«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ: Η ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΙΑΣ (κλικ στην εικόνα)

2 σχόλια:

  1. Μποτίλια στο Πέλαγος22 Οκτωβρίου, 2023 19:17

    Ο συντάκτης τού βίντεο είναι εξαιρετικός και άξιος στγχαρητηρίων. Φιλόπονος και φιλότιμος, παρέμεινε στην προσπάθεια που καταβάλλει αρκετό διάστημα, με αποτέλεσμα να βελτιώσει αρκετά το στυλ και την τεχνική του υποδομή. Ο μόνος τομέας που υστερεί κάπως, είναι αυτός τής αισθητικής, οπότε νομίζω ότι ένας έμπειρος παραγωγός, ή ακόμη καλύτερα ένας ικανός σκηνοθέτης και ένας ακόμη με άποψγη για το μοντάζ θα μπορούσαν να συμβάλλουν στο να γίνει το επόμενο βήμα και να στηθεί πιο αποτελεσματικά η όλη παρουσίαση. Πολλές σκηνές που προβάλλονται έχουν μεγαλύτερη από την αναγκαία διάρκεια, με αποτέλεσμα να μακραίνει υπερβολικά η διάρκεια τής παράθεσης. Όμως η επιλογή των θεμάτων είναι ιδιαίτερα επιτυχής και το στυλ τού παρουσιαστή εύστοχα επιλεγμένο. Με την απλή γλώσσα και το αθώο ύφος που εφαρμόζει γίνεται πειστικός και συμπαθής.
    Γενικά, η προσπάθεια αυτού ανθρώπου έδειξε στην πράξη, ότι μετά την δημοσιογραφία τής βάσης, που εφαρμόζεται εδώ και χρόνια στο διαδύκτιο, είναι δυνατόν να στηθεί και ένα διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι με επιτυχία. Αυτή η προσπάιεια αξίζει να στηριχθεί και να προωθηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Διονύση,
      στον Διόδοτο υπάρχει και γκάτζετ για είσοδο στην ιστοσελίδα του Άγγελου. Τον Άγγελο τον γνωρίζω προσωπικά. Είναι ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολύ καλό παιδί και μαχητικός. Τον τελευταίο ενάμισι χρόνο είχα ενοχληθεί λίγο με την καχυποψία που εξέφραζε για τους ΒRICS, καθώς και για την καθαρότητα του ρόλου του Πούτιν σε παγκόσμιο επίπεδο. Βέβαια, ΔΕΝ προσέπεσε σε γελοιότητες, όπως αυτές που γράφονται σε κάποια μπατριωτικά μπλογκς, ότι ο Πούτιν είναι υπάλληλος του Ρόθτσιλντ και τους BRICS τούς δημιούργησε η Goldman Sachs.
      Το συγκεκριμένο βίντεο τα σπάει ως προς το πλήθος των πληροφοριών και την προσωπική του διύλιση, αλλά κυρίως γιατί είχα πολύ καιρό να τον δω τόσο ήρεμο.

      Διαγραφή