«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Τον Μάιο του 2024 o Π.Ο.Υ. (= Bill Gates & Globalists/Neocons) σχεδιάζει ύπουλο πραξικόπημα σε 194 χώρες! (kla.tv)

 Τα έγγραφα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που διέρρευσαν από τη Συνθήκη πανδημιών αποκαλύπτουν το μεγαλύτερο κόλπο όλων των εποχών!

KΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ - ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ

 

ΔΩΔΕΚΑ ΩΡΕΣ ΑΦΟΤΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ kla.tv ΕΙΧΕ ΛΕΕΙ.. "ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ". ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΑΝΗΛΘΕ. ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

 

Ο Τέντρος δεν τηρεί τους κανονισμούς και ως εκ τούτου δεν είναι αξιόπιστος.
 
Έλεγχος γεγονότων 1: Η κυριαρχία των κρατικών μελών.

Τα υγειονομικά μέτρα που λαμβάνονται βάσει των κανονισμών αυτών πρέπει να δρομολογηθούν και να ολοκληρωθούν από όλα τα συμβαλλόμενα κράτη χωρίς καθυστέρηση. Ποτέ δεν θα έπρεπε να δοθούν σε έναν άνθρωπο τέτοιες εξουσίες πάνω στη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα δισεκατομμυρίων ανθρώπων στα 194 κρατικά μέλη της WHO. Το επιχειρηματικό μοντέλο της WHO.
 
Έλεγχος γεγονότων 2:
 
Οι γιγαντιαίες χρηματοπιστωτικές συναλλαγές, οι οποίες πρόκειται να αφαιρεθούν από τους φορολογούμενους, εισρέουν έτσι σε φτωχότερες χώρες και καταλήγουν τελικά στις τσέπες των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών και των ιδιωτικών επενδυτών. Εδώ έρχεται στο φως πόσο ύπουλα η WHO και οι οικονομικά ισχυροί κερδοσκόποι της έχουν οργανώσει ένα πραξικόπημα σε 194 χώρες. Αντιπρόσωποι από 194 κρατικά μέλη πρόκειται να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση της WHO στη Γενεύη από τις 27 έως τις 30 Μαΐου. 01 Ιουνίου 2024 για μια νέα συνθήκη για την πανδημία και μια θεμελιώδη μεταρρύθμιση των υφιστάμενων Διεθνών Κανονισμών Υγείας (ΔΚΥ). Καθώς πρόκειται να ψηφίσουν για μια σημαντική επέκταση των εξουσιών της WHO και του γενικού διευθυντή του Tedros Adhanom Ghebreyesus, έχει ήδη ξεσπάσει μια έντονη συζήτηση σε όλες σχεδόν τις χώρες μήνες πριν από τη συνέλευση. Στο άρθρο 55 της ΔΥΑ, ο Tedros δεσμεύεται να κοινοποιήσει το κείμενο κάθε προτεινόμενης τροπολογίας σε όλα τα κράτη μέλη τουλάχιστον τέσσερις μήνες πριν από την ψηφοφορία.
Η αγγλική λέξη shall πρέπει να μεταφραστεί ως προστακτική εντολή σε αυτό το σημείο. Συνεπώς, η δημοσιοποίηση είναι υποχρεωτική. Συνεπώς, ο Tedros θα έπρεπε να υποβάλει ένα τελικό σχέδιο κειμένου στις 27 Ιανουαρίου 2024 για να μπορέσει να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από τον νόμο ψηφοφορία. Αυτό δεν συνέβη μέχρι τον Μάρτιο του 2024, ο Τέντρος δεν συμμορφώνεται με τους κανονισμούς και ως εκ τούτου δεν είναι αξιόπιστος!
 

Η σημερινή έρευνα του kla.tv, η οποία υποστηρίχθηκε από διεθνείς εμπειρογνώμονες, μπορεί επομένως να εξετάσει μόνο τα τρέχοντα σχέδια των δύο εγγράφων που εξακολουθούν να συζητούνται. Για την παρούσα έρευνα, εξετάζουμε τη Γερμανία - ένα από τα 194 κράτη μέλη:

Την Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024, κατατέθηκε πρόταση από την κοινοβουλευτική ομάδα CDU/CSU στη γερμανική Μπούντεσταγκ. Έχει τον τίτλο: Για διαφανείς διαπραγματεύσεις σχετικά με τη συνθήκη της WHO για την πανδημία - κατά της παραπληροφόρησης και των θεωριών συνωμοσίας. Η CDU/CSU είναι η μεγαλύτερη ομάδα της αντιπολίτευσης και έχει διατυπώσει διάφορα αιτήματα για τη συνθήκη της WHO για την πανδημία. Τα αιτήματα αυτά συγκρίνονται κατωτέρω σε έναν πραγματικό έλεγχο με τη διατύπωση των σχεδίων συνθηκών για τις δύο συμφωνίες. Αυτός ο έλεγχος γεγονότων φέρνει στο φως - με μαύρο και άσπρο, ας πούμε - τι διαπραγματεύεται σήμερα η WHO πίσω από κλειστές πόρτες:

Έλεγχος γεγονότων1: Η κυριαρχία των κρατικών μελών

Αίτημα της CDU/CSU:
Επιπλέον, πρέπει να διασφαλιστεί ότι η συμφωνία εφαρμόζεται σύμφωνα με τις εθνικές πολιτικές υγείας των κρατικών μελών και ότι τα δικαιώματα εθνικής κυριαρχίας παραμένουν πλήρως άθικτα.

Γεγονός 1: Το σημείο σύμφωνα με το οποίο πρέπει να λαμβάνονται υπόψη είναι οι απόψεις του οικείου συμβαλλόμενου κράτους διαγράφεται στο άρθρο 10.4 του νέου ΔΣΔ!

Γεγονός 2: Η λέξη μη δεσμευτική διαγράφεται αρκετές φορές στο άρθρο 1.1. του νέου IUP!

Διατύπωση του τρέχοντος σχεδίου της WHO


Τα συμβαλλόμενα κράτη αναγνωρίζουν την WHO ως την ηγετική και συντονιστική αρχή για τη διεθνή δράση στον τομέα της δημόσιας υγείας σε διεθνείς καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στον τομέα της δημόσιας υγείας και δεσμεύονται να ακολουθούν τις συστάσεις της WHO στη διεθνή δράση τους στον τομέα της δημόσιας υγείας. (IHR, 13A - 1)

Γεγονός 3: Το νέο άρθρο 13Α - 1 δεσμεύει τα 194 κράτη μέλη να ακολουθούν τις συστάσεις της WHO! Αυτά τα δικτατορικά σχέδια συνθηκών είναι σκανδαλώδη και αποκαλύπτουν τις πραγματικές προθέσεις της WHO! Η WHO δεν είναι ένας αξιόπιστος οργανισμός - ακόμη και αν αποδυναμώσει τα σχέδια την τελευταία στιγμή λόγω της αυξανόμενης πίεσης!

Κατάταξη:


Η WHO ευνουχίζει τα κράτη μέλη σαν νυστέρι! Παραλείποντας ή προσθέτοντας μεμονωμένες λέξεις, αφαιρεί την κυριαρχία τους και εξουσιοδοτεί τον εαυτό της! Οι προηγούμενες μη δεσμευτικές συστάσεις θα γίνουν έτσι δεσμευτικές οδηγίες βάσει του διεθνούς δικαίου!

Έλεγχος γεγονότων 2: Η κήρυξη της πανδημίας

Απαίτηση της CDU/CSU:
Παραμένει επίσης ασαφές αν ο Γενικός Διευθυντής της WHO θα μπορεί να κηρύσσει πανδημίες στο μέλλον, ενώ σήμερα μπορεί να κηρύσσει μόνο έκτακτη ανάγκη δημόσιας υγείας διεθνούς ενδιαφέροντος, η οποία συνδέεται με αυστηρά κριτήρια.
Η συμφωνία αποσκοπεί επίσης στον καθορισμό κριτηρίων για την κήρυξη πανδημίας, μεταξύ άλλων,

Η διατύπωση του σημερινού σχεδίου της WHO
Ο Τέντρος μπορεί να δικαιολογήσει μια παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία με π.χ:
- μια ανθρώπινη γρίπη που βασίζεται σε έναν νέο υπότυπο (IGV, ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ2) ή
- λοιμώξεις όπου δεν μπορεί να αποκλειστεί η μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο (IGV, ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ2) ή ακόμη και περιβαλλοντική:
- Τα μέρη αναγνωρίζουν ότι περιβαλλοντικοί, κλιματικοί, κοινωνικοοικονομικοί και ανθρωπογενείς παράγοντες αυξάνουν τον κίνδυνο πανδημίας (συμφωνία για την πανδημία 4.5).


Γεγονός 1: Ούτε η συμφωνία για την πανδημία ούτε η ΔΥΑ έθεσαν σαφή, αδιαμφισβήτητα πρότυπα για την κήρυξη πανδημίας που θα μπορούσαν να αποτρέψουν την αυθαιρεσία.

Ο Γενικός Διευθυντής καθορίζει επίσης εάν μια έκτακτη ανάγκη δημόσιας υγείας διεθνούς ενδιαφέροντος συνιστά επίσης έκτακτη ανάγκη πανδημίας. (ΔΥΑ, άρθρο 12 παράγραφος 5)

Γεγονός 2: Γενικός Διευθυντής Σύμφωνα με το νέο άρθρο 12, παράγραφος 5, καθώς και την παράγραφο 1 της ΔΥΑ, ο Τέντρος μπορεί να κηρύξει ακόμη και πανδημίες στο μέλλον!

Αποτίμηση:


Η τροποποίηση της ΔΥΑ και η συνθήκη για την πανδημία δίνουν στον Γενικό Γραμματέα μια γενική εξουσιοδότηση να κηρύξει μια πανδημία που δεν συνδέεται με κανένα μετρήσιμο κριτήριο!

Έλεγχος γεγονότων 3: Η αρμοδιότητες της WHO σε περίπτωση πανδημίας

Αίτημα της CDU/CSU:
Η WHO πρέπει να γίνει πιο ικανή να ενεργεί μέσω μιας συμφωνίας για την πανδημία, με
τις εξουσίες του σαφώς καθορισμένες και τον κεντρικό ρόλο των κρατικών μελών και τα δικαιώματα
των πολιτών φυσικά διασφαλισμένα.

Διατύπωση του ισχύοντος σχεδίου της WHO
 

Όταν έχει διαπιστωθεί, σύμφωνα με το άρθρο 12, ότι υφίσταται διεθνής κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία [...], ο Γενικός Διευθυντής προβαίνει σε προσωρινές συστάσεις (IHR, άρθρο 15.1)
Τα υγειονομικά μέτρα που θεσπίζονται σύμφωνα με τους παρόντες κανονισμούς [...] πρέπει να αρχίσουν και να ολοκληρωθούν χωρίς καθυστέρηση από όλα τα συμβαλλόμενα κράτη. (ΔΥΑ, άρθρο 42)

Γεγονός 1: Με την κήρυξη πανδημίας, ο Γενικός Γραμματέας της WHO εξουσιοδοτεί τον εαυτό του. Αυτό του δίνει επείγουσα πληρεξουσιότητα. Μπορεί να εκδίδει τις λεγόμενες προσωρινές συστάσεις, αλλά σύμφωνα με το άρθρο 42 αυτές ΠΡΕΠΕΙ να εφαρμοστούν αμέσως από όλα τα κρατικά μέλη!

Ο Γενικός σύμβουλος συγκροτεί επιτροπή έκτακτης ανάγκης, Ο Γενικός Διευθυντής εκλέγει τα μέλη της Επιτροπής Έκτακτης Ανάγκης Ο Γενικός Διευθυντής καθορίζει τη διάρκεια της ιδιότητας του μέλους, (IGV, άρθρο 48, 1+2).

Ακρίβεια 2: Δεν υπάρχουν υπερκείμενα και ανεξάρτητα εποπτικά όργανα, δεν υπάρχει διαχωρισμός των εξουσιών!

Οι συστάσεις που απευθύνει η WHO στα συμβαλλόμενα κράτη για την αντιμετώπιση των ατόμων μπορεί να περιέχουν τις ακόλουθες συμβουλές: μεταξύ άλλων
- επαληθεύει την απόδειξη του εμβολιασμού ή άλλης προφύλαξης-
- απαιτεί τον εμβολιασμό ή άλλη προφύλαξη-
- θέτει τα ύποπτα άτομα υπό επιτήρηση δημόσιας υγείας-
- εφαρμόζει καραντίνα ή άλλα υγειονομικά μέτρα για τα ύποπτα άτομα-
- απομονώνει και θεραπεύει τα προσβεβλημένα άτομα, όπως απαιτείται-
- διεξάγει την ανίχνευση επαφών των ύποπτων ή προσβεβλημένων ατόμων, (ΔΥΑ, άρθρο 18.1)

Γεγονός 3: 

Αυτές οι συστάσεις της WHO, οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν σύμφωνα με το άρθρο 13Α - 1 και το άρθρο 42 της ΔΥΑ, μπορούν να υπονομεύσουν πλήρως την ιατρική και προσωπική ελευθερία των ανθρώπων και να ανοίξουν το δρόμο για την απρόσκοπτη παρακολούθηση των επαφών. ο τρόπος!

Αποτίμηση:


Σε περίπτωση πανδημίας, καμία από τις δύο συμφωνίες της WHO δεν προβλέπει σαφή οριοθέτηση των αρμοδιοτήτων του Γενικού Διευθυντή Tedros! Ποτέ δεν θα έπρεπε να δοθούν σε έναν άνθρωπο τέτοιες εξουσίες πάνω στη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα δισεκατομμυρίων ανθρώπων στα 194 κρατικά μέλη της WHO!

Έλεγχος γεγονότων 4: Ανάγκη για μια ευρεία δημόσια συζήτηση

Αίτημα της CDU/CSU:
Οι αιτούντες υπογραμμίζουν την ανάγκη για μια ευρεία δημόσια συζήτηση σχετικά με τους στόχους και το περιεχόμενο μιας συμφωνίας για την πανδημία, στην οποία θα συμμετέχουν η επιστήμη, οι επιχειρήσεις, η κοινωνία των πολιτών και τα κοινοβούλια.

Διατύπωση του τρέχοντος σχεδίου της WHO
Σε παγκόσμιο επίπεδο, η WHO πρέπει να ενισχύσει τις ικανότητές της για:
ε. Αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης και της παραπληροφόρησης (ΝΕΟ: IHR, άρθρο 7ε)
.... με στόχο την αντιμετώπιση και την καταπολέμηση των ψευδών, παραπλανητικών, εσφαλμένων ή παραπληροφορικών πληροφοριών (πανδημική συμφωνία 18.1).

Ακρίβεια 1: 

Η απαιτούμενη ευρεία δημόσια συζήτηση μπορεί να αποτραπεί με την καταστολή της λεγόμενης παραπληροφόρησης από την WHO. Με την καταπολέμηση της λεγόμενης παραπληροφόρησης, δίνεται στην WHO μια δικαιολογία για να καταστείλει τις μη δημοφιλείς φωνές των εμπειρογνωμόνων και να λογοκρίνει τις επικριτικές φωνές για την WHO στις κοινωνικές πλατφόρμες. Για το σκοπό αυτό, η WHO έχει ήδη συνάψει αμέτρητες συμβάσεις με κοινωνικές πλατφόρμες όπως η Google, το Facebook και το tiktok με στόχο να διασφαλίσει ότι χρησιμοποιείται μόνο η ελεγχόμενη γλώσσα της WHO.

α. Τα ψηφίσματα της Συνέλευσης Υγείας για σημαντικά θέματα εγκρίνονται με πλειοψηφία δύο τρίτων των παρόντων και ψηφιζόντων κρατικών μελών. Τα θέματα αυτά περιλαμβάνουν: την υιοθέτηση συνθηκών ή συμφωνιών
b. Οι αποφάσεις για άλλα θέματα, [...] λαμβάνονται με απλή πλειοψηφία των κρατικών μελών που είναι παρόντα και ψηφίζουν. (Άρθρο 60 του Συντάγματος της WHO)
Η [...] προθεσμία που προβλέπεται για την απόρριψη ή την επιφύλαξη τροποποίησης του παρόντος Κανονισμού είναι δέκα μήνες (IGV, άρθρο 59.1).

Ακρίβεια 2: 

Η συνθήκη για την πανδημία μπορεί να τεθεί σε ισχύ μόνο εάν την εγκρίνει η πλειοψηφία των 2/3 των αντιπροσώπων της Γενικής Συνέλευσης της WHO. Στη συνέχεια, και τα 194 κοινοβούλια των κρατών μελών πρέπει να συζητήσουν τη συνθήκη για την πανδημία και να την εγκρίνουν με πλειοψηφία. Από την άλλη πλευρά, οι εκτεταμένες τροποποιήσεις της IGA θεωρούνται ότι έχουν γίνει αποδεκτές εάν η απλή πλειοψηφία των αντιπροσώπων ψηφίσει υπέρ. Εδώ δεν απαιτείται έγκριση από τα εθνικά κοινοβούλια σύμφωνα με το άρθρο 55.3 του ΔΔΑ. Μόνο μια ρητή ένσταση εντός δέκα μηνών από την ψηφοφορία εξακολουθεί να είναι δυνατή. Στο σημείο αυτό, η κοινοβουλευτική δημοκρατία των κρατικών μελών υπονομεύεται. Η συμμετοχή των κοινοβουλίων και της κοινωνίας των πολιτών που απαιτεί η CDU/CSU δεν προβλέπεται από την WHO στην τροποποίηση της ΔΥΑ!

Κατάταξη:


Δεν πρέπει ποτέ να παραχωρηθεί στην WHO το μονοπώλιο της πληροφόρησης και της αλήθειας για τη λεγόμενη παραπληροφόρηση, γιατί εκεί ακριβώς τελειώνει ο απαιτούμενος δημόσιος διάλογος και άρα η δημοκρατία μας! Ο έλεγχος των γεγονότων αποκαλύπτει ότι οι πιο σοβαρές αυτοεξουσιοδοτήσεις της WHO κρύβονται στις τροποποιήσεις της ΔΥΑ. Αυτό επικρίνεται επίσης από πολλές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν δράση κατά της επέκτασης της εξουσίας της WHO. Το συμπέρασμα είναι επομένως προφανές ότι η WHO και ο Γενικός Διευθυντής του Tedros θέλουν να επιτύχουν μια μαζική επέκταση των εξουσιών τους παρακάμπτοντας την κοινοβουλευτική δημοκρατία.

Συνολικό συμπέρασμα του ελέγχου των στοιχείων:

Η CDU/CSU και όλα τα δημοκρατικά κόμματα όλων των κρατών μελών δεν μπορούν ποτέ να συμφωνήσουν σε αυτό το σχέδιο εξαιτίας αυτών των ανεκπλήρωτων αιτημάτων! Ο έλεγχος γεγονότων επιβεβαιώνει ότι οι ανησυχίες των πολιτών δεν είναι απλώς θεωρίες συνωμοσίας.

Δεδομένου ότι η διατύπωση των δύο συνθηκών ισχύει και για τα 194 κράτη μέλη της WHO, τα αποτελέσματα αυτού του διαφωτιστικού ελέγχου μπορούν να εφαρμοστούν πολύ καλά σε όλες τις χώρες, χρησιμοποιώντας τη Γερμανία ως παράδειγμα. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες διεθνείς πτυχές που πρέπει να αναλυθούν λεπτομερέστερα:
Οι υποστηρικτές υποστηρίζουν ότι αυτά τα δύο έγγραφα της WHO αφορούν αποκλειστικά την ευημερία και την υγεία όλων των ανθρώπων. Ωστόσο, μια πιο προσεκτική ματιά αποκαλύπτει ένα γιγαντιαίο επιχειρηματικό μοντέλο:

Το επιχειρηματικό μοντέλο της WHO

Η WHO χρηματοδοτείται κατά μέγιστο 20 % από τις εισφορές των κρατών μελών. Η WHO αντλεί πάνω από το 80 % των εσόδων του από δωρεές τρίτων που προορίζονται για τον σκοπό αυτό. Ειδικότερα, ο Μπιλ Γκέιτς υποστήριξε την WHO με πάνω από 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια μέσω του Ιδρύματός του Bill & Melinda Gates και της Συμμαχίας Εμβολίων Gavi (στις 31 Δεκεμβρίου 2020): Μάρτιος 2024). Το γεγονός ότι ο Γκέιτς αποκόμισε κέρδη πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων κατά τη διάρκεια της περιόδου του κοροναϊού, αγοράζοντας μετοχές της Biontech τον Αύγουστο του 2019, δείχνει ότι αυτό δεν γίνεται από καθαρή φιλανθρωπία. Επομένως, η υποστήριξη της WHO είναι σίγουρα και ένα επιχειρηματικό μοντέλο για τον Γκέιτς, διότι σύμφωνα με τον Γκέιτς, οι καλύτερες αποδόσεις μπορούν να επιτευχθούν επενδύοντας σε εμβολιασμούς!
 

Μια άλλη αποκαλυπτική πτυχή σε σχέση με αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο μπορεί να δει κανείς στο IORP στο παράρτημα 1:


Τα συμβαλλόμενα κράτη που είναι αναπτυγμένες χώρες παρέχουν οικονομική και τεχνολογική βοήθεια στα συμβαλλόμενα κράτη που είναι αναπτυσσόμενες χώρες για να εξασφαλίσουν εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας στις εν λόγω αναπτυσσόμενες χώρες.... (IGV, ΠΑΡΆΡΤΗΜΑ 1.1). Το γεγονός ότι η WHO θέλει να αυξήσει τον προϋπολογισμό του από τα 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια που είναι σήμερα σε τουλάχιστον 31 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως και ότι πρόκειται να λάβει ένα κονδύλι 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τα πλουσιότερα έθνη για έκτακτες καταστάσεις πανδημίας, δείχνει τη νέα διάσταση του επιχειρηματικού μοντέλου της WHO:
Οι γιγαντιαίες οικονομικές συναλλαγές, οι οποίες πληρώνονται από τους φορολογούμενους, εισρέουν έτσι στις φτωχότερες χώρες και καταλήγουν τελικά στις τσέπες των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών και των ιδιωτών επενδυτών.

Το εγκληματικό παρελθόν του Γενικού Γραμματέα της WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus

Ο Tedros χρησιμοποίησε την τρομοκρατική οργάνωση Tigrayan People's Liberation Front - εν συντομία TPLF - ως ορμητήριο για την πολιτική του άνοδο, ώστε να γίνει υπουργός Εξωτερικών της Αιθιοπίας. Οι επίσημες ετήσιες εκθέσεις των διάσημων οργανώσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα Amnesty International και Human Rights Watch για την περίοδο της κυβέρνησης Tedros από το 2005 έως το 2016 δείχνουν ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου διαπράχθηκαν οι σοβαρότερες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως οι συλλήψεις και οι εκτελέσεις μελών της αντιπολίτευσης, η βίαιη εκδίωξη εθνοτικών φυλών, τα σοβαρά βασανιστήρια κ.λπ. Περαιτέρω αποκαλύψεις για το εγκληματικό παρελθόν του Τέντρος έρχονται στο φως στο ντοκιμαντέρ The Tedros File. Το γεγονός ότι, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για την προσαρμογή των ΔΑΔ, συζητήθηκε ακόμη και η διαγραφή του αποσπάσματος για τον πλήρη σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών από το άρθρο 3.1 των ΔΑΔ είναι μια Αυτό επιβεβαιώνει ότι ο Τέντρος έχει χάσει κάθε έννοια σεβασμού για τα ανθρώπινα δικαιώματα λόγω του εγκληματικού του παρελθόντος.

Περίληψη


Ο έλεγχος των γεγονότων από τη Γερμανία αποκάλυψε μια δραματική απόκλιση μεταξύ των απαιτήσεων των πολιτικών και των κειμένων των σχεδιαζόμενων συμφωνιών. Η συνθήκη για την πανδημία δεν φαίνεται να είναι τίποτε περισσότερο από ένα προπέτασμα καπνού για να αποσπάσει την προσοχή από τις έξυπνα κρυμμένες αντισυνταγματικές ρήτρες της ΔΥΑ. Εδώ έρχεται στο φως πόσο ύπουλα η WHO και οι οικονομικά ισχυροί κερδοσκόποι της έχουν οργανώσει ένα πραξικόπημα σε 194 χώρες! Οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποί μας εξαπατώνται από αυτή την ύπουλη προσέγγιση, διότι δεν απαιτείται η συγκατάθεσή τους στις ρήτρες IGV και έτσι στερούνται την ψήφο τους! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι εν πολλοίς ανίδεοι αντιπρόσωποί μας εξαρτώνται πλέον από τη βοήθεια του λαού. Σχεδόν όλοι τους δεν έχουν καν αρχίσει να αναγνωρίζουν τους κινδύνους που κρύβονται στα κείμενα της ΔΔΥ ειδικότερα.
Αυτό το ντοκιμαντέρ έχει ως στόχο να σας δώσει πρακτική βοήθεια για το πώς μπορείτε τώρα να προειδοποιήσετε τους εκπροσώπους σας στη χώρα σας για αυτή τη μυστική υπονόμευση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.

Διεθνές κάλεσμα αφύπνισης σε 194 έθνη!


Αγαπητοί τηλεθεατές, η ελευθερία των πολιτών στα 194 κράτη μέλη βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας στέλνουμε σήμερα ένα διεθνές κάλεσμα αφύπνισης σε πολλές γλώσσες.
Δραστηριοποιηθείτε και αφυπνίστε τους υπεύθυνους στη χώρα σας, ειδικά αυτούς που εκπροσωπούν την περιοχή σας και συνεπώς εσάς προσωπικά στο κοινοβούλιο! Ενημερώστε τους για την ακριβή διατύπωση των συμφωνιών. Σας παρέχουμε το κείμενο του προγράμματος στην αρχική μας ιστοσελίδα www.kla.tv κάτω από το παρόν πρόγραμμα. Εδώ θα βρείτε τα ακριβή κείμενα που έχουμε καταγράψει σε αυτό το πρόγραμμα. Ενημερώστε τους πολιτικούς σας για το εγκληματικό παρελθόν του Γενικού Διευθυντή Tedros!
 

Τα δημόσια μέσα ενημέρωσης δεν αναφέρονται σχεδόν καθόλου στον σοβαρό κίνδυνο αυτών των πανδημικών συμβολαίων. Οι κρίσιμες πληροφορίες για την WHO λογοκρίνονται μαζικά στις κοινωνικές πλατφόρμες με το πρόσχημα της λεγόμενης παραπληροφόρησης. Συνεπώς, το πρόγραμμα αυτό δεν είναι μόνο μια έκκληση αφύπνισης, αλλά και μια έκκληση για τη διάδοση του λόγου.
Με αυτόν τον τρόπο, μια πυρκαγιά θα μπορούσε να ξεσπάσει σε οποιοδήποτε από τα 194 κράτη μέλη, η οποία θα κατέστρεφε σύντομα τα σχέδια της WHO. Διαδώστε λοιπόν αυτό το διεθνές κάλεσμα αφύπνισης σε όσο το δυνατόν περισσότερες γλώσσες και ακόμη και σε μακρινές χώρες όπου γνωρίζετε ανθρώπους!
Υποστηρίξτε το ξεσηκωτικό μας κάλεσμα αφύπνισης προωθώντας αυτό το πρόγραμμα ΤΩΡΑ σε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους και γνωστούς σας μέσω του συνδέσμου που εμφανίζεται! Μπορείτε επίσης να βρείτε αυτό το ξεσηκωτικό ντοκιμαντέρ στα κοινωνικά μας κανάλια για περαιτέρω διανομή. Με αυτόν τον τρόπο, συμβάλλετε ενεργά στο να διασφαλίσετε ότι θα σταματήσει κάθε απόκρυψη ζωτικής σημασίας πληροφοριών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp γι' αυτό! Δημοσιεύστε το κάλεσμα αφύπνισης σε κοινωνικές πλατφόρμες όπως το Facebook ή το TikTok. Όλοι οι άνθρωποι αυτών των 194 εθνών αποτελούν μια μεγάλη ανθρώπινη οικογένεια. Η κοινή θέληση για ελευθερία αυτών των ανθρώπων θα νικήσει κάθε προσπάθεια καταπίεσης. Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμβολή σας.
                   
               

5 σχόλια:

  1. Αναγνωρίσατε αυτόν με το φούτερ και την κουκούλα;
    Ναι, είναι ο Τέντρος ΓκεμπρεΧΈΣΟΥΣ, η πεταλουδίτσα:

    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/06/daily-expose.html
    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2023/05/blog-post_80.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διός Κούρος15 Απριλίου, 2024 09:12

    Βρε αυτοί σχεδιάζουν. Το θέμα είναι που θα βρίσκονται το 2025 !!

    Η ταινία είναι θρίλερ ή τρόμου. Όταν θα βγούμε απο την αίθουσα, απλά θα πάμε και για κανένα παγωτάκι.

    ΜΗΝ ρίχνετε τους κραδασμούς σας, επείδή τα γνωστά κέντρα μας πετάνε ειδησούλες τρόμου. Αυτή είναι η δουλίτσα τους.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://henrymakow.com/

    Δεν ηξερες οτι οι ξαφνικιτιδες εχουν μεγαλο κοστος. Να καλεσης εις απολογιαν τον επι της υγειας κ. Γκεητς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ιστοσελιδα εις την οποιαν παραπεμπω εις το παραπανω σχολιο μου ειχε ως πρωτο θεμα την εισαγωγη του Σβαμπα σε νοσοκομειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eυχαριστούμε κύριε Ahoy,
      αλλά βλέπω ότι ο Διόδοτος είχε γράψει γι αυτό μία μέρα πριν το henrymakow
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2024/04/oy.html

      Καλημέρα με υγεία αγαπητέ μας Ahoy!!!

      Διαγραφή