«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Σύμφωνα με τον Πούτιν, οι παγκοσμιοποιητές (οι άνθρωποι του Davos Forum, συμπεριλαμβανομένου του Klaus Schwab και των στενών συμβούλων του) είναι "νόμιμοι στρατιωτικοί στόχοι" επειδή προσπαθούν ενεργά να καταλάβουν την εξουσία παράνομα μέσω ενός παγκοσμιοποιητικού πραξικοπήματος.


Αν και οτιδήποτε έχει να πει ο Πούτιν είτε αγνοείται πλήρως είτε χειραγωγείται για να ταιριάζει στην επικρατούσα αφήγηση ενός θανατοφάγου που έχει βαλθεί να καταλάβει τον κόσμο (γνωστός και ως Χίτλερ), αξίζει πάντα να ακούσουμε τι έχει να πει. Αυτό, παρεμπιπτόντως, ισχύει ανεξάρτητα από τη θέση του καθενός για οτιδήποτε.

Σύμφωνα με τον Πούτιν, οι παγκοσμιοποιητές, συμπεριλαμβανομένου του Schwab και των στενών συμβούλων του, αποτελούν "νόμιμους στρατιωτικούς στόχους", επειδή προσπαθούν ενεργά να καταλάβουν την εξουσία παράνομα μέσω ενός παγκοσμιοποιητικού πραξικοπήματος".

Έτσι, αυτό που μου φαίνεται είναι ότι, ο άνθρωπος του Νταβός έχει κληθεί και έχει προσδιοριστεί συγκεκριμένα ως απειλή - ένας "νόμιμος στρατιωτικός στόχος".

Αυτό στην πραγματικότητα δεν αποτελεί έκπληξη. Σκεφτείτε ότι ο άνθρωπος του Νταβός ελέγχει την οικονομική αρχιτεκτονική (σύστημα SWIFT, δυτικό τραπεζικό καρτέλ, για παράδειγμα). Πρόκειται επίσης για την ίδια συμμορία μαλθουσιανών κοινωνιοπαθών που βρίσκονται επικεφαλής οργανισμών όπως το ΔΝΤ, η Παγκόσμια Τράπεζα και ο ΠΟΥ.

Σκεφτείτε ότι βρίσκονται σε πόλεμο με τη Ρωσία (εξαλείφοντάς την τόσο από το SWIFT όσο και από το τραπεζικό σύστημα και αρνούμενοι να δεχτούν το εμβόλιο του Σπούτνικ από τον ΠΟΥ).


Αυτό φέρνει στο προσκήνιο ένα θέμα για το οποίο πολλοί με έχουν ρωτήσει.

Τι γίνεται με τα CBDCs; Πώς μπορούμε να τους ξεφύγουμε; Δεν νομίζω ότι μπορούμε. Δεν νομίζω ότι μπορούμε. Παρέχουν μια τεχνολογική πλατφόρμα η οποία είναι ειλικρινά ανώτερη από την υπάρχουσα αρχιτεκτονική των χρηματοπιστωτικών συστημάτων, και έτσι θα χρησιμοποιηθούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Αυτό που δεν πιστεύω, ωστόσο, είναι ότι θα έχουμε ομοιομορφία σε όλα αυτά. Αυτό είναι, φυσικά, που θέλει ο άνθρωπος του Νταβός. Θέλουν μια παγκόσμια κυβέρνηση, ένα ενιαίο CBDC και τη δυνατότητα να ελέγχουν απολύτως τα πάντα μέσω αυτών των μηχανισμών. Επομένως, θα πρέπει να είναι προφανές ότι η Ρωσία αποτελεί απειλή για αυτό το ουτοπικό δυστοπικό όραμα. Όπως και οποιοσδήποτε από τους συμμάχους της, φυσικά.

Ενώ ο άνθρωπος του Νταβός τρέχει να θέσει σε εφαρμογή το σύστημα του κράτους τεχνοεπιτήρησης, το οποίο περιλαμβάνει κρίσιμα ένα CBDC, αλλά είναι ανεπαρκές χωρίς επίσης ένα παγκόσμιο "πάσο υγείας" (είναι σαφές ότι δεν είναι ακόμα έτοιμοι), ο υπόλοιπος κόσμος και ο παγκόσμιος Νότος ειδικότερα βλέπουν τα γραπτά στον τοίχο και απομακρύνονται γρήγορα... όπως θα κάνατε από έναν λεπρό. Και αυτό μας φέρνει στο εργαλείο που έχει απομείνει για να φέρει με την καθαρή βία όλους αυτούς τους απείθαρχους πίσω στο μαντρί: το δολάριο. Η οπλοποίηση του δολαρίου είναι το κλειδί, και χωρίς να έχουν απομείνει άλλα χαρτιά για να παίξουν, νομίζω ότι πιθανότατα θα το δούμε να πραγματοποιείται.

Θυμηθείτε ότι περίπου το 90% όλων των διασυνοριακών συναλλαγών εξακολουθούν να έχουν το δολάριο στο παιχνίδι. Η σύσφιξη των νομισματικών συνθηκών μπορεί κάλλιστα να προκαλέσει πόνο στις ΗΠΑ για τους καταναλωτές, αλλά ακόμη μεγαλύτερο πόνο στις αναδυόμενες αγορές. Θυμηθείτε επίσης ότι η Fed δεν δίνει δεκάρα για τους ανθρώπους... ή τους πολίτες οποιασδήποτε χώρας οπουδήποτε. Νοιάζονται αποκλειστικά για τους εαυτούς τους και βλέπουν τους ανθρώπους απλώς ως πιόνια σε μια σκακιέρα. Αναλώσιμα όπου χρειάζεται.

Επομένως, νομίζω ότι το πιο πιθανό αποτέλεσμα είναι στην πραγματικότητα ένα ισχυρό δολάριο (αν και όχι σε ευθεία γραμμή) με ταυτόχρονη ενίσχυση των αγορών εμπορευμάτων (ενέργειας και μετάλλων).

 

zerohedge.com 

 

4 σχόλια:

  1. Η Παγκόσμιος Τράπεζα κ το ΔΝΤ ιδρύθηκαν κατά την διάσκεψη του Brendon Woods διαρκούντος του πολέμου.
    Πρόεδρος εξελέγη ο Εβραίος Ευγένιος Ισαάκ Μέγερ, όστις διετέλεσε διευθυντής της fed το 1933, έτος που αγόρασε την Washington Post.
    Διευθυντής του ΔΝΤ επίσης Εβραίος Καμίλ Γκουττ ( Guttenstein), διατελέσας προπολεμικώς υπουργός Οικονομικών του Βελγίου, συνέχισε δε μετά την αφυπηρέτηση του το 1949
    Άγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://lumi-news.gr/protopalikaro-tis-chamas-apokalyptei-eimaste-cia-psy-op-gia-na-proothisoume-tin-atzenta-tis-pagkosmiopoiisis/
    =======
    https://korakas-news.gr/2023/10/3ww-alert-i-aigyptos-etoimazetai-gia-polemo-binteo.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ''Πρωτοπαλίκαρο της Χαμάς αποκαλύπτει: Είμαστε “CIA Psy-Op” για να προωθήσουμε την ατζέντα της παγκοσμιοποίησης.''
      https://lumi-news.gr/protopalikaro-tis-chamas-apokalyptei-eimaste-cia-psy-op-gia-na-proothisoume-tin-atzenta-tis-pagkosmiopoiisis/

      Αναντίρρητα, Είναι μια, κάποια Λύση οι Πρωτοκλασάτοι Διαγραμμένοι να ''καρφώσουνε'' στον Τσάρο τον ΣΥΡΙΖΑ —υπό Την Φράξια Του President Εισαγωγής, Του Ναυαρχούκου και Του Άντρακλα εκ Λεβεντογένας— σαν ΚρυπτοΠαγκοσμιοποιητική Οργάνωση που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ (Μαζί με τον Klaus Schwab, τους στενούς Του συμβούλους και τους ανθρώπους του Davos Forum) στους "Νόμιμους Στρατιωτικούς Στόχους", που προσπαθούν ενεργά να καταλάβουν την εξουσία παράνομα μέσω ενός παγκοσμιοποιητικού πραξικοπήματος.

      Εν προκειμένω, Αρκεί να γίνει Η Καταγγελία, να πάρει Αριθμό Πρωτοκόλλου και καθώς έχουνε Γνώση Οι Φύλακες...

      ''Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν υποστήριξε ότι η τελική δοκιμή του πυρηνοκίνητου πυραύλου cruise 9M730 “Burevestnik” με απεριόριστο βεληνεκές στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.''
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/pyraylika-systimata/v-poutin-dokimasame-me-epityxia-neo-pyrinokinito-pyraylo-krouz-etoimazetai-kai-o-sarmat/

      Θέμα ωρών; ημερών; εβδομάδων; να κτυπηθεί στοχευμένα, χειρουργικά με ''έξυπνα πυρηνικά'' Η ''Κουμουνδούρου'' ώστε Το εν πολλαίς και μεγάλαις αμαρτίαις περιπεσόν ''ΚΌΜΜΑ'' να καταλήξει καπνίζοντα ερείπια
      Και, επί των ερειπίων, να συνέλθει Η Κ.Ο. προκειμένου -κατά τα ειωθότα- απ' Τον Ψηλό Του Το Θρόνο δόξη και τιμή, μετά βαΐων και κλάδων, εν χορδαίς και οργάνοις Ο Αλ@κ@ς Αλ@β@ν@ς να προτείνει - επιβάλλει - στέψει Τον Νέο ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

      Πολλοί μιλάνε ήδη για τον γερόμαγκα, τον μπαρουτοκαπνισμένο, τον Ήρωα Του Έπους ''ΙΔΟΥ ΠΟΥΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΙΔΟΥ ΠΟΥΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ'' Στέφανο Τον Πρεσβύτερο. Ίδωμεν.

      Ν.Κ.

      Διαγραφή
  3. ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ
    Ο Najabi υποστηρίζει ότι η Big Pharma, η Big Tech, ο Bill Gates, το WEF, η WHO και άλλες παγκοσμιοποιητικές οντότητες εμπλέκονται στο σχέδιο. Σημειώνει ότι ο ίδιος και η μητέρα του είναι θύματα των «βιοόπλων» και λέει ότι και οι δύο «πεθαίνουν» μετά τη λήψη των ενέσεων.
    Ο κορυφαίος τραπεζίτης Pascal Najadi ένωσε τις δυνάμεις του με την Dr. Astrid Stuckelberger, μια εξέχουσα εμπειρογνώμονα στον τομέα της υγείας από τη Γενεύη, για να απαιτήσει ποινικές διώξεις όσων βρίσκονται πίσω από τους θανατηφόρους πυροβολισμούς Covid, τους οποίους περιγράφουν ως «βιοόπλα».

    https://lumi-news.gr/ti-syllipsi-tou-klaous-souab-zitise-elvetos-axiomatouchos/#google_vignette

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή