«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

« Το ρολόι του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου δείχνει “12 παρά 1”! Το Μεγάλο Μυστικό που κρύβεται πίσω του! » - του Πύρινου Λόγιου

Βιάζονται πολύ”! Αλήθεια; Κοιτά να δεις σύμπτωση! Κι ο Θεός το ίδιο!

 

 “Η δύναμη, η πραγματική δύναμη,
δεν προέρχεται από το μίσος.
Αλλά από την αλήθεια…”

 

Όλος ο κόσμος, δυτικοί και ανατολικοί, βόρειοι και νότιοι, έχουν (επιτέλους) αντιληφθεί, πως τον πλανήτη μας τον “κυβερνάει” μια βρωμερή και βδελυρή πολιτικoοικονομική συμμορία διεθνών εγκληματιών, η οποία μας “κατσικώθηκε” στον σβέρκο πριν 80 χρόνια και κάτι. Μια συμμορία ελεεινών, η οποία αποκαλύφθηκε πλήρως στις αρχές του 2020, ενώ μέχρι και λίγο πρίν απ’ αυτή τη χρονική περίοδο, ήταν το…αγαπημένο θέμα των βιβλίων και των άρθρων των “Συνωμοσιολόγων”.

Το 2020, χρονιά – σταθμός στην ιστορία της Ανθρωπότητας, “άνοιξαν οι Πύλες της Κολάσεως” για να τεθεί σε εφαρμογή η “Ατζέντα 2030” ή αλλιώς “Η Μεγάλη Επανεκκίνηση”.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ανθρωπότητα, για 2 με 2,5 χρόνια, έζησε τον απόλυτο Φασισμό στην πιο σκοτεινή πλευρά του. Δολοφονίες αθώων ανθρώπων στα νοσοκομεία για να δηλωθούν ως…θύματα μιας αρρώστιας που δεν ξεπερνούσε σε θνησιμότητα ούτε καν το 0,5% των ασθενών, εμβολιασμούς με φάρμακα-δηλητήρια με το πιστόλι στον κρόταφο, ξυλοδαρμούς και άκρατη βία για να…υπακούσουν στην απάνθρωπη μασκοφορία, φίμωτρο στο στόμα για να μην διαδίδουν οι άνθρωποι την αλήθεια, συλλήψεις και γκετοποιήσεις όσων δεν υπάκουαν και εγκλεισμούς τους σε πρόχειρα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Η φρίκη σε όλο της το μεγαλείο.

Και πριν καλά-καλά “λήξει” η καραντίνα του θανάτου, ξέσπασε ο φοβερός εμφύλιος μεταξύ…των δύο Ρωσιών! Της μικρής, που ονόμασαν κάποιοι άλλοι στο παρελθόν “Ουκρανία” και της μεγάλης, της επονομαζόμενης και “Αρκούδας”.

Ένας εμφύλιος προσχεδιασμένος με κάθε λεπτομέρεια, από αυτή την ίδια διεθνή εγκληματική συμμορία – “Πενταρχία του Σκότους” την ονομάζει ο Hλίας ο Καλλιώρας, “Συμμορία του WEF”(ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ OIKONOMIKO FORUM) την ονομάζω εγώ – εφάμιλλη με αυτή την οργάνωση (σύμπτωση ή απλώς…προειδοποίηση;) που οι δημιουργοί του “υπερκατάσκοπου” Τζέιμς Μπόντ είχαν ονομάσει “SPECTRE” και που είχε σκοπό την Παγκόσμια Υποδούλωση.

“Τώρα ή …ποτέ” – Όταν η δυτική υποκουλτούρα, μας προειδοποίησε για την κυριαρχία των Διεθνών Εγκληματιών

Η “Πενταρχία του Σκότους” λοιπόν ή “Συμμορία του WEF”, όπως θέλετε πέστε την, δρά και κινείται ΑΚΡΙΒΩΣ όπως η συμμορία της Bondικής «SPECTRE». Με πολλά μέλη – ηγέτες κρατών δηλαδή ή στελέχη κυβερνήσεων που προσκύνησαν την ιδεολογία της – και “πράκτορες” δικούς της ανθρώπους παντού – τα ίδια ακριβώς με κάποιες παραλλαγές είχε δηλώσει κι ο Σβάμπ το 2018, όταν υπερηφανεύτηκε πως “Έχουμε δικά μας παιδιά σε όλες τις κυβερνήσεις” – η Bondική SPECTRE είχε ως σκοπό την Υποδούλωση της Ανθρωπότητας σε μια Παγκόσμια Κυβέρνηση, με σκοπό την…ειρήνη στον πλανήτη («Spectre», 2015), την καθαρή ενέργεια («Quantum of Solace», 2009), τον έλεγχο του παγκόσμιου πλούτου («Goldfinger», 1964), τον σχεδιασμό μίας και μοναδικής φυλής στον κόσμο («Moonraker, 1978) και τον μεγαλύτερο και κυριότερο στόχο της, την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ και ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ των μεγάλων ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ («You only Live Twice», 1967 και «The Spy who Loved Me», 1976)

Η “Ατζέντα 2030” έχει ΑΥΤΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ τις αρχές και ιδεολογίες. Σαν να τις …αντέγραψαν οι “αρχηγοί” της δηλαδή από τους…ευφάνταστους(;) σεναριογράφους των περιπετειών του δημοφιλούς υπερπράκτορα.

Στις περισσότερες ταινίες με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Μπόντ, η SPECTRE έστηνε διάφορες “παγίδες” με σκοπό την πρόκληση πυρηνικού πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Δύσης και τον αφανισμό του πλανήτη, για να έρθει αυτή στα πράγματα και να εκτελέσει τους σκοπούς της.

Ή τώρα, ή ποτέ”, ήταν το μότο των μελών της, επίσης πολιτικοοικονομικής αυτής εγκληματικής οργάνωσης, μόνο που …κάθε φορά, ερχόταν ο Τζέιμς Μπόντ να…τους χαλάσει τα σχέδια.

Το 2020, χρονιά που “ξέσπασε” η προσχεδιασμένη “πανδημία”, ο ίδιος ο Σβάμπ είχε πεί σε συνέντευξη του πως “η “Μεγάλη Επανεκκίνηση” πρέπει να γίνει πράξη το συντομότερο δυνατόν για την ανθρωπότητα. Και η φράση που χρησιμοποίησε; “Ή τώρα ή…ποτέ”!!!

Σύμπτωση κι αυτό;

Ο μόνος που ΛΕΙΠΕΙ από όλο αυτό σινάφι των διεθνών εγκληματιών, είναι ο …φανταστικός ήρωας που δημιούργησε ο Ίαν Φλέμινγκ, δηλαδή ο…Μπόντ, Τζέιμς Μπόντ! Όλα τα υπόλοιπα όχι μόνο δεν έμειναν…σεναριακές φαντασιώσεις, αλλά μετουσιώθηκαν σε φρικτή πραγματικότητα.

Η ταινία SPECTRE, ήταν μια…επανέκδοση και προσαρμογή των προηγούμενων σεναριακών ευφυημάτων που διηγούνταν ο Ίαν Φλέμινγκ στα βιβλία του, στα σημερινά δεδομένα της εποχής και γι’ αυτόν τον λόγο κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η παρακολούθηση της.

Ο τρόπος με τον οποίο οι σεναριογράφοι παρουσίασαν την νέα εκδοχή της Διεθνούς αυτής Εγκληματικής συμμορίας, ανατριχιάζει τον θεατή του 2024, σε αντίθεση με τον ανυποψίαστο θεατή που την παρακολούθησε τη χρονιά που αυτή γυρίστηκε, δηλαδή το 2015. Εννιά χρόνια αργότερα μ’ άλλα λόγια, η ταινία αυτή παύει να είναι απλώς άλλη μια περιπέτεια και μπορεί κάποιος άφοβα να τη χαρακτηρίσει ως…λίαν προφητική.

Και το κυριότερο το άφησα για το τέλος.

Στην ταινία “SPECTRE” ακούγεται για πρώτη φορά, από το στόμα ενός πράκτορα υπό διαθεσιμότητα, η φράση που όλοι ψιθυρίζουμε στα χείλη μας:

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

Το ΝΑΤΟ και η Δύση, ως η νέα “SPECTRE” και το Μεγάλο Μυστικό που κρύβουν

Τα στοιχεία που έχουμε πλέον στα χέρια μας, δώδεκα κοντά χρόνια μετά την “πορτοκαλί επανάσταση” στο Κιέβο και στην Οδησσό, αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας πως ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας – Ουκρανίας, σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε με πλήρη ακρίβεια μέσα στα σκοτεινά υπόγεια των διαφόρων “Στοών” και “Αδελφοτήτων” και από μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της “Συμμορίας του WEF”. Αυτά τα ίδια τα μέλη της μας τα “αποκάλυψαν”, σε διάφορες συνεντεύξεις τους ή δηλώσεις τους.

Η ίδια η Άγκελα Μέρκελ, πνευματικό παιδί κι αυτή του Κλάους Σβάμπ όπως ο ίδιος είχε ομολογήσει, είχε πει σε χρόνο…ύποπτο πως η Συμφωνία του Μινσκ του 2015, δεν ήταν παρά ένα πρόσχημα για να προετοιμαστεί η Ουκρανία – και μαζί της και η Δύση – για μελλοντικό πόλεμο με τη Ρωσία. Και γι αυτόν τον λόγο, δεν τηρήθηκε ποτέ. Αποκάλυψε, μ’ άλλα λόγια, τους πραγματικούς λόγους της “πορτοκαλί επανάστασης” που δεν ήταν άλλοι από την ώθηση της Ρωσίας σε πόλεμο με τη Δύση.

Κι όμως, η τύπισσα αυτή, κυκλοφορεί ελεύθερη στους δρόμους του Βερολίνου και δεν έχει συλληφθεί από κανένα διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, για να δικαστεί ως ηθικός αυτουργός για πρόκληση εγκλημάτων πολέμου. Αυτή και ο τέως πρόεδρος της Γαλλίας Ολάντ, ο οποίος ήταν ο δεύτερος τη τάξη συμμετέχων της συμφωνίας του Μίνσκ.

Ο βαθύτερος όμως στόχος όλης της υπαγόμενης στην Διεθνή «Εγκληματική συμμορία του WEF» Δύσης, δεν ήταν άλλος από τον εξαναγκασμό σε συνθηκολόγηση και υποταγή της Ρωσίας ως της έτερης μεγάλης υπερδύναμης που στέκονταν εμπόδιο στα σχέδια των διεθνών εγκληματιών από το 2018 και μετά και παράλληλα, την “εξαφάνιση” και κονιορτοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως οικονομικής υπερδύναμης. Η τρίτη κατά σειρά, είναι η Κίνα και η τέταρτη… οι ίδιες οι ΗΠΑ!

Αυτό είναι και το μεγάλο Μυστικό των εγκληματιών για να αποκτήσουν τελικά την πολυπόθητη Παγκόσμια Κυριαρχία.

Η εξαφάνιση δηλαδή όλων των υπερδυνάμεων, συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ, ούτως ώστε να μην υπάρχει στον πλανήτη καμμιά άλλη δύναμη που θα τους υπονομεύσει κάποια στιγμή και θα αμφισβητήσει την κυριαρχία τους. Και δεν μιλάμε μόνο για εξαφάνιση, αλλά κονιορτοποίηση!

Εξ άλλου, αυτό ακριβώς παρακολουθούμε σχεδόν καθημερινά για τις ΗΠΑ τόσο από το διαδίκτυο, όσο και από τις τηλεοράσεις μας. Μαζική εισβολή λαθρομεταναστών, οικονομικό χάος λόγω του τεράστιου χρέους το οποίο παράλληλα υπονομεύει και αμυντικά τη χώρα, διασπάθιση δημοσίου χρήματος, αποστολή στρατιωτικής βοήθειας προς την Ουκρανία που έχει αγγίξει ή και ξεπεράσει τα 200 δις δολλάρια (οπλικά συστήματα που πολύ δύσκολα θα αναπληρωθούν λόγω χρέους) και άλλα πολλά. Ο Τράμπ δεν φωνάζει τσάμπα. Ξέρει τι λέει, όταν ουρλιάζει πως «ο Μπάιντεν και η συμμορία του καταστρέφουν τη χώρα!»

Ο καταστροφικός και μεγάλος αυτός πόλεμος στον οποίον ποντάρει πλέον η Συμμορία για να επιβιώσει η ίδια, έχει επίσης στόχο την δημιουργία ΜΙΑΣ φυλής μελαμψών ανθρώπων, οι οποίοι διαφημίζονται εκτενώς τόσο στο διαδίκτυο, όσο και κυρίως στον κινηματογράφο και στη τηλεόραση.

Φωτογραφίες demo της Apple για τις συσκευές της, που προωθούν την Woke ατζέντα. Κανένας της λευκής φυλής δεν υπάρχει σε αυτές. Μόνο…ευτυχισμένοι η λυπημένοι μιγάδες…

Η “προπαγάνδα” αυτή είναι τεράστια και για τούτο τον λόγο επιστρατεύτηκαν διάφορες “οργανώσεις” όπως η Woke, η οποία “απαιτεί” σε κάθε κινηματογραφική ταινία που παράγεται από το 2020 και μετά, να συμμετέχουν ηθοποιοί ΟΛΩΝ των φυλών μαζί σε απόλυτη συμμετρία. Λευκοί, μαύροι, κίτρινοι, μελαμψοί, μιγάδες κοκ.

Πάρτε μια οποιαδήποτε ταινία θέλετε, σημερινής παραγωγής. Θα δείτε ότι σε όλο το κάστ, υπάρχουν οι συμμετοχές όλων των φυλών της γης σε ίσα μέρη. Ακόμη και σε λεγόμενες “σειρές εποχής”, δηλαδή σε έργα που αφηγούνται εποχές του Μεσαίωνα ή της αναγεννησιακής ή μετά-αναγεννησιακής Ευρώπης, οι…μαύροι και οι μελαμψοί όχι μόνο συμμετέχουν, αλλά και…αναλαμβάνουν να παίξουν ρόλους “Λόρδων”(!!!) και “Αριστοκρατών” της Ευρώπης!!!

Στην σειρά δε του δημοφιλούς διαδικτυακού καναλιού Netflix “Bridgertone”, η οποία εξελίσσεται την περίοδο τέλη 18ου – αρχές 19ου αιώνα στην Αγγλία, όσοι είστε συνδρομητές του καναλιού, θα δείτε Λόρδους και Αριστοκράτες…κατάμαυρους, σαν τους ιθαγενείς της Κένυας ή του Κογκό!

Μάλιστα, ακόμη και η ίδια η βασίλισσα Καρλόττα (Charlotte) της Αγγλίας (1761-1818) και σύζυγος του βασιλιά Γεωργίου του Γ’ , αν και …αυστριακής καταγωγής, παρουσιάζεται στη σειρά αυτή να είναι…μελαμψή(!) και μ’ έναν τόνο μακιγιάζ να κρύβει το…μελαμψό της δέρμα! Την υποδύεται η…κατάμαυρη “Βρετανίδα” ηθοποιός Γκόλντα Ροσοβέλ (Golda Rosheuvel), η οποία πριν γίνει…Βρετανίδα, ήταν γεννημένη και μεγαλωμένη στην αφρικανική Γουινέα!

Στη δε συνέχεια – ας το πούμε κι έτσι – της σειράς η οποία βασίζεται στην ιστορία της Καρλόττας και του Γεωργίου του Γ’, ακόμη χειρότερα, τη βασίλισσα υποδύεται μια…Ινδή(!) ηθοποιός, η Ρία Αμαρτέφιο, με συνέπεια να κράζουν οι πάντες το κανάλι Netflix, ακόμη και το εγγλέζικο περιοδικό «People» για την…απαράδεκτη παρουσία μελαμψών και μαύρων ηθοποιών στο να υποδύονται …λευκά ιστορικά πρόσωπα!

Η …αληθινή και η …μουσαντένια Καρλόττα!

Ειδικά για τους Λόρδους και τους Αριστοκράτες όπως γνωρίζετε όλοι, ο τίτλος περνάει από γενιά σε γενιά. Επομένως, εφ’ όσον οι Λόρδοι και οι Αριστοκράτες νυμφευόταν λευκές ευρωπαίες, μαύρος Λόρδος ή βασιλιάς δεν έβγαινε ούτε με αλλαγή DNA. Για να μη θυμηθούμε και την αλήστου μνήμης …μαύρη Κλεοπάτρα της ομώνυμης σειράς του Καναλιού, που εξαγρίωσε τους τηλεθεατές και προκάλεσε σάλο παγκοσμίως! Φυσικά, κατέβηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

Επομένως, τα σχέδια τόσο της κινηματογραφικής SPECTRE, όσο και της πραγματικής σημερινής “Συμμορίας του WEF”, είναι απολύτως ταυτόσημα και προς πλήρη εξέλιξη!

Στο κομμάτι τώρα του σχεδιασμού του Γ’ Παγκοσμίου, η Ρωσία όχι μόνο δεν υπέκυψε, όχι μόνο δεν…γονάτισε (όπως ήλπιζαν οι συμμορίτες) αλλά τουναντίον, έγινε ΑΚΟΜΗ πιο δυνατή και οικονομικά και στρατιωτικά ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ. Τα απίστευτα λάθη( ή σκοπιμότητες;) που συνέβησαν μεταξύ των δυτικών συμμάχων, όπως οι οικονομικές κυρώσεις, η καταστροφή των Nord Stream 1 και 2 και οι αλλοπρόσαλλες στρατηγικές του ΝΑΤΟ, έδωσαν την ευκαιρία στους ενωμένους Ρώσους να ανασυνταχθούν και να αντιμετωπίσουν σχεδόν…χαλαρά τους νατοϊκούς και τον οπλισμό τους, όσο και τους δυτικοοουκρανούς (οι ανατολικοουκρανοί ρωσόφωνοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν κατατάσσονταν στο στρατό της Ουκρανίας) που η όποια ψυχολογία τους βασιζόταν στους ΝΑΤΟϊκούς και στις προθέσεις τους.

Με βάση τα γεγονότα τώρα, ξεκάθαρα η Ρωσία δείχνει να ανεβαίνει τα σκαλιά του βάθρου του νικητή. Όλα πήγαν στραβά για την Δύση σε αυτόν τον – και για τις δυό πλευρές των εμπολέμων – “πικρό πόλεμο”, όπως θα τον χαρακτήριζα, η οποία Δύση τον ενορχηστρώνει. Αλλιώς τα περίμεναν, αλλιώς τους βγήκαν.

Ήταν βλέπεις κι εκείνος ο γέροντας (στάρετς στα ρωσικά), ο Όσιος Ιωνάς της Οδησσού (+ 2012), που τα είχε πει από το 2007, δηλαδή σχεδόν 18 χρόνια πριν τα γεγονότα αυτά.

Αναλυτικότερα, σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία προέβλεψε ότι «Αυτός θα είναι ένας πνευματικός πόλεμος και ο πρωταρχικός σκοπός του είναι να καταστρέψει την Ουκρανία απομακρύνοντας της από την Αγία Ρωσία και να καταστρέψει αυτήν την ίδια την Ορθοδοξία! Οι Καθολικοί θα έρθουν στη χώρα μας. Δεν θα παραμείνουν πολύ αλλά θα κάνουν μεγάλο κακό και θα χύσουν τόσο πολύ αίμα …Αλλά θα φύγουν ντροπιασμένοι με τα κεφάλια κάτω» 

Άρα λοιπόν, ο πόλεμος αυτός δεν ήταν τίποτε περισσότερο παρά θεϊκή παρέμβαση στα σατανικά σχέδια των Δυτικών της Εγκληματικής συμμορίας του WEF. Και βλέπουμε σήμερα ξεκάθαρα, τους Δυτικούς να βρίσκονται με τα κεφάλια κάτω και σε απόγνωση.

Όπως είχα επισημάνει και σε προηγούμενο κείμενο μου ότι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος, λογικά δεν θα είναι πυρηνικός διότι είναι παράλογο το να θέλει η Διεθνής Συμμορία των Εγκληματιών να καταστρέψει ό,τι έφτιαξε με πολύ κόπο και ρίσκα. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να αναθεωρήσω απόψεις, αλλά οι απίστευτες εξελίξεις που έλαβαν χώρα το τελευταίο δεκαπενθήμερο, με κάνουν αρκετά σκεπτικιστή.

Επίσης ο νέος Άγιος της Ορθοδοξίας μας, ο ξακουστός Ιάκωβος Τσαλίκης, είχε την ευλογία να συνομιλήσει με τον Άγιο Ιωάννη της Ρωσίας σε μια επίσκεψη του στον Ναό του Αγίου Ιωάννου στη Χαλκίδα, όπου ο Άγιος του φανερώθηκε καθώς ο Τσαλίκης προσευχόταν.

Πρέπει να γίνει πόλεμος, πρέπει να γίνει πόλεμος, πρέπει να γίνει πόλεμος καταστροφικός! Μόνο έτσι θα καθαρίσει ο κόσμος από τη βρωμιά”.

Ο Άγιος επέμενε, παρά τις παρακλήσεις του Ιάκωβου του Τσαλίκη για το αντίθετο.

Βεβαίως, δεν διευκρίνισε ο Άγιος το ποιόν αυτού του πολέμου, δηλαδή πυρηνικός ή συμβατικός. Παρά επέμενε στο ότι αυτός πρέπει να γίνει. Άρα λοιπόν, είναι θέλημα Θεού η καταστροφή αυτή και παρ’ ό,τι αυτή είναι το…λεγόμενο plan B των Εγκληματιών του WEF στο να υποταχθεί κάθε αντίσταση για τον Θαυμαστό Νέο Κόσμο τους, o Θεός ξέρει τι κάνει.

Σε εφαρμογή το Plan B της Διεθνούς Εγκληματικής Συμμορίας

Το προαναφερθέν ως Plan B, δεν είναι τίποτε περισσότερο από την βίαιη εξώθηση των Ρώσων στο να πατήσουν τα κουμπιά των στρατηγικών πυρηνικών τους όπλων με κάθε τρόπο και δείχνει πως οι Δυτικοί, είχαν από καιρό σχεδιάσει τον πόλεμο αυτόν έχοντας τουλάχιστον 5 διπλοστρωμένα σχέδια στο τραπέζι τους για να αναγκάσουν τη Ρωσία να συνθηκολογήσει άνευ όρων.

Τα δύο πρώτα (κυρώσεις, μαύρη προπαγάνδα, αποστολή ισχυρών δυτικών όπλων αρχικά και μετά αποστολή μισθοφόρων και ταυτόχρονα ένταξη των δύο σκανδιναβικών χωρών Σουηδία και Φινλανδία ) απέτυχαν παταγωδώς.

Στο τρίτο κατά σειρά, ρίχνουν τα «ρέστα» τους στο τραπέζι και πρόκειται για το ζήτημα της κατάσχεσης των περιουσιακών στοιχείων της Ρωσίας σε χώρες της Δύσης. Και μιλάμε για ποσό συνολικά ύψους 250 δισεκατομμυρίων δολλαρίων σε ακίνητα, επιχειρήσεις και μετρητά σε τράπεζες της Ελβετίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας και των ΗΠΑ, δήθεν

για να…χρησιμοποιηθούν για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας και για αποστολή όπλων και στρατιωτικού υλικού ! Η διαδικτυακή εφημερίδα «Banking News» το χαρακτήρισε ως το…ριφιφί του 21ου αιώνα και πράγματι, μιλάμε για την μεγαλύτερη ληστεία όλων των εποχών απέναντι σε μια στρατιωτική υπερδύναμη κι όχι για κράτη όπως η Μποτσουάνα ή η Ελλάδα και που οφείλεται φυσικά στο νομισματικό σύστημα swift, το οποίο οι ΗΠΑ και γενικότερα η Δύση το ελέγχει απόλυτα και ανέκαθεν το χρησιμοποιούσε και για οικονομικούς εκβιασμούς ενίοτε, προς τα κράτη που…δεν “υπάκουαν”!

Όμως, αυτό ειδικά το 3ο σχέδιο, θα έχει σοβαρότατες επιπτώσεις σε επενδυτές, σε χρηματοπιστωτικούς οίκους αν όχι τόσο στις ΗΠΑ, αλλά οπωσδήποτε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αναγκάζοντας τον διάσημο και πρώην υφυπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, καθηγητή Armin Steinbach, να δηλώσει με έντονη ανησυχία πως “Αν για τις Ηνωμένες Πολιτείες διακυβεύονται ελάχιστα συμφέροντα, τότε για την Ευρωπαϊκή Ένωση θα ισοδυναμούσε με πυροβολισμό στα πόδια

Και πραγματικά κάπως έτσι θα είναι, εφ’ όσον πάρα πολλά κράτη θα θορυβηθούν από αυτή την εξέλιξη και θα θελήσουν – δικαίως – να αποσύρουν πάρα πολλά και σημαντικά κεφάλαια από τις ευρωπαϊκές τράπεζες, αποδυναμώνοντας περισσότερο το ήδη τραυματισμένο βαριά ΑΕΠ της Ευρώπης.

Το 4ο σχέδιο αφορά την πλήρη έγκριση του Λευκού Οίκου για χρήση στρατηγικών μη πυρηνικών όπλων (αεροσκάφη F-16, χρήση ATACMS πυραύλων μεσαίου και μεγάλου βεληνεκούς, ρουκετών GMLRS, βρετανικών πυραύλων Storm Shadow) και άλλων όπλων καταστροφής, για να επιφέρουν σημαντικά πλήγματα σε αμυντικές εγκαταστάσεις, ακόμα και σε άμαχο πληθυσμό. Ένα σχέδιο που αν εφαρμοστεί στην πράξη, αυτομάτως ο πόλεμος Ουκρανίας – Ρωσίας θα μεταβληθεί και τυπικά πλέον, ως πόλεμος ΝΑΤΟ – Ρωσίας με όλες τις συνέπειες που έπονται.

Και για τα σχέδια αυτά, το 3ο και το 4ο δηλαδή, η Μόσχα, όχι μέσω του Πούτιν απλά αλλά όλων των αξιωματούχων της ρωσικής κυβέρνησης, απάντησε με ιδιαίτερα σκληρούς τόνους πως “θα αποτελέσουν άμεση παραβίαση των κόκκινων γραμμών και θα χτυπήσει με όλα τα μέσα που διαθέτει” και που αυτό από μόνο του υπονοεί πως…τα πυρηνικά κουμπιά θα πατηθούν.

Κατά τις τελευταίες εξελίξεις, έχουν ήδη συγκεντρωθεί εδώ και ημέρες ισχυρά ρωσικά στρατεύματα στα σύνορα Λευκορωσίας – Ουκρανίας μεταφέροντας πυρηνικούς πυραύλους και συστήματα αεράμυνας S-500 (το πλέον αναβαθμισμένο δηλαδή αντιπυραυλικό και αντιαεροπορικό σύστημα παγκοσμίως), καθιστώντας και τις δύο “Ρωσίες” πανέτοιμες για τη μεγάλη σύγκρουση. Και οι Ρώσοι, εφ’ όσον το έχουν τονίσει πολλάκις πως ό,τι σχεδιαστεί εναντίον τους από το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ θα απαντηθεί με σκληρό τρόπο, τον λόγο τους τον κρατούν με μεγάλη σταθερότητα. Έχει αποδειχθεί ήδη ιστορικά αυτό, οπότε…

Και τέλος, το 5ο σχέδιο έχει να κάνει με την προσπάθεια του να εμποδιστεί πάση θυσία η κατάβαση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ στις εκλογές του Νοεμβρίου του 2024, το οποίο αυτό σχέδιο αφορά άμεσα και την Ρωσία, λόγω των άριστων σχέσεων που έχει ο Πούτιν με τον Τράμπ. Διότι μια νίκη του Τράμπ στις εκλογές, δεν θα είναι απλά καταστροφική για την Διεθνή αυτή Εγκληματική Συμμορία του WEF. Θα σημάνει και το οριστικό τέλος της κυριαρχίας της και φυσικά και το τέλος του Ρωσο-ουκρανικού αδελφοκτόνου πολέμου.

Να σημειώσω εδώ ότι έχω τονίσει και υπογραμμίσει πολλάκις πως ο πόλεμος αυτός έχει και θρησκευτικό υπόβαθρο και πάνω σε αυτό “πατάει” και η Συμμορία του WEF, αλλά και η Δύση γενικότερα. Η Ουκρανία είναι χωρισμένη στα δύο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ κυρίως και λιγότερο “εθνολογικά”. Η πλειοψηφία είναι Ρώσοι Ορθόδοξοι οι οποίοι κατοικούν στις ανατολικές επαρχίες και στις μεγάλες πόλεις (Κιέβο, Οδησσός, Χάρκοβο, Κριμαία), ενώ η μειοψηφία πολωνο-τσεχο-λιθουανική στις δυτικές με κύρια μεγάλη πόλη το Λβόβ ή Λβίβ. Ειδικά η μεγάλη επαρχία (Oblast) του Ιβάνο-Φρανκόφσκ, κυριαρχείται από Πολωνούς και Τσέχους στην καταγωγή.

Όλη η παραπάνω παράγραφος, υπογραμμίζει με τέλεια έμφαση την ρήση του Αγίου Κοσμά “Τον Πάπα να καταράσθε, αυτός θα είναι η αιτία” (του Γ’ ΠΠ; Προφανώς).

Η προοπτική λοιπόν στο να κυριαρχήσει εκ νέου ο Ν. Τράμπ στην πολιτική σφαίρα των ΗΠΑ, αναγκάζει την Συμμορία των Εγκληματιών του WEF να προβεί σε βρώμικο πόλεμο με όπλο τον άκρατο παραλογισμό αφ’ ενός και αφ’ ετέρου με συμμέτοχο την ίδια τη Δικαιοσύνη των ΗΠΑ, η οποία σε μεγάλο μέρος της έχει διαβρωθεί μέσω της τοποθέτησης σε υψηλά αξιώματα δικαστών και εισαγγελέων, ατόμων πλήρως ελεγχόμενων από τη Συμμορία. Ο Τράμπ βρίσκεται να…κατηγορείται με γελοία “εγκλήματα”, όπως αυτό της …δήθεν σχέσεως του με πορνοστάρ(!) και της πληρωμής της για να μην αποκαλύψει ποτέ τη σχέση μαζί της. Πόσο μπορεί να θεωρηθεί έγκυρη μια “ομολογία – κατηγορία” μιας δηλωμένης και επισήμως ΠΟΡΝΗΣ και ποιά βαρύτητα μπορεί να έχει μια τέτοια ομολογία; Ή ακόμη, πόσο μπορεί να θεωρείται κάτι ως έγκλημα, όταν ο ίδιος ο Τράμπ ως πρόεδρος των ΗΠΑ, βρέθηκε να έχει στην κατοχή του απόρρητα έγγραφα του FBI σπίτι του;

Κι όμως!

Οι κατηγορίες αυτές κρίθηκαν…επαρκείς και σήμερα το πρωί της 31ης Μαΐου, ο Τράμπ θεωρήθηκε…ένοχος(!) για…34 κακουργήματα, καθένα εκ των οποίων επισύρει ποινή φυλάκισης 4 ετών, γεγονός που εγείρει πολλαπλά και σοβαρότατα ερωτήματα ενόψει και των επικείμενων εκλογών για τον νέο ένοικο του Λευκού Οίκου.

Αυτή η υπόθεση, μοιάζει εκπληκτικά με την άλλη, τη δική μας υπόθεση “Κασιδιάρη”, του οποίου η υποψηφιότητα που είχε θέσει για τις περσινές δικές μας εκλογές του Ιουνίου, ακυρώθηκε με μια άκρως αμφιλεγόμενη και προφανώς αντισυνταγματική τροπολογία που πέρασε με το ζόρι από το κοινοβούλιο και επεβλήθη από το καθεστώς Μητσοτάκη μέσω διαφθοράς και προσπάθειας χρηματισμού και εξαγοράς συνειδήσεων από τους δικαστές του Αρείου Πάγου.

Βλέπετε λοιπόν το πώς εργάζονται οι αρμονικά και σε πλέγμα “συγκοινωνούντων δοχείων” οι συμμορίτες του WEF για να ανασχέσουν οποιονδήποτε πολιτικό ή κοινωνικό κίνδυνο που τους απειλεί.

Το ίδιο ακριβώς σενάριο πρόκειται να εφαρμοστεί και στη Γερμανία αλλά και στη Γαλλία, όπου το δεξιό AfD και το κόμμα της Λεπέν αντιστοίχως, κυριαρχούν στις δύο αυτές μεγαλύτερες χώρες της ΕΕ.

Εν κατακλείδι, αν λοιπόν και τα πέντε αυτά σχέδια πολλαπλής χρήσεως και που αποτελούν το plan B της Συμμορίας ισχύσουν και ευοδώσουν, η Συμμορία ελπίζει πως θα κυριαρχήσει πλήρως στον πλανήτη.

Η Ρωσία θα βρεθεί σε μεγάλο υπαρξιακό δίλημμα και θα μετατρέψει την “Ειδική Επιχείρηση Διάσωσης” όπως ονομάζει την επέμβαση στην Ουκρανία, σε πόλεμο μέχρις εσχάτων, που κατά τεκμήριο αυτός θα είναι πυρηνικός, μιας και τα συμβατικά όπλα – πανίσχυρα μεν αλλά όχι τόσο αποτελεσματικά όσο τα πυρηνικά – δεν θα φτάσουν στο σημείο του να αντιστρέψουν το δυσμενές για την Ρωσία γεωπολιτικό περιβάλλον.

Ο Θεός να βάλει το χέρι Του, γιατί το Κακό έχει πλέον κλειδώσει για τα καλά τον σατανικό κύκλο κυριαρχίας πάνω στον πλανήτη και μόνον Εκείνος μπορεί να δώσει τη λύση.

Ο… “δίκαιος” πόλεμος και η αμφισβητούμενη ισχύς του Κακού

Συμπερασματικά και μετά από αυτόν τον “πακτωλό” του λόγου του κειμένου μου, ένα πράγμα μόνο μπορούμε να πούμε: Η Ρωσία έχει όλο το δίκιο με το μέρος της.

Προσωπικά, αν με ρωτήσετε για το αν θαυμάζω τους Ρώσους για το κουράγιο τους, την υπέρμετρη ανδρεία τους, τη μαχητικότητα τους και την ψυχρή – στάάκρα του κυνισμού – λογική τους, θα σας πώ “Ναί” ευθέως και εγκαρδίως. Αν όμως με ρωτήσετε αν τους συμπαθώ, θα πω “ΟΧΙ” κατηγορηματικά.

Είναι πολλά τα ανομήματά τους κι ακόμη περισσότερα τα πάθη που έχουμε εμείς οι Έλληνες υποστεί λόγω της εγωιστικής πολιτικής τους τα τελευταία 300 χρόνια και που είναι αρκετά για να μην τους συμπαθήσω έστω και στο ελάχιστο.

Η Ρωσία πρώτη απ’ όλους ανατρίχιαζε στην προοπτική του να ανακτηθεί η Ρωμανία μέσω της απελευθέρωσης της Κων/πόλης, επειδή έτσι θα κινδύνευε το δικό της κράτος (που χτίστηκε πάνω στο ερειπωμένο Βυζάντιο) και θα έχανε την πρωτοκαθεδρία για τους Ορθοδόξους.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς.

Την αδιαφορία τους για τις σφαγές και λεηλασίες των χριστιανών της Βαλκανικής; Την προδοσία με τα Ορλωφικά του 1770; Την άρνηση τους στο να αποκτήσει η Ελλάδα πλήρη ανεξαρτησία, υπονομεύοντας κάποιες φορές τον επαναστατικό τους αγώνα; Ή μήπως τη μοιραία έκθεση του γραμματέα της Ρωσικής πρεσβείας Σεργκέϊ Τουρκέγιεφ (ταταρικής καταγωγής) λίγους μήνες μετά την έναρξη της επανάστασης, η οποία επιρρέασε αρνητικά τον Τσάρο Αλέξανδρο τον Ευλογημένο γράφοντας του πως “Η δημιουργία ενός ισχυρού ελληνικού κράτους που επρόκειτο να ιδρυθεί μέσω της ανακτήσεως της Κων/πόλεως, θα ήταν ικανό να υποκαταστατήσει την οθωμανική ισχύ ακόμα και μακροπρόθεσμα και φυσικά επικίνδυνη για τα ρωσικά συµφέροντα”;

Δε λέω, κάποιες φορές και μόνο υπό την προϋπόθεση ότι αυτές θα ευνοούσαν τα μάλα τα συμφέροντα της, η Ρωσία απέβη θετική ως προς την εξέλιξη του νεοσύστατου ελληνικού κράτους όπως π.χ. στη συνθήκη του Κιουτσούκ Καϊναρτζή που επέτρεπε στους Έλληνες κυρίως πλοιοκτήτες να τοποθετούν τη ρώσικη σημαία στα πλοία τους ή στη συνθήκη της Αδριανουπόλεως, με την οποία εκτός των άλλων, αναγκάστηκε ο σουλτάνος Μαχμούτ ο Β’ να δεχτεί άνευ όρων το νέο μικρό και αδύναμο ελληνικό κράτος, του οποίου η ύπαρξη ευνοούσε την ευνοούσε σε μεγάλο βαθμό. Για να μη μιλήσω και για την Μικρασιατική Καταστροφή, όπου οι νεοσοβιετικοί τα έκαναν πλακάκια με τον σφαγέα Κεμάλ, τον εξόπλισαν περαιτέρω και του δώρισαν την μισή βορειοανατολική Μικρά Ασία, για εκμετάλλευση και για 100 χρόνια.

Παρ’ όλα αυτά, δεν μπορώ παρά να τους δώσω το απόλυτο δίκιο στον αγώνα τους και αναγκαστικά τάσσομαι υπέρ της πλευράς της Ρωσίας, γιατί.δεν έχω κι άλλη επιλογή συν τοις άλλοις…

Ο Θεός βλέπετε, τα έφερε έτσι ώστε αυτοί οι βάρβαροι και ψυχροί Ρώσοι, να γίνουν στα έσχατα το “Δόρυ της Ορθοδοξίας” για να εξαφανιστεί από προσώπου Γης η πλέον σατανική και βδελυρή Εγκληματική Συμμορία του WEF, που απειλεί να καταλάβει όλη την Ανθρωπότητα και να την υποδουλώσει.

Επομένως, το…μη χείρον βέλτιστον δι ημάς τους ανίκανους, τους υποδουλωμένους στους Δυτικούς και εξαθλιωμένους από την αμαρτία και την αχαριστία που δείχνουμε απέναντι στον Κύριο.

Όσον αφορά τώρα το αν η Ρωσία θα αντέξει την πίεση των Δυτικών άθεων και σατανολατρών, θα πω ξεκάθαρα και κατηγορηματικά και πάλι ΝΑΙ! Δεν θα αντέξει απλά.

ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ!

Πρώτον και κύριον, έχουν τον Θεό συμπαραστάτη τους. Αποδεδειγμένα. Το είδαμε αυτό, το ζήσαμε από την αρχή της ειδικής επιχείρησης, όπου πολλά τους πήγαν στραβά σε σημείο μάλιστα περίεργο και…ύποπτο! Μέχρι και η δική μας πλευρά, η πλευρά δηλαδή των αντιστεκόμενων Ελλήνων πίστεψε ότι…οι Ρώσοι παίζουν…θέατρο και είναι συνεννοημένοι με τον Σβάμπ και τη συμμορία του στο να δημιουργηθεί χάος και να φέρουν όλοι μαζί την…Μεγάλη Επανεκκίνηση! Τραγικά λάθη, στρατηγικές που δεν απέφεραν αποτέλεσμα σοβαρό, φαγωμάρες και ασυνεννοησία σε μεγάλο βαθμό, που λίγο έλειψε να αποβούν μοιραία. Κι όμως! Η Θεϊκή Αβάντα που είχαν, ήταν οφθαλμοφανής. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, επανέφεραν τα πράγματα εκεί που ήθελαν, ανασυντάχθηκαν και εξαπέλυσαν αυτήν την τρομακτική αντεπίθεση που εδώ και έναν χρόνο περίπου, σαρώνει τα πάντα στα πεδία των μαχών, φέρνοντας σε απόγνωση τους Διεθνείς Εγκληματίες.

Η ήττα της Ουκρανίας πλέον, είναι ζήτημα χρόνου. Η άμυνα της αποδεκατίστηκε, η εμφανής ηττοπάθεια έχει προβάλει το ουκρανικό στράτευμα που σε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται, στρατιώτες και αξιωματικοί παραδίδονται μαζικά στους Ρώσους για να μη σκοτωθούν άδικα σε έναν πόλεμο παντελώς άνισο και πικρό.

Αφού λοιπόν εξάντλησαν πλήρως τους εθνικιστές Ουκρανούς και το ΝΑΤΟ που τους υποστηρίζει, εξαπέλυσαν μια τρομακτικής ισχύος αντεπίθεση και μέσα σε τρείς μήνες – για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους – οι Ρώσοι κατέλαβαν σχεδόν 880 τετραγωνικά χιλιόμετρα εδαφών και μόλις μέσα σε ένα μήνα οι νεκροί και οι τραυματίες Ουκρανοδυτικοί έφθασαν τις 35.000, εικόνα που χαρακτηρίζεται σαφέστατα ως πλήρη καταστροφή.

Με βάση μάλιστα τεκμηριωμένες πηγές, έως και το 40% των Ουκρανικών Ταξιαρχιών έχει αποδεκατιστεί.

Μπορεί ο Σάλλιβαν και ο Μπλίνκεν, οι κορυφαίοι δηλαδή αμερικανοί αξιωματούχοι να πίεσαν τον Μπάϊντεν ή καλύτερα, αυτούς που βρίσκονται ΠΙΣΩ από αυτόν, να δεχθούν στο να χτυπάνε ρωσικό έδαφος οι Δυτικοουκρανοί, δεν παύει όμως αυτή να χαρακτηρίζεται ως πράξη απελπισίας και ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει όταν επί της ουσίας όλη η Ουκρανία αποστρατιωτικοποιηθεί και μετατραπεί σε νεκρή ζώνη.

Το σχέδιο των Ρώσων, έτσι όπως εξελίχθηκε ο πόλεμος, δεν είναι πλέον απλά η προσάρτηση των ανατολικών περιφερειών μόνο (Λουγκάνσκ, Ντονιέτσκ, Ζαπορίζιε, Κριμαία). Το σχέδιο των Ρώσων περιλαμβάνει πλέον και τις άλλες ανατολικές αλλά και κεντρικές περιφέρειες (Χάρκοβο, Ντνίπρ, Τσερνόκοβ, Νικολάεβ, Χερσώνα) και φτάνουν μέχρι το Κιέβο και την Οδησσό, χωρίζοντας το κράτος των Ουκρανών κυριολεκτικά στα δύο.

Αυτά τα εδάφη θα της παραχωρηθούν προφανώς μετά τις διαπραγματεύσεις, στις οποίες θα συρθεί το ΝΑΤΟ, εκτός απρόσμενων εξελίξεων, να πιστοποιήσει.
Το Κιέβο πιστεύω ότι θα είναι μια διαιρεμένη πόλη, στα πλαίσια του μεταπολεμικού Βερολίνου, αλλά η Οδησσός είναι η…ψυχή των Ρώσων και θα παρθεί με τη βία.
Τα σύνορα, με βάση τις τελευταίες εξελίξεις και με την προϋπόθεση ότι δεν θα έχουμε έναν ολοκληρωτικό πυρηνικό πόλεμο, θα δημιουργηθούν με βάση τον ποταμό Δνείπερο και λίγο αριστερά του (βλ χάρτη παρακάτω)

Το νεοσύστατο κράτος που θα δημιουργηθεί, πιθανότατα θα ονομαστεί “Μικρή Ρωσία” (“Μάλορούσια” στα ρωσικά) και θα είναι στην ουσία προτεκτοράτο της, ενώ το δυτικό κομμάτι, αν δεν το διεκδικήσουν Λιθουανοί, Πολωνοί και Τσέχοι, θα παραμείνει ως “Ουκρανία” και θα ενσωματωθεί με το ΝΑΤΟ. Εξ’ άλλου, οι Ρώσοι απεχθάνονται τους καθολικούς πολωνολιθουανοτσέχους, τους θεωρούσαν πάντα προδότες και συνεργάτες των Ναζί και γενικώς, μίασμα του βαραγγικού φύλου. Οπότε, ο σχεδιασμός αυτός είναι εκτός από μια σχετικά ασφαλής “νεκρή ζώνη” για τους Ρώσους, αλλά και στα εθνολογικά πλαίσια ορθός.

Ενσωματώνει επί της ουσίας το ρωσικό πληθυσμιακό κομμάτι της Ουκρανίας που είχε μείνει εντελώς απροστάτευτο κατά την επέλαση των Νεοναζί δυτικο-Ουκρανών και σε μεγάλο βαθμό αποκαθιστά τόσο την Ιστορία του ρωσικού έθνους, όσο και την ασφάλεια πλέον της Ορθοδοξίας που στα μαύρα χρόνια του νεοναζισμού μαρτύρησε στην κυριολεξία. Δηλαδή μ’ άλλα λόγια, θα έχει διπλή αξία ο διαχωρισμός αυτός.

Το σχέδιο των Ρώσων θα επικρατήσει θέλει δε θέλει η Δύση. Αν όντως όμως τα πράγματα πάνε σε επίπεδο πυρηνικό, ο μεγάλος χαμένος δεν είναι σίγουρα η Ρωσία. Θα είναι η Δύση και η Ευρώπη γενικότερα, διότι η αντιπυραυλική ασπίδα που έχει αναπτυχθεί από τους Αμερικανούς, είναι πλέον παντελώς διάτρητη από τα σύγχρονα οπλικά συστήματα της Ρωσίας.

Η Εγκληματική Συμμορία του WEF μπορεί να γαβγίζει μέσω των φερέφωνων της (ΝΑΤΟ, ΕΕ) για χρήση ακόμη και πυρηνικών όπλων, μπορεί να φωνάζει πως “Η Ρωσία δεν θα νικήσει και δεν ΠΡΕΠΕΙ να νικήσει”, αλλά γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι ένας γενικευμένος πυρηνικός πόλεμος θα κοστίσει πανάκριβα τόσο στους ίδιους, όσο και στους Ρώσους. Με μια διαφορά: Οι Ρώσοι επειδή είναι ενωμένοι σαν γροθιά θα τον αντέξουν γιατί έχουν συνηθίσει στα σκληρά, ενώ οι άλλοι αν δεν φάνε το καθημερινό χάμπουργκερ ή την γαλοπούλα τη μέρα των Ευχαριστιών, θα σβήσουν από τον χάρτη.

Γνωρίζουν επίσης ότι ειδικά ο Πούτιν, δεν θα κάνει πίσω και ότι οι απειλές τους για μαζική χρήση όπλων εντός της ρωσικής επικράτειας δεν τους πτοούν, αλλά ξέρουν ταυτόχρονα ότι σε μια μετωπική σύγκρουση ΔΕΝ θα είναι αυτοί οι νικητές. Κι αυτό διότι οι Εγκληματίες “ελέγχουν” μεν τους ηγέτες 40 περίπου κρατών, αλλά αυτά τα κράτη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΝΩΜΕΝΑ (άλλο το οικονομικό αλισβερίσι και άλλο το “θα πεθάνω εγώ για να ζήσεις εσύ”), έχουν και…λαούς που έχουν ακόμη έντονη την εθνική τους υπόσταση και ως εκ τούτου, δεν αποτελούν μέρος του Αγγλοσαξωνικού φύλου. Επομένως, με την …πρώτη πυρηνική κανονιά που θα προέρχεται από τη Ρωσία, οι λαοί αυτοί θα επαναστατήσουν και θα απαιτήσουν από τις ηγεσίες τους να σταματήσουν άμεσα τον χορό του θανάτου. Μ’ άλλα λόγια, δεν θα καθίσουν να πεθάνουν επειδή οι Εγκληματίες του WEF και το Αγγλοσαξωνικό φύλο που ελέγχουν, θα χάσουν την πλανητική πρωτοκαθεδρία.

Ήδη έχουν αρχίσει να…χτυπούν τα καμπανάκια στην ΕΕ, με τους Σλοβάκους, τους Ούγγρους, τους Ιταλούς αλλά και εν μέρει και τους Γερμανούς, που διαφωνούν κάθετα με τα σχέδια των Διεθνιστών.

Μια “μαύρη” βόμβα λοιπόν να ρίξει ο Πούτιν, για να καταστρέψει τα…νέα όπλα που έρχονται από τη Δύση ή για να πανικοβάλλει τους Δυτικούς, θα κάνει τους πάντες να έρθουν στα λογικά τους και να αποτραπεί το πυρηνικό ολοκαύτωμα. Ο πόλεμος βέβαια θα συνεχιστεί, αλλά …με όπλα που δεν θα σκοτώνουν για χιλιάδες χρόνια ό,τι κινείται – εκτός από τις κατσαρίδες – αλλά με όπλα εξ ίσου θανατηφόρα, αλλά που θα διατηρήσουν εν ζωή τον πλανήτη στην μεταπολεμική εποχή.

Ας οπλιστούμε όλοι με υπομονή και δύναμη κι ας ελπίσουμε πως όλα θα πάνε σύμφωνα…με τις προφητείες και τις προρρήσεις των σύγχρονων Αγίων της Ορθοδοξίας μας. Ας ελπίσουμε πως ο Θεός δεν θα αφήσει να χαθεί το πλάσμα του επειδή το Κακό θέλει να το αφανίσει.

Η ισχύς του Κακού, είναι τόση όση ο Θεός επιτρέπει και ποτέ παραπάνω. Ποτέ δεν υπερίσχυσε το Κακό, όσο και αν το προσπάθησε. Τουλάχιστον από εμφάνισης Χριστιανισμού και δώθε, το Κακό πάντοτε έχανε σε μια ευθεία αναμέτρηση με τον Θεό.

Από την σταύρωση να ξεκινήσουμε που μέσα σε τρείς μέρες ακολούθησε η Ανάσταση και μεγάλη νίκη του Θεού, να περάσουμε από τα μαύρα χρόνια των Διωγμών των Χριστιανών που κατέληξε σε …πλήρη και ολοκληρωτική νίκη τους, να πάμε στους πνευματικούς πολέμους που διεξήγαγε το Κακό εναντίον της Πίστης και που κατέληξαν όλες σε μέγα φιάσκο και να φτάσουμε σε όλους τους πολέμους που εξαπέλυσε το Κακό εναντίον της Ορθοδοξίας (Ρωσικής) και που ασφαλώς έφαγε τα μούτρα του. Ακόμη και στην υποδούλωση των Ελλήνων από τους Τούρκους, η οποία και έλαβε χώρα για λόγους σοβαρούς (επειδή τακίμιασαν με τους αιρετικούς και επειδή οι έριδες των βασιλέων τους ήταν αισχρές και βδελυρές και έθεταν σε κίνδυνο την Αλήθεια) η Θεία Χάρη λειτούργησε ευεργετικά και όχι μόνο το Έθνος σώθηκε από τον αφανισμό, αλλά έφτασε και στο απόγειο της νεότερης δόξας του μέσω των απελευθερωτικών πολέμων και του Β’ ΠΠ.

Το Κακό, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ, ό,τι και να σκαρφιστεί. Και ο πόλεμος αυτός, όχι μόνο θα είναι ολοκληρωτικός, αλλά γεννάει ήδη και θα γεννήσει κι άλλους Αγίους και μάρτυρες και θα γίνει η “κολυμπήθρα του Σιλωάμ” για να καθαριστεί το Πλάσμα του Θεού από το μίασμα της σατανικής αμαρτίας που επέβαλε εδώ και τρείς αιώνες το σατανόφερτο συναπάντημα των Στοών των Ιλλουμινάτων και των Αδελφοτήτων του.

Το Κακό λοιπόν, δίνει την ύστατη μάχη του τις μέρες που ζούμε. Νομίζει ότι νικάει, νομίζει ότι υπερισχύει, επειδή πιστεύει πως έχει τον απόλυτο έλεγχο.

Ο μεγάλος όμως κυβερνήτης αυτού και του ουράνιου κόσμου, είναι άλλος. Και είναι όντως Παντοδύναμος. Και επιτρέπει να συμβεί αυτό το μεγάλο χαστούκι στον σύγχρονο αποστασιοποιημένο άνθρωπο, αυτόν που δημιούργησαν οι διαχρονικοί Εγκληματίες της Ανθρωπότητας Εβραίοι σιωνιστές, για να συνέλθει. Όχι για να καταστραφεί.

Υπομονή αδέρφια και προσευχή. Το έργο, τώρα ξεκινάει. Και εμείς στο τέλος, θα χειροκροτήσουμε.

Πύρινος Λόγιος
sergioschrys@outlook.com

 

 kanenazori.com

 

 diodotos-k-t.blogspot.com

 

 

6 σχόλια:

  1. Διός Κούρος03 Ιουνίου, 2024 13:44

    Απλά ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ ο Φίλτατος Πύρινος Λόγιος. Καταιγιστικός και ΧΡΗΣΙΜΟΣ στους Έλληνες. Χρήσιμος, δηλαδή ωφέλιμος, όσο αφορά τη γνώση και τον τρόπο σκέψης.

    Το αν συμφωνούμε ή όχι σε Ο,ΤΙ γράφει (εννοώ στα ΠΑΝΤΑ), ΔΕΝ έχει απολύτως καμία σημασία. Όλοι έχουμε κάποιες "πεποιθήσεις" και απόψεις.

    Για όσους Φίλους Διοδοταίους απορούν σχετικά με τις θέσεις μου, τα πιστεύω μου και την (ΜΗ Χριστιανική) κοσμοθέασή μου, σε σχέση με τα σχόλιά μου σε αρθρογράφους οι οποίοι - ας πούμε - είναι αντίθετων πεποιθήσεων απο εμένα, εξηγούμαι :

    Ποτέ ΔΕΝ σχολιάζω θρησκευτικά θέματα. Δεν αναφέρομαι στο παρόν άρθρο του Πύρινου Λόγιου, αλλά σε άλλα παλαιότερά του, με έντονη Χριστιαννική χροιά.

    Ποτέ ΔΕΝ χλευάζω τα αντίθετα πιστεύω απο τα δικά μου.

    Πάντα ΣΕΒΟΜΑΙ το ότι ένας συνάνθρωπος πιστεύει κάπου, άσχετα αν σέβομαι ή όχι αυτό το κάπου. Τον συνάνθρωπο όμως τον ΣΕΒΟΜΑΙ.

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ΜΙΑ και ΔΕΝ την κατέχει ΟΥΔΕΙΣ.

    Όταν (και όχι εάν) μας αποκαλυφθούν ΟΛΑ, τότε πολλοί θα ψάχνουμε "τρύπα να κρυφτούμε". ΔΕΝ το λέω ειρωνικά, αλλά με την έννοια ότι λίγο ή πολύ όλοι ζούμε σε μια πλάνη. Τα πάντα έχουν παραποιηθεί, άλλα σε μεγαλύτερο άλλα σε μικρότερο βαθμό, έτσι ώστε να εξυπηρετουν το ΑΦΗΓΗΜΑ του "σπηλαίου".

    Ας επικεντρωθούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σε αυτά που μας ενώνουν και ας αφήσουμε στην άκρη τον εγωκεντρισμό μας και τις στείρες πεποιθήσεις μας, οι οποίες μπορεί και να είναι λανθασμένες.

    Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερον ἐστιν ΠΑΤΡΙΣ καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι

    Φίλε Πύρινε Λόγιε, είσαι μέγας Έλληνας. Σε ευχαριστώ πολύ.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑ ΤΡΙΣ
      ///
      ΠΑ εκ Τού Τρισυπόστατου Πατρός
      ΑΠ

      Τά Υπαρξιακά Περί τού ΖΕΥΣ

      Καί τά Αληθινά Περί Τού Θεανθρώπου

      Σέ κάθε κενό*Άνωθεν Υπάρχει Το Πνεύμα

      :-)

      Διαγραφή
  2. Τυπώνοντας χρήματα αποτυπώνεται Χρόνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλυσιδωτές Αντιδράσεις

    "Ο συγγραφέας, περιγράφοντας μελλοντικές καταστάσεις μέσα από το προσωπικό πρίσμα τής κρίσης και τής διαίσθησης, προσπάθησε να εισχωρήσει εκ των προτέρων δυναμικά μέσα στην επερχόμενη διαμόρφωση όσων περιγράφει. Πρόκειται για ένα βιβλίο, το οποίο επιχειρεί να δυειδύσει μέσα στον εαυτό του, ενεργώντας μια ζώσα πνοή δυναμικής αμοιβαίας εξαρτήσεως με αυτά που περιγράφει. Ένα βιβλίο, που γράφτηκε έτσι ώστε να επαναπροσδιορίζει ανά πάσα στιγμή όσα αναφέρει με ανάστροφο παρέμβαση. Στην ουσία πρόκειται για ένα άψογα συγκροτημένο ιό που σκάλωσε σκόπιμα μέσα στο πρόγραμμα κοινωνικής μηχανικής των τεχνικών τής εξουσίας. Το βιβλίο αυτό εκπονήθηκε με τρόπο που να γράφεται εκατομμύρια μορφές. Την πρώτη φορά γράφτηκε με την γραφομηχανή τού συγγραφέα. Τα εκατομμύρια γραφής που ακολούθησαν και ακολουθούν ενεργούνται από τις συνειδησιακές ίνες αυτών που το διαβάζουν. Ο μεγάλος αδελφός έλαβε για πρώτη φορά έδρα μέσα από τα τάστα μιάς γραφομηχανής. Έκτοτε αυτή πριονίζεται από τις συνάψεις τής ευαισθητοποίησης των αναγνωστών, όσο αυτή ωριμάζει με την επώασή του. Το μήνυμα αναβλύζει από την πηγή τού πρώτου κεφαλαίου, κινούμενο στα είκοσι ενδιάμεσα προς τον χείμαρρο τού τελευταίου. Η προσεκτική ανάγνωση όμως τού βιβλίου δεν επιτρέπει άλλα περιθώρια: Συγγραφέας σε πραγματικό χρόνο τού τελευταίου κεφαλαίου είναι αυτός που κρατάει το βιβλίο στα χέρια του. Πρόκειται για ένα ανοικτό πόνημα. Όπως είναι ανοικτό κάθε δυναμικό πόνημα, το οποίο αγκυρώνει με οργανικό τρόπο το μήνυμά του στο μέλλον. Όπως ο "Φαίδρος" και ο "Θεαίτητος", όπως το "Περί τού Νοητού Κάλλους" τού Πλωτίνου, όπως το "Περί Διαφόρων Αποριών" τού Αγίου Μαξίμου, όπως το "Άξιον Εστί" τού Οδυσσέα Ελύτη. Όλα αυτά μοιάζουν με αυγά που κυοφορούν το αναπάντεχο. Όποιος όμως ερευνήσει με συνέπεια την επιφάνειά τους μπορεί να διαγνώσει οριζόντιες και κάθετες εκρηκτικές εγκοπές, που απειλούν την συνειδησιακή αμηχανία. Και η περόνη στον άνω πόλο σηματοδοτεί το αναστάσιμο τσούγκρισμα, όταν, αφού αυτή τραβηχτεί, διαχυθεί η συνείδηση στο πέλαγος των πεδίων πληροφορίας."

    http://bostopel.blogspot.com/2013/11/520-1.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποιοι διοργάνωσαν μια ωραία τελετή. Στις 11/11/2018 στο Παρίσι. Για να γιορτάσουν λέει τα 100 χρόνια από την ανακωχή του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. Ήταν πολλοί ηγέτες ισχυρών χωρών εκεί (δείτε τα πλάνα από την εξέδρα). Και απόλαυσαν το Bolero του Maurice Ravel, ένα κομμάτι για μεγάλη ορχήστρα που τα όργανα μπαίνουν σταδιακά, παίζοντας έναν επαναλαμβανόμενο σκοπό που φτάνει σε μια κορύφωση. Την Ορχήστρα Νέων της ΕΕ που έπαιξε, διεύθυνε ο Vasily Petrenko Ρωσο-Βρεττανός με καταγωγή ρωσική και ουκρανική!
    Τώρα δεν ξέρω η τελετή αν ήταν για τη λήξη του 1ου γύρου ή για την έναρξη του 3ου. Όπως είπε ο Διός Κούρος σε κάποιο σχόλιο, πολλοί καταλαβαίνουμε πολλά.
    https://youtu.be/cYisk-cmjxY?t=835

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2018
      αΨιδα τού θριάμβου =2118
      ΛΑΤΡΕΥΟΝΤΕΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟΝ=2118
      ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ=2118

      ΑΨ ιδα
      ΑΨ δια
      ΩΨ δια

      Τρία σκέλη έχει ό χρόνος
      Ψ

      Διαγραφή