«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Οι ΗΠΑ "ανησυχούν απίστευτα" για τη δήλωση του Πούτιν ότι μπορεί να παράσχει όπλα στη Βόρεια Κορέα - του Andrew Anglin

Σημ.Κ-Τ: Όταν άρχισα να διαβάζω το άρθρο στο Daily Stormer, χτυπήθηκα στο γέλιο! Το τί μπινελίκια ρίχνει στην αρχή.. θα τα ζήλευε και ο Marco De Sade χαχαχα. Η μετάφραση λοιπόν έγινε κατά γράμμα. Έβαλα απλά κάτι παπάκια (@) όπου ήταν απαραίτητο. Πληροφορώ επίσης πως όλοι οι browsers (μέχρι κι ο Tor!) δεν σε αφήνουν και πολύ εύκολα να μπεις στην Daily Stormer. Βγάζει 3 στις 4 φορές.. "αποτυχία ασφαλούς σύνδεσης", για να φοβηθείς.. χαχαχα


22/6/2024

Σχετικά με την ανωτέρω φωτογραφία: Όταν ο κόσμος είδε τις εικόνες αυτών των δύο αδελφικών άλφα αρσενικών, που γελούσαν και έκαναν πλάκα ενώ έκαναν βόλτα με ένα πολυτελές αυτοκίνητο, όλοι έλεγαν "είμαι σίγουρος ότι ο Πούτιν δεν μιλάει κορεάτικα...". Αυτό που δεν ξέρουν οι αράπηδες είναι ότι αντίθετα με όλες αυτές τις ανόητες μαλακίες πως ο Κιμ είναι "τρελλός", στην πραγματικότητα αυτός έχει IQ επιπέδου ιδιοφυΐας και μιλάει περίπου 10 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των ρωσικών. (Επίσης, σε αυτή την επική φωτογραφία: Θυμάμαι όταν κάποιος ρώτησε τον Τραμπ ποιο είναι το χειρότερο πράγμα στο να είσαι πρόεδρος, εκείνος είπε "δεν με αφήνουν να οδηγήσω").

 

Έτσι, οι Ηνωμένες Πολιτείες κήρυξαν έναν τεράστιο πόλεμο στη Ρωσία, αναγκάζοντάς την να δημιουργήσει ένα τεράστιο στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα.

Τώρα, τριγυρνάνε και κλαψουρίζουν για το γεγονός ότι η Ρωσία προσπαθεί να επωφεληθεί από αυτό.

Αν εσείς οι παθητικοί ομοφυλόφιλοι π@@στηδες δεν είχατε αναγκάσει τον Πούτιν σε έναν τεράστιο πόλεμο, δεν θα τριγυρνούσε να πουλάει όπλα.

Και ε, ομοφυλόφιλοι: δεν είναι δική σας δουλειά σε ποιον πουλάει όπλα. Αυτές είναι δύο χώρες στις οποίες έχετε επιβάλει κυρώσεις για να ξεχαστούν. Δεν έχετε πλέον καμία επιρροή. Και εσείς οι πεορούφηδες δεν είχατε ποτέ το δικαίωμα να λέτε σε κανέναν τι να κάνει.

The Guardian:

    Πούτιν και ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, υπέγραψαν αμυντικό σύμφωνο που απαιτεί από τις χώρες τους να παρέχουν άμεση στρατιωτική βοήθεια σε περίπτωση επίθεσης εναντίον τους.

Ίσως οι ΗΠΑ θα έπρεπε απίστευτα να βγάλουν το σκασμό και να σταματήσουν να είναι γκέι;

    Ο Μάθιου Μίλερ, εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, δήλωσε ότι η παροχή ρωσικών όπλων στην Πιονγκγιάνγκ "θα αποσταθεροποιούσε φυσικά την κορεατική χερσόνησο και ενδεχομένως ... ανάλογα με τον τύπο των όπλων που παρέχουν ... θα παραβίαζε τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που η ίδια η Ρωσία έχει υποστηρίξει".

 

 Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Antony Blinken, και το υπουργείο Εξωτερικών της Νότιας Κορέας δήλωσαν ότι η συνθήκη μεταξύ της Ρωσίας και της Βόρειας Κορέας αποτελεί "σοβαρή απειλή" για την ειρήνη και τη σταθερότητα στην κορεατική χερσόνησο. Ο Μπλίνκεν δήλωσε ότι οι ΗΠΑ θα εξετάσουν "διάφορα μέτρα" ως απάντηση στο σύμφωνο, το οποίο ανέβασε τις σχέσεις μεταξύ των κρατών που έχουν υποστεί κυρώσεις στο υψηλότερο επίπεδο από την εποχή του ψυχρού πολέμου.

    Η Νότια Κορέα κάλεσε τον Ρώσο πρεσβευτή για να διαμαρτυρηθεί για το σύμφωνο με τη Βόρεια Κορέα, καθώς οι συνοριακές εντάσεις συνέχισαν να αυξάνονται.

    Η Σεούλ δήλωσε επίσης ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο να παράσχει όπλα στην Ουκρανία, προκαλώντας την οργισμένη απάντηση του Ρώσου πρεσβευτή, Γκεόργκι Ζινόβιεφ, ο οποίος δήλωσε ότι οι προσπάθειες εκβιασμού και απειλής της Ρωσίας είναι απαράδεκτες, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass.

 Κατά τη συνάντησή του με τον Ζινόβιεφ την Παρασκευή, ο υφυπουργός Εξωτερικών της Νότιας Κορέας, Κιμ Χονγκ Κιούν, καταδίκασε τη συνθήκη και κάλεσε τη Ρωσία να σταματήσει αμέσως τη στρατιωτική συνεργασία με τη Βόρεια Κορέα.

    Οι τριβές για τις αποστολές όπλων και στις δύο πλευρές στον πόλεμο στην Ουκρανία επιδεινώθηκαν αυτή την εβδομάδα, εν μέσω εικασιών ότι ο Πούτιν και ο Κιμ συζήτησαν πρόσθετες προμήθειες βορειοκορεατικών πυραύλων και πυρομαχικών για χρήση από τις ρωσικές δυνάμεις, όταν συναντήθηκαν στην Πιονγκγιάνγκ την Τετάρτη.

    Κατά τη διάρκεια κρατικής επίσκεψης στο Βιετνάμ την Πέμπτη, ο Πούτιν δήλωσε ότι οι αμοιβαίες προμήθειες ρωσικών όπλων στη Βόρεια Κορέα θα ήταν η κατάλληλη απάντηση στην προμήθεια όπλων από τη Δύση στις ουκρανικές δυνάμεις.

Ναι, χωρίς πλάκα..

    "Αυτοί που στέλνουν αυτούς [τους πυραύλους στην Ουκρανία] νομίζουν ότι δεν μας πολεμούν, αλλά είπα, μεταξύ άλλων και στην Πιονγκγιάνγκ, ότι στη συνέχεια επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος να προμηθεύσουμε όπλα σε άλλες περιοχές του κόσμου, σε σχέση με τις συμφωνίες μας" με τη Βόρεια Κορέα, δήλωσε ο Πούτιν. "Δεν το αποκλείω αυτό".

Ο Πούτιν, ο οποίος συναντήθηκε με τον Κιμ για δεύτερη φορά μέσα σε εννέα μήνες, προειδοποίησε επίσης τη Νότια Κορέα ότι θα έκανε "μεγάλο λάθος" αν αποφάσιζε να προμηθεύσει όπλα στην Ουκρανία.

"Ελπίζω να μην συμβεί αυτό", δήλωσε στους δημοσιογράφους στο Ανόι. "Αν συμβεί, τότε θα λάβουμε σχετικές αποφάσεις που είναι απίθανο να ικανοποιήσουν την τρέχουσα ηγεσία της Νότιας Κορέας".

 

Τι σχέση έχει η "Νότια Κορέα" (η κατεχόμενη από τις ΗΠΑ Κορέα) με την Ουκρανία;

Οι Κορεάτες κάθονται και λένε "πρέπει να βοηθήσουμε την Ουκρανία να συνεχίσει να προσπαθεί να κλιμακώσει σε παγκόσμιο πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, επειδή οι αξίες μιας δημοκρατίας είναι αυτές που είμαστε";

Αυτό απλά δείχνει ότι είναι τα γουρούνια της Αμερικής.

Η Αμερική λέει "πηδήξτε" και οι Κορεάτες λένε "συγγνώμη, έχουμε ήδη φάει τον σκύλο μας".

Τότε η Αμερική λέει "μιλάμε για εσάς, τους ανθρώπους που μας ανήκουν. Πηδήξτε."

Οι Κορεάτες τότε ρωτούν: "Πόσο ψηλά;"

"Αρκετά ψηλά για να πείσουμε τη Ρωσία να προμηθεύσει υπερσύγχρονα όπλα σε εκείνη τη γειτονική χώρα που σας λέμε να προκαλέσετε πόλεμο".

 

    Η Νότια Κορέα, ένας αυξανόμενος εξαγωγέας όπλων με καλά εξοπλισμένο στρατό που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ, έχει παράσχει μη θανατηφόρα βοήθεια και άλλη υποστήριξη στην Ουκρανία και έχει ενταχθεί στις κυρώσεις κατά της Μόσχας υπό την ηγεσία των ΗΠΑ. Όμως έχει μια μακροχρόνια πολιτική να μην προμηθεύει όπλα σε χώρες που βρίσκονται σε πόλεμο.

    Την Παρασκευή, ο Chang Ho-jin, σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Νοτιοκορεάτη προέδρου, Yoon Suk Yeol, δήλωσε ότι η Σεούλ θα επανεξετάσει τη στάση της σχετικά με την παροχή όπλων στην Ουκρανία.

 

Πάει πολύ, για μια χώρα που πουλάει όπλα στην Ουκρανία και τους συμβουλεύει να τα χρησιμοποιήσουν για να επιτεθούν στο εσωτερικό της Ρωσίας να κλαψουρίζει για τον Πούτιν που πουλάει όπλα στον Κιμ.

Φανταστείτε να πουλούσε ο Πούτιν όπλα στον Κιμ και να του έλεγε "θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε για να επιτεθείτε στη Νότια Κορέα και την Ιαπωνία και σκατά". Δεν μπορείτε να το φανταστείτε αυτό, γιατί δεν θα συνέβαινε. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ενήλικες. Χρησιμοποιούν τα όπλα αμυντικά. 

 



dailystormer.in

 

diodotos-k-t.blogspot.com 



10 σχόλια:

  1. Διός Κούρος25 Ιουνίου, 2024 16:05

    Άνοιξα και το link και διάβασα και το πρωτότυπο κείμενο. Μιλάμε ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ και εγώ !!! Άλλο να διαβάζεις τη μετάφραση του Κώστα και άλλο τις original λέξεις - προτάσεις. Μέχρι και σε παραπομπή για άλλο άρθρο του, αναφέρεται στη συμμαχία των ΗΠΑ ως "US-Anal Alliance". Ωραίος !!! χα χα χα χα

    Αναμένουμε σχόλιο συμπαράστασης απο Marco De Sade χα χα χα

    Πάντως, πέρα απο την πλάκα, είναι πραγματικά ΤΡΑΓΙΚΟ ένα έθνος να είναι σε αυτή την ΕΜΦΥΛΙΑ διαμάχη τόσα χρόνια για το γινάτι των υπερεσιώνε (που λέει και ο Εργοδότης).

    Στη νέα πραγματικότητα που ΕΡΧΕΤΑΙ, όλα αυτά θα αποτελούν ένα ντροπιαστικό παρελθόν. Μέχρι τότε απλά να θυμάστε ότι η Ανατολή έρχεται μετά το πιο πυκνό σκοτάδι.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ26 Ιουνίου, 2024 06:05

      Συνεπικουρώ αγαπητέ συνέλληνα 😊

      Διαγραφή
  2. Διός Κούρος25 Ιουνίου, 2024 16:25

    Στο ίδιο blog υπάρχει ανάρτηση απο έναν Snake Baker και για την Ελλάδα, όσο αφορά ένα επεισόδιο με επενδυτές και ένα σκάφος του Λιμενικού μας.

    "Greek Coast Guard Accused of Being Mean to Invaders, Allegedly Killing Dozens of Them"
    https://dailystormer.in/greek-coast-guard-accused-of-being-mean-to-invaders-allegedly-killing-dozens-of-them/

    Η πλάκα είναι ότι στις 10 φορές που πατάω το link, τις εννέα ΔΕΝ το ανοίγει, με μήνυμα "This site can’t be reached" χα χα χα

    Αν δεν καταφέρετε να το ανοίξετε, σας παραθέτω το πως ξεκινά το άρθρο :

    "These people are invading the country. Under Just War Theory, the military has a right to kill them. (I understand it’s more complicated than that, but actually, it’s not really.)" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Την ιστορία την έκανε γνωστή ένας Fayad Mulla, τον οποίο ο αρθρογράφος τον χαρακτηρίζει ως "professional parasite" χα χα χα χα.

    Επίσης σε κάποιο σημείο, αφού δείχνει ένα βίντεο με το Λιμενικό ΜΑΣ να διώχνει βάρκα με επενδυτές, λέει : "My thinking is it’s more likely to be made up than not, but also, Greeks are funny people, and the idea that some group in the coast guard was like “let’s start just fucking killing these apes” is not beyond belief."

    Τι έγινε ρε παιδιά ;;; !!! Λευκά Καπέλα στο Λιμενικό ;;;; !!!!

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Τις έχω δει αυτές τις αναρτήσεις, αλλά τί να πρωτοβάλεις πια.
      Αυτό με τους λιμενικούς καθόλου δεν το αποκλείω, αλλά σιγά μην στην ελληνική τιβι έδειχναν λιμενικούς να διώχνουν, με απειλή οπλοριπών στο νερό, αντί να περισυλλέγουν τα λαθροσκατά που πετάνε τα διαβατήριά τους στη θάλασσα και μαχαιρώνουν τα φουσκωτά για να βουλιάξουν. Πρέπει να φαινόμαστε ότι είμαστε το κράτος μαλάκ... συγνώμη ήθελα να πω φιλάνθρωπος. Μπράβο σε όσους λιμενικούς αντιδρούν όπως πρέπει, αλλά εμείς δεν μαθαίνουμε τίποτα.
      Λευκά καπέλα υπάρχουν παντού, αλλά η νομιμοποίησή τους και η ανοιχτή δράση θα ξεκινήσουν μετά το γενικό, παγκόσμιο ΩΠΑ.

      Διαγραφή
  3. "Το λοιπονου" που λεγε και η μακαριτισσα η γιαγιουλα μου η Πηνελοπη, σχετικα με την δυσκολια να διαβασετε αρθρα/αναρτησεις του Αγκλιν, μπορειτε να πηγαινετε και στην σελιδα του Ουνζ ( https://www.unz.com/ ) ο οποιος εχει ξεχωριστη στηλη με προσφατα αρθρα του Αγκλιν.
    Οσο για την συμμαχια Βαλοντια-Κιμ, εεε σιγα-σιγα γινεται η αγγουριθρα μελι.

    Βεβαια να κανω μια παρατηρηση που την εχω ξανακανει.
    "Χεστηκε" ο μεσος αμερικανος ΚΑΙ για αυτην την συμμαχια.
    Αυτοι που ιδρωνουν και ξε-ιδρωνουν ειναι οι σκυλοεβραιοι που κυβερνουν τις ΗΠΑ.
    Και να επαναλαβω οτι ο Κιμ εχει δωσει την βομβα στους Περσες ετοιμη.
    Απλα οι αγιατολαδες περιμενουν την καταλληλη στιγμη για να εξαερωσουν τον βοθρο της Μεσης Ανατολης μια και καλη.


    ΥΓ
    Παντως διαπιστωνω οτι μερα με την μερα δικαιωνεται πανηγυρικα ...Εκεινος ο Ανθρωπος, εεεε Κωστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΒΡΕ ΤΡΕΛΛΟΠΑΙΔΟ!!!

      ΜΕΣΑ ΣΕ ΩΡΑΙΑ ΣΚΟΤΟΔΙΝΗ
      ΓΑΜΨΗ ΜΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΗ

      Διαγραφή
    2. Ετσι ακριβως.
      Μ' αρεσει η ομοιοκαταληξια.

      Εεεεε μα ρε παιδι μου 50 χρονια τωρα, μπουχτισαμε με τους δημοκραταρουραιους. Μεγαλα τρωκτικα σου λεω!
      Γι αυτο σκεπτομαι μπας και με κανα ΑΛΛΟ πολιτευμα θα 'ναι καλυτερα;
      Να δοκιμασουμε;

      ΥΓ
      Πηγα σ' ενανε και λεει οτι με τοσο καυσωνα δεν κανει αναρτησεις.
      Καλα ρε φιλε σε παγκακι της Κλαυθμωνος εχεις τον υπολογιστη σου;

      Διαγραφή
  4. Ποιο είναι το ειρηνευτικό σχέδιο του Ν.Τραμπ για τον πόλεμο στην Ουκρανία – Η απάντηση της Μόσχας.
    Ν.Πεσκόφ: «Το όποιο ειρηνευτικό σχέδιο για την Ουκρανία που θα προταθεί θα πρέπει να αντανακλά την πραγματικότητα επί του πεδίου»

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/poio-einai-to-eirineytiko-sxedio-tou-n-tramp-gia-ton-polemo-stin-oukrania-upd/

    Πολύ τραμπάλα αυτός ο Τραμπ, βρε παιδί μου. Μια έτσι, μια γιουβέτσι και οι οπαδοί του εκτός αμέρικα θεωρούν τις μαλ@κίες του ως ευφυείς μπλόφες, περιμένοντας το γιάνκικο ιππικό να σώσει την ανθρωπότητα, ενώ ο μέγας σκακιστής καταστρέφει υπομονετικά και συστηματικά όλα τα πιόνια της πάλαι ποτέ υπερδύναμης.....Άστο καλύτερα, μπάρμπα. Αν η αμερική δεν γίνει μερική, ο πλανήτης δεν πρόκειται να δει χαΐρι .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΡΙΚΗ.. ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
      ΚΑΙ Ο ΠΟΡΤΟΚΑΛΗΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ
      ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΞΎΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.

      Διαγραφή
  5. Ωραιος ο Αγκλιν.
    The US Government is a Criminal Gang with No Legitimate Authority to Rule the American People.
    https://dailystormer.in/the-us-government-is-a-criminal-gang-with-no-legitimate-authority-to-rule-the-american-people/

    ΑπάντησηΔιαγραφή