«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Η σφαλιάρα ΔΕΝ ήταν από ΣΥΡΙΖΑ / ΠΑΣΟΚ, αλλά από τη ΓΑΛΑΖΙΑ ΒΑΣΗ και τον Βελόπουλο, τον οποίο μέχρι τελευταία στιγμή λάσπωνε με λύσσα ο Κούλης επιστρατεύοντας πρωκτοnews και φιλοεχθρούς του Βελό. Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑΖΕΙ.. Το Ψευτορωμαίϊκο ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ με τελευταία την "αγία οικογένεια" στην καρέκλα..


                   ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΕΔΩ , ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

14 σχόλια:

  1. Διός Κούρος10 Ιουνίου, 2024 10:14

    Το "κολπάκι" με την επιστολική ψήφο το κατανοήσατε ; ΔΕΝ μιλάει ΚΑΝΕΝΑΣ απο Βελόπουλους κλπ και μου κάνει εντύπωση.

    "Λένε ότι σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Πώς όμως εξηγείται ότι εάν μετρούσαν τα αποτελέσματα μόνο της επιστολικής ψήφου η ΝΔ μπορούσε αν όχι να φθάσει, τουλάχιστον να πλησιάζει το 41%;"

    "Επιστολική ψήφος: Πώς τα ποσοστά της κυβέρνησης απογειώνονται στο ταχυδρομείο και… προσγειώνονται στην κάλπη"

    https://www.olympia.gr/1592584/apopsi/epistoliki-psifos-pos-ta-pososta-tis-kyvernisis-apogeionontai-sto-tachydromeio-kai-prosgeionontai-stin-kalpi/

    Ευτυχώς που ΔΕΝ είναι ικανοί να κάνουν ούτε μια αντιγραφή της προκοπής (απο τους κοιμισμένους ντε !!).

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ψηφοφόροι του εξωτερικού με επιστολική ψήφο επέλεξαν Νέα Δημοκρατία 40,17%

      Διαγραφή
    2. ΑΝΩΝΥΜΟΥΛΗΣ10 Ιουνίου, 2024 15:09

      Φυσικά και επέλεξαν ΝΔ . Έχουν την κοιλιά τεντωμένη και δεν προλαβαίνουν να ψάξουν, παρά μόνο να παρακολουθούν ελληνική τιβί μέσω διαδικτύου

      Διαγραφή
  2. Ο ΒΓΔΕΛΑΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΊΜΕΝΟ....ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΝΩΘΕΊΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ...
    ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΓ.... ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ
    ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟΚΌΜΜΑΤΑ ΠΕΡΙΤΩΜΜΑΤΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΘΡΟΣ ...ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ...ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ .Κανενας δεν κανει την διαφορα γιατι ειναι ολα ιδια υποταγμενα στα ιδια κεντρα εντολων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ. ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ.
    ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΠΡΙΝ ΑΠΌ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ, ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΚΥΛΟΒΡΙΣΕΙ. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, "ΓΙΑΤΙ", ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ, "Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ - ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ?". ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ, ΕΛΑΒΕ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ, ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ, ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΕΙΧΕ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλίμονο Κώστα μου κάθε φορά με την παραμικρή αναφορά , να πρέπει να απολογηθεις αν είναι δυνατόν; Ελευθερία Ρίζου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όμως πρέπει, γιατί οι μισοί αναγνώστες, έχω προσέξει πως άλλα διαβάζουν κι άλλα καταλαβαίνουν.

      Διαγραφή
    2. ΟΧΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΥ...ΦΙΛΕ
      ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ...
      ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ...ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΣΚΑΤΑ...
      ΕΔΩ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΒΡΑΙΟΣΚΑΤΑ.
      ΕΣΥ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ...ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ....ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ .

      Διαγραφή
  7. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ10 Ιουνίου, 2024 14:04

    Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ ΖΩΝΗ PRESS.
    Ο ΗΡΑΚΛΉΣ ΒΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΛΑΘΙΑ.
    Η ΚΑΜΠΑΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΦΑΝΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΜΨΗΣ.
    ΑΡΙΣΤΕΡΌ FORWARD O TRAMP.
    ΔΕΞΙΟ Ο ΧΙ
    PLAY MAKER O PUTIN.
    ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΣΕΑΣ.
    Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ,ΕΙΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Η ΣΙΝΓΚΙΟΥΛΑΡ ΛΟΤΖΙΚ.
    Ο ΣΟΛΤΣ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ....
    Ο ΜΑΚΡΟΝ ΚΛΩΝΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΠΟΥΔΡΑ.
    ΦΑΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΤΣΗ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ.
    ΜΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΒΑ :
    ΤΟΝ ΜΠΙ ΣΚΑΤΑ ΚΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΗ
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΗ Η ΠΟΙΗΤΡΙΑ ,ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ....
    ΠΟΤΕ ;
    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΈΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ......
    ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ Ο ΠΕΡΣΕΑΣ.......
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ..... ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ.
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ.
    Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΣΒΗΝΕΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η αλήθεια είναι ότι μου προκαλεί εκνευρισμό η ψήφος από Έλληνες του εξωτερικού, γιατί η επιλογή τους τις περισσότερες φορές γίνεται με βάση την εικόνα που είχαν όταν έφυγαν και ιδιαίτερα αν λείπουν πολλά χρόνια, έχουν μείνει σε αυτά που ψήφιζαν οι γονείς τους.Δεν γνωρίζουν τι έχουμε ζήσει τόσα χρόνια και ειδικά τα τελευταία δεν βλέπουν την δύσκολη καθημερινότητά μας και το μόνο που αισθάνονται και σχολιάζουν όταν έρχονται διακοπές είναι "ότι ζούμε στον Παράδεισο" και φυσικά για διακοπές ή για λίγες μέρες όλα είναι ιδανικά και ίσως να μην μπορείς να δεις όλα στραβά και τα ανάποδα ή δεν σε απασχολεί γιατί είσαι διακοπές και θα μείνεις για λίγο.Αυτό συμβαίνει και με γνωστό μου που πηγαινοέρχεται από Γερμανία τουλάχιστον τέσσερις φορές μέσα στη χρονιά και όλα είναι προγραμματισμένα και τακτοποιημένα στη ζωή του,η γυναίκα του δουλεύει στη γνωστή εταιρεία που υπήρξε το σκάνδαλο και εδώ και αθωώθηκαν όλοι και σε μια συζήτηση που είχαμε πριν λίγο καιρό μου είπε ότι τον "ακατανόμαστο",δεν λέω το όνομα,τον συμπαθούν όλοι, γιατί πιστεύουν ότι είναι ο καλύτερος για να εκπροσωπήσει τη χώρα στο εξωτερικό.Το μόνο που τον ρώτησα είναι:Για τους Έλληνες και για την Ελλάδα τι κάνει? Φυσικά και τον θέλουν όλοι γιατί λέει ναι σε όλα χωρίς να σκέφτεται ποιούς εκπροσωπεί και έχει ξεχάσει ποιά χώρα κυβερνάει και επίσης εσύ έχεις άποψη μόνο από τα Βόρεια προάστια όταν έρχεσαι Ελλάδα και καλό θα ήταν κάποια στιγμή να πας στο κέντρο στην Αθήνα, μήπως και καταλάβεις καλύτερα αυτά που ζούμε.Εντάξει μου λέει έτσι όπως το θέτεις.... ίσως και να είναι σωστό.
    Είναι η άποψη μου και ίσως πολλοί να διαφωνούν αλλά ας έρθουν να ζήσουν στην Ελλάδα με αυτούς του μισθούς,με αυτές τις τιμές,με αυτές τις συνθήκες,με αυτό το οδικό δίκτυο,με αυτά τα μέσα μεταφοράς,με αυτό το δικαστικό σώμα που για τρία χρόνια ήμουν στα δικαστήρια για αποζημίωση μαζί με άλλα επτά άτομα από επιχείρηση που εργαζόμουν επί είκοσι δύο χρόνια και έκλεισε, φυσικά χωρίς να δικαιωθούμε ποτέ.
    Το χθεσινό αποτέλεσμα ήταν εν μέρει αναμενόμενο αλλά περιμένω να δω τι θα φέρει και στην συνέχεια, μαζί με όλο το ντόμινο που συμβαίνει δεξιά και αριστερά.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ό,τι καί να κάνει, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ θα περάσουν από τον δήμιο. Κοντοζυγώνει ο καιρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή