«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Κούλα & συμμορία που παριστάνετε την κυβέρνηση.. Δικτατορεύστε τώρα που σας παίρνει, αλλά τη φυλακή ΔΕΝ την γλυτώνετε. Τα μάθατε..;;; Μπάιντεν & υιός, έτοιμοι να συλληφθούν..

 Περισσότερα εδώ , εδώ και εδώ

21 σχόλια:

  1. ΌΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟYΣ ΤΏΡΑ.....
    ΈΤΣΙ ΏΣΤΕ ΚΑΝΕIΣ ΝΑ ΜΗΝ ΈΧΕΙ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΓΝΏΜΗ

    ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΡΏΝΕ “ΚΛΙΜΑΤΙΚH ΑΛΛΑΓH” ΓΙΑ ΠΡΩΙΝO, ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝO ΓΕYΜΑ ΚΑΙ ΔΕIΠΝΟ ΚAΘΕ ΜEΡΑ

    και όπως στην περίπτωση του Covid , οι προδοτικές τηλεοράσεις θα λάβουν εκατομμύρια X 100

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ......ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ FACEBOOK...
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ !
    Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΜΟΒΌΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ,
    AΛΛΆ ΟΧΙ ΤΣΙΓΚΟΎΝΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ.
    ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.

    Παπάς ξεσκεπάζει δημόσια όλη τη μαφία της εκκλησίας και αποκαλύπτει το πώς λειτουργεί.
    Το βίντεο ξεκινάει με αυτά τα λόγια:

    "" Η εκκλησία της Ελλάδος έχει στην Εθνική Τράπεζα 13.300.000 μετοχές. Είναι μεγαλομέτοχος σε αυτούς που πετάνε τους Έλληνες από τα σπίτια τους! ""

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid09AkqMBy6t1Snh3N3NCSNHenRe69z3dvEMZHoCcdf9cnoKXQjTUGCcb2G2zLvq5BHl&id=100079484591380&sfnsn=mo

    Το κατέβασα το βίντεο να το έχω, γιατί δεν το βλέπω να υπάρχει σε λίγο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.
      ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ, ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΕΙ Η ΙΕΡΗ ΦΙΛΙΑ ΜΑΣ, ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ.

      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ.

      Ο ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΗΤΗΣ Η ΝΕΟΗΜΕΡΟΛΟΓΗΤΗΣ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΔΡΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ.
      ΕΝΑΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΑ ΑΜΦΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ.

      Διαγραφή
    2. https://www.impantokratoros.gr/BC976C30.el.aspx
      Παρακαλώ διαβάστε για την περιουσία της εκκλησίας.

      Έχει μασόνους στην εκκλησία μέσα, όπως και στην κυβέρνηση και την βουλή, και στις δικαστικές αρχές που ευθύνονται για πολλούς νόμους που πέρασαν από την μεταπολίτευση και μετά,
      και τα μνημόνια ,
      και τα χρέη του δημοσίου,
      και οι ολυμπιακοί αγώνες,
      και τα 800 μύρια χρέος των κομμάτων
      και την χρησιμοποίηση της Ολυμπιακής αεροπορίας ως αστική συγκοινωνία από τα κόμματα,
      και πολλά σάπια καράβια,
      και πολλά ξεπουλήματα από πολιτικούς
      και έχουν φτωχοποιήσει τους Έλληνες.

      Τελικά για όλα τα δεινά αυτού του τόπου φταίει η εκκλησία και η οικονομική της διαχείριση.

      Διαγραφή
    3. Ο παπάς αυτός
      αντί να ενισχύσει τον λαό και το ηθικό του με τον λόγο του Κυρίου, ρίχνει κατηγορίες για έναν οργανισμό,
      που τον απαρτίζουν άνθρωποι με χαρίσματα που τους δόθηκαν από το άγιο πνεύμα και τους απόστολους του Χριστού .(τυχόν αντιρρήσεις διαβάστε την καινή διαθήκη).

      Εκτός αυτού δίνει πολύ σημασία όπως και αυτοί που τα ακούνε, στα χρυσάφια και τα κολόχαρτα τις μετοχές, τα οποία δεν πρόκειται ποτέ να σώσουν την Ελλάδα,
      εκτός από το χέρι που θα βάζανε σε αυτά τα ποσά οι πολιτικοί, κάτι που κάνουν τέλεια τον τελευταίο καιρό.


      Διαγραφή
    4. Άστε το Kyrios, όσο και να το προσπαθήσετε.. δεν μπαλώνεται η βρωμιά τους με τίποτα. Εγώ τα ήξερα όλα αυτά από παλιά. Απλά ξέρω ότι υπάρχουν και κάποιοι ιερωμένοι ταπεινοί και ευπατρίδες και μέσα στην καρδιά τους έχουν το Χριστό, όπως ο πνευματικός μου, και είναι στο πλευρό του λαού, αλλά θα την πλήρωναν κι αυτοί απ' την οργή του κόσμου αν είχαμε σκαλίσει το θέμα από παλιά.

      Σήμερα αυτόν τον "οργανισμό" (ανώτερο κλήρο) τον απαρτίζουν απλά.. μαυροφορεμένοι κοιλαράδες με ενεργές ομοφυλοφιλικές ανωμαλίες, με δοθέν.. κανένα χάρισμα από Άγιο Πνεύμα και Αποστόλους.
      Και υπάρχουν σίγουρα τρόποι να βοηθήσουν αν ήθελαν την Ελλάδα χωρίς να βάλουν χέρι οι πολιτικοί σε αυτά τα λεφτά.
      Αλλού αυτά λοιπόν..

      Διαγραφή
    5. Σε έχω προειδοποιήσει.. Αντί για αυτό που μάς έχεις πει ότι είσαι.. όλο και πιο πολύ μού μοιάζεις για δάκτυλος της εκκλησίας που βοηθάει στη συσκότιση. Για να υπερασπίζεσαι τόσο αυτούς, περισσότερο κι απ' το Χριστό.. κάτι δεν πάει καλά.. Οι γέροντες προφήτες της Ορθοδοξίας όμως.. έχουν πει ότι πρώτοι από όλους θα την πληρώσουν οι παπάδες. Αυτοί θα τιμωρηθούν πρώτοι απ' το Θεό και ότι είναι τόσοι πολλοί που θα τιμωρηθούν.. που δεν θα υπάρχουν παπάδες να λειτουργήσουν τις εκκλησίες. Θα έχει απομείνει ένας της προκοπής καθαρός παπάς, για 20 ενορίες. Θα αδειάσει ο τόπος από το 95% διεφθαρμένο παπαδαριό.

      Διαγραφή
    6. Στην αρχή σου γράφω ότι και η εκκλησία έχει μασόνους. Δεν λέμε το αντίθετο.
      Οι πιστοί το γνωρίζουν αυτό που λές γιατί το αναφέρει η Καινή διαθήκη, και δεν πέφτουν από τα σύννεφα.

      Αυτό όμως που γράφω είναι ότι για τον εξευτελισμό της ζωής μας ευθύνονται καθαρά πολιτικές και δικαστικές αποφάσεις που έχουν παρθεί εδώ και δεκαετίες.


      Διαγραφή
    7. Kαι μετά από όλα αυτά τα αισχρά δηλαδή, έχουν χαρίσματα που τους δόθηκαν από το άγιο πνεύμα και τους απόστολους του Χριστού;
      Με αυτό το σημείο τρελλάθηκα. Γιατί μπορεί να άρχισαν έτσι, οι σημερινοί όμως είναι ένα μαγαζί της μάσας και της ανωμαλίας. Φτάσαμε στην εποχή που οι Ορθόδοξοι Έλληνες έχουν αηδιάσει και αδιαφορούν γι αυτούς, γιατί δεν είχαν προσέξει ότι ανέκαθεν συνέπλεαν με την διεφθαρμένη εξουσία και συγκυβερνούσαν. Τώρα οι Έλληνες είναι μόνοι τους· αυτοί και ο Χριστός, η Παναγία, Οι Αγγέλοι, οι Άγιοι και ο Θεός ας μας λυπηθεί.

      Καλημέρα, συγνώμη για τις κατηγορίες,
      αλλά θα καταστεί δύσκολο, για πολύ ακόμα, ώστε να υπάρξει σύγκλιση στις απόψεις μας. Γιατί το θρησκεύειν στον Έλληνα, μέχρι και τον 4ο αι. μ.Χ. ήταν κοσμοθεωρία, και όχι σύστημα. Και όλα τα συστήματα τα εμπνεύστηκε η γαμψομύτικη καταραμένη φυλή. Γι αυτό, δύσκολα θα αποκτηθεί εμπιστοσύνη από την πλευρά μας. Ίσως μόνο μετά την τιμωρία των ασεβών.

      Διαγραφή
    8. Τα λέει όλα καθαρά η Καινή διαθήκη, και τα λέει ξεκάθαρα ο Ιησούς

      Από την γέννηση εώς την Ανάσταση του Θεανθρώπου,
      Από την εκλογή των μαθητών και του Ιούδα μέχρι και την μετάδοση του Αγίου Πνεύματος, Από τους πρώτους διωγμούς μέχρι και τα έσχατα χρόνια που ζούμε σήμερα.
      Όσοι πιστοί την μελετάνε καθημερινά ξέρουν.
      Όσοι έχουν πίστη κι εμπιστοσύνη στον Ιησού Χριστό τα ξέρουν όλα όσα γίνονται και θα γίνουν.
      Όλοι οι αρχιερείς από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα επειδή διαχειρίζονται χρήματα όλοι πειράζονται και επηρεάζονται από αυτό το υλικό που διαφθείρει.


      Διαγραφή
    9. Κώστα, γράφεις:
      "το θρησκεύειν στον Έλληνα, μέχρι και τον 4ο αι. μ.Χ. ήταν κοσμοθεωρία, και όχι σύστημα."

      -------------------

      Κάνεις λάθος!

      Στις πόλεις της αρχαίας Ελλάδος, το θρησκεύειν ήταν υποχρεωτικό, πολιτειακό ζήτημα κι όχι ατομική επιλογή.
      Δεν υπήρχε τέτοιο πράγμα σαν την ανεξιθρησκεία και την ελευθερία συνειδήσεως.
      Το θρησκεύειν ενεργά, αυστηρά στο πλαίσιο του επίσημου δόγματος της πόλης, ήταν σύμφυτο με την ιδιότητα του πολίτη.

      Όποιος πολίτης δεν συμμετείχε στις υποχρεωτικές θρησκευτικές τελετές της πόλης, θυσίες κλπ, έχανε την ιδιότητα του πολίτη κι εξοριζότανε απ' την πόλη.
      (σαν να σου πούνε τώρα, ότι αν δεν είσαι χριστιανός ορθόδοξος, δεν εκκλησιάζεσαι κάθε Κυριακή, δεν εξομολογείσαι και κοινωνείς σε τακτά χρονικά διαστήματα κλπ, χάνεις την ελληνική υπηκοότητα κι εκπατρίζεσαι!!)

      Όποιος δε απεπειράτω να εισάγει θρησκευτικές καινοτομίες, καταδικαζόταν σε θάνατο, ως βλάσφημος (βλ. καινά δαιμόνια -> κώνειο Σωκράτη).

      Το "παπαδαριό" κυβερνούσε όλη την Ελλάδα, και οι κυβερνήτες των πόλεων καθόντουσαν σούζα.
      Π.χ. θυσία Ιφιγένειας -> μάντης Κάλχας
      μαντείο Δελφών -> περσικοί πόλεμοι
      ιεροί πόλεμοι -> μαντείου Δελφών
      κλπκλπκλπ...


      Κοσμοθεωρίες διετύπωναν οι φιλόσοφοι.
      Γι΄ αυτό οι περισσότεροι κυνηγήθηκαν αγρίως και είχαν πολύ κακά στερνά.


      Έχω ξαναγράψει, ότι η ζωή στην αρχ. Ελλάδα ήταν τόσο σκληρή, άγρια και καταπιεστική, που αν κάποιος από μας μπορούσε να πάει να ζήσει εκεί, θα πάθαινε νευρικό κλονισμό την πρώτη εβδομάδα και την δεύτερη θα είχε ήδη λαλήσει τελεσίδικα.


      Δυστυχώς, τις τελευταίες δεκαετίες, έχει επικρατήσει η ψευδορομαντική περιγραφή της μασονικής προπαγάνδας, που έχουμε φάει κατακέφαλα, από το '90 και μετά.
      Και ακόμα πιο δυστυχώς, οι αποδέκτες αυτής της μυθιστορηματικής προπαγάνδας είναι τελείως αδιάβαστοι και αστοιχείωτοι, ώστε να μην αντιλαμβάνονται το χοντρό δούλεμα που τρώνε.


      Έννοιες όπως ατομικά δικαιώματα, ανεξιθρησκεία, ελευθερία συνειδήσεως, ελευθερία λόγου κλπκλπκλπ, απλώς δεν υπήρχαν προ Χριστού.
      Όσα "ελεύθερα πνεύματα" καταδιώκουν τον χριστιανισμό, πριονίζουν το κλαδί πάνω στο οποίο κάθονται (το μόνο που τους επιτρέπει να υπάρχουν ελευθέρως).
      Πλήν όμως, είναι πολύ κοντόθωροι και ιστορικώς αγράμματοι για να το αντιληφθούν.


      μνκ

      Διαγραφή
    10. Όπως, στις κυβερνήσεις των περισσότερων δυτικών κρατών, έχουν παρεισφρήσει πράκτορες αλλότριων συμφερόντων, έτσι συμβαίνει και με την ελληνόφωνη Εκκλησία.
      Την διοικούν οι εχθροί της, που απεργάζονται την εξουδετέρωσή της με κάθε τρόπο, διότι την θεωρούν ισχυρό ανασχετικό παράγοντα στα σχέδιά τους. Φαίνεται να τα καταφέρνουν μιά χαρά, αν και αντιμετωπίζουν σποραδικούς πυρήνες αντίστασης, εκ των έσω.
      Αυτό που φαίνεται να καθυστερεί την πλήρη υποταγή της, είναι η ύπαρξη του Συνοδικού Συστήματος (το οποίο αυθαιρέτως έχουν σχεδόν καταργήσει) και η απουσία ύπαρξης Πρωτείου και Αλάθητου, όπως στους παπικούς (το οποίο ματαίως προσπαθούν να επιβάλουν κατά παράβαση κάθε εκκλησιατικού κανόνος, με το "έτσι θέλω", αλλά εδώ τα βρίσκουν μπαστούνια - διότι, όπως λέγουν οι Ιταλοί, "10 Έλληνες->11 καπεταναίοι" ).

      Για να πάρει κανείς μιά ιδέα, μπορεί να διαβάσει το βιβλίο "The broken cross" (ο σπασμένος σταυρός), στα αγγλικά ΕΔΩ: https://ia800909.us.archive.org/34/items/TheBrokenCross/the%20broken%20cross.pdf
      Δεν γνωρίζω αν έχει μεταφραστεί κι εκδοθεί στα ελληνικά.
      Περιγράφει, με πάσα λεπτομέρεια, με ονόματα, ημερομηνίες και ακριβή γεγονότα, πως παρεισέφρησαν στο Βατικανό και τελικά το κατέλαβαν, πράκτορες μασωνικών και άλλων μυστικών και μυστικιστικών οργανώσεων.
      Ακριβώς τα ίδια γίνονται και στα ελληνόφωνα Πατριαρχεία και Αυτοκέφαλες.


      μνκ

      Διαγραφή
    11. Οικοδεσπότα μας

      Ένα σχόλιο για σκέψη και περισυλλογή σχετικά με τους ασεβείς απέναντι στον Ιησού Χριστό τον Υιό και Λόγο του Θεού, με ένα απλό παράδειγμα, χωρίς να πιάσουμε το βάθος του Λόγου του.

      Πόσο ευσέβεια δείχνει απέναντι στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού αυτός που φτιάχνει εκείνα τα πατατάκια με γεύση αιδίο;
      Πόσο ευσέβεια δείχνουν όσοι τα πουλάνε αυτά ;
      Πόσο ευσέβεια δείχνουν και αυτοί που τα αγοράζουν;

      Και ένα για το τέλος

      Πόσο ευσέβεια δείχνουν στον Λόγο Του, όσοι τραγουδάνε και πανυγηρίζουν με ρυθμό το άσμα "highway to hell" των ACaDaCa που λένε στα ποντιακά;

      Έχει πολύ ύψος και βάρος ο σεβασμός απέναντι στον Κύριο ημών Ιησού Χριστό.

      Διαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΑΣΠΙΔΑ.
    ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
    https://www.facebook.com/photo/?fbid=1976406029418702&set=pcb.1976406122752026

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΩΣΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.
    https://www.facebook.com/photo/?fbid=1976406029418702&set=pcb.1976406122752026

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΣΤΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕ ΑΝΔΡΕΑ.

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0Ko2fx5aRWMT5hzEDQVLL1bv3ZJC19v1AfRKXmCLA89evctN7QupJC4UorQvVW8thl&id=100011479727845

    4 ημ. ·
    Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ?
    ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΓΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΑΥΤΟΚΕΦΑΛΙΑ,
    Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΕΝΩΣΗ....
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΕΝΩΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ....
    ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.... ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ... ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ Κ. Ι. Σ....... ΣΟΥ " ΘΥΜΙΖΟΥΝ" ΛΙΓΟ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.....?
    ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΔΕΡΦΕ ΟΙ 4 ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.... ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ....
    ΟΙ ΗΝΩΜΈΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΊΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΝ "ΒΟΗΘΕΙΑ" ΣΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ.... ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ράδιο αρβύλα ότι δεν πληρώνει φόρους η εκκλησία.

      Μια απλή αναζήτηση στον γούγλη για
      "οικονομικό απολογισμό της εκκλησίας"
      θα σου βγάλει ενδιαφέροντες συνδέσμους σελιδών

      Για πιο ειδικές αναζητήσεις μπορείτε και να ρωτήσετε στις κατά τόπους μητροπόλεις.

      Επίσης,
      πάντοτε ζητάνε χέρια να βοηθήσουν στα συσσίτια και σε άλλες φιλανθρωπίες που χορηγούν,
      Είναι μια καλή ευκαιρία για τους παραδόπιστους και όσους αμφιβάλλουν να βιώσουν όσα αμφισβητούν.

      Δεν είναι ντροπή να ερευνάς για κάτι που αμφιβάλλεις.
      Και ο Έλληνας είναι άσσος στις έρευνες.

      Διαγραφή
  6. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – “ΒΟΜΒΑ” ΓΙΑ ΤΗΝ… “ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ”! ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ… ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ;;; HI TECH ΦΟΝΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΠΝΙΓΗΚΑΝ 17 ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ;;

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%91%ce%a0%ce%9f%ce%9a%ce%91%ce%9b%ce%a5%ce%a8%ce%97-%ce%92%ce%9f%ce%9c%ce%92%ce%91-%ce%93%ce%99%ce%91-%ce%a4%ce%97%ce%9d-%ce%9a%ce%9b%ce%99%ce%9c%ce%91%ce%a4%ce%99%ce%9a%ce%97-%ce%9a/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:

    Οι άθεοι ψυχοπαθείς θέλουν ένα πιο διαχειρίσιμο κοπάδι..
    Θέλουν να περιορίσουν, να εξαναγκάσουν, να επιβάλλουν πρόστιμα, να τιμωρήσουν, να παρακολουθήσουν και να περιορίσουν το θεμελιώδες δικαίωμα της ελευθερίας

    https://www.brighteon.com/5d7daa48-63d6-4c20-ab7d-bb1cbdb3ee4a

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ... ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝΕ ΟΙ ΑΚΛΗΡΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΗ, ΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΣΥΣΚΕΨΗ. ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΑΛΛΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΑΝΕ. ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΝΑΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΑΝΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝΕ ΧΑΖΟΥΛΗ. ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ Ο ΧΑΖΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΗ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΤΩΧΟΥΣ. ΓΕΛΑΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΧΑΖΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ : ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΄ΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...
      ΓΙΩΡΓΟΣ

      Διαγραφή