«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2024 - ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΏΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Η ΝΕΟΤΈΡΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ.

Αφορμή για τον πολιτικό αυτό σχολιασμό είναι η ανάρτηση του BankingNews
"Βεντέτα Μαρινάκη κατά του Μητσοτάκη και πόλεμος μέχρι τις ευρωεκλογές"..
καθώς και η ανάρτηση του pronews με την οποία αρκετοί από εμάς ίσως είναι έτοιμοι να συμπαθήσουν κιόλας τους Κασσελάκη κι Ανδρουλάκη!
"Σ.Κασσελάκης: Ζήτησε την παραίτηση Κ.Μητσοτάκη και προκήρυξη εκλογών με παρουσία διεθνών παρατηρητών"

Πάμε για επανάληψη της ιστορίας, σαμαροβουβούζελοι μετά τον εφιάλτη ΓΑΠ, αγράμματος ανθέλλην κνίτης τσίπρας μετά τους σαμαροβουβούζελους, μητσοτακική μαφία (1946-2024) μετά τους τσιπροκαμμένους, κασσελανδρουλάτσιδες της επισήμου ανωμαλίας μετά την "αγία" οικογένεια του θανάτου και του αφοπλισμού.

Με τις εθνικές εκλογές ένα διαχρονικό παραμύθι, η αντιλαϊκή κι ανθελληνική ντόπια ολιγαρχία (σε σύμπλευση με την διεθνή χαζαρική ελίτ) ήταν αυτή που πάντα όριζε την εκάστοτε κυβέρνηση. Και όχι αόρατα, αλλά ολοφάνερα: Μαρινάκηδες, Σαββίδηδες και λοιποί.. είναι απλά η τσέπη, που θα ενισχυθεί και από το εξωτερικό. Τα κεφάλια με τα χοντρά πτυχία, που αποστέλλονται από αυτούς στις συναντήσεις της Μπίλντερμπεργκ, είναι στελέχη κρατικών και ιδιωτικών οργανισμών που τα ονόματά τους είναι άγνωστα στον πολύ κόσμο. Στην πολυτελή αυτή γιάφκα λοιπόν, εξετάζονται οι διεθνείς αλλά και οι κατά τόπους τάσεις για διακυβέρνηση των χωρών και διαιώνιση του μισανθρωπικού τους μάτριξ.
Εκεί, να είστε 100% σίγουροι ότι ήδη έχει αποφασιστεί ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση της χώρας μας.

Εμείς απλά πρέπει να φροντίσουμε τα σχέδιά τους να τούς βγουν ξυνά, επηρεάζοντας την ελληνική κοινωνία να ψηφίσει απρόβλεπτα. Θα μού πείτε: Ναι, αλλά κι αυτοί τώρα διαβάζουν αυτήν εδώ την πρόταση, και λες να μην έχουν προβλέψει πώς θα ανταπεξέλθουν και σε αυτό;

Θεωρώ πως όχι. Γιατί διακατέχονται από απόλυτη σιγουριά ότι ελέγχουν το παιγνίδι. Την ίδια σιγουριά που έχουν και οι κατευθυντήριοι ομόλογοί τους του εξωτερικού. Τα μέσα μαζικής εξημέρωσης, και προσφάτως η τεχνητή νοημοσύνη, τούς έχουν λύσει τα χέρια. Ο έλεγχος των μαζών έχει περάσει στον αυτόματο πιλότο και αυτοί πλέον έχουν το νου τους περισσότερο στον προσωπικό τους χρόνο για ανωμαλίες, ταξιδάκια και κούρα νεότητας με αίμα παιδιών (αδρενοχρώμιο). Οι αυτοματισμοί τους όμως είναι σαθροί, όπως και τα χρωματιστά χαρτάκια που συνεχώς τυπώνουν. Αλλά όσο τυπώνουν όλο και η αξία τους έχει αντίκρυσμα σε σκατά που θα τούς έρθουν στη μούρη, γι αυτό και μεθοδεύουν παγκόσμιο αρμαγεδώνα Γ'ΠΠ ώστε να σωθούν. θεωρώ πως έχουν υπολογίσει λάθος και σε αυτό. Οι καρμανιόλες έχουν ήδη στηθεί και η κρίσιμη μάζα εξ ημών δεν ξεχνάμε στιγμή γιατί τις στήσαμε. 

.....................

Μην έχετε περισσότερες απαιτήσεις από το παρόν σχόλιο, για το πώς ακριβώς δηλαδή θα γίνουμε απρόβλεπτοι στο σύστημα, και τί ακριβώς πρέπει να κάνουμε, είτε μέσω εκλογών, είτε μέσω άλλων μυστικών οργανωτικών διεργασιών. Σε κάτι τέτοιο θεωρώ πιο ικανούς και αποτελεσματικούς, στο να σάς εκκινήσουν τον εγκέφαλο και να βρήτε μόνοι σας τη λύση, τους καλούς μου φίλους Καταχανά, Μποτίλια, Μάρκο και Εργοδότη.

Καλή Σαρακοστή και Καλή Λευτεριά!

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ 

 

(πηγή αρχικής φωτο: twitter.com/aftolykos..)






27 σχόλια:

  1. ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ...(ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ)
    ΣΤΙΣ ΕΠΆΛΞΕΙΣ ΠΑΛΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να φύγει ο κρυφοφουστης για να έρθει ο φανερός φούστης. Ας ελπίσουμε στην κρίσιμη στιγμή να εμφανιστεί κανας Πεισίστρατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Επιλογή της στενής οδού μέσα από Τόν Λόγο του Ιησού Χριστού δεν αφήνει περιθώρια,
    Είναι ή Επιλογή της σύνθλιψης* τού εαυτού ώστε να γίνει ΕλαΧ"ιστος ,
    Τόσο Ελάχιστος ώστε να συμπράττει στην μοριακοί δομή μέσα σέ διαρκεί κίνηση και δόνηση.
    " Χτυπήστε την Πόρτα και θά σάς ανοιχτεί"

    Καλή Τεσσαρακοστή
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 16

      Μονάδα μέτρησης
      Angstrom

      Ανγκστρομ=784=1

      ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ=784
      10-¹⁶
      Η ΤΡΟΙΑ ΕΠΕΣΕ=784
      Ο ΑΓΙΟΣ ΑΡΙθΜΟΣ=784
      ΒΙΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ=784
      Ο ΔΡΑΚΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ=784

      Διαγραφή
  4. ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ

    https://sinomosiologos.blogspot.com/2024/03/blog-post_189.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλῶς ὅρισες καί πάλι ! Μή διανοηθεῖς νά φύγῃς ξανά, ἀλλοίμονό σου.

    Υ.Γ. Δῶσε καί κάποια πληροφορία ἀπό τίς ἐποπτείες τοῦ ἐχθροῦ, καθότι σύ εἶπας :

    « Εποπτεύω, γιατί έμαθα ότι η Τουρκία ορέγεται και την υπόλοιπη Κύπρο..»
    https://sxolianews.blogspot.com/2024/03/blog-post_18.html?showComment=1710829543578#c7152279743518967276

    Ὁφείλεις λοιπόν νά μᾶς μεταφέρεις ὅσα ἔμαθες κι᾿ ἀκόμη ὅσα ὑποπτεύεσαι ...

    Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Κώστα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα αγαπητή Πελασγική!

      Είπα για την Τουρκία, διότι ο Έρντι, ως κίνηση εντυπωσιασμού και εσωτερικής κατανάλωσης, εξέφρασε προς στρατιωτικούς της Τουρκίας φράση που αποτελεί μεγάλη προσδοκία γι αυτούς: "Έπρεπε να έχουμε πάρει όλο το νησί!"
      Προς το παρών όμως, ο Έρντι κάνει καινούριες πονηριές για τις οποίες θα του "'ξηγήσει τ' όνειρο" ο Βλαδίμηρος:

      Γιατί δεν είναι υπεύθυνη για το αιματοκύλισμα στην Μόσχα, μόνο η Ουκρανία, αλλά και η Τουρκία.
      Ολα έχουν αποδειχθεί, όλα έχουν ανακοινωθεί.
      Τα όπλα των πληρωμένων τρομοκρατών ταυτοποιήθηκαν ως απωλεσθέντα, από Ρώσους νεκρούς στρατιώτες, στο Ουκρανικό πεδίο των μαχών, μετά από βαλλιστική έρευνα και έλεγχο του σειριακού τους αριθμού.
      Η φωτογράφιση των τρομοκρατών, ως δήθεν μέλη του ISIS είχε γίνει πριν την είσοδο τους στην Ρωσία, μόλις τους παρέδωσαν τα όπλα, δημιουργώντας και το απαραίτητο σκηνικό με την σημαία του ISIS να κυματίζει πίσω απ΄τα κεφάλια τους.
      Στην συνέχεια, προωθήθηκε και στο κανάλι, που υποστηρίζει τον ISIS, για να χρησιμοποιηθεί το αφήγημα των ΗΠΑ και των δορυφόρων τους ότι "δεν ευθύνεται η Ουκρανία". Πριν καν την ανακοίνωση, του ISIS-K.
      ΠΟΥ έγινε η φωτογράφιση;
      Στην Τουρκία! Σε δύο μικρά στρατόπεδα, που έχουν στηθεί, για την εκπαίδευση τρομοκρατών, από Ουκρανούς αξιωματικούς, έξω απ΄την Κωνσταντινούπολη. Τρομοκρατών, που σχηματίζουν ένα σώμα εκπαιδευμένων πληρωμένων δολοφόνων, στην διάθεση κάθε πελάτη, που θέλει να τους χρησιμοποιήσει, για δικούς του σκοπούς.
      Η Τουρκία, από την αρχή της Ειδικής Επιχείρησης, προμηθεύει την Ουκρανία με όπλα, θωρακισμένα αυτοκίνητα μεταφοράς προσωπικού (Kipri) και πληρωμένους μαχητές.
      Επιπλέον, αθέτησε την συμφωνία που είχε με τον Πούτιν, για την κράτηση στο έδαφος της Τουρκίας, όλων των αρχηγών νεοναζί του τάγματος του Αζόφ, που είχαν συλληφθεί, στην Μαριούπολη.
      Τους επέστρεψε όλους, στην Ουκρανία και συνεχίζουν, σήμερα, να συμμετέχουν στις πολεμικές επιχειρήσεις.
      Την ίδια ημέρα της επίθεσης στο Κρόκους Σίτυ Χωλ, ο Ερντογάν πανικόβλητος "συνέλαβε" 40 τρομοκράτες, για να μην φανεί η συμμετοχή της Τουρκίας στο έγκλημα.
      Το ίδιο διπρόσωπο ίματζ διατηρεί, για εσωτερική κατανάλωση και με το Ισραήλ. Το προμηθεύει με καύσιμα και όλα τα αγροτικά προϊόντα, εισπράττοντας τεράστια κέρδη, απ΄το εμπόριο, αλλά ταυτόχρονα το καταδικάζει, για την γενοκτονία των Παλαιστινίων.

      Βεβαίως, όλα αυτά καταγράφονται και την κατάλληλη ώρα θα έρθει και η τιμωρία.
      6.200 αθώοι άνθρωποι ήταν προγραμματισμένο να καούν ζωντανοί, μέσα στον συναυλιακό χώρο, από τους τρομοκράτες, που είχαν γεμίσει την αίθουσα με κηροζίνη και βενζίνη και της έβαλαν φωτιά.

      Γι αυτό Έρντι.. πες αλεύρι... ο Πουτίνγκας σε γυρεύει...

      Διαγραφή
    2. Εὐχαριστοῦμε πολύ γιά τίς πληροφορίες. Πραγματικά πολύ οὐσιαστικά στοιχεῖα !
      Τό διπρόσωπον τῆς τουρκίας ἔχομε πολλάκις ἐπισημάνει καί κυρίως πώς παίζει τόν ῥόλον τοῦ σιωνιστικοῦ πιονιοῦ ἐξυπηρετώντας κάθε σχέδιόν τους.
      Ὅσο γιά τό θέμα μέ τήν τρομοκρατική ἐνέργεια στήν Μόσχα,ἄν ἡ συμμετοχή της ἦταν πράγματι οὐσιαστική θά λάβῃ τά δέοντα ἀπό τόν Ποῦτιν.

      Εἶδες πόσο σημαντικός μᾶς εἶσαι ;

      Γι᾿ἀυτό ἐπαναλαμβάνω : Μή διανοηθεῖς νά φύγῃς ξανά, ἀλλοίμονό σου.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Κώστα !

      Διαγραφή
    3. Δεν έκανα όμως τίποτε σπουδαίο. Οι πληροφορίες μού ήρθαν στο viber. Χωρίς όμως πηγή. Πιστεύω πως ισχύουν.
      Θα προσπαθήσω να συνεχίσω με το μπλογκ, και ελπίζω να πάνε όλα καλά.

      Καλό βράδυ αγαπητή Πελασγική!

      Διαγραφή
  6. Ευτυχώς που δεν επέστρεψες στις 3 Μαρτίου (Κυριακή του Ασώτου), άσωτε υιέ!

    Όπως και να έχει, μας είχες λείψει...

    Καλή επανεκκίνηση και μακριά από κακές παρέες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαζέψου γιατί θα μαρτυρήσω πόσο με περνάς ηλικιακά🤣

      Διαγραφή
    2. Ξανθιά, γύρω στα 25:
      "Αγάπη μου, σκέφτομαι το εξής, ότι έχουμε σημαντική διαφορά ηλικίας"
      Αυτός, γύρω στα 32:
      "Ναι, έχουμε"
      Ξανθιά:
      Όταν λοιπόν εγώ γίνω 41 ετών, εσύ θα είσαι....."
      Αυτός:
      "Με άλλη, μικρότερη."

      Διαγραφή
  7. Αδελφούλη μου, καλώς ήλθες και πάλι! Μας έλειψες! Χαίρομαι που επέστρεψες και μάλιστα δυναμικά στις επάλξεις, με ένα δυνατό άρθρο!
    Σ' ευχαριστώ πολύ για την αναφορά στο πρόσωπό μου, αν κι ομολογώ ότι κουράστηκα. Παραμένω για την... τιμή των όπλων.
    Να' σαι καλά αδελφέ μου! Καλή δύναμη και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργαρε αδελφάκι! Να είσαι κι εσύ πάντα καλά! Και ευχαριστώ για την αναδημοσίευση!
      Για την τιμή των όπλων γίνονται όλα. Έτσι κι εγώ συνταράχτηκα και είπα να επιστρέψω μόλις είδα το βίντεο με τον ελληνόψυχο πιτσιρικά, στην επόμενη ανάρτηση.

      Διαγραφή
  8. χεχεχεχεχεχεχεχε....................
    Συμβουλη: Δεξα κι αριστερα της οθονης σου να βαλεις κι απο δυο σκορδα.
    Ετσι για τις κακες γλωσσες και το κακο ματι.

    Και τωρα στα σοβαρα:
    Παω γραμμη για Δομοκο με τα καλα νεα:

    Οι εκλογες στην Σενεγαλη εληξαν με ενα καταπληκτικο αποτελεσμα.
    Την Προεδρια την κερδισε λεει, ενας ανθρωπος που μολις πριν απο λιγες ημερες ηταν στη φυλακη και τα ΜουΜουΕ τον αποκαλουσαν αντι-νεοταξικο και μη εχων ουδεμια τυχη να εκλεγει.
    Ο Σενεγαλεζος πολιτικος Μπασιρου Ντιομαγιε ομως, χρειαστηκε 10 ημερες να κανει την κουρσα απ' το κελι της φυλακης του ως την Προεδρια.

    Ρε λες;
    Ξανα-σιδεροκεφαλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε αυτήν εδώ τη χώρα όλα να τα περιμένεις..
      Όπως και με την εξουσία, έτσι ισχύει και με την φυλακή:
      "Φύγε εσύ, έλα εσύ" 🤣

      Διαγραφή
  9. ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ...
    https://citoyen-sade.livejournal.com/64785.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΩΣΤΑΡΑ ΚΑΛΟ RESTART !
    ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ
    ΜΑΡΙΝΑΚΗΔΕΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΔΕΣ
    ΔΕΝ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΟΥΛΑ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ
    ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΓΑΔΕΥΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλώς τον! Εύχομαι δυναμική συνέχεια καί προσοχή στους ρουφιάνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οk boy μου!
      Είδα και τις άλλες φωτοσοπιές σου στο Χ, Δεν παίζεσαι bro! 😁

      Διαγραφή
  12. Είμαι πολύ χαρούμενη για την επαναλειτουργία του Διόδοτου. Πιστεύω ότι το διαδίκτυο χωρίς τον ΔΙΟΔΟΤΟ ήταν φτωχότερο.
    Δεν είναι μόνο δική μου άποψη αλλά πολλών φίλων που διάβαζαν συστηματικά Διόδοτο πριν κλείσει.
    Ο Διόδοτος απευθύνεται ουχί μόνο σε ψαγμένους αλλά και σε "λαικούς' μαθαίνοντας τους ή μάλλον εκπαιδεύοντας τους για "δύσκολα" θέματα με εύκολο τρόπο. Ήταν δηλ. ένα blog Ελληνικό και τίμιο και εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό, μια γειτονιά άλλων εποχών για τους Έλληνες.
    Εύχομαι να συνεχίσει στην ίδια φιλοσοφία δίνοντας μας ανάσες Ελλάδας μέσα σε αυτήν την δύσκολη φάση που περνάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να ανταπεξέλθω στην ιδανική εικόνα που μού προσδίδεις αγαπητή φίλη. Μού λείψατε όλοι ΠΟΛΎ! Σύντομα θα έχουμε και μία live μάζωξη Διοδοταίων. Ο Αριστόμαχος θα μάς μοιράσει κορσέδες γέλιου 😁

      Διαγραφή