«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Είναι κακοί, τρελλοί κι επικίνδυνοι!!! Θέλουν ξήλωμα αμέσως!!!


1η βόμβα:

Τέλος η 5ήμερη εργασία στην Ελλάδα: Έξι ημέρες δουλειά από την 1η Ιουλίου! – Πώς (δεν…) θα αμείβονται οι εργαζόμενοι Όταν στην Ευρώπη θέλουν 4ήμερο...


2η βόμβα:



11 σχόλια:

  1. Σουρεαλισμός

    Ή 7 ημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΚΩΣ... 7ημερο 12ωρο... και βουρδουλα...έτσι κι αλλιώς ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΣΕ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 8.000.000+ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διός Κούρος17 Απριλίου, 2024 08:46

    1η Βόμβα
    Στον Ιδιωτικό τομέα η 6η ημέρα θα είναι πραγματικά κοπιαστική. Στον Δημόσιο ;

    2η Βόμβα
    Ε και ; Λες και δεν μπορεί κάποιος να γράψει κωδικοποιημένα !!
    π.χ. ΅%%ΦΗ%%ΓΗΦ#%# κούλα %$%$#@$@$ την γ@μήσ@με $%#$!@ΨΦΦΔ!@$$@ μ$τσοτ@κ& γ@μ!έ#@αι

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ17 Απριλίου, 2024 23:00

    Η ΕΚΤΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΗ ΥΠΕΡ ΛΟΥΓΚΡΑΝΙΑΣ ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΛΟΙΠΟΝ ..... ΚΟΥΙΖ :
    ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ;
    ΠΟΥΑ ; ΡΙΓΕ ;
    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΛΑΜΑ ΘΑ ΠΕΣΗ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ;
    ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάπου διάβασα πως Τα Λευκά Καπέλα ήδη Τα ''ΒΡΟΝΤΗΞΑΝ'' κι άφησαν Μόνες Τους Τις Special Q Forses να βγάλουν Τα Κάστανα Από Τη Φωτιά.
      Τελικά θα Τα Καταφέρουν; Κύριος Οίδε.

      Ν.Β.

      Διαγραφή
  5. Στον τουρισμό η 6ήμερη εργασία ίσχυε πολλά χρόνια και καταργήθηκε μόνο πέρυσι. Ωστόσο, η εβδομαδιαία ήταν πάλι 40 ώρες σύνολο, δηλ 6 μέρες επί 6 και 20 λεπτά με ημίωρο κενό ανάμεσα. Κ.Διόδοτε σ'ένα άλλο σάητ γράψατε ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ17 Απριλίου, 2024 20:11
    Nα τον ακούτε τον Αριστόμαχο..
    3-7-10
    Μπορείτε να εξηγήσετε τα νούμερα που αναφέρετε;;
    Είς τίς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι στην ανάρτηση του Συνωμοσιολόγου "ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ" που αφορά τον θάνατο του Γιώργου Φώτη (στελέχους πασοκ) από μπόλια, ο οποίος έκανε αισχρή προπαγάνδα υπέρ των μπολιών και των ταυτοτήτων.

      Επειδή ο σχολιαστής ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ έγραψε:

      "Αυτό πάντως που με ανησυχεί είναι αυτό που έχουνε πει κάποιοι διορατικοί Γέροντες, ότι από τους Έλληνες, περίπου 3 εκατομμύρια θα ζήσουν μετά τον Γ΄ΠΠ για να δούνε την δόξα της Ελλάδος με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη.
      https://troktico.com/opinion/tria-ekatommyria-ellines-tha-pane-stin-konstpoli-kai-stin-agia-sofia
      Και λέω εγώ, αφού η Ελλάδα δεν θα πάρει μέρος στον πόλεμο όπως λένε, από τι θα πεθάνουν αυτά τα επιπλέον 7 εκατομμύρια των Ελλήνων; Μήπως είναι αυτοί που έχουν κάνει το εμβόλιο; Γιατί "κατά σύμπτωση" το 70% περίπου του Ελληνικού πληθυσμού (δηλαδή περίπου 7 εκατομμύρια) είναι αυτοί που έχουν κάνει το εμβόλιο. Μακάρι όλα τα παραπάνω να είναι λάθος και απλές θεωρίες συνομωσίας στο μυαλό μου. "

      ..εγώ απάντησα "Nα τον ακούτε τον Αριστόμαχο.. 3-7-10 "

      Δηλαδή, από τα 10 εκατομμύρια, τα 7 θα φύγουν, 3 θα ζήσουν.

      Διαγραφή
    2. ευχαριστώ για την απάντηση

      Διαγραφή
  6. καλημερα ..συγγνωμη σημερα το ειδα..γιατι φωναζετε;;;πριν τις εκλογες ειχε πει ο Αμιμητος...δεν θα σας ενοχλει η Δευτερα αν δουλευετε 7 ημερες την εβδομαδα...οταν βγηκε δε,ειπε....τους ειπα θα δουλευουν 7 ημερες την βδομαδα και μου εδωσαν 41 τοις εκατο,την επομενη φορα θα τους πω αντι για λεφτα θα παιρνουν στραγαλια,για να παρω 60 τοις εκατο....οσο για την φιμωση μαλλον εννοουσε το Πεος οποτε στον κωλο τους....φιλια μπειμπι..Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή