«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Ερντογάν στην Καθημερινή της Κυριακής: "Δεν πειράζει που αμφισβητούμε την κυριαρχία σας, μπορούμε να συζητάμε.."

Περισσότερα ΕΔΩ

13 σχόλια:

  1. ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΦΑΓΟΥΡΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ .......ΜΠΙΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ12 Μαΐου, 2024 22:40

    ΑΕΙ ΧΕΣΤΕ ΜΕ ΡΕ ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ .
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ .
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ .ΟΙ ΜΠΟΥΦΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ .
    ΕΜΕΙΣ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ !!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκεφτόμουν πολλές μέρες τώρα, ότι βλέπω γύρω μου πολύ κόσμο που το φυσσάει το χρήμα. Εορταστικές διακοπές συνέχεια σε ακριβούς προορισμούς, κάθε Σαββ/ριακο σε κλαμπ, πίστες τραγουδιστών, καθημερινά καφεδάκια σε επώνυμα καφέ κ.ά..
    Πού το βρήκαν το χρήμα όλοι αυτοί.;; Δεν είναι μόνο οι δουλειές τους ή κληρονομιές ή ό,τι άλλο μάς έρχεται πρώτο στο νου. Διαπλεκόμενοι είναι οι περισσότεροι από αυτούς με το σύστημα. και πολλοί με πονηρές δουλειές και λαμογιές. Σαπίλα παντού και στις διπλανές μας πόρτες..

    Η Αθήνα συγκαταλέγεται στα ανερχόμενα κέντρα του πλούτου σύμφωνα με τη φετινή έκδοση της μελέτης World’s Wealthiest Cities Report 2024 της Henley & Partners, εταιρείας συμβούλων σε θέματα μετανάστευσης ατόμων υψηλής εισοδηματικής στάθμης.
    Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στην Αθήνα ζουν σήμερα 22.600 εκατομμυριούχοι, με τον πληθυσμό τους να έχει αυξηθεί κατά 15% την τελευταία δεκαετία. Στην ελληνική πρωτεύουσα ζουν επίσης 42 άτομα με περιουσία άνω των 100 εκατ. δολαρίων, καθώς και 3 δισεκατομμυριούχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ12 Μαΐου, 2024 23:12

      Μνημόνια γάρ...........!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Μεσίτες, μεσιτικά και βιζες

      Ελευθερία Αγωνιζομενη

      Διαγραφή
  4. #ου$τ√ς εδώ #ου$τ√ς εκεί
    #ού$τrες και παραπέρα
    Βρωμισε ο τόπος μάγκες μου
    Θέλω να πάρω Αέρα!!

    Τούτος ο τόπος #ου$teψ€
    Ψαροκασελες πλέουν
    Στη θάλασσα και στη στερια
    Τα κύματα μας δέρνουν..

    Η Κούλα πάει στον Αγα
    Φόρεσε το στριγκακι
    Και αν την βατεψει δυνατά
    Θα έρθει με παιδάκι!!





    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μιας και σήμερα ήταν η γιορτή της μητέρας...
    νά ένα ωραίο νέο:

    Δεν έχει συμπληρώσει τα 39 της χρόνια και έχει 9 παιδιά! – Ποια είναι η Ελληνίδα μητέρα από τα Καμένα Βούρλα. «Δεν σκέφτηκα ποτέ να διακόψω κύηση. Ακόμα και σε εγκυμοσύνες μου που ήταν δύσκολες» αναφέρει.

    https://www.pronews.gr/koinonia/den-exei-symplirosei-ta-39-tis-xronia-kai-exei-9-paidia-poia-einai-i-ellinida-mitera-apo-ta-kamena-vourla/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διός Κούρος13 Μαΐου, 2024 12:34

    Να αφήσετε το Αιγαίο στην ησυχία του. ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν πλην των ΘΕΩΝ του και των ΗΡΩΩΝ του. Ό,τι αποφασίσει ο ΑΠΟΛΛΩΝ, είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει.

    "Του Αιγαίου Τα Μπλούζ"
    https://www.youtube.com/watch?v=StfNETJjUsY

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    Υ.Γ. Καλημέρα σε όλους τους Φίλους. Η 10ήμερη αποχή - αποτοξίνωσή μου απο την καθημερινότητα ολοκληρώθηκε και επανήλθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδής ωρέ Έλληνα υπάρχει περίπτωση να μην μας αρέσει;;; Λες ο Απόλλων να άλλαξε εθνικότητα και γνώμη υπέρ της τουρκιάς;;;;
      ΔΠ

      Διαγραφή
    2. Διός Κούρος14 Μαΐου, 2024 11:45

      @ΔΠ
      Δεν αρέσει στους χριστιανοταλιμπάν και παρακαλώ μην παρεξηγήσετε την έννοια. Δεν κρίνω κανέναν. Απλά το αναφέρω ως χαρακτηριστικό αυτών που σίγουρα δεν τους αρέσει. Και φυσικά ΔΕΝ εννοώ τους Χριστιανούς, αλλά τους φανατικούς. Ο φανατισμός είναι μειονέκτημα, όπου και αν εφαρμόζεται.

      Συνεπώς ΔΕΝ έχει να κάνει με εθνικότητα, αλλά με ιδεολογία.

      Φιλάκια ΔΠ

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  7. Εμείς οι Αιγαιοπελαγιτες είμαστε πολύ φιλόξενοι ελάτε σας περιμένουμε με ανοιχτές αγκαλιές.Μηχαηλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή