«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Τί γίνεται ρε παιδιά..;;!!


 

Τί γίνεται ρε παιδιά..; Πάνε να τα φέρουν όλα ανάποδα στις ΗΠΑ..; Πάνε να πραγματοποιήσουν όσα δείχνει η ταινία που χρηματοδότησε ο Ομπάμιας..;; (Leave the World Behind)

Μετά το "δυστύχημα" στο λιμάνι της Βαλτιμόρης, πήγε σήμερα να γίνει κι άλλο παρόμοιο στον ποταμό Αρκάνσας στην Οκλαχόμα!  Δηλαδή τί.. Να περιμένουμε και πλοίο που πάει να πέσει πάνω σε παραλία σε ανθρώπους..; Όπως στην ταινία..;

 


 Εντωμεταξύ, στην ταινία βλέπουμε και κάποιες αγέλες ελαφιών που σαν να τρελλάθηκαν, έχασαν τον προσανατολισμό τους και άρχισαν να μαζεύονται κοντά σε αστικά κεντρα, με αγριεμένο βλέμμα. Και αυτό επίσης έγινε πραγματικότητα. Μια βδομάδα ακριβώς μετά την προβολή της ταινίας νέες αγέλες ελαφιών, λόγω εγκεφαλοπάθειας, άρχισαν απροσανατόλιστα και αγριεμένα ("ασθένεια ζόμπι" την έχουν ονομάσει) να κινούνται προς κατοικημένες περιοχές. Έγραψα "νέες", γιατί από το 2019 άρχισε να παρατηρείται το φαινόμενο.

Τα πράγματα όμως δεν σταματούν εδώ. Το τρίμηνο που προηγήθηκε ακούσαμε δυο τρεις φορές για ένα είδος κυβερνοεπιθέσεων σε πολιτείες των ΗΠΑ, με αποκορύφωμα κάποια μέρα προ ενός μηνός περίπου (δυσκολεύτηκα να βρω σύνδεσμο), που για κάποιες ώρες είχε πέσει η google, facebook, youtube, αν θυμάστε. Leave the World behind "σε λέω"!

Και  φτάνουμε στην σημερινή ημερομηνία, με την εξής είδηση: Τζο Μπάιντεν: Ημέρα των LGBTQI+ το Πάσχα των Καθολικών! – Ανακήρυξε την 31η Μαρτίου ως την ημέρα των τρανς Οργή από Ντόναλντ Τραμπ: «Ύβρις κατά του Χριστιανισμού και των Καθολικών». Η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να πυροδοτήσει έναν εμφίλιο πόλεμο μεταξύ Woke/Δημοκρατικών και Συντηρητικών Χριστιανών Πατριωτών. 


 Τα πράγματα βρωμάνε όντως μπαρούτι. Το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ έχει λυσσάξει να μην γίνουν οι προεδρικές εκλογές τον Νοέμβριο. Μέχρι τότε θα ακούσουμε ή ΘΑ ΔΟΥΜΕ πολλά...


Κ-Τ






12 σχόλια:

  1. Γέφυρες
    Τί συμβολίζει ή Γέφυρα;
    Ποντιφιξ=Γεφυροποιος

    Όταν πέφτει μια Γέφυρα κόβεται η ροή*
    Δύο αντίθετα ρεύματα κυκλοφορίας*
    Διώρυγα του Σουέζ
    Κολλήματα* πλοίων
    Εκκαθάριση πεδίων και νέες διανοίξεις
    Γ ΑΖΑ
    Ελ αφ ΙΑ

    ΙΑ είναι ένα από τα ονόματα Του Θεού
    ΆΙ το όνομα της Τεχνητής νοημοσύνης
    ΙΑ/ΑΙ
    11/11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υλικά αγαθά και χρόνος
      Υπέρ πληθώρα έργων και χρόνος

      Ό Ήλιος σπαταλά τεράστια ποσότητα ενέργεια καθημερινά* ούτως ώστε να υπάρχει ζωή αλλά και χρόνος ,

      Διαγραφή
    2. Προς ανώνυμον 06:07
      Σάς παρακαλώ βάλτε και ένα ψευδώνυμο τουλάχιστον στο τέλος των επομένων σχολίων σας. Δεν αναρτούμε εντελώς ανώνυμα σχόλια.

      Διαγραφή
    3. Συγνώμη φίλε, το έγραψα βιαστικά και ξέχασα να βάλω το σημάδι μου.
      Καλό μήνα σέ όλους μας!
      :-)

      Διαγραφή
    4. Γράφοντας λέξεις ό αλγόριθμος* γουστάρει,,,
      Χρόνος

      https://youtu.be/Jz8A4qiRoSo?si=gaTHwgG8tfu1N2ri

      Περίπου* ό χρόνος,,,

      Διαγραφή
  2. Ειρωνεία! Οι Γεφυραίοι γκρεμίζουν τα γεφύρια.

    Πῦρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.protothema.gr/technology/article/1473982/epanilthan-meta-apo-mia-ora-facebook-messenger-instagram-kai-threads-pou-eihan-pesei-se-olo-ton-kosmo/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σάς ευχαριστώ ΠΟΛΥ για τον σύνδεσμο, θα σάς παρακαλέσω όμως κι εσάς για ό,τι ζήτησα στον ανωτέρω ανώνυμο σχολιαστή.
      Ευχαριστώ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

      Διαγραφή
  4. Διός Κούρος01 Απριλίου, 2024 10:15

    Την ταινία την είδα σχεδόν μόλις ανέβηκε στο netflix.

    Γεμάτη σημάδια και κρυφά μηνύματα (ακόμα και στις μπλούζες που φοράνε). Αυτό που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση, ήταν μια σκηνή που δεν "έδενε" με την πλοκή και τη σειρά των γεγονότων. Ξαφνικά η κάμερα ήταν στη σελήνη και έδειχνε τη γή. Πίσω απο τη γή ερχόταν ένα στρογγυλό φωτεινό αντικείμενο, που στην αρχή νόμιζα ήταν ο Ήλιος. Όμως ΔΕΝ ήταν ο Ήλιος, γιατί μόλις πλησίασε τη γή, ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ !!!!!

    Κάτι γνωρίζουν που εμείς όχι. Κατά την πάγια τακτική τους, όταν μας "δείχνουν" κάτι και δεν αντιδράμε, είναι σαν να συναινούμε.

    Το οτι όλο και περισσότερος κόσμος αρχίζει και αντιλαμβάνεται την πλάνη που τον έχουν "χώσει" και αρχίζει και ΒΛΕΠΕΙ τα σημάδια, σημαίνει οτι έχει αρχίσει το τέλος αυτής της "κάστας" υπανθρώπων. Τα "αφεντικά" τους έχουν φύγει ήδη και τα αποτελέσματα φαίνονται όλο και συχνότερα.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    Υ.Γ. Μιλάμε "πέθανα" στο γέλιο : https://sinomosiologos.blogspot.com/2024/04/blog-post.html
    Τι τους κάνεις ρε φίλε !!! χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nα έχει έρθει ο Νιμπίρου άραγε, με τους Ανουνάκι επάνω; 😮

      Διαγραφή