«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

MASSIVE ATTACK (ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ)

( φωτο: Γάζα)



 

 

 

21 σχόλια:

  1. Ο Ανθρωπος δικαιωθηκε (αν το χαμπαριαζουμε)17 Οκτωβρίου, 2023 06:54

    Δεν θα σταθω στα αυτονοητα της καταπατησεως αραβικου εδαφους απο τους εβραιους! Παραμενω στην Ιστορικη δικαιωση του εκλεγμενου Γερμανου Καγκελαριου ως προς οσα προεβλεψε για την περιοχη και το "Σχεδιο Μαδαγασκαρη" το οποιο, εαν εφαρμοζοταν σημερα δεν θα μετρουσαμε εκατομβες νεκρων στη Μεση Ανατολη με αμετρητους πολεμους να μαινονται συνεχως μετα την ληξη του Β’ ΠΠ, πυρπολωντας οχι μονον την περιοχη αλλα και ολοκληρο τον κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τό "σχέδιο Μαδαγασκάρη" ὡς πρότασις γιά τήν ἐκκένωσιν τῶν Εὐρωπαίων Ἑβραίων, ἀπό τήν γηραιά ἥπειρον, προτάθηκε γιά πρώτη φορά τό 1878,ἀπό τόν γερμανό ἀνατολιστή, Paul de Lagarde, στό ἔργο του « Deutsche Schriften ».

      Στήν συνέχεια τό σχέδιο αὐτό ἀπορρίφθηκε ( ἐνῷ συζητήθηκε ὡς λύσις ) ἀπό τό Σιωνιστικό κίνημα γιά νά ἐπανέλθη τό 1920 ἀπό τούς Βρεττανούς ἀντισημίτες Henry Hamilton Beamish , Arnold Leese. Τό 1937 σέ συνεργασία μέ τούς Γάλλους,ἡ Πολωνική κυβέρνησις ἀνέθεσε σέ μία ὀμάδα νά ἐρευνήσῃ τό νησί καί νά δῇ πόσο ἐφικτή θά ἦταν μία ἐγκατάστασις ἐκεῖ. Δέν ἔδωσε σαφῆ συμπεράσματα ἡ ἔρευνα κι᾿ἔτσι ἔμεινε μέχρι τό 1940 ὅπου ἡ ναζιστική κυβέρνησις καί συγκεκριμένα ὁ ἀξιωματούχος της Franz Rademacher, πρότεινε νά διατεθῇ ἡ γαλλική ἀποικία ( ἕνας ἐκ τῶν ὄρων παραδόσεώς της), τῆς Μαδαγασκάρης ὡς μέρος ἐκτοπισμοῦ τῶν ἑβραίων τῆς Εὐρωπης.
      ( ἀκόμη πιό λεπτομερῶς ἐπί τοῦ σχεδίου, διαβᾶστε : https://infogalactic.com/info/Madagascar_Plan)

      Συνεπῶς ὁ " Γερμανός Καγκελάριος", (φαντάζομαι,ἀνώνυμε σχολιαστή, ἐννοεῖτε τόν Χίτλερ ; ) καί βεβαίως ὄχι ὁ ἴδιος ἀλλά ἀξιωματούχος τῆς κυβερνήσεώς του ( Ο Franz Rademacher (20 Φεβρουαρίου 1906 - 17 Μαρτίου 1973) ήταν αξιωματούχος της ναζιστικής κυβέρνησης του Τρίτου Ράιχ κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου , γνωστός για την έναρξη δράσης για το Σχέδιο της Μαδαγασκάρης - https://infogalactic.com/info/Franz_Rademacher - ) , ἦρθε τελευταῖος καί καταϊδρωμένος γιά τό συγκεκριμένο σχέδιο.

      Δέν κάνει νά παραποιοῦμαι τήν Ἱστορία.

      Καλησπέρα σας ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. Μπορεί ο Αδόλφος Χίτλερ να μην ήταν αυτός που γεννησε την ιδέα για το Σχέδιο Μαδαγασκάρη, ηταν όμως αυτός που προχώρησε το θέμα μέχρι εκεί που μπορούσε.
      Δυστυχώς όμως ο γνωστός μεθύστακας (πρωθυπουργευων της γηραιάς Αλβιωνας) δεν εγγυήθηκε την ασφάλεια των πλοίων που θα μετέφεραν εκεί τους Εβραίους, οπότε μοιραία το σχέδιο δεν υλοποιήθηκε.
      Αλλά ξέχασα, για όλα φταίει ο ζωγράφος/δεκανέας.

      Διαγραφή
    3. Οι ιδιοι οι εβραιοι δεν ηθελαν ουτε θελουν την εγκατασταση οπουδηποτε στο συμπαν πλην της "γης της επαγγελιας" και αυτο διοτι τους το υποσχεθηκε ο θεος τους. Καταλαβαινεται βεβαια πως εαν η υποσχεση του θεου τους αποδειχθει καλπικη τοτε εκπιπτει ο θεος τους, η θρησκεια τους και ολη τους η υποσταση....

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
  2. Μαλεβιζιοτης,,,;;;
    https://youtu.be/DVoHKvs7PdU?si=qWTOkOBIQZjarUbE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερωτήματα που εμείς οι "αδαείς" (υποτίθεται) ΔΕΝ μπορούμε να απαντήσουμε :

    Ποιά μαζική επίθεση ;
    Αυτή που αναβλήθηκε ;
    Ξέρουμε ΓΙΑΤΙ αναβλήθηκε ;
    Χάψαμε την δικαιολογία για τον (κακό τους) καιρό ;;;!!!
    Και όλως τυχαίως η εμπλοκή (με δηλώσεις) του Ιράν έγινε ΜΕΤΑ την αναβολή ;
    Και όλως τυχαίως ο κοιμησμένος μιλάει για ανάγκη ίδρυσης Παλαιστηνιακού κράτους, ΜΕΤΑ την αναβολή ;;!!!! (Πούτιν και Τράμπ τα λέγανε ΠΡΙΝ)
    Και ΜΕΤΑ την αναβολή επανήλθε η παροχή νερού στη Γάζα (δηλ. έκαναν ΠΙΣΩ);
    Ποιός ή ποιοί παρενέβησαν και φαινομενικά πήρε "αναβολή" η επιχείρηση ;

    Για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τις κινήσεις στη σκακιέρα, πρέπει πρώτα απο όλα να βλέπουμε τη σκακιέρα !!! Εμείς ΚΟΙΤΑΜΕ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. Μια σκακιέρα αποτελείται απο πολλά τετράγωνα. Αυτό στο χωριό μου το λένε compartmentalization, ήτοι διαμερισματοποίηση ή (αν προτιμάτε) διαχωρισμός. Είναι ΕΠΙΤΗΔΕΣ τόσο πολύ "διαμερισματοποιημένα" τα πεδία του παιγνιδιού που λογικά, για έναν απλό κάτοικο του πλανήτη, χάνεται η μπάλα. Μόνο ΛΙΓΟΙ έχουν μπροστά τους ολόκληρη τη σκακιέρα και ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τις κινήσεις που έγιναν, γίνονται και ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν, για να ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ. Και αυτοί οι λίγοι είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ οτι τηρούν ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ και ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.

    Δεν τους βγήκε η 11/9, η οικονομική κατάρρευση 2008, η ψευτοπανδημία 2019, ο μπολιασμός 2021 και τέλος η Ουκρανία και επειδή η Ταιβάν είναι χαμένη υπόθεση "απο χέρι", πάνε στην ΠΡΟ-ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ "καβάντζα" (γνωστή γειτονιά) να ξεκινήσουν το τελικό τους στάδιο. ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ.

    Και ΔΕΝ θα τους βγεί για δύο λόγους. Πρώτον γιατί πλέον η "επέμβαση" των ΑΝΩ είναι ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ (παραβίαση συμπαντικών νόμων) και δεύτερον γιατί ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. Οι δύο αυτοί λόγοι είναι (στα μάτια μου τουλάχιστον) ΕΜΦΑΝΕΙΣ. Αν δεν υπήρχε παρέμβαση "άνωθεν" θα είχαν όλα τελειώσει και ο κόσμος δεν θα έμπαινε σε αυτή την αναταραχή. Αναταραχή που ΔΕΝ έχουμε ξαναδεί να συμβαίνει ταυτόχρονα και σε τόσα πολλά μέρη του πλανήτη ούτε στον ΑΠΠ ούτε στον ΒΠΠ. Και να υπήρχε ΔΕΝ την μάθαινε ο κόσμος (έλλειψη ΑΜΕΣΗΣ ενημέρωσης = περισσότερο σκοτάδι).

    Οι "μπροστινοί" ροκφέλερς, ρότσιλντ, σβάμπ, γκέϊτς και λοιποί (ακόμα και οι 10 οικογένειες, αλλά μην τους λέμε όλους τώρα) είναι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ και ΗΛΙΘΙΟΙ. Η ηλιθιότητά τους τους κάνει να προχωρούν σε ΑΠΟΝΕΝΟΗΜΕΝΑ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ, ελλείψει των "άνωθεν" ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ τους, οι οποίοι έχουν ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ. ΔΕΝ ξέρουν πως να χειριστούν την κατάσταση και για αυτό βλέπουμε να κάνουν κινήσεις ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ, όπως είναι η προσπάθεια παγκόσμιας ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ. Αυτά ξέρουν, αυτά κάνουν !!!

    Η απάντηση σε όλα τα ερωτήματα που έθεσα στην αρχή, είναι ΜΙΑ :
    Υπάρχουν κάποιοι, οι οποίοι ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ και αυτοί οι κάποιοι προσπαθούν, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, με "συστημικό" τρόπο να μας ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ. Δεν είναι και τόσο εύκολο όσο νομίζουμε, αλλά ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. Το όρόσημο είναι το 2025, το οποίο όσο και να μη θέλω το ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΟΥ !!!! Είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ πρίν το 2025 τα "πράγματα" να γίνουν τόσο (ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ) δυστοπικά, όσο δεν πάει η φαντασία μας. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ προσπάθειά τους θα είναι η ψευδοεισβολή "εξωγήινων", η οποία κατ εμέ έχει προγραμματιστεί για το 2025. Και μόνο που σκέφτομαι τον πανικό τους, όταν καταλάβουν οτι ΔΕΝ τους βγαίνει ούτε αυτό, ξεκαρδίζομαι !!!!

    Έχουμε "δρόμο μπροστά μας", αλλά το καλό είναι οτι όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιτέλους ΒΛΕΠΟΥΝ, δηλαδή ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ. Μην υποτιμάτε καθόλου το οτι αυξάνονται αυτοί που βλέπουν. Υπήρχε λόγος που πάντα η συμμορία κινούνταν στο σκοτάδι. ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ Η ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ, διότι η ΝΟΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ παράγει ΘΕΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.

    Υπομονή, ΑΦΟΒΙΑ, αρνητική θέση σε ό,τι θέλουν οι "κυβερνήσεις" και όλα θα πάνε κατ ευχήν. Καλού κακού κάντε και καμία προμήθεια ρε παιδιά !! Το λέμε πολύ καιρό.

    ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΘΟYΜΕ ΣΕ OΛΑ OΣΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΊΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΛA ΝΑ ΠΙΣΤEΟΥΜΕ ΤA ΑΝΤIΘΕΤA ΣΕ OTI Π ΛEΝΕ !! Άλλωστε ο αγαπημένος μας ηγέτης Κιμ Kou Mit εχει πει πολλές φορές ότι υπακούoυμε ( 2021 CNN Christiane Amanpour )

      Ποιά μαζική επίθεση ; Πώς μπορούν να επιτεθούν όταν η πλειοψηφία του Ισραηλινού στρατού δεν είναι εκπαιδευμένη και επίσης είναι LGBT

      Αυτή που αναβλήθηκε ; Επειδή υπάρχει μια διαφορά μεταξύ θέλω και μπορώ.

      Ξέρουμε ΓΙΑΤΙ αναβλήθηκε ; Εν πάση περιπτώσει δεν έχει ακόμη ακυρωθεί

      Χάψαμε την δικαιολογία για τον (κακό τους) καιρό ;;;!!! Ναι, Ο καιρός ήταν πολύ κακός

      Και όλως τυχαίως η εμπλοκή (με δηλώσεις) του Ιράν έγινε ΜΕΤΑ την αναβολή ; Δεν είναι αλήθεια και ούτως ή άλλως το Ιράν που είναι τώρα στο BRICS πρέπει να σκεφτεί δύο φορές πριν από τα πάντα

      Και όλως τυχαίως ο κοιμησμένος μιλάει για ανάγκη ίδρυσης Παλαιστηνιακού κράτους, ΜΕΤΑ την αναβολή ;;!!!! (Πούτιν και Τράμπ τα λέγανε ΠΡΙΝ)---- Επίσης η Κίνα είχε πει το ίδιο και ο Βiden (Jake Salivan) and friends. ξέρει ότι έχουν μηδενικά όπλα καθώς όλα έχουν φύγει και καταστραφεί στην Ουκρανία….Η μόνη του επιλογή ήταν να παίξει το χαρτί της ειρήνης copy paste .

      Και ΜΕΤΑ την αναβολή επανήλθε η παροχή νερού στη Γάζα (δηλ. έκαναν ΠΙΣΩ); Λάθος, πολύ πριν οι Αιγύπτιοι απλοί άνθρωποι έφερναν (δείτε το βίντεο https://odysee.com/@R%C3%A9seauinternational:5/De-l'eau-pour-Gaza:8?src=embed )

      Ποιός ή ποιοί παρενέβησαν και φαινομενικά πήρε "αναβολή" η επιχείρηση : Ο Νataniahu γνωρίζει ότι έχει ήδη χάσει στο παρελθόν από τη Hezbollah και πιστέψτε με ότι η Hams και οι άλλες 3 κοινές ομάδες μάχης θα τους εξοντώσουν αν προσπαθήσουν να εισέλθουν στην κατεστραμμένη Gaza !

      Διαγραφή
  4. https://twitter.com/Eng_Razanii/status/1713900350585843810

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://twitter.com/jacksonhinklle/status/1714030032438374629

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://www.oparlapipas.gr/2023/10/blog-post_494.html (αμα εκει πανω 1)δουμε ακραια καιρικα φαινομενα 2)γενικευμενο παθογονο 3)ζομπι αχαχαχ4)τεστ νραιβ του νεου αεροζολ εμβ0λ10υ 5)σεισμο και οτι αλλο απιθανο ..)

    https://katohika.gr/ellada/ypoptes-proslipseis-sto-mousoulmaniko-temenos-tis-athinas-konstantinos-klonis/

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2023/10/blog-post_892.html(τα ξεραμε ηδη )

    https://www.youtube.com/watch?v=12Rwzcw4bS0 (το βρηκα πολυ ενδιαφερον )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το σχολιο του ΕΑΦ ΠΟΥ ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο έχω ξαναπεί: Σχόλια εξυμνητικά του Χίτλερ δεν βάζω. Μάς έσφαξε πιο πολύ από οποιοδήποτε άλλο λαό.

      Διαγραφή
    2. Βεβαιως μου τοχεις ξαναπει, αρα βλεπω οτι....παραμενεις μερος του Προβληματος και ουχι της Λυσης.
      Αυτο λεγεται και ξεροκεφαλια.
      Φιλικα στο λεω.

      Οποτε;
      Ευχομαι να μην παρει φωτια και η "αυλη μας" με την παραδιπλανη πυρκαϊα που αναψε προσφατα στην γειτονια μας, δηλ. κατι που προσπαθησε να αποσοβησει ...Εκεινος απο τοτε.

      Καλησπερα σας

      ΥΓ
      Μου λες οτι δεν βαζεις σχολια εξυμνητικα για τον Χιτλερ, αλλα ανεβασες σχολιο του σχολιαστου "Ο Ανθρωπος δικαιωθηκε (αν το χαμπαριαζουμε)" που του/της απηντησε και η καλη μου φιλη Π.

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή το ότι "σκότωσε πιο πολλούς Έλληνες από οποιοδήποτε άλλο λαό" αυτό δεν σού λέει τίποτα; Βρε ξυπνάτε! Ήταν μαριονέτα χωρίς να το αντιλαμβάνεται ούτε ο ίδιος, των ιδίων, των χαζαροσιωνιστών. Αποστολή του, την οποία δεν την είχε αντιληφθεί ούτε ο ίδιος, ήταν να δημιουργηθεί το κράτος τους, να δημιουργηθεί συμπάθεια γι αυτούς παγκοσμίως, νόμοι κατά του αντισημιτισμού και και μείωση του πληθυσμού στην Ελλάδα. Πότε θα το καταλάβετε αυτό; Hello!!!

      Διαγραφή
    4. Και δεν έχω χρόνο να μυρίζω συνέχεια τα νύχια μου για να καταλάβω ποιον εννοεί ο καθένας χρησιμοποιώντας άλλες ονομασίες.. ("Ο Άνθρωπος"). Όταν απάντησε η Πελασγική, τότε μπήκα στο νόημα.

      Διαγραφή
    5. Λοιπον δυο λογια γιατι σεβομαι και τον χρονο σου και την φιλοξενια σου.
      Εχω πει και θα το επαναλαβω οτι τον Β' ΠΠ δεν τον κερδισαν οι "συμμαχοι" ουτε τον εχασε ο Χιτλερ. Τον Β' ΠΠ τον εχασε η Ανθρωποτητα και τον κερδισαν οι "ντροπαλοι και πανουργοι" εβραιοι.
      Οποτε οι "νικητες" εχουν κρυψει παμπολες ΑΛΗΘΕΙΕΣ για τα τοτε ΙΣΤΟΡΙΚΑ γεγονοτα.
      Το οτι ο Χιτλερ εστειλε σε "σολο" πτηση στην Αγγλιτσα τον Ες για να αποφυγει τον Πολεμο δεν σου λεει τιποτα.
      Ενα το κρατουμενο.
      Για το οτι οι Γερμανοι εκαψαν και σκοτωσαν στην Ελλαδα παλι χρειαζεται λεπτομερης Ιστορικη ερευνα απο ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ και οχι απο εβραιους ή εβραιοκωλογλυφτες για να δουμε ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ εγινε.

      Παντως εγω προτεινω σαν αντιδοτο για την Ιουδαχολερα που μαστιζει την Δυση σημερα , ενισχυμενο φιλο-Χιτλερισμο να τους δεις να τσιριζουν σαν απληρωτες γιαπωνεζες πουτ@νες.
      Μεχρι να εξαφανιστουν οι Παγκοσμιοι Εγκληματιες απο τις πατριδες μας που εχουν κατσικωθει και πλουτιζουν στις πλατες μας ως Ν.Π.Δ.Δ. ενω ο φτωχος ελληνας ψαχνει στα σκουπιδια για να φαει.

      Διαγραφή
    6. https://www.mixanitouxronou.gr/i-apolies-tou-v-pagkosmiou-polemou-mesa-apo-ena-vinteo-i-sovietiki-enosi-echase-to-14-tou-plithismou-tis-ke-i-ellada-to-10/

      Μπορεί να υπάρχουν τα ποσοστά 10% και 14%, για Ελλάδα και Ρωσία αντίστοιχα, αλλά σε σχέση με τους συνολικούς πληθυσμούς των κρατών, στην Ελλάδα συντελέστηκε μερική γενοκτονία.

      -----------------

      ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΆΛΛΑ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ.

      Διαγραφή
    7. Συγνώμη Κώστα, αλλά ο Αυστριακός ζωγράφος δεν ευθύνεται για ΟΛΟΥΣ τους θανάτους Ελλήνων κατά τον Β'Π.Π.

      Αν αφαιρέσεις τους νεκρούς του ελληνοϊταλικού πολέμου (ευθύνη των Ιταλών που επιτεθηκαν), τους νεκρούς λόγω πεινας ( ευθύνη των "συμμάχων Βρετανών με τον ναυτικό αποκλεισμό που επέβαλλαν το 1941-42, αλλά και Ελλήνων μαυραγοριτων τους οποίους μόνο ο Τσολάκογλου κυνήγησε όσο μπορουσε), τους νεκρούς των εμφυλίων συγκρούσεων το 1943-44 (ευθύνη των κομμουνιστών), ε τότε τι μένει?
      Υπενθυμιζω ότι οι περιβόητες γερμανικές θηριωδίες σε Δίστομο, Καλάβρυτα ήταν αντίποινα για την παντελώς αχρειαστη δράση των υποτίθεται αντιστασιακών.

      Άστο καλύτερα, ας μην πιάσουμε την συζήτηση για την κατοχική περίοδο γιατί πολλοί αντιναζι υπερπατριωτες θα βάλουν τα κλάματα.

      Διαγραφή
  8. Χρονομηχανικος; Το LIFO θα τα γραφε καλυτερα και πιο πλουσια.
    Χασαμε και την Ποπη......την Τσαπανιδου βρε!

    Καλη συνεχεια.
    Με καλει το επαγγελματικον καθηκον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΡΑΙΧ κερδισε τον πολεμο και μπηκε σαν ιος βαθυτερα στο σωμα της ανθρωποτητας με την βοηθεια των εβραιων οι οποιοι εκμεταλευθηκαν εμπορικα (αν και ηταν η μικροτερη σε ποσοστα )θυσια ομοεθνων τους σε σχεση με λαους οπως οι σοβιετικοι και οι κινεζοι και οι αρμενιοι και οι ποντιοι .κλπ .Το ραιχ απλωθηκε σε ολο το πλανητη με την βοηθεια των ''νικητων '' και αν και καταδικασε την γερμανια , διαιωνισε το ραιχσταντ με αποτελεσμα να βρισκονται απογονοι των ''οπεραισον πειπερκλιπ'' σε ολο τον πλανητη και σε νευραλγικες θεσεις οπως το νατο , πρωθυπουργοι , οηε , παγκοσμιο οικονομικο φορουμ , καθηγητες σε πολυ μεγαα πανεπιστημια , σε σχολες προετοιμασιας μελλοντικων πιονιων κλπ ακομη και στην εκκλησια .Ακομη και οι μεθοδοι τους (μαρκετινγκ ), κοινωνικες τεχνικες αλλα και ιατρικα και τεχνολογικα και πολεμικα επιτευγματα τους διαμοιραστικαν σαν πληροφοριες (χρυσαφι στον πολεμο της βιομηχανικης επεκτασης και επανασταασης).ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΖΕΤ , ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΣΧΑΣΗ , ΠΡΒΧΠ, μοντελο υπερσταρτιωτων , ταξιδι στον χρονο , θπθλη , βριλλ , αντιβαρυτικες μηχανες , κλπ και ποσα αλλα που βλεπουμε μονο ελαχιστα σαν αποτελεσματα στην καθημερινοτητα μας .ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΡΑΙΧ .Η γερμανια εχασε και παραδωθηκε με ολα τα δυσρεστα αποτελεσματα για τους γερμανους στην πολωνια και την σοβιετικη ενωση και την ουκρανια .Εξαλου να μην ξεχναμε οτι στην ουκρανια εγινε ισως η μεγαλυτερη γενοκτονια των εβραιων egine sthn oykrania και ομως τι πιο ειρωνικο να βαλουν εναν εβραιο να την καταστρεψει .Οι εβραιοι ειναι πισω απο τους μπολσεβικους , πισω απο την δολοφονια τοσων και τοσων και ομως ΜΟΝΟ το δικο τους ολοκαυτωμα (αν μπορουμε να το πουμε και αυτο )διαφημιζεται .ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑΙ ΑΛΛ ειναι το λιγοτερο και το τελυεταιο σε σχεση με αλλα που ειχαν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ .και δεν αναγνωριζονται ακομη .ΟΜΩς 155 ιστροικοι εχουν πεθανει ηδη επειδη αμφισβητισαν το ολοκαυτωμα .Επισης πριν απο καποια χροναι αποδειχτηκε οτι το ημερολογιο της Αννας (γκομενας του αδολφου )ηταν ψευτικο και το μελανι ειναι συγχρονο ..οποτε τι ναλεμε .Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ με το ραιχ βρωμαει απο παντου και μαλλον δεν τελειωσαμε ποτε απο αυτους γιατι δεν ηταν ποτε αυτοι οι εχθροι .ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ καρκινωμα απλωμενο σε ολο τον πλανητη . .και εγκατεστημενο μεχρι και σημερα σε νευραλγικες θεσεις .ΜΗΝ γελιεσατε λοιπον και μαλωνετε για τον αδολφο και καθε πιονι (βλεπε μητστακη , μακρον τριντω κλπ).Ζουμε παλι τα ιδια .Η ιστορια του 1ου και 2ΠΠ ειναι ψευτικη.τα βιβλια που δαιμονοποιηθηκαν εχουν αρκετες πληρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή