«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

😅 😂 🤣 Έπιασαν στα πράσα έναν από τους σωσίες του Τζο Μπάιντεν να κυκλοφορεί χωρίς συνοδεία (του Stew Peters)


 

Έπιασαν στα πράσα έναν από τους σωσίες του Τζο Μπάιντεν να κυκλοφορεί χωρίς συνοδεία.. Ένας από τους ηθοποιούς που προσποιούνταν τον Τζο Μπάιντεν αποκαλύφθηκε χθες όταν πολίτες δημοσιογράφοι έπιασαν τον άνδρα να περπατά προς το αυτοκίνητό του σε ένα πίσω πάρκινγκ χωρίς προστασία των μυστικών υπηρεσιών.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η ελίτ της παγκοσμιοποίησης επέλεξε τον Τζο Μπάιντεν για να έχει μια συμβιβασμένη μαριονέτα στον Λευκό Οίκο, της οποίας οι χορδές θα μπορούσαν να ελέγχονται από κρυφά χέρια. Είμαστε μάρτυρες αποδείξεων της παρωδίας; Δείτε στο βίντεο πως τον Έπιασαν στα πράσα….

 

 

Αν βρεθήκατε ποτέ να παρακολουθείτε μια παράσταση του Τζο Μπάιντεν και να πιστεύετε ότι υπάρχει κάτι “εκτός” σε αυτό, είχατε δίκιο. Η πρώην Διευθύντρια Μεταμφίεσης της CIA, Jonna Mendez, παραδέχεται ότι όσο ήταν στην υπηρεσία, ανέπτυξαν μάσκες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ηθοποιούς για να παίξουν ρόλους σημαντικών ανθρώπων στην πραγματική ζωή. Ο Mendez άφησε επίσης να εννοηθεί ότι η CIA έχει τώρα ακόμη πιο προηγμένη τεχνολογία σε αυτόν τον τομέα.

Τον Απρίλιο, το δέρμα στο λαιμό του Μπάιντεν έδωσε το παιχνίδι μακριά. Πολλοί άνθρωποι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένου ενός πρώην μεταμφιεσμένου εμπειρογνώμονα της CIA, ισχυρίστηκαν ότι ο άνδρας που παρίστανε τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών φορούσε ξεκάθαρα μάσκα.

 

 

 lumi-news.gr

thepeoplesvoice.tv 

 

 

4 σχόλια:

  1. Ελον Μασκ: Η ενθουσιώδης ανάρτηση για την Ιλιάδα και ο αγαπημένος του ομηρικός ήρωας – «Η καλύτερη ιστορία που υπήρξε ποτέ…»

    https://lumi-news.gr/elon-mask-i-enthousiodis-anartisi-gia-tin-iliada-kai-o-agapimenos-tou-omirikos-iroas-i-kalyteri-istoria-pou-ypirxe-pote/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΛΟΙΠΌΝ,ΕΙΠΑΜΕ
    ΠΡΩΤΑ Η ΑΜΕΡΙΚΉ,ΜΕΤΑ ΑΜΈΣΩΣ ΕΜΕΙΣ
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΑΞ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΑΣ, ΞΥΘΗΚΕ ΛΙΓΑΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΑΚΙ ΤΟΥ Η ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΑ ΜΑΣΚΑ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΡΩΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΡΕΞΕ ΛΙΓΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΓΑΡΓΑΛΗΤΟ.
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή