«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Eυχάριστο νέο δεν θέλατε..; Να, ο Κούλιους Ρεντίκολουμ έφαγε πόρτα από Μπαϊντενόπουλο. Ακυρώνεται η επίσκεψη στις ΗΠΑ.


 

Το μυστήριο της αιφνιδιαστικής ακύρωσης της επίσκεψης Μητσοτάκη στις ΗΠΑ – Είχε σχέση με το Predator;

pronews.gr

Έντονο είναι το παρασκήνιο της αιφνιδιαστικής ακύρωσης της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ η οποία ήταν να λάβει χώρα στις 4 Απριλίου, ως προς τους λόγους και τις αιτίες που συνέβη αυτό.

Ήταν η πρώτη φορά που ανακοινώθηκε από Αμερικανό πρέσβη η επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και όμως ακυρώθηκε με ξαφνικό και αναπάντεχο τρόπο, δημιουργώντας εύλογες απορίες εάν αυτό σχετίζεται με κάποιο τρόπο με το Predator.

Ότι η ακύρωση έγινε λόγω της δυσαρέσκειας της Ομογένειας είναι μία δικαιολογία που χρησιμοποιήθηκε, διέρρευσε αλλά επίσης δεν πείθει σχεδόν κανέναν.

Όλα είχαν ξεκινήσει από μία τοποθέτηση του πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνη, ο οποίος, είχε αναφέρει σε ομιλία του, ότι στις 4 Απριλίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στην Ουάσινγκτον, για να συναντήσει τον Τζο Μπάιντεν, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, που διοργανώνονται στον Λευκό Οίκο για την επέτειο της Ελληνική Επανάστασης του 1821.

Όμως, χωρίς να υπάρξει καμία σοβαρή εξήγηση, η συνάντηση ακυρώθηκε.

Μάλιστα, το αφήγημα της κυβέρνησης, ήταν, ότι η ακύρωση, έγινε, διότι τις ίδιες μέρες, θα γίνονταν το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Δηλαδή μας είπαν ότι για το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας Έλληνας πρωθυπουργός έριξε «άκυρο» σε συνάντηση με Αμερικανό πρόεδρο!

Εν συνεχεία προέκυψε το αφήγημα της «θυμωμένης» Ομογένειας επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε το νόμο για τους «παντρεμένους» ΛΟΑΤΚΙ+ που θα μπορούν πλέον να αποκτούν παιδιά.

Μα εδώ ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, πρόσφατα αρνήθηκε να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά το νόμο αυτό.

Εάν ο επικεφαλής των Ορθοδόξων στην Αμερική απέφυγε να λάβει θέση γι’ αυτό το ζήτημα, πόσο πολύ μπορεί να ενοχλήθηκε η Ομογένεια στις ΗΠΑ;

Τότε για ποιο λόγο ακυρώθηκε η επίσκεψη του πρωθυπουργού;

Εδώ θα πρέπει να υπενθυμιστεί ότι όπως είχε δημοσιεύσει το pronews.gr πριν από ένα μήνα, οι ΗΠΑ «επικήρυξαν» τον δημιουργό του Predator T.Dilian και όποιον εμπλέκεται με την Intellexa SA και η πρώτη που ανησυχούσε για την εξέλιξη αυτή ήταν η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία και είχε αγοράσει το παράνομο λογισμικό και δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτό, αλλά έδωσε και άδεια εξαγωγής του σε αυταρχικά καθεστώτα, στην Ουκρανία, στην Μαδαγασκάρη και στο Σουδάν.

Το pronews.gr σχολίαζε ότι οι Αμερικανοί πέρασαν νόμο που θα απαγορεύει μέχρι και την είσοδο στις ΗΠΑ Ελλήνων και λοιπών αξιωματούχων.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Αυτό σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκδοθεί απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ ακόμα και για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη!

Πότε και πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό; Σε τυχόν εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ όπου θα ήθελε να ανταποδώσει τα «γελάκια» του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Νταβός στο άκουσμα του ονόματος του.

Ή θα μπορούσαν να τον απειλήσουν με απαγόρευση εισόδου που κάτι τέτοιο βέβαια θα σήμαινε την αυτόματη πτώση της οποιασδήποτε ελληνικής κυβέρνησης.

Η ακύρωση της επίσκεψης λοιπόν έγινε γι’ αυτό το λόγο; Το σίγουρο είναι ότι οι Αμερικανοί (και) της κυβέρνησης Μπάιντεν είναι σφόδρα απογοητευμένοι με τον Κ. Μητσοτάκη.

Ίσως δεν τέθηκε θέμα απαγόρευσης εισόδου στην χώρα αλλά η δυσαρέσκεια είχε τόσο έντονο χαρακτήρα που ο πρωθυπουργός επέλεξε να μην προχωρήσει στην επίσκεψη για να μην εκτεθεί μέσω «κακών» εικόνων.

Πάντως, η ακύρωση της επίσκεψης ξεκάθαρα σήμαινε ότι κάποιος δεν είναι «ευπρόσδεκτος» στις ΗΠΑ.

Να υπενθυμιστεί ο βασικός λόγος για τον οποίο οι Αμερικανοί είναι τόσο εξοργισμένοι με την κυβέρνηση Μητσοτάκη:

Οι ΗΠΑ επιβεβαίωσαν, στις αρχές Φεβρουαρίου, υποκλοπές αξιωματούχων τους από το Predator στην Ελλάδα κατά τις συνομιλίες τους με κυβερνητικά στελέχη.

Δεν στοχοποιούσαν τους Αμερικανούς αλλά τους Έλληνες αξιωματούχους αλλά καταγράφηκαν οι θέσεις και τα στοιχεία τους τα οποία μάλιστα τέθηκαν υπόψιν πλευράς η οποία σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να τα έχει στα χέρια της.

Αυτό οι Αμερικανοί είναι κάτι το οποίο δεν το συγχωρούν και δεν προτίθενται να το ξεχάσουν.

 

 

7 σχόλια:

  1. Αυτό ακριβώς βλέπω κάθε πρωί πηγαίνοντας στη δουλειά:

    https://sinomosiologos.blogspot.com/2024/04/blog-post_41.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ12 Απριλίου, 2024 23:30

    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ CGI !!!! XAXAXAXAXAXAXA!
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ,ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΓΡΑΒΑΤΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΙ ΣΚΑΤΑ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχαχαχα ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=hHE9Vc7jQYI&t=53s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχουν πλακα οι τζονιδες παντως. Αυτοι παρακολουθουσαν με το "PEGASUS" τους συμμαχους τους και δεν τρεχει καστανο. Και το καλυτερο ειναι πως το ανωτερο λογισμικο το "τσιμπησε" το ρουσικο KASPERSKY. Γι'αυτο τωρα το απαγορεψαν σε ΟΛΟ το ΝΑΤΟ.
    ΥΓ: Φτου35, Λιτλ Κραπ Σιπ και Αστερισμο μην ξεχασουν να αγορασουν....


    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή