«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Να σού εξηγήσω εγώ Έλον μου, γιατί στην Ελλάδα πεθαίνουν 20 την ημέρα και γεννιέται ένας. Έβαλαν την Κούλα να εμΦολιάσει το 80% ⚰️ και να μας αντικαταστήσει με το μισό Πακιστάν!

 Περισσότερα ΕΔΩ

9 σχόλια:

  1. Ενδιαφέρεται για την Ελλάδα και το ελληνικό γένος; γιατί; η δύση μας κυνήγησε και μας γενοκτονει αιώνες, προς τι η ανησυχία;

    Ελευθερία Αγωνιζομενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελευθερία μου,

      η δήλωση αυτή από τον πλουσιότερο άνθρωπο στον πλανήτη είναι πολύ σημαντική. Κατά την γνώμη μου, μέσω αυτής της δήλωσης, οι Αντιδυνάμεις (το αντίπαλο δέος των σιωνιστών/σατανιστών) κλείνουν το μάτι σε εμάς, τον ελληνικό λαό, ότι η εκκαθάριση της Ελλάδος από τα ερπετά, είναι από τα πρώτα θέματα στην ατζέντα τους.
      Έχω γράψει πολλά θετικά πράγματα για τον Μασκ στο παρελθόν, και έχω κυνηγηθεί για αυτό. "Μα" λέει.."αυτός θέλει να μάς βάλει τσιπάκι μέχρι και μέσα στον εγκέφαλο", "φόρεσε μπλουζάκι με τον Βελζεβούλ" και άλλα πολλά..
      Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθώ. Έχω μαζέψει πολλά αποδεικτικά στοιχεία που ενισχύουν την άποψή μου και δεν κρατάω κανένα καλάθι γι αυτό το άτομο, όταν ακόμα και ο φίλος μου Διός Κούρος λέει ότι κρατάει καλάθι.

      Λέω να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε το έργο. Μέσα στο 2024 και 2025 δεν πρόκειται να βαρεθούμε ούτε στιγμή. Μπορεί και να ματώσουμε, αλλά όλα τα λαμόγια εντός της χώρας πρόκειται να πάθουν κάτι πολύ χειρότερο..

      Διαγραφή
  2. Με όλο τον σεβασμό προς εσένα, θα μου επιτρέψεις να κρατάω όχι απλώς καλάθι αλλά κοφινι ολόκληρο, έχουμε πάθει πολλά σας φυλή είμαστε σ; καμπή της ιστορίας μας και θέλει προσοχή.

    Ελευθερία Αγωνιζομενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλον Μασκ .

    Ίσως δεν έχετε ιδέα ότι οι νεοσυντηρητικοί και το βαθύ κράτος & E.E., προσπαθούν να κλείσουν και να ελέγξουν τις επιχειρήσεις του Ελων και ειδικά το Χ .

    Εδώ μια ερώτηση για εσάς: θα μπορούσατε να εκφραστείτε ελεύθερα από την ημερομηνία που ο Elon αγόρασε το X , και λάβετε πραγματικές πληροφορίες; Θα είχατε τον Tucker Carlson να ξυπνήσει τους ανθρώπους με δισεκατομμύρια προβολές;

    Θα μπορούσατε να ενημερώσετε τις μάζες για τον Covid εάν δεν ήταν o Elon και το X; Θα έιχετε πραγματικά νέα για τους πολέμους ;

    Ο Έλον είναι επιστήμονας και όχι οπορτουνιστής όπως ο Ζούκερμπεργκ και ο Μπιλ Γκέιτς που έκλεψε την τεχνολογία του φίλου του .

    Η τεχνολογία για την τοποθέτηση τσιπ στο κεφάλι ενός άρρωστου ατόμου ονομάζεται προηγμένη επιστήμη για χρήση στην ιατρική !!

    Ήταν μόνος που έχει θέσει ως προειδοποίηση για την αρνητικότητα του AI αν πέσει σε λάθος χέρια (όπως το Google, το META και ο στρατός των ΗΠΑ / Ιsrahell)

    Είναι επιχειρηματίας με πάθος και όχι Άγιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι!!!!!!!!!!!!
      Αλλά όποιος δεν ψάχνει..παπαγαλίζει τις λάσπες του συστήματος.

      Διαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ16 Απριλίου, 2024 01:32

    ΨΙΤ ! ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΩΝΙΑ .....ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ....
    Ε ! ΠΟΥ ΚΥΤΤΑΣ ; ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΩΡΕ !
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ! ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΚΤΟΣ .
    ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ....ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ,ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ :ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ 152,000,000 ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ( ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ).
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟ .
    ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ......ΚΑΙ ΜΕΤΑ ....
    ΕΜΑΣ ΡΕ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ! ΠΟΙΟΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΕΜΑΣ ,ΜΑΣ ΤΡΕΜΟΥΝ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην ξεχνάμε κοντά στο 1 μύριο Έλληνες αναπαραγωγικής ηλικίας και οικογένειες με εφήβους και παιδιά που φύγαν για τα ξένα λόγο μνημονίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Τί εννοεί ο Έλον, οτι των εμβολιασμένων δεν τους κάνει κούκο
    ή οτι οι εμβολιασμένες δεν μπορούν να συλλάβουν?
    ''Οι ανεμβολίαστοι θα σώσουν τον κόσμο'' (Μοντανιέ) και θυμηθείτε οτι οι μετανάστες δεν ήταν υποχρεωμένοι να εμβολιαστούν, έχει αυτό κάποια σχέση;
    ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά κι έχει. Οι σατανάδες όλα τα είχαν σκεφτεί. Άλλωστε από το 2021 κιόλας είχαν αναρτηθεί πολλά ξένα δημοσιεύματα που μιλούσαν και για στείρωση με όλα αυτά τα σφάιζερ.
      Τα μουσλίμια ήταν ειδοποιημένα από συριζαίους και ανταρσυαίους να μην τα κάνουν, για να συνεχίσουν να είναι καρπερά, να πληθούνονται και να αυξούνονται (επίτηδες ανορθόγραφα τα δύο ρήματα).

      Διαγραφή