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρέ μήπως ό ίδιος ό λιγδομπερντές, Βρέκαινοφανής υβριδικός συριζαίος, είναι κρυφοστρέητ;... προσωπικά γιά λουμπίνα τόν κόβω... εμένα πάντως δέν μέ πείθει ώς γυναικωτός. Εκτός καί άν είναι "πολύ κι θαπ' όλα"..
      Εννοώ δηλαδή, τού ασκούται κάπου-κάπου καί μέ θήλεα σαρκία;
      Ή μήπως είναι κάποιο νέο, αποκλειστικόν υποτζέντερ μέσα στήν πολυπληθή γκάμα τών τρούπιων; ... τί είναι αυτό που ζούμε Χριστέ μου;;
      Βόηθα ν' αντέξουμε στά δύσκολα Χριστούλη μας καί 'γώ δεσμεύομαι νά γίνω άνθρωπος. Τό πήρα απόφαση εγώ, νά, μά τήν Παναγία, φύλαγε τούς πισττούς Σου Εσύ κι αυτοί θά Σέ βγάζουν αβέρτα Ασπροπρόσωπον..

      Διαγραφή
    2. Αν σού πω αγαπητέ glitches ότι έκανα την ίδια σκέψη σήμερα κατά τις 10 το πρωί θα με πιστέψεις; Δεν είναι η πρώτη φορά που θα μάς κορόιδευαν με κάτι τέτοιο. Θυμάσαι το "αυτό", έναν γυναικωτό με φουστανάκι μέσα στην ελληνική βουλή; Κι αυτός στρέιτ ελληνοεμερικάνος ηθοποιός ήταν. Τα κονόμισε γερά από το τσύριζα για να κάνει τον πούστη.

      Διαγραφή
    3. Κων\νε, ποίος έντονε ό, από τόν σύριζον πλερωθέν' φουστίτσον,
      εισσετό κκενοβούλιον;;; ...
      Κί θυμούμαι αβούτονε, *ssuka μπλιæττ ()...

      *γαμώατον πούστην {παρούσσκυ (στά ρώσικα)}

      Διαγραφή
    4. Μόλις το θυμήθηκα. Λεγόταν Τζέησον-Αντιγόνη.

      Διαγραφή
    5. Ά, τόν θυμήθηκα, ηθοποιός είναι αυτός ρέ σύ;;;
      Καί ρόλος τής καρριέρας του, ο τάχα μου τρούπιος; Στά ψέματα; Επαγγελματικά; Καί πληρώθηκε καί μέ συριζόφραγκα;;;...
      Δηλαδή, άν τό 'πιασα, τό βαθέοννόημα, ο Τζέησον ΔΈΝ ήταν Αντιγόνη;
      Μπάάα, γιά λουμπίνα τόν κόβω κι αυτούτονε...
      ..σίγουρα τό απολαμβάνει συνάματε τό φχαριστιέται διπλά τό πράμα.

      (κιάτούνχώνκιάτούμπαίρν')

      Διαγραφή
  7. Στην γείτονα, φίλη και απελευθερωμένη από παλιομοδίτικα ταμπού χώρα με το υψηλό πολιτισμικό επίπεδο και την κατανόηση στην περηφάνεια των γενναίων
    της ηδονής, για τη διαφορετικότητά Τους,
    Κάθε Στέφανος θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει κατευθείαν Π.τ.Δ. χωρίς να απαξιώνεται, χαραμίζεται, χρονοτριβεί στα ιεραρχικά ενδιάμεσα, κατώτερα, ασήμαντα αξιώματα...

    Στην Aλβαviα η oμoφυλοφιλiα δεν εivαι ΤAMΠΟΥ... Δείτε το βίντεο...
    Και θα καταλάβετε...

    https://www.oparlapipas.gr/2023/09/avi-ooi-iv-am.html

    Όλοι μαζί αντάμα κι ο ομοφοβικός χώρια, παράδειγμα προς αποφυγήν...

    Ν.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Σίφακας κ ο Μανούσακας ταιριαστό ζευγάρι γεμάτο λεβεντιά.
    Άγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μποτίλια στο Πέλαγος26 Σεπτεμβρίου, 2023 18:42

    Συνέχεια προηγούμενου...

    Ο ίδιος ο Κασσελάκης διακήρυξε, ότι σκοπεύει να υιοθετήσει ένα παιδί, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΠΑΡΕΝΘΕΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ.
    Και ερωτώ:
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΘΥΤΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΧΕΙΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΦΤΩΧΗ ΧΩΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;
    Πρόσφατα παρενέβη η αστυνομία στα Χανιά Κρήτης και σφράγισε μια φάμπρικα παραγωγής βρεφών. Και εμείς σφυρίζουμε, σαν να μην συμβαίνει τίποτε. Χρειαζόμαστε σανίδα. Και αυτήν θα μάς την καταφέρει ο Κασσελάκης και η συμμορία του. Διότι όπως μαθαίνω, κάποιοι ανώμαλοι γυναικολόγοι έχουν παρασκευάσει μέθοδο, για να μένουν και οι άντρες έγκυες. Οπότε βλέπω κάποιους μουστακαλήδες και πολλά βαρείς, όταν ψάχνουν με την εξεσφενδονιζόμενη φτωχοποίηση στα σκουπίδια, για να βρουν καμιά λεμονόκουπα και δεν βρίσκουν τίποτε, να εκλιπαρούν τον κάθε Κασσελάκη, για να τούς την....
    Γομάρι Κασσελάκη, είσαι απροσμέτρητα αποκτηνωμένος. Σύνελθε, διότι έχουν οι καιροί γυρίσματα και τότε η μαγκιά και το ηλίθια προκλητικό χαμόγελο θα γίνουν θρήνος απαρηγόρητος. Διότι εκτός από τούς ψυχανώμαλους στην πιάτσα, υπάρχουν και κάποιοι εισαγγελείς με πάρα πολύ σκληρή καρδιά και μην επαναπαύεσαι, στο ότι η θανατική ποινή, που μπορεί να επιβάλει ένα δικαστήριο μπορεί να εκτελεστεί μόνον μια φορά.
    Επί πλέον θέλω να δώσω μια συμβουλή στον Κασσελάκη και λοιπούς βιαστές τής ανθρώπινης ύπαρξης. Εάν ποτέ περάσετε από το Βερολίνο, φροντίστε να μην βρεθείτε μετά το μεσονύκτιο στην συνοικία Σένεμπεργκ, όπου διαμένω. Διότι τότε το ντούρεξ, που αναφέρει ο τίτλος τής ανάρτησης, θα το φοράω στο επάνω κεφάλι, για να μην αναγνωρίζομαι.
    Επίσης οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τον εξαιρετικό φίλο Κώστα, διότι δεν εξέλαβα αυτήν την ανάρτηση για να χαριτολογήσω, αλλά για να χύσω όσο πιο πολύ δηλητήριο μπορούσα. Διότι το θηρίο μπορεί να εξουδετερωθεί μόνον από το αδυσώπητο κτήνος που κουβαλάμε κάποιοι μέσα μας. Δεν με ενδιαφέρει, εάν θα κλάψει κάποιος ακόμη μαζί μου εδώ. Δηλώνω, ότι μπροστά στις επιθέσεις που δεχόμαστε, δεν έχω γίνει απλά ομοφοβικός, ως απαραίτητο κατά την γνώμη μου και δίκαιο μέτρο άμυνας, ενάντια στην λάίλαπα εκμαυλισμού, που εκσφενδονίζουν σε βάρος τής κοινωνίας, συμπαρασύρροντας δυστυχώς απέναντι στα ανακλαστικά τού μέσου ανθρώπου και εκείνους τούς ομοφιλόφιλους, που είναι αξιπρεπέστατοι, χωρίς να έχουν δώσει σε κανένα δικαίωμα κριτικής και κάποιοι από αυτούς είναι φίλοι μου. ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ. ΑΝΟΙΞΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΠΑΙΔΙ ΜΕΣΩ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ Ή ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΕ, ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ. ΖΗΤΩ Ο ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΣΑΓΑΝΟ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΕΜΟΥ !!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ Ο ΤΙΓΡΗΣ ,ΠΙΠΕΣ Ο ΛΕΩΝ ,ΠΙΣΩΚΟΛΛΗΤΑ Ο ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ
    ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΣΤΑ ΚΑΡΕΚΛΑΤΑ Ο /Η ΛΟΥΛΟΥ .
    ΚΑΛΕΕΕΕΕ ! ΣΥΥΥΥΚΑΑΑΑ .
    ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΓΗ ΤΟ ΑΝΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. https://www.youtube.com/watch?v=6ay1YCYuU-w

    https://www.youtube.com/watch?v=C8Ks-kRsRHI

    https://www.youtube.com/watch?v=Cu5qc8LfbxE

    V P X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θεούλη μου Σέ φχαριστώ που ό κούκος μ' κελαηδάει μέ τά θήλια, τά γνήσια όμως κι ενήλικα. Στό μυαλό εννοώ περισσότερο. Κι όχι τά βάσει νόμου ενήλικα.
    Δέν ξέρω γιά σάς, προσπαθώ νά έρθω στή θέση ενός, άς πούμε κασελάκη.
    Πώς γίνεται ρέ αυτέ καί βλέπεις τόν -γλυκούλη δέ λέω- τέτοιον καί σού ασκούται;
    Δηλαδή σ' αρέζουν τά αγοράκια...σέ προσελκύουν, σού προκαλούν διάφορες ορέξεις καί ορμές τού νευροφυτικού που πολύ δύσκολα ελέγχονται. Καί νά θέλεις νά τίς ελέγξεις δέν μπορείς.

    Ρέ παίδες, τί χωροχρόνος είναι αυτός που μάς έλαχε; Τί χαζά είναι αυτά... Βαρέθηκα νά βλέπω ηλιθιότητες καί στην ουσία ενέργειες υπουλοπολεμικές εναντίον εμού καί τών ομοίων μου.
    Λόγω τού σφιχτού νομικού αλυσοδέσιμου που έχουμε υποστεί,είμαστε χαμένοι απο χέρι.
    Προγραμμένοι που λένε...

    Μόνον μεταφυσικώς μπορεί νά γυρίσει τό μάτς.
    Καί δέν βλέπω νά τό αξίζουμε φίλτατε Κων/νε καί Διόδοτε απ' τήν Ερυθραία.

    Καλό ξημέρωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι επειδής δέν πρόκειται νά μού 'ρθει ο Μορφεύς θά ξηγηθώ καί γώ εναλλακτικά.
      Ομοιοπαθητική αυτοθεραπεία, όμως μέ βαθύ νόημα κι όχι μόνον γρατσουνιάσματα, κραυγές καί κλαπατσύμπαλα:
      https://m.youtube.com/watch?v=O_4OfD-wmGs&pp

      Διαγραφή
    2. Είναι σχεδόν όπως το είπες: "τί χωροχρόνος είναι αυτός που μάς έλαχε;" Δεν μάς έλαχε όμως. Σε άλλον ανήκουμε. Εδώ βρεθήκαμε λόγω κάποιας ανωμαλίας. Έχει σχέση με την Κρόνια μαγεία, την ίδια που ασκούνταν και στην Ατλαντίδα. Πάμε όχι για απλά, αλλά για συμπαντικά ξεκαθαρίσματα. Το έργο μόλις άρχισε. Θα στάξει πολύ αίμα από το σπαθί της Αθηνάς και του Απόλλωνος. Αυτοί δεν έφυγαν ποτέ. Εμείς αποσταστήσαμε λόγω της εξαπάτησης που φάγαμε από την κακιασμένη και τερατόμορφη αποστατική φυλή που σουλατσάρει μεταξύ διαφορετικών χωροχρονικών διαστάσεων και δελεάζει τα ασυνείδητα δίποδα του πλανήτη μας επί χιλιάδες χρόνια τώρα. Στην Αγία Γραφή όλα αυτά περιγράφονται με το μύθο του φιδιού, του Αδάμ και της Εύας. Αλλά κι αυτή η ιστορία είναι μία παραπλανητική εκδοχή. Δεν είναι ο Γιαχβέ, αλλά αυτά τα μοχθηρά όντα που πρίν από 6.000 χρόνια κατασκεύασαν και σε άλλες περιοχές της Γαίας, όπως είχαν κάνει στην Ατλαντίδα, τα πρώτα υβρίδιά τους από τα οποία απειλείται η ζωή μας σήμερα. Οι δικοί μας δημιουργοί μάς έφεραν στον πλανήτη πριν από περισσότερα από 3 εκατομμύρια χρόνια και είχαν για θεό τους τον ίδιο που πιστεύουμε εμείς σήμερα. Τα υβρίδια που μάς εξουσιάζουν λατρεύουν τον Κρόνο που είναι ο Σατανάς. Όμορφος ήταν ο Κρόνος και όμορφη φάνταζε η ζωή που πρόσφερε αρχικά στους ανθρώπους. Αλλά την ομορφιά του συνόδευε η χαζομάρα, η οποία δεν είχε ηθική και αισθήματα. Έβλεπε σαν δικαιωματισμό και φυσιολογικότητα την ασταμάτητη τελετουργική ροή αίματος από βρέφη που θα καθαγίαζαν την γη ώστε να αποκτήσει ευφορία. Μιλάμε λοιπόν για εγγενή σχιζοφρένεια. Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι δεν κωλώνει. Ακούγεται αστείο αλλά είναι η τραγική πραγματικότητα του ανθρώπινου είδους, το οποίο είναι ο πραγματικός εξωγήινος στον πλανήτη Γη, και για να μπορέσει να αποκτήσει την κυριότητα, κάθε φολίδα που πάντα ήταν εδώ και δημιουργήθηκε μαζί με τα πετρώματα και στην πραγματικότητα της ανήκε ο πλανήτης, ..έπρεπε να εξοντωθεί και μέρος της να σφραγιστεί βαθιά μέσα στη γη.
      Τώρα, όλος αυτός ο συρφετός θέλει να βγει στην επιφάνεια και το δούλεψε μεθοδικά το σχέδιο μέσα στις χιλιετηρίδες, με βασικό εργαλείο τα υβρίδιά του που μάς μοιάζουν. Βάλε και τις μοχθηρές οντότητες.. φαίνεται να την έχουμε μαμήσει από χέρι. Αλλά τελικά θα σωθούμε. Και αυτή τη φορά, γιατί έχουν γίνει πολλές φορές αυτά, και η ύβρις τώρα φτάνει στην κορύφωσή της. Και έρχεται η δική μας η σειρά να πάρουμε το πάνω χέρι, με λίγη βοήθεια από τους δημιουργούς μας, αφού βλέπουν ότι τελικά αυτοί που τουλάχιστον πρέπει, η κρίσιμη μάζα, είμαστε αποφασισμένοι για τελική μάχη, γιατί αυτό μάς έμαθαν οι Ολύμπιοι δημιουργοί μας ως νούμερο ένα "υπέρτατο αγαθό παρά τοις ανθρώποις". Την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

      Διαγραφή
    3. Έν γένει συμφωνώ μέ τήν, άς τό πώ "θεωρία", που εξέθεσες καί ειλικρινά, είναι τιμητικό γιά μένα, που μού εκθέτεις τήν επισκόπησή σου...

      Δέν ξέρω γιατί, πρίν τέσσερεις δεκαετίες καί βάλε,
      μέ τά λίγα ιστορικά γράμματα που ξέραμε, λέγαμε σάν "συμπέρασμα" ότι μάς πολεμάει ο ίδιος εχθρός εδώ καί μιά μυριάδα ετών, τουλάχιστον...

      Δέν μπόρεσε νά μάς εξοντώσει διά πυρός καί σιδήρου, όμως πάντα μάς συρρίκνωνε πληθυσμιακώς, βιαίως καί διά τής βίας, γιά νά μήν είμαστε διαχρονικά πολυάριθμοι κι αισθάνονται καί αυτοί οί καημένοι άσχημα, δηλαδή γιά νά μή χέζονται απάνω τους...
      Καί μάς εξοντώνουν ν γιά πλάκα μέ τή μεταπολίτεψη καί τήν κομματίλα.
      πού νά ξέραμε οί έρμοι τί είχαμε νά ιδούμε ώς τό μακρινό 2023...
      Καί τώρα λέμε όλοι, τί έχουμε ακόμα νά 'δούμε, δέν μας εκπλήσσει τίποτε πλέον.

      Διαγραφή
    4. Επιτρέψτε μου να βρεθώ στην μέση των σχολίων σας,
      Και νά δηλώσω ότι η μνήμη πρέπει να είναι σφαιρική,
      Η πληροφορία που μας δόθηκε περιβάλλεται από ένα όριο, κυκλικό,
      Ένας Κύκλος* περιβάλλει το αποτύπωμα που αφήνει με μελάνι η σφραγίδα*,
      Και η περιφέρεια του κύκλου μετρήθηκε, (3,14,,,)όπως και όλα που υπάγονται μέσα σε αυτόν , καθώς η αλληλουχία αριθμών είναι και αλληλουχία γεγονότων*,
      Σταδιακά, μέσα στην αλληλουχία αυτή εμφανίζονται 3 η 4 ίδιοι αριθμοί στην σειρά, όπως 999 ,888,777,666,555,444,333,222,111
      ///
      9χ9χ9
      ,,,
      06:16

      Διαγραφή
    5. Καθώς λοιπόν το 333,666,999 συναθρΟΥΝ τόν Ύπατο Αριθμό, κλείνουν έναν ΚυκλΟ.
      Έτσι και το 2025 Συναριθμιμενο και μετρημένο, θα κλείσει ένας κΥκλΟς.
      ///
      Σφραγίδες και Όρια π* 0ρΟ στασιας,,
      ,,,
      06:54

      Διαγραφή
    6. ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
      ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ,
      ΚΡΟΝΙΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ, ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΝΕΣΕΩΝ.
      ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΩΚΕΑΝΟΙ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΘΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
      ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΝΕΡΟΥ, ΑΛΛΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Η ΜΑΝΑ ΓΑΙΑ.
      ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ.

      Διαγραφή
    7. Κατόπιν της πρόκλησης/πρόσκλησης θέλω να σου επισημάνω τα εξής:

      Οι πρωτόπλαστοι έφαγαν από το δέντρο της Γνώσης έναν καρπό (μήλο). Ξαναλέω: ΕΝΑΝ καρπό. Το αμάρτημα ήταν ότι δεν έφαγαν/αφομοίωσαν ΟΛΟ το δέντρο άρα η Γνώση που ελήφθη ήταν ελλειπής. Κι επικίνδυνη. (Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια μπλα-μπλά...)

      Το σκοτάδι δεν υφίσταται, ούτε το κακό, ούτε το κρύο. Όλα αυτά είναι έλλειψη του φωτός, του καλού, της θερμότητας. Ο εχθρός είναι το κενό. Είμαστε μέσα σε μια κοσμική σούπα ενέργειας όπου οι τοπικές πυκνώσεις δημιουργούν την ψευδαίσθηση της ύλης. Ύλη δεν υπάρχει. Απλά ο εγκέφαλος μας, ερμηνεύει τα -περιορσμένα- ερεθίσματα (συχνότητες) σε κάτι που εμείς έχουμε αποδεχτεί σαν ύλη. Όλα τα αισθητήρια όργανά μας (ακόμα και της αφής) είναι προγραμματισμένα να λαμβάνουν ένα ελάχιστο εύρος συχνοτήτων. Τα πάντα είναι ενέργεια. Και δεν υπάρχει καλή ή κακή ενέργεια. Άσχετα αν η πύκνωση που συμβατικά έχουμε αποδεχθεί να ονομάζουμε πχ Κούλα δημιουργεί τοπικές αναταράξεις στο χωροχρονικό μας μονοπάτι. Στο τέλος θα υποκύψει γιατί δεν γίνεται διαφορετικά. Το Σύμπαν δεν θα κάνει τα καπρίτσια του κάθε ταραξία. Θα κάνει αυτό που πρέπει. Άσχετα αν αυτό αλλάζει την ενεργειακή ταυτότητα/πύκνωση ατομικών μονάδων όπως εγώ κι εσύ. Η μεγαλύτερη αρετή είναι η υπομονή γιατί δαμάζει τον Χρόνο/Κρόνο. Βγαίνοντας έξω από τη χρονογραμμή καταλαβαίνεις ότι το ματσάκι έχει ήδη τελειώσει και το βλέπουμε "κονσέρβα".



      Διαγραφή
    8. Καλή η διατύπωση,,,
      Μπλα μπλα μπλα μπλα,,
      Αλλά πώς θά εξαυλωσουμε αυτήν την κονσέρβα;;;
      Μπλα μπλα μπλα,,,
      Μήπως πρέπει να λυθεί αυτή η σύμβαση*,,,
      Μπλα μπλα μπλα μπλα,,,
      Έχασα την μπάλα,,,
      Την τρέλα μου,, έχω νά κόψω ένα πρανή 80μ,χ7μ,υ,χ4/2μ,π 1προς1 50 πόντους από τόν αύλακα απορροής ομβρίων υδάτων αναντι τού βουνού ,,,
      Χριστέ μου

      Διαγραφή
    9. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%AC%CE%B6%CE%B1
      Σχετικιστική μάζα
      όπου m0 η μάζα ηρεμίας του σώματος, που ισούται με τη μάζα που μετράει ένας παρατηρητής για τον οποίο το σώμα βρίσκεται σε ηρεμία. Όσο μεγαλύτερη είναι η ταχύτητα ενός σώματος ως προς κάποιο αδρανειακό σύστημα αναφοράς, τόσο αυξάνεται η μάζα του.

      Διαγραφή
    10. Μέ τί μηχανή θά κόψεις τό πρανές φίλε μου;
      Χειριστήρια, κουβάδες, σφύρες, μαχαίρια καί μαρκούτσια καί σύ, έ;...
      Καί γώ χειριστής είμαι (προσπαθώ όσο κι όπως μπορώ), πολυτεχνίτης μέν, ανεμοσπίτης καί πρώιμος σακάτης δέ.

      Διαγραφή
    11. Τρέλα,,,
      Το μόνο που κατάλαβα είναι η μάζα αδράνειας,,,,
      Επειδή κάτι μου θυμίζει,,,
      Τί μου θυμίζει;,,,

      Διαγραφή
    12. Πλάκα κάνεις!!! Συνάδελφος πρώιμος!!!
      Μεγάλε!
      Καβαλω ένα 225 US Hitachi με 1,5 κυβικό κουβά, και μαχαίρι μπροστά,
      Είναι μπιστολη, πάει σφαίρα*!
      Κόβω πρανή στο βουνό χωρίς πολύ βίρα Μάινα, μόνο άνοιγμα κλείσιμο κουβά και περιστροφή στις 30°,,,
      Φουλ τά κυβικά χώματα,,,
      Εσύ τί μηχάνημα δούλευες;;;

      Διαγραφή
    13. https://images.app.goo.gl/xb4qDf1JgCSLk2Pi7

      Διαγραφή
    14. Κοίτα εδώ αυτός ο Τσάκαλος τί μηχάνημα καβαλάει, και τί κάνει!,,,
      https://youtube.com/shorts/9Vd-_-u6b3o?si=ta79N4489Pl-a-UN

      Διαγραφή
    15. Δες εδώ και έναν άλλο μάστορα, με τό ακορντεόν, ,,,
      Λείπει ο κουλ ης με την φυσαρ μόνικα

      Διαγραφή
    16. Ξέχασα να βάλω τον σύνδεσμο του μάστορα
      https://youtu.be/elYSQkTWfTw?si=KUsBo8nbe3rvKw__

      Διαγραφή
    17. Καλησπέρα Συνάδερφε κι "earth mover"! Νά χαίρεσαι τή Μηχανή σου!
      Θά τό γνωρίζεις βέβαια πως είμαστε ήδη στή "χρυσή εποχή" γιά τή Χωματουργία...γιά γερές κονόμες λέμε, γιά τίς "εταιρείες ΙΚΕ".
      Έ, κάτι ψίχουλα θά πάρουν καί οί πτωχοί χειρισταί...

      Μέ τά μηχανικά παλιοσίδερα παλεύω από μωρό...κληρονομικόν τό "χάρισμα".
      Ώσπου τό 2000, αρχές, μέ τό που βγήκε τό στραβοχυμένο σταφιδόψωμο, ήρθε καί ο εκσυγχρονισμός κι η ανάπτυξη!
      Έπιασα καί 'γώ δουλειά, τυχαία τή βρήκα, εδώ:

      40°25'13.2"N 21°44'25.6"E

      , έως τό πάσχα τού 2005...
      Κάργα δεξιός ό ιδιοκτήτης τού λατομείου -ΑΤΕ δηλαδή, τότε επιπέδου "τέρνα" καί τόν είχαν οί κατσαπλιάδες πασόκοι, τό κράτος δηλαδή, σέ μιά κατάσταση μεταξύ "ζωής καί θανάτου", λεηλατώντας τον, λεηλατώντας ταυτόχρονα -κυρίως- τόν εργοδότη τους (εργοσε) καί τό δημόσιο.

      Μόλις βγήκε η "δεξιά", σέ λιγότερο από 'να χρόνο, φινίτο!
      Οριστικό κλείσιμο καί ανελέητο ντού τών κορακιών γιά ότι σιδερικό μπορούσαν νά μάσουν. Καί εύνοια σέ πασόκους "ατέδες"...νέα λατομεία μέ πιό σκληρά πετρώματα...(τάχα μου, μετά τό 10' τού αδάμαντα, είχαμε τη σκληρότερη ορυκτή πέτρα στήν Ελλάδα).

      Εκεί που λές, καβάλησα ότι κινείτο. Από διαβολάκι, πχ γιά κάτω απ' τους ταινιόδρομους, έως αλυσοφόρον 992. Μπουλντόζα d9. Τά πάντα, όχι όμως φούλ τάιμ καί μάστορας.
      Η πιό σπαστικιά δουλειά όμως, δηλαδή κάτεργο κι αγγαρεία, ήτο η Σφύρα, σέ ερπύστρια κατερπίλλαρ, όταν η γιάννα απηγόρεψε τά φουρνέλα γιά λόγους αντιτρομοκρατικής πρφυλάξεως...Τότε καί μάς κατέστρεψαν.
      Η τρελή μου γκαάβλα όμως, ήταν κάτι V16 δίχρονα ντάμπερ, μέ μοτέρ Ντητρόιτ Ντήζελ!!! Κολασμένος ήχος λειτουργίας κι εξωπραγματικά γκάζια!
      Ακόμη καί τό βαγκοντρίλλ σέ βοηθός, όμως δέν παρέδωσα τρύπες έτοιμες γιά γόμμωση. Δέν πρόφτασα.
      Μέ τά σκαψίματα δέν είχα-έχω υπομονή.
      Περίπου αυτά τά χαΐρια καλέ μου συνάδερφε καί χάρηκα πολύ!

      Διαγραφή

    18. Αδερφέ χωματάρχα, αυτός κι άν είναι μάστορας:
      https://www.reddit.com/r/nextfuckinglevel/comments/ggry0t/amazing_operator_skills_in_switzerland/
      Γειά χαρά!

      Διαγραφή
    19. Σίγουρα θά ξέρεις αγαπητέ Κωνσταντίνε τό "βρήκε ο γιούφτος τή γενιά του κιαγαλλίασ' η καρδιά του"... εντελώς άλλος κόσμος η πάλη μέ τά σίδερα, τή φύση καί μέ τή μετακίνηση τής Γής. Ο άνθρωπος δέν κολώνει πουθενά. Η Γής αντιστέκεται, αλλά αυτό που τής προκαλεί αυτό τό ζωντόβολο είναι τόσον αμελητέο, σάν νά ξύνεις ttarxidias μέχρι νά σού περάσει η φαγούρα.

      Διαγραφή
    20. Σέ καταλαβαίνω αδερφέ,,,πολυτεχνιτη,,,
      Έχω κι εγώ γκάμα*,,,
      Όμως με τά χρόνια κατάλαβα ότι η ευελιξία είναι προσόν*,,,
      Κόμπακτ και μαχαίρι προώθησης μπροστά,,,
      Ή εξέλιξη* ως απαύγασμα προωθείτε από τά μεγάλα στα μικρά, η κοντινή απόσταση, ταχύτητα εμπλοκής,
      Και γω χρόνια στο κουρμπετι, έχω γυρίσει την μισή Ελλάδα, όλη την Κρήτη, και ένα διάστημα στην Ιορδανία,στα σύνορα της Συρίας,,,
      Έχω δουλέψει αδερφέ για δύο ζωές,,
      Το καλύτερο σφυρί είναι το motaber,,, με 3 η 12 ταχύτητες,,
      Δεν πιάνει κενά χτυπήματα , και χωρίς άζωτο στην κεφαλή,,,
      Έχω κατεδαφίσει κτίρια, και ένα σορό εκβραχισμους .
      Αυτά,,
      Χάρηκα πολύ που γνώρισα έναν καλό Συνάδελφο εδώ!
      Καλή συνέχεια!

      Διαγραφή
    21. Τώρα, ώς επί τό πλείστον καβαλάω ένα Volvo fm400, τριαξονικό ανατρεπόμενο, εξαιρετικά χαμηλό καί μέ πολύ ευχάριστη καβάλα, όμως στά επικλινή εδάφη είναι επικίνδυνο, άν δέν στό δείξουν πρώτα πώς πάει κι άν πάει, σέ κάθε έδαφος, όπου χρειαστεί νά πάει τό φορτίο. Στά χιόνια, παλιότερα unimog u140 μέ γερμανικό μαχαίρι κι αλατιέρα καί απ' το '19, iveco320 μέ δύο αξόνια, πρώην ανατροπή, η οποία λειτουργεί βεβαίως, οι μετατροπείς τήν έθεσαν εκτός αλλά 'γώ την ξανασήκωσα. Τετρακούνητο μέ σπαστό μαχαίρι κι αλατιέρα αμερικανικής κατασκευής. Γιά τά δικά μας χιονισμένα που θέλουν αποχιονισμό είναι επιπέδου Playmobil. Μόνο σέ κεντρικούς δρόμους. Τό βολβάκι όμως είναι κάτι παραπάνω από ζόρικο.
      Νά 'σαι πάντα καλά λεβέντη μου μέ τή σκαπάνη σου και μέ ότι κι άν καβαλικεύεις!

      Κωνσταντίνε ευχαριστώ πολύ. Ο Μορφεύς πάλι έχασε τό δρόμο...

      Διαγραφή
    22. Μέ τούτο 'δώ σταφτιάμ Κωνσταντίνε, στέλνω λάϊβ ξόρκια στό Μορφέα
      https://music.youtube.com/watch?v=YcnT2iTXItU
      Βρέ ατιμούλη Μορφεονιέ, δέ μπά' νά μήν ερθείς...
      Σέ κάνα 2ωρο ξημερώνει κι ούτως ή άλλως αύριο τέτοια ώρα θα ΡΟΧΑΛΊΖΩ, πρώτα Ό Θεός.

      Διαγραφή
    23. Τί μπορεί καί κάνει ρέ τό ανθρώπινο πλάσμα;;;
      https://twitter.com/tannokasa4/status/1707304133114343682

      Διαγραφή
    24. Είναι ή δέν είναι ο Άνθρωπος τό "κερασάκι στήν τούρτα" τής Ζωής, έστω αυτής που ανακατεύεται μέ τήν Ύλη;
      Υποκλίνομαι μπροστά στήν Εικόνα Τού Θεού, στήν κατά φύσιν όμως
      https://www.youtube.com/watch?v=0oeK1ZVqyt4

      Διαγραφή
    25. Πράττουμε εν μέρει υπομοχλευση κύριε Συνάδελφε,,, επί της γης,,,
      Ασκώντας παρεμβάσεις με ξένες δυνάμεις,,, μηχανικές.

      Διαγραφή
    26. Μπορείτε οι δυο σας, αν θέλετε, για περαιτέρω επικοινωνία, να ανταλλάξετε στοιχεία (ημέηλ, τηλ. ή ό,τι άλλο) μέσω του email του Διόδοτου
      diodotos.k.t@gmail.com
      Δηλ. π.χ. μού στέλνετε ημέηλ και σάς φέρνω σε επαφή.
      Το λέω, γιατί έχετε υπερβεί λίγο το όριο φιλοξενίας με τόσα άσχετα σχόλια.

      Διαγραφή
    27. Κωνσταντίνε, τά προσωπικα σχόλια που γράφω είναι "δημοσίας χρήσεως"...
      Καί βέβαια, απευθύνονται καί σ'εσένα, κυρίως αυτά μέ τά μουσικά θέματα.
      Δηλαδή, τά περισσότερα, σχεδόν όλα.

      Φυσικά καί η δημοσίεψις τών σχολίων μου δέν είναι αυτοσκοπός, ούτε καί απαραίτητη!

      Άν μού επιτρέπεις, Αυτό τό Κομμάτι, είναι αφιερωμένο μ' άπειρα εύμορφα Συναισθήματα, στόν Ερυθραίο, μέ πάμπολλα "σύν"+++
      MANKiND, YOU! A SiNNER
      https://www.youtube.com/watch?v=v7nwtcHSyvI

      Whatch the meaning
      Lyrics:

      Judgement days have come
      And righteous man shall stand
      Unworthy they shall perish
      They shall burn in fire
      Hark! Words of the Prophet Isaiah
      Behold! Take heed mankind
      Hark! Words of the Prophet Isaiah
      Behold! They weep

      Wages of sin is death
      Gift of Jah is eternal life
      Mankind - you a sinner
      Mankind - you shall pay for your false transgression
      That's why I say, oh Lord
      Woe unto you
      Woe unto you, I say
      Woe unto you
      Woe unto you

      Dash it weh with the roots controller, y'hear
      Rub a dub style, killah!

      Ευχαριστώ πολύ γιά τήν ανοχή σου-σας, Γειά καί Χαρά!

      Διαγραφή
    28. Χαχα μέ έριξες με το τραγουδάκι.
      Τρομοκρατήθηκα με το "Γεια και Χαρά". Ελπίζω να μην σημαίνει αντίο, γιατί είναι τιμή μας η παρουσία σου στο μπλογκ μας.

      Καλημέρα!

      Διαγραφή
    29. Καί βεβαίως, γιά μού διέφυγε πρίν,
      ευχαριστώ πολύ γιά τήν προθυμία σου νά μεσολαβήσεις "γιά νά γίνει τό προξενιό" μέ τόν συνάδερφο χωματουργό!

      Κι αυτός Ό Ύμνος, γιά τ'αφτιάμου, αφιέρωση από 'μένανε τόν "Σιδηροδέσμιο",
      σ' όλη τήν Ερυθραία, σ' όλο το Κέρας καί σέ όλους τούς Ειρηνικούς κι Απλούς Ανθρώπους:

      https://www.youtube.com/watch?v=4z3gkq_gWL4
      SíMPLE MAN lyrics

      Mama told me when I was young
      Come sit beside me, my only son
      And listen closely to what I say
      And if you do this, it'll help you some sunny day
      Be a simple man
      Take your time, don't live too fast
      Troubles will come and they will pass
      Go find your woman and you'll find love
      And don't forget, son, there is someone up above
      And be a simple kind of man
      Be something you love and understand
      Baby, be a simple, be a simple man
      Won't you do this for me, son, if you can?
      Forget your lust for the rich man's gold
      All that you need is in your soul
      And you can do this if you try
      All that I want for you, my son, is to be satisfied
      And be a simple, be a simple man
      Be something you love and understand
      Baby, be a simple kind of man
      Won't you do this for me, son, if you can?
      Yes, I will
      Boy, don't you worry, you'll find yourself
      Follow your heart and nothin' else
      And you can do this if you try
      All that I want for you, my son, is to be satisfied
      And be a simple kind of man
      Be something you love and understand
      Baby, be a simple kind of man
      Won't you do this for me, son, if you can?
      Baby, be a simple kind of man

      Φίλε μου αγαπητέ Κωνσταντίνε,
      κατ' εμέ -απλώς- μιλάω μέ ένα κι όχι μόνο, *κανονικά Ελληνάκια.
      Ναί, είχα ο αχρείος καί αυτή τήν Ευλογία!!!
      Δωρεάν καί άνευ αντικαταβολής.

      *κανονικά: βλέπε "Φυσιολογικά" αρσενικά άτομα τού Είδους "άνθρωπος", "φυσιολογικά" όπως λέγανε κάποτε τών καπότων...άσε... απαράδεκτα καί λίαν ρατσίστικα πράματα.

      Φασισμός, Πατριαρχία, Αίσχος! Σκοταδισμός! Πεντακόσα χρόνια πίσω!!!

      Διαγραφή
    30. Καλημέρα σέ όλους!
      Σέ, απολύτως όμως, απολύτως καμμία τών -εννοιολογικών- περιπτώσεων, τό "γειά και χαρά" ταυτίζεται μέ τό "αντίο"!!!
      Τουλάχιστον έτσι νομίζω, μπορεί νά κάνω και λάθος.
      Τιμή μου Καμάρι μου που συμμετέχω καί, νομίζω, είμαι δεκτός στό "Σωματείο"!

      Διαγραφή
    31. Oh yes man.. ENNOEITAI!
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/05/m.html#more

      Διαγραφή
    32. Ειλικρινώς, αυτή η αποδοχή είναι μία 'κόμη ανέλπιστη Χαρά μου!!..
      Φχαριστώ!

      Διαγραφή
    33. Ésxos, alhteíaaa, prodosía, fasιsmóóós, arkoudèhdesss!
      Nà pãne stó dιáolo óloι!!!
      https://www.youtube.com/watch?v=PEfmumhPub4
      Γειά μας παλικάρια!

      Διαγραφή
    34. Αγαπητέ μου Συναδερφέ (/) 29 Σεπτεμβρίου, 2023 07:00, χαίρε!

      Που λές, τό πάσης φύσεως σκάλισμα που κάνει στή Γής ό άνθρωπος, είναι τόσο βλαβερό γι' Αυτήν, όσον είναι βλαβερές κι οί πατημασιές μας καί τά σκαριφήματα πάνω στήν άμμο τής άκρου θαλάσσης... πάντα κατά τήν, όχι καί τόσον προοδεφτικιά, γνώμη μου.
      Καλησπέρα!

      Διαγραφή
    35. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      ΤΈΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      ΜΠΑΙΝΕΙ ΔΙΟΔΟΤΟ ΑΜΕΣΩΣ!

      Διαγραφή
    36. Αγαπητέ Συνάδελφε,
      Έχεις ένα ιδιαίτερο πνεύμα!
      Και κάθε πνεύμα αφήνει τά χνάρια*του,,,
      Τά δικά σου χνάρια φτάνουν πολύ μακριά, πάνω σε σταθερή γη,
      Τά δικά μου χνάρια μπορεί να χάνονται νωρίς, όμως σε κάθε χνάρι ή αλλιώς πατημασιά δείχνει την παρουσία την κατεύθυνση και το βήμα ενός ανθρώπου,,,

      Διαγραφή
    37. https://youtu.be/wCUQOBqu0ig?si=VyDf3k1TzNUM54mp

      Διαγραφή
    38. Καλημέρα (*τώρα καλησπέρα) καλέ μου ΣυνΆδερφε καί μάστορα τής Σκαπανικής..νά μέ συγχωρείς, δέν πουλάω πνεύμα, ειλικρινά.
      Άν μού επιτρέπεις κι άν κρατάς μυστικό, θενά σού πώ γιά τό "ιδιαίτερο πνεύμα" καί τά ίχνη που αυτό -αναποδράστως- αφήνει, όπου κι όπως ορίσει αφτό νά πνεύσει καί νά δώσει τήν πνοή του.

      Ναί, τά συντεταγμένα γράμματα, τά σχέδια καί οί εικόνες "παραμένουν στήν αιωνιότητα" κι εκφράζουν τό πνεύμα υπογράφοντας ανεξίτηλα, ενώ τά λόγια έχουν μέν ισχύν καί σύντομην επήρεια, είναι πετεινά δέ καί μέ περιορισμένην έως ελαχίστην ιχνηλασιμότητα, εκτός βεβαίως τών ηχογραφημένων.

      Τό ατομικό, ιδιαίτερο πνεύμα τού καθενός είναι εμφανές, σχεδόν από τήν αρχή τής υλικής Ζωής του κι όσο φορτώνονται τά χρόνια στήν καμπούρα του, αυτό γίνεται "Κόμβος Διαμετακόμισης ή\καί Μακράς Αποθήκευσης" πνευμάτων, δηλαδή ζωντανών -ασάρκων- οντοτήτων...

      Τό προσωπικό καί σχεδόν αδιόρατο δράμα που είναι σύμφυτο στόν Άνθρωπο ανεξαιρέτως, γίνεται ορμητικό κι ενίοτε χειμαρρώδες, με τήν εκκίνηση τής ήβης.
      Το "πνεύμα" που είναι πρός διαμετακόμιση-αποθήκευση, κάνει αυτό ακριβώς: διαμετακομίζεται ακατάπαυστα στούς αλληλεπιδρούντας, ενώ ταυτοχρόνως πιάνει στασίδι μέσα μας καί λειτουργεί ώς ασθενές ή/καί ισχυρό διαβρωτικόν οξύ κι όλ'αυτά κάτω από τή μύτη μας κι έν τέλει είμαστε όλοι κοινοί χρήστες καί κτήτες τού, έν γένει, πνεύματος.

      Κι όσο νωρίτερα καί φυσικά ΆΝ αυτό γίνει αντιληπτό, αυτοστιγμεί γίνονται καί πάλι αντιληπτά κι ορατά κάποια αρχαία, χαμένα, μπαζωμένα κι εντελώς ξεχασμένα μονοπάτια τής Ψυχής, πράγμα που μεταμορφώνει τό "διαβρωτικόν οξύ" σέ πανίσχυρο (Α'Τάξεως, όλων τών ομάδων) καί τρομερά ευέλικτο πολυμηχάνημα διανοίξεων, όχι μόνο τών παλαιών μπαζωμένων οδών αλλά και εντελώς νέων, θά 'λεγα λεοφόρων, δασικών οδών, αυτοκινητοδρόμων, ακόμη καί υπογείων σηράγγων, τό οποίον πολυμηχάνημα απαιτεί απ' τό χειριστή του δυό-τρία πράγματα και μεταξύ αυτών Υ-ΠΟ-ΜΟ-ΝΉ καί ΦΙ-ΛΌ-ΤΙ-ΜΟ
      (κι ώς γνωστόν, η Υπομονή είναι τό υπ' αριθμόν 1 προσόν ενός χειριστού)
      Τά οποία, υπομονή καί φιλότιμο, βέβαια ώς πνεύματα κι αυτά, έρχονται μέ τήν Συνειδητοποίηση του Πνευματικού κόσμου. Αποκτούνται δέ, μέ σκληρό, επώδυνο καί ακατάπαυστο Πνευματικό ΈΡΓΟ, εφ' όρου ζωής.

      Δέν μπορώ νά γράψω άλλο αδρερφέ μου μέ τήν Τσάπα, γιατί μάλλον λέω μπούρδες κι έχω συνεχείς παρεμβολές απ'τό ταγκαλάκι καί τά τσουτσέκια του. Ξού ρέέέ σκατόφλωροι, τώρα θά δείτε τί θά πάθετε.
      ----------
      Γειά χαρά σ'όλη τήν Ερυθραία καί τήν Αββυσηνία Νά ζήσουν οί Σκαπανείς

      Διόδοτε Ερυθραίε καλησπέρα, μπορεί νά μήν είναι τού ενταύθα ρεπερτορίου, όμως αυτό είναι γιά σένα καί τούς νάτιβιστ επισκέπτες σου:
      https://www.youtube.com/watch?v=MrPV4oq8VYs

      (*Ξεκίνησα να γράφω, ώς τή διακεκομμένη κατά τίς 10 και τό 'στειλα μόλις τώρα. Πρώτη φορά μέ κούρασε τόσο πολύ αυτό τό πράγμα)

      Διαγραφή
    39. Στράτος και ξερό ψωμί! Ευχαριστούμε φίλε μου!!!

      Διαγραφή
    40. Tά στιχάκια στό "χνάρια" τού Στέλιου είναι Ύμνος!
      Φυσικά, γιά μένα, ποτέ δέν απευθύνονται τέτοια λόγια σέ άνθρωπο.

      Διαγραφή
    41. Πνευματικε Σκαπανέα!ζ
      Το γραπτό σου κείμενο είναι όντως Α'ταξης όλων των ομάδων!
      ///
      Λόγια Πετεινά/Επεα Πτεροεντα
      ///
      Συνάδελφε σίγουρα θα ξέρεις ότι Προστάτης των Χειριστών είναι Το Αγίο Πνεύμα,
      Και όντως έχεις δίκιο για το προσόν τής υπομονής (όπως αυτήν που κάνει ο φιλτατος οικοδεσπότης με τά σχόλια μας και τόν Ευχαριστούμε) που έρχεται μέσα από την τριβή και τόν χρόνο*,,,,
      Δυνατό τό πνεύμα σου συναδερφε! γνώριμο σε μένα.
      Είναι δύσκολο να το αναδείξει ένας συναθρωπος,,,με τά λόγια,,,
      όμως με τα χαράγματα/ σύμβολα/ γ ράμματα/χνάρια,,,
      ,,,
      Χάρηκα πολύ με το κείμενο σου,
      Και στο τελείωμα έγραψες ότι σέ κούρασε πολύ το γράψιμο αυτό μέσα στόν χρόνο*,,,
      Μου θύμισε κάτι που έζησα και γω πριν μερικά χρόνια, σέ μία περίοδο που αποδομηθηκα ος Άνθρωπος και πατέρας τής οικογένειας μου, μην μπορώντας να την συντηρήσω εξαιτίας της κρίσης* και ένιωσα Άχρηστος,,, τά έβαλα* με Τον Θεό,,, θέλησα να αλλάξω τον κόσμο,,,και κάποια στιγμή άρχισα να μελετώ και να γράφω πράγματα ακατάληπτα για μένα, που όμως περνούσε καιρός και ερχόταν μπροστά στα μάτια μου ή επιβεβαίωση,,, μέσα σέ 2 ώρες μελέτης και γραφής μέσα σέ απόλυτη προσήλωση, ένιωθα εξαντλημένος, σαν νά εσκαβα για 10 ώρες ασταμάτητα,,, μου πήρε καιρό να κατανοήσω για την κατανομή και την σπατάλη της ενέργειας,,,
      Και τώρα κουράζουμε στο έργο, ώρες και ώρες, και ώρες,,, και περνούν οι μέρες και τά χρόνια,,, σκάβοντας,,,
      Καλό ξημέρωμα

      Διαγραφή
    42. Η μία καί μόνη κοινή μας μοίρα: τό ξόδεμα καί χαράμισμα τού δώρου της Ζωής, της δικής μας ατομικώς καί τής γύρω ημών γενικώς.

      Αφού μάς βγάλουν απότομα κι ανελέητα στό ψοφόκρυο τής ατμόσφαιρας καί μάς μπάσουν μέσα στό βαγόνι που επελέχθη δι' ημάς, από πάτωμα έως και την πιό πολυτελήν θέση και μάλιστα χωρίς να μάς ρωτήσουν καί τρώγωντας τή Φρίκη μέ την πρώτη μας ανάσα καί ξεκινήσουμε κακήν-κακώς τό one-way trip κι ώσπου νά -κι άν- συνειδητοποιήσουμε τί περίπου γίνεται μέ τίς κολοβωμένες μας Αισθήσεις, τίς Διαισθήσεις, τίς "ευγενικές" μας Συναισθήσεις, τίς συνεχείς Ψευδαισθήσεις, τίς Παραισθήσεις, τίς ΑΝΑΙΣΘΉΣΕΙΣ καί τίς ΠΛΆΝΕΣ, ήδη έχουμε φτάσει στο Σταθμό που αναγράφεται στό εισιτήριό μας κι εκεί πλέον αποβιβαζόμεθα (ξεφορτωνόμεθα πύξ λάξ καί χύδην), ό πάς είς έξ ημών, ολομόναχος καί *τσάτσαλον...

      Αδερφέ μου Δόξα τώ Θεώ, παρά τίς -κατ' επανάληψιν καί κατά συρροήν- κοινές γιά όλους μας και τίς προσωπικές μου Δυσκολίες καί Δοκιμασίες, μπορώ -μου επετράπη δηλαδή- να τό προφέρω συνειδητά καί δυνατά:

      ΜΈΓΑΣ ΕΊ ΚΎΡΙΕ ΚΑΊ ΘΑΥΜΑΣΤΆ ΤΆ ΈΡΓΑ ΣΟΥ

      Καί κάτι σχετικό μέ τήν, περί τής ροής τού Χρόνου, αποστροφήν τού σχολίου σου:
      https://www.youtube.com/watch?v=C_CyAGNWZgw
      Το τελευταίο βράδυ μου
      απόψε το περνάω
      κι όσοι με πίκραναν πολύ
      τώρα που φεύγω απ’ τη ζωή
      όλους τους συγχωρνάω

      Όλα είναι ένα ψέμα
      μια ανάσα μια πνοή
      σαν λουλούδι κάποιο χέρι
      θα μας κόψει μιαν αυγή

      Εκεί που πάω δεν περνά
      το δάκρυ και ο πόνος
      τα βάσανα και οι καημοί
      εδώ θα μείνουν στη ζωή
      κι εγώ θα φύγω μόνος

      Όλα είναι ένα ψέμα
      μια ανάσα μια πνοή
      σαν λουλούδι κάποιο χέρι
      θα μας κόψει μιαν αυγή

      Δυο πόρτες έχει η ζωή
      άνοιξα μια και μπήκα
      σεργιάνισα ένα πρωινό
      κι ώσπου να `ρθει το δειλινό
      από την άλλη βγήκα

      Όλα είναι ένα ψέμα
      μια ανάσα μια πνοή
      σαν λουλούδι κάποιο χέρι
      θα μας κόψει μιαν αυγή

      *ό τσάτσαλον: ό τσίτσιδος εις τά ρωμαίϊκα

      Χαίρε πάντοτε καί υγίενε


      Διαγραφή
    43. :-)
      Τσατσαλον*
      Ισχύουν όλα όσα έγραψες φίλε μου,(αν και είμαι αργός στην σκέψη)
      Και συνειδητοποίησα ότι το στυλ* των γραπτών σου κάτι μου θυμίζει,,,
      :-)
      Να χαίρεσαι πάντα και εσύ φίλε!,,,

      Διαγραφή
    44. Αλήθεια τώρα, τί είναι αυτό που σέ προκαλεί νά διαβάσεις τά εμά σκαλίσματα κι άν βεβαίως θέλεις, τί σού θυμίζει το "στύλ" τών γραπτών μου;

      Καλό ξημέρωμα σ' εμάς καί σ'όλους τούς νάτιβ Έλληνες..

      Διαγραφή
    45. Κύριε Glitch (ΤΤ600s) θα παρακαλέσω να σταθεροποιηθείτε σε ένα ψευδώνυμο, όπως είχα ζητήσει και από τον κύριο (/) ο οποίος έκανε μια κουτσουκέλα εχθές και ξανάγραψε σχόλιο ως "Άχρηστος".

      Διαγραφή
    46. Καλημέρα σας!
      Και ζητώ συγνώμη για την κουτσουκελα:-)

      Διαγραφή
    47. Glitch να τώρα όπως αυτό τό ΤΤ600 είναι κάτι κοινό*,,,

      Διαγραφή
    48. Βρέ πώς τημπάτησα έτσι καί αυτοκαρφώθηκα ο Μάπας;;;...
      https://www.youtube.com/watch?v=mN_F_bUZWHc

      Διαγραφή
  13. Αφιερωμένο εξαιρετικά στή νεολαία κσύριζα καί σ' όλες τίς νεολαίες τών κομμάτων καί στούς οπαδούς τών παε, καε, όλων τών χρωματοπαρατάξεων καί δέ συμμαζεύεται.. στήν προοδευτική ελλαδική κοινωνία. Άξια!
    Βλέπω νά μάς κάνουνε υποχρεωτικά τά γκαλιαρντά οί μπλαντορούφες

    https://m.youtube.com/watch?v=r3aheFt89iw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σφραγίδες και Όρια π* 0ρΟ στασιας,,
      ///
      Πάντα είχα την απορία του γιατί οι άνθρωποι επιζητούν την εκ τού ασφαλούς επιβίωση* φτιάχνοντας κύκλους και τετράγωνα, και έπειτα να σφραγίσουν τόν χώρο* τους,,,
      " μήν μεριμνατε για τα καθημερινά"
      " να λέτε Ειρήνη ημίν σέ οποίο σπίτι μπαίνετε, να τρώτε* ότι σας δίνουν, ανάλογα τόν Μισθό*,,,αν δεν σας δεχθούν, ακόμα και την σκόνη από τά παπούτσια σάς να αφήνετε πίσω,,,"
      ///
      ,,,
      Σχήματα μέσα σέ κύκλους,,,
      Άρτος και Άρτιος,,,

      Διαγραφή
  14. Όταν διάβασα τήν αποστροφή σου γιά τήν τσατουρνομαγεία έξ αίφνης μού 'ρθε αυτό καί τό βρήκα πανεύκολα! Τί νά μάς λένε εμάς ρέ οί τσάτουρνοι μαζί καί τά τσιράκια.
    Παλιομαλάκες φλώροι γμώ τήν τύφλα σας. Συγγνώμη καί καλημέρα
    https://www.youtube.com/watch?v=KWxDGQm2hKk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κι αυτό εδώ, άν εξαιρέσεις τήν ουρλιάχτρα, σέ ζόρικο ήχο πίνκ φλόυντ,
    από τά υπόλοιπα που σού προτείνει τό τέρας... η λιαζμένη ουρλιάστρα δέν μ' άρεσε καθόλου, όμως ο γκίλμουρ είναι όλο τό κομμάτι μόνος του.
    https://www.youtube.com/watch?v=6ew4UFwUPTo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω τί λες τώρα.. Όλα τα λεφτα είναι ουρλιάχτρα! Την Μίκα Πάρις την παρακολουθώ από το 1989.

      Διαγραφή
    2. Νά που εδώ ακριβώς, επιτέλους, θά διαφωνήσω κάθετα!!!
      Δέν τή γουστάρω μέ τίποτα λέμε, εντελώς μπουρούχα, ούτε καί μέ ξύδια κι ούτε ποτέ θά τό γουστάρω αυτό τό ύφος γκαρίζματος, διότι περί γαϊδάρας-τραγουδιάρας πρόκειται..
      Ναί αμέ.....

      Διαγραφή
    3. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      Δεν έχεις εντρυφήσει σε γκόσπελ. Δηλ. φαντάσου τη μαύρη που κυριολεκτικά γκαρίζει και κραυγάζει στο τραγούδι The Great Gig In The Sky των Pink Floyd.. Θα σού τη βαράει στα μηνίγγια που λένε χαχαχα, θα θέλεις να σπάσεις το cd ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    4. Νά φίλε μου- άν έχει κάποια σημασία- προτιμώ αυτήνε ώς τραγουδιάρα, ακόμη καί φυσιογνωμικώς, όταν εμπλέκονται στό τραγούδι καί οί φυσιογνωμίες δηλαδή: https://www.youtube.com/watch?v=vg7ftpjhJ08
      Τώρα είμαι 100% σίγουρος πως θά εκτιμήσεις τό γούστο μου καί σέ τόν Ήχο καί σέ τήν Εικόνα.

      (αυτό τό είχα έτοιμο απ'τό απόγευμα, όμως ήτο γιά ώρες ξεχασμένο στήν πλακωμένη καρτέλα)

      Διαγραφή
  16. Μεσσηνιε
    Το αμάρτημα ήταν διπλό*
    Το μήλο όπως είπε πρόσφατα κάποιος έχει σχέση και με την ομιλία*:-) λόγος* γνώση,
    Και το φύλο τής συκής έχει σχέση με την επένδυση σαρκιου (υλική υπόσταση)
    Όμως Ο Δημιουργός ήξερε,,,
    Και έβαλε το Δέντρο ακριβώς στην μέση,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ευχαριστώ πολύ για όσα άσχετα σχόλια επετρεψες φιλτατε Οικοδεσποτα!
    ///
    "Μαζί με τά ξερά καίγονται και τά χλωρά,,,"

    ΑπάντησηΔιαγραφή