«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Τί είπε πάλι η Γκεμπρεχέστρα..;;

 

Αφού όλα πια έχουν βγεί στη φόρα... (kourdistoportocali.com...)

... η κουνίστρα συνεχίζει το ποίημα:  

"Σοβαρή πρόκληση τίθεται από τους αντιεμβ0λιαστές και νομίζω ότι πρέπει να χαράξουμε στρατηγική για να αντιδράσουμε πραγματικά, επειδή τα εμβ0λια λειτουργούν, τα εμβ0λια επηρεάζουν τους ενήλικες και έχουμε την επιστήμη, τα στοιχεία με το μέρος μας. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να γίνουμε πιο επιθετικοί στην αντιμετώπιση των αντιεμβ0λιαστών. Νομίζω ότι χρησιμοποιούν το κόβιντ ως ευκαιρία και ξέρετε όλο τον όλεθρο που δημιουργούν...". twitter.com...

 
Διαβάστε επίσης:

 ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΙΑΠΩΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ.."ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΕΣ"...


7 σχόλια:

  1. Όπως λέει το ανέκδοτο με τον γάϊδαρο: "Από έναν π@@στη όλα να τα περιμένεις".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωωωωω!!τι λικνισμα τι!!!
    Χάρη τι.. ταλάντωση!!
    Με Ρυθμό!!η μανάτ..του ξέρρρ...😹😹


    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δύο τινά:

    - Δεν είναι μονάχα η κυρα-Θοδώρα, που επιμένει. Επιμένουν (με μουλαρίσιο πείσμα) καί *εντός* Ελλάδος διάφοροι, ακόμη καί προφεσσόροι της Ιατρικής, πως τα εμβόλια έσωσαν κόσμο. Το ότι οι θάνατοι εκτινάχτηκαν πολύ πάνω από το μέχρι τότε στάνταρ ποσοστό θανάτων επί του πληθυσμού *μετά* την έναρξη των εμβολιασμών, *δεν* το βλέπουν. (Ουδείς μωρότερος, όμως· είναι σοφές οι παροιμίες.)

    - Κανονικά, θα έπρεπε να υπάρχει μία ας πούμε "βίβλος" αναφοράς (αλλά ποιός να τη φτιάξει...), με τα μέχρι τώρα ακλόνητα συμπεράσματα της έρευνας, γιά όσους πάνε να το παίξουν συνομωσιολόγοι. (Ειδικά η αρχάρια πιτσιρικαρία.) Αλλοιώς, μιά ζωή θα κολυμπάνε σε λάσπες καί σκ@τά. (Πχ: "Τί ήταν εκείνα τα φώτα πάνω απ' τον Υμηττό το 1966;", καί λοιπές βλακείες του είδους.)
    Εδώ, το θέμα μας είναι η ομολογία του πράκτορα της Θείας: πρώτον, δεν λέει όλη την αλήθεια (διότι μεγάλο μέρος της τεχνογνωσίας το έδωσε στους Κινέζους της Γουχάν η διαβόητη Ντάρπα), καί δεύτερον, δεν λέει ποιά ακριβώς ήταν η συνειοσφορά της Θείας.

    Εάν, όμως, είχατε ποτέ -ως σωστοί συνομωσιολόγοι- μάθει γιά το "σκονάκι της μάγισσας" (παραγωγής Θείας), θα ξέρατε ότι μέσα στα εμβόλια έβαλαν τον "ωρολογιακό μηχανισμό", ώστε αυτά να προξενούν θάνατο αρκετό καιρό μετά. Ώστε να μην υπάρχει η συσχέτιση αιτίου-αιτιατού. (Καί μηνύσεις, καί δικαστήρια, καί αντεκδικήσεις.)
    Ειλικρινά, μου έκανε εντύπωση από την πρώτη στιγμή το ότι κανείς "συνομωσιολόγος" δεν συνέδεσε τη Θεία με την όλη υπόθεση (λόγωι "σκονακίου" / ωρολογιακού μηχανισμού), αν καί σχεδόν αμέσως βγήκαν βρώμες ότι τα εμβόλια προξενούν οπωσδήποτε θάνατο, αλλά με χρονοκαθυστέρηση κάποια χρόνια.

    Υγ: Το "σκονάκι" είναι μία ουσία διαλυτή παντού (σε φαγητό / νερό), καί ΜΗ ανιχνεύσιμη. Η οποία προξενεί τον θάνατο "ενοχλητικών" γιά τις ηπαπάρα (πχ ξένων ηγετών) κάμποσα χρόνια αργότερα, ώστε να μην κατηγορείται αυτή η χώρα γιά δολοφονίες καί ξένες επεμβάσεις. Μιλάμε, δέ, γιά τεχνολογία της δεκαετίας του 1970! Φανταστήτε σήμερα πού τη φτάσανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Εργοδότα, επίτρεψέ μου να κάνω μία σημείωση, γιατί μερικών δεν τούς κόβει (όπως κι εμένα πολύ συχνά 😁): "Θεία" είναι η "θεία ί έι" χαχαχα

      Διαγραφή
    2. Ξέχασα ν' αναφέρω ότι η ιδέα του χρονικώς καθυστερημένου θανάτου, ως αποτελέσματος σκοπούμενης βλάβης, είναι αρκετά παλιά. Πρόκειται γιά την τεχνική "Ντίμ Μάκ" των πολεμικών τεχνών.
      Περισσότερα, εδώ: https://en.wikipedia.org/wiki/Touch_of_Death

      Διαγραφή