«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΟΥ ΣΤΗ ΓΗ _ ( Ταινία - ελληνικοί υπότιτλοι )

ΕΔΩ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!


Ένα ισχυρό ντοκιμαντέρ από την GOOD LION FILMS, σε παραγωγή και σενάριο του NICK ALVEAR.

Το ντοκιμαντέρ «ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΟΥ ΣΤΗ ΓΗ – THE GREATEST SHOW ON EARTH»,μοιράζεται την κατάρριψη της Cabal από τις εκλογές του 2016, την περιοδεία συνθηκολόγησης του Προέδρου Donald J. Trump, το Covid-19, τις εκλογές του 2020, την κηδεία του Joe Biden, το στήσιμο της J6, και πώς η συνέχεια της κυβέρνησης μέσω των σημερινών γεγονότων που λαμβάνουν χώρα θα εγκαινιάσει τη μεγαλύτερη εποχή που γνώρισε ποτέ η γη.

Όλες οι πληροφορίες που παρουσιάζονται επαληθεύονται μέσω στρατιωτικών εκτελεστικών διαταγμάτων και νόμων. Αυτό σημαίνει ότι αυτή η ταινία δεν είναι θεωρητική.

Η πλειονότητά της βασίζεται σε γεγονότα, βασίζεται σε τεκμηρίωση που προέρχεται από ιστοσελίδες της κυβέρνησης και του ταχυδρομείου.

Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να συνεχίσουμε την έρευνά μας, αφού έχουν φυτευτεί οι σπόροι αυτής της ταινίας.


sfagi.gr

 

4 σχόλια:

  1. ΤΡΟΜΕΡΗ συγκέντρωση γεγονότων με ημερολογιακή σειρά. Την είδα εχθές το βράδυ και δεν σας κρύβω οτι αναθάρρησα. Είναι ένα "ντοκουμέντο" άκρως απαραίτητο, διότι οι πληροφορίες είναι δυσεύερετες και πολλοί έχουν απογοητευτεί γιατί δεν "βλέπουν" την αναμενόμενη απελευθέρωση να έρχεται.

    Υπάρχει σχέδιο και καλά θα κάνουμε να ΜΗΝ απογοητευόμαστε. Γίνονται πολλά τα οποία ΔΕΝ φαίνονται και η άποψή μου είναι οτι καλύτερα να περιμένουμε περισσότερο και να διασφαλιστεί οτι έχουμε "ξεμπερδέψει" ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ μαζί τους, παρά να δούμε μια πλασματική απελευθέρωση η οποία θα κρύβει την επαναφορά του κακού μετά απο κάποια χρόνια.

    Ποολά μπράβο και ευχαριστώ στον Αγωνιστή Δεμερτζή για τους υπότιτλους. Πολλοί θεατές δεν γνωρίζουν Αγγλικά.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε Μπουυυμπυ πηδα το ποταμακι Δεν μπορω χρυσο μου μαζευω καβουρακια χεχεχεχεχεχεχεχεχε Πω ρε πουστη τη σουρα εινα αυτη χεχεχεχε Μιχ Σκορπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Το λαμβάνουμε υπόψιν απλά, διότι υπάρχει και η άλλη όψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή