«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Τί της λες τώρα.. «Πλάσε εσύ μπιφτέκια απ' αυτά που ξέρεις καλά»;


 (το κομματάκι αφιερωμένο στον φίλο Sabbath :)



 

26 σχόλια:

  1. ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ...... ; ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν ήμουν στο Λύκειο, μια κοπελιά του αναρχικού χώρου μού έδωσε να διαβάσω τα βιβλία του underground συγγραφέα Ηλία Πετρόπουλου, ο οποίος ήταν και λεξικογράφος του περιθωρίου. Σε αυτήν λοιπόν την γλώσσα ("σλανγκ" λέγεται), "μπιφτέκια" αποκαλούνται τα "πλακο....νια" χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Προτιμότερο λοιπόν έτσι, παρά να έγραφα καμιά φράση (με όσα παπάκια @ και άλλα σύμβολα κι αν είχε) η οποία θα ήταν αφορμή για κάποιους να κάνουν καταγγελία (για ρητορική μίσους και ρατσισμό) και να έψαχνα να βρω μετά..την ανάρτηση ή το μπλογκ.. ΦΤΟΥ ΣΚΌΡΔΑ!

      Διαγραφή
    3. Σκέφτομαι μάλιστα και τον Κασσελάκη, από 1 Μαΐου, να τον λέμε "χαριτωμένο" (μετάφραση του αγγλικού "gay"), που εννοείται πως θα παραπέμπει στο "π....στης".

      Διαγραφή
    4. Gay=Χαρωπός
      LGBT*=LCD (κλεμμένο από Γρυπάρη αλλά μου άρεσε)
      Αριστερός=Μονός
      Δεξιός=Ζυγός

      Όσο για τους διάσημους προτείνω να αντιστοιχίσουμε
      χαρακτηριστικά με κινέζικα ζώδια μιας και υπάρχουν

      Ποντικός => Απατεώνας πολιτικός
      Κουνέλι => Χαριτωμένη ύπαρξη
      Δράκος => Εχθρός
      Φίδι => Προδότης
      Πίθηκος => Αριστερός
      Πετεινός=> Φωνακλάς
      Σκύλος => Πιστός
      Γουρούνι => Σιχαμένος αδηφάγος


      Ακούω προτάσεις για Βουβάλι Τίγρης Άλογο Πρόβατο

      Διαγραφή
    5. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΩΡΑΙΟΣ!!!
      Είμαι, όπως όλοι, στη μαύρη λίστα: Δράκος

      Διαγραφή
  2. Ο κιθαρίστας φοράει ανάποδο σταυρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά. Όπως σε όλες τις αναρτήσεις μας, δεν υπάρχει τίποτα τυχαίο. Ενώ σε όλα του τα βίντεο ο κιθαρίστας φοράει ΚΑΝΟΝΙΚΟ σταυρό, σε αυτό φόρεσε επίτηδες ανάποδο, γιατί: το τραγούδι είναι του Όζζυ Όσμπορν και αναφέρεται στον Άλιστερ Κρόουλι, τον ιδρυτή του σατανισμού στην Μ.Βρετανία.
      Ε, κι η Λαγκάρντ τί είναι; Μια ακόμα σατανίστρια της Ευραιώπης.

      Διαγραφή
    2. Τελικά, έκανα κι εγώ λάθος. Παρατήρησα το βίντεο καλύτερα. Ο κιθαρίστας φοράει το σφυρί του Θωρ, και όχι ανάποδο σταυρό.
      https://www.atakt.gr/FotoCache/76/1000x1000/kolie-to-sfyri-tou-thor-8-8773.jpg

      Διαγραφή
  3. Ενω εμεις οι ΑΠΚ, τις λεμε ...τζιβιτζιλουδες.
    Αυτον το ορο δεν τον ξερουν ουτε οι σημερινες δικαστινες που πιθανον αρκετες απο δαυτες να ειναι ΚΑΙ τζιβιτζιλουδες.

    Αλλα αυτη η γλυστερη σαυρα θελει κρεμασμα αναποδα μεχρι να στραγγιξει το αιμα της στην Grand Place των Βρυξελλων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχα

      Κάτι είπες για δικαστίνες τζιβιτζιλούδες στην Ελλάδα. Βάλε ένα 60% στην καλύτερη*. Το αντίστοιχο και για το άλλο φύλο. Πώς περνάνε τόσες αντισυνταγματικές αποφάσεις νομίζεις.. Ο ανωμαλιάρης/ανωμαλιάρα είναι εκβιάσιμοι, γι αυτό και χρήσιμοι. Τα ίδια και στην πωλητική, στρατό, αστυνομία κοκ..

      * Έχω βρεθεί σε δικαστικές αίθουσες (για επαγγελματικούς λόγους) άνω των 120 φορών. Τα βλέπεις όλα..!

      Διαγραφή
    2. Ο ανωμαλιάρης/ανωμαλιάρα είναι εκβιάσιμοι............
      Tell me about it.
      Ο Ιμπραημ τον μαστιγωνε κι ο γιουφτος τον γεμιζε ηδονη..........
      https://www.protoselidaefimeridon.gr/efimerides/21124/makelio.JPG


      ΥΓ
      (Α)ντρες (Π)αλιας (Κ)οπης

      Διαγραφή
  4. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ 👍👍👍

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mετά από 8 μήνες απραξίας,λόγω μη τηλεφωνικής σύνδεσης νάμαι και πάλι εδώ να σε καλωσορίσω και να σου ευχηθώ καλή δύναμη σε σένα και σε όλους τους διοδοτέους ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ μπόυ, χαίρομαι επίσης που σε βλέπω πάλι κοντά μας!!!

      Διαγραφή
  6. κανουν μεγαλο αγωνα για ευρωβουλευτες γιατι μεσω αυτων θα ξαναβγαλουν αυτη τη σαυρα Εαν τα καταφερουν.Της Το ειχε υποσχεθει ο μπασταρδος (οταν τη εφερε εδω με τον σιχαμενο συζυγο της )με τα αναλογα ανταλαγματα φυσικα και ειχε μιλησει και με ολους τους υπολοιπους σιχαμενους πολιτικους αρχηγους σχετικα με αυτο (σαν τελικο στοχο την επανεκλογη της )Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΖΟΜΠΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ >Δυστυχως το προιον αιμομιξιας και μισο ριξιας γκαζγκανογαμης μητσοτακης felt short στις υποσχεσεις , απετυχε με τους μεγαλοκαρχαριες (εφοπλιστες και τεχνοκρατες και τραπεζιτες )και τα εχουν βαλει λιγο μαζι του (μεχρι τωρα ΜΟΝΟ μιντιακα).Εδω ερχεται και ο σιχμανος πισωγλεντης γ.γ. και σκληρος σαδο μαζο ΚΟΥτσουμπας και ο σκυμενος σιχαμενος γλοιωδης και ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ (για τον κακομοιρη τον ανδρουλακη και τον κασελακη δεν μιλαμε ειναι απλα χαζοι ηθοποιοι κομπαρσοι και μαλιστα πληρωμενοι . )Με τισ δηλωσεις της καριολας παει μαζι και ο πληρης αφοπλισμος της χωρας μας , ο οποιος επρεπε να ειχε ολοκληρωθει , αλλα δεν εχει , γιατι ξερουν οτι ουτε σε ελικοπτερα δεν θα προλαβουν να πανε εαν τα κανουν ολα μαζι χαλια (τεμπη , φωτιες , εγκληματικοτητα , λαθρο , ακριβεια , φτωχεια , κλεψιες , πουτανα η διακιοσυνη εδω και χρονια , ο στρατος διακοσμητικος , πεθανουν καθε ημερα απ τα εμβολια , η αστυνομια σεκιουριτι πορνη των πολιτικων και του συστηματος (και ενω οι αστυφυλακες ξερουν την αληθεια , ενεργουν εναντιον του πολιτη 7 στισ 10 φορες )και ας τους εχουν ξυπολητους , γυμνους και με αλλοιομενα πυρομαχικα και εργαλεια /μηχανηματα .Ασ μην μιλησουμε για το βοθρο που λεγεται βουλη και ΟΛΑ τα πολιτικα προσωπα (μηδενος εξαιρουμενου και των γενιων τους )........Χρειαζομαστε φρεζαρισμα και φωτια και ακομη και εαν μεινουν αγριοχορτα παλι θα ξανα γινει ευφορο το μερος , εαν προλαβουμε .ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ αλλ απρπει νακουνηθουμε και οι υπολοιποι και να αρχισουμε να επαναφερουμε την αξιοκρατια στην ζωη μας .ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΣ!!! ΣΩΣΤΌΤΑΤΟΣ!!!
      Μάλιστα θεωρώ, ότι οι "Πρέσπες3" δηλαδή το Αιγαίο, μπορεί να σκάσουν στα χέρια άλλης μαριονέτας (κασσελανδρουλάκια ή ό,τι άλλο),
      ενώ οι "Πρέσπες2" μόλις έγιναν· από το δρακουλόσογο· και ήταν η προδοσία της μάγισσας Ντορίτας και λοιπών προδοτών εις βάρος των Σέρβων, και η οποία μπορεί να εκληφθεί ως προηγούμενο για την τελειωτική προδοσία της Κύπρου.

      Διαγραφή
    2. https://www.youtube.com/watch?v=Gh8escAsa0g (στο 32.05)ο μασονakos WANNABE λέει ακριβως και ολα τα καινουρια στοιχεια για τα τεμπη

      Διαγραφή
    3. Ρε το μπογδίνι....με την ποδίτσα.. ξέρει από μαγειρική...

      Διαγραφή
  7. τζιβιτζιλουδες ,λαικουρα.....το αριστοκρατικον ειναι ...ΤΡΙΒΑΔΕΣ...[προφανως απο το πως το τριβουν το πιπερι] οχι αυτο ειναι δικο μου.. χαχαχαχαχαχαχα..καλησπερα σε ολους...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ25 Απριλίου, 2024 23:14

    Η ΚΛΩΝΙΣΑ ,ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΜΑΓΚΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΛΟΤΑΚΟ ΕΡΠΕΤΑΚΙΑ ΣΒΑΜΠ ;
    ΞΕΡΕΙ ,ΞΕΡΕΙ .
    ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ ;
    ΞΕΡΩ ΓΩ ΜΩΡΕ ....ΜΠΟΥΚΩΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΠΑΝΤΖΕΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή