«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Ένα αξιοπρόσεκτο σχόλιο... (ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ)


 Σημείωση Διόδοτου:

Το παρακάτω σχόλιο το είδα για πρώτη φορά στις 3 Μαΐου, και το αντέγραψα απλά ως κείμενο σε σημειωματάριο. Το λέω αυτό, γιατί δεν θυμάμαι σε ποιο ιστολόγιο το είχα δει. Έκτοτε το είδα να το επανατοποθετεί ο σχολιαστής και σε άλλα ιστολόγια. Και ίσως καλά έκανε όπως θα διαπιστώσετε και εσείς.

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ

Η κατάσταση αυτή που ζούμε.. πιστεύω είναι ανατρέψιμη, και πιστεύω ότι θα ανατραπεί πλήρως μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια. Αλλά για να γίνει αυτή η ανατροπή θα πέσει - τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα - πολύ πείνα και τρόμος με τα γεγονότα που θα εξελίσσονται παγκοσμίως. Όλα δείχνουν ότι αυτή η πείνα θα αρχίσει αυτόν τον Ιούλιο. Που το συμπεραίνω αυτό; 

Αυτό που βλέπω είναι πως αυτό που συνέβη με την αποβολή των Σπαρτιατών από την Βουλή με το “έτσι θέλω” και την αναδιανομή των εδρών τους στα άλλα κόμματα, (μετατρέποντας το Σύνταγμα σε “κωλόχαρτο”) είναι η “πολιτειακή ανωμαλία” για την οποία μας μίλησε ο γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός:

https://www.youtube.com/watch?v=ZuoaTwIxSTM
 

ή η “πολιτειακή εκτροπή” για την οποία μας μίλησε ο Άγιος Πορφύριος:


https://www.iellada.gr/thriskeia/profiteia-sok-tha-epemvei-o-stratos-tha-ginei-politeiaki-ektropi
 

Και όλες αυτές οι προφητείες μάς λένε ότι μετά την πολιτειακή ανωμαλία ή εκτροπή, θα πέσει πείνα στην Ελλάδα. Εδώ ας προσθέσουμε και την προφητεία του Γέροντα των Αγράφων, ότι "ο Γ'ΠΠ θα αρχίσει όταν τελειώσει ο αυτοκινητόδρομος Λαμίας Δομοκου (φωτο) και μετά έρχεται πείνα":


https://www.noiazomai.gr/2023/12/o-polemos-tha-arhisei-otan.html
 

Και να σημειώσω ότι τον αυτοκινητόδρομο αυτόν τον εγκαινίασε ο Γκαντέμης στις 23 Απριλίου.

https://www.youtube.com/watch?v=Hi4JCDBPCuw
 

Άρα πιστεύω ότι όλα δείχνουν ότι είμαστε πολύ κοντά στην πείνα. Πώς θα γίνει αυτή η πείνα; Αυτό μας το λέει ο Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης, ότι "μια μέρα (Ιούλιος μήνας θα είναι από ότι έχει πει σε πνευματικοπαίδια του) θα ξυπνήσουμε και θα μάθουμε ότι οι τράπεζες κατέρρευσαν και ότι οι όποιες καταθέσεις υπήρχαν σε αυτές πήγαν για να πληρωθεί το χρέος":


https://www.ekklisiaonline.gr/arxontariki/sygklonistiko-kapoia-mera-tou-kalokairioy-tha-ksypnisoume-kai-tha-akoysoume-oti-i-ellada-kirykse-ptoxefsi-tote/
 

Άρα από όλα τα παραπάνω, πιστεύω ότι με πολύ μεγάλη πιθανότητα.. φέτος θα είναι ο Ιούλιος που θα καταρρεύσουν οι τράπεζες στην Ελλάδα, μαζί πιθανότατα με το δυτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα του δολαρίου, του ευρώ και όλων των άλλων δυτικών fiat νομισμάτων.
 

Τι μπορούμε να κάνουμε για να αποφύγουμε την πείνα; Πιστεύω αποθήκευση τροφίμων για 7-8 μήνες, και μετατροπή άν κάποιος έχει καταθέσεις στις τράπεζες, σε χρυσό και κυρίως ασήμι το οποίο σήμερα είναι το πιο υποτιμημένο αγαθό στον πλανήτη. 



diodotos-k-t.blogspot.com


14 σχόλια:

  1. Διός Κούρος05 Ιουνίου, 2024 10:24

    Αν και η άποψή μου για τις "προφητείες" ΔΕΝ είναι και τόσο καλή (το λέω κομψά για τους φίλους που τις πιστεύουν), το να είμαστε έτοιμοι δια παν ενδεχόμενο δείχνει σωφροσύνη και όχι επιπολαιότητα.

    Δεν ξέρω για χρυσό και ασήμι, γιατί ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ είναι πανάκριβα και έχει χαθεί το τραίνο της αποθήκευσης πολύτιμων μετάλλων.

    Όμως, όσο αφορά την τροφή, έχω υπολογίσει απο παλιά τις ποσότητες και ο φίλτατος Διόδοτος μου έκανε την τιμή να δημοσιεύσει τους υπολογισμούς μου εδώ :

    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/04/blog-post_15.html

    Όσο αφορά τις "προφητείες", τις βάζω σε εισαγωγικά γιατί ΔΕΝ γνωρίζουμε τι και αν είναι "φυτευτό" μέσα σε αυτές. Αν υποθέσω ότι είναι ΓΝΗΣΙΕΣ και πάλι το "κλειδί" για την ερμηνεία τους είναι ΔΥΣΕΥΡΕΤΟ.

    Με κάθε σεβασμό στους συν Έλληνες που τις πιστεύουν.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Τι μπορούμε να κάνουμε για να αποφύγουμε την πείνα; Πιστεύω αποθήκευση τροφίμων για 7-8 μήνες, και μετατροπή άν κάποιος έχει καταθέσεις στις τράπεζες, σε χρυσό και κυρίως ασήμι το οποίο σήμερα είναι το πιο υποτιμημένο αγαθό στον πλανήτη. "

    Νά μας πείτε σέ ποια σπίτια θά υπάρχει τέτοια αποθήκευση τροφίμων νά πάμε και εμείς εκεί,,,
    Αλλιώς ελάτε στην Κρήτη,
    Ψάχνουν ξενοδοχοϋπαλλήλους
    Τά ξενοδοχεία είναι γεμάτα τρόφιμα,,,,
    Δουλειά υπάρχει
    Λεφτά υπάρχουν
    Άνθρωποι δεν υπάρχουν νά έχουν όρεξη για δουλειά,
    Και ειδικότερα στα εξειδικευμένα επαγγέλματα, στον κατασκευαστικό τομέα,
    Ήδη υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με αυτό το θέμα,
    Φανταστείτε σέ 5 χρόνια,,,

    Ή πείνα υφίσταται ήδη και είναι πνευματική πείνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέ συγχωρείτε αξιότιμοι κύριοι· όταν λέμε "νά'μαστε έτοιμοι" σέ τρόφιμα καί διάφορα ανταλλάξιμα υλικά αξίας, τί ακριβώς εννοούμε, δηλαδή εμείς "οι φρόνιμες παρθένες", σέ περίπτωσι Πείνας, θά'χουμε νά τρώμε καί οί γείτονες, οί φίλοι, οί γνωστοί κι άγνωστοι που δέν ήτανε σάν εμάς φρόνιμοι καί θά ψάχνουν απεγνωσμένα γιά οτιδήποτε τρώγεται καί θά πέφτουν καταγής σάν τς μύγες, θά είναι γιά μάς σάν νά μήν υπάρχουν;;;;;;...
    Ή, ακόμα χειρότερα, θά λέμε στόν εαυτό μας, άς φρόντιζαν νά μάσουν πράμα σάν εμένα που είμαι νοικοκύρης, τώρα άς ψοφήσουν στήμπείνα;

    Άν λοιπόν, μαζέψω πράγματα που θά μέ ψευτοσυντηρήσουν καί όταν εγώ θά τρώω τήν ίδια ώρα Ό Συνάνθρωπός μου θά πεθαίνει απ'τήν πείνα καί τό θεωρώ αυτό δίκαιο, έ, τότε άς ψοφήσω πρώτος εγώ...

    ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο συνάδελφε ,
      Όμως το αφήγημα εννοεί
      Νά σώσουμε τον εαυτουλη μας και όι άλλοι ας πάνε να πνιγούν,,,
      Ή Σωτηρία φίλε μου δεν είναι γκόμενα,
      Αλλά είναι εσωτερικό ζητούμενο,
      Ή Προσευχή επίσης δεν είναι για τόν εαυτουλη μας,

      ΗΜ ΊΝ
      Σ ΉΜΕΡΟΝ

      "Τὸν ἄρτον ἡμῶν τὸν ἐπιούσιον δὸς ἡμῖν σήμερον· "

      Διαγραφή
    2. Όι οκτώ ακτίνες χωρούν τρεις φορές μέσα στον κύβο=6724
      Κάθετα
      Οριζόντια
      Χιαστί

      ΠΡΩΤΑ ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ=6724

      Γιατί ο διπλανός σου είναι ο εαυτός σου =3301 !
      ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟΝ=3301

      Διαγραφή
    3. Όι οκτώ ακτίνες χωρούν τρεις φορές μέσα στον κύβο=6724
      Κάθετα
      Οριζόντια
      Χιαστί

      ΠΡΩΤΑ ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ=6724

      Γιατί ο διπλανός σου είναι ο εαυτός σου =3301 !
      ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟΝ=3301

      Διαγραφή
    4. Ό ΧΡΙΣΤΌΣ ΑΝΈΣΤΗ ΣΥΝΆΔΕΡΦΕ
      ΔΌΞΑ ΤΟΥ, ΥΓΕΊΑ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΉ ΜΆΣ ΔΊΝΕΙ ΜΠΌΛΙΚΗ Ό ΚΎΡΙΟΣ ΤΏΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ ΚΑΊ ΣΈΤΆΛΉΘΕΙΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΛΉΡΕΙΣ -ΣΚΑΖΜΈΝΟΙ ΘΕΝΆ'ΛΕΓΑ- ΜΈ ΟΛΊΓΙΣΤΑ ΥΛΙΚΆ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΜΈ ΤΌ ΤΊΠΟΤΑ ΔΗΛΑΔΉ...

      ...ΆΝ ΕΞΑΙΡΈΣΟΥΜΕ ΒΕΒΑΊΩΣ ΤΌ ΓΕΓΟΝΌΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΉΣΑΜΕ ΠΡΕΖΆΚΙΑ ΤΟΎ ΊΝΤΕΡΝΕΤ (Μ'ΑΦΤΌ ΑΠΕΦΘΎΝΟΜΑΙ Σ'ΕΜΈΝΑ)....

      Διαγραφή
    5. Αληθώς Ό Κύριος!
      :-)

      Διαγραφή
  4. Πολυ ευστοχο ενα παλιοτερο αρθρο του εργοδηγου: προ-φυτειες....

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ05 Ιουνίου, 2024 16:53

    Να λοιπόν που ο αγαπητός αδελφός και συνέλληνας Διόδοτος (ή Ταύρος …μαινόμενος καμμιά φορά) εξέφρασε και δημοσίως την αγωνία του εν μέσω των (άτιμων για πολλούς) προφητειών της ευλογημένης Ορθοδόξου Κοινότητας των σύγχρονων Αγίων που ο Κύριος μερίμνησε στο να αξιωθούν και να μιλήσουν για τα επερχόμενα εν Πνεύματι Αγίω. Η πολιτειακή εκτροπή, ειπώθηκε πρώτα από τον Άγιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη και μάλιστα και με την σύμφωνη γνώμη του έτερου Αγίου, του Παϊσίου η οποία δεν συντελείται τώρα, αλλά από το 2011, με την αντισυνταγματική αποδοχή των μνημονίων και τις περαιτέρω αντισυνταγματικές τροπολογίες ή ακόμη και καθαρές και εξώφθαλμες παραβιάσεις του Συντάγματος (ακύρωση αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος του 2015, υπογραφή Συνθήκης των Πρεσπών, υποχρεωτισμοί μέσω πανδημίας, παραβίαση συνταγματικών υγειονομικών δικαιωμάτων των Ελλήνων, διαγραφές κομμάτων και απαγόρευση τους κλπ). Η πολιτειακή εκτροπή ήταν το πρώτο οφθαλμοφανές «σημείο των καιρών» που κανονικά θα έπρεπε να μας είχε προβληματίσει όλους και να επιστρέφαμε σωρηδόν στις εκκλησιές.
    Η δεύτερη κατά σειρά προφητεία που επικαλείται ο Διόδοτος, αυτή για την επιστράτευση, ξεκαθαρίστηκε ήδη πάλι από τον Άγιο Παΐσιο και αφορά την ΝΑΤΟική σύρραξη με τη Ρωσία στην μεγάλη μάχη που θα δοθεί στα Στενά επ αφορμή της καταλήψεως της Κων/πόλεως από τους Ρώσους. «Η κυβέρνηση (της Ελλάδας) δεν θα στείλει στρατό ούτε θα κάνει επιστράτευση και ευτυχώς που δεν θα στείλει, γιατί όποιος λάβει μέρος σε αυτόν τον πόλεμο θα χαθεί». Πιθανότατα να θελήσουν να την κάνουν τούτη τη χρονιά την επιστράτευση, αλλά πιθανόν δεν θα είναι στην εξουσία ο Μητσοτάκης. Όσο για τη τρίτη, αυτή της πείνας, πιθανότατα θα συμπέσει με την επικείμενη τουρκική εισβολή. Αν αυτό συμβεί τώρα, θα είναι απόρροια μιας γενικής οικονομικής κρίσεως που μπορεί να προέλθει από ένα ξαφνικό «κράχ» του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης, που θα πυροδοτήσει ταυτόχρονα αλυσσίδα από κράχ όλων των δυτικών χρηματιστηρίων και κατά συνέπεια και πείνα σε όλη τη Δύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ05 Ιουνίου, 2024 17:03

    Για κανένα εξάμηνο ή επτάμηνο, το τοποθέτησε ο Άγιος Παϊσιος και εκεί πράγματι θα γίνει το μεγάλο ξεσκαρτάρισμα. Ξέρετε τι εννοώ. Εκεί θα μετρηθούμε όλοι, ανάλογα με την πίστη μας. Και σας βεβαιώ πως θα είναι…πολύ δυνατό το σορτάρισμα ανθρωπίνων ψυχών.
    Όσο δε για την ρήση του παπά Δημήτρη των Αγράφων, αυτή ειπώθηκε και μάλιστα ενώπιον μαρτύρων που την επιβεβαιώνουν. Την έχω ακούσει με τα αυτιά μου αλλά 6-7 χρόνια πρίν όταν ο δρόμος αυτός ήταν υπό…κατασκευή, στα χαράγματα δηλαδή. Και το κακό ήταν ότι…δεν τη πίστεψα κι όλας, νομίζοντας ότι ήταν απ’ αυτά τα φέικ νιούζ διαφόρων «γραφικών». Ο δρόμος λοιπόν τελείωσε, άρα …τελείωσε και ο χρόνος μας. Και ο παπά Δημήτρης, ήταν πραγματικά Άγιος άνθρωπος, έκανε θαύματα (κατά χάριν του Αγίου Πνεύματος) και το σκήνωμα του μοσχομυρίζει ακόμη. Οπότε, καλά θα κάνουμε να τον λάβουμε σοβαρά υπ’ όψη.
    Το έχω πεί χιλιάδες φορές, το επαναλαμβάνω άλλη μία: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ. Πάτε σε καμμιά εκκλησιά, προσευχηθείτε, ανάψτε κανά καντηλάκι στο εικονοστάσι σας (αν έχετε, αν δεν έχετε να φτιάξτε) και εμπιστευτείτε όλα τα υπόλοιπα στον Ύψιστο. Η μέρα της Ανάστασης του Γένους μας πλησιάζει και αλίμονο μας αν μας βρεί απροετοίμαστους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λόγια ενός φίλου

    "Γιατί γενικότερα, βλέπω ένα έθνος που είναι κλεισμένο σπίτι του κατά όλες τις αποφάσεις εναντίον του εκτός αν έρθει αγώνας μπάσκετ η ποδοσφαίρου και όλοι βγαίνουν στους δρόμους.

    Βλέπω την ημέρα της άλωσης της Κωνσταντνούπολης έναν Έλληνα να προσεύχεται να μπει η μπάλα του στα δίχτυα.

    βλέπω μια γη που δεν νοιάζεται κανένας για κανέναν άλλον αλλά όλοι προσποιούνται οτι το κάνουν.
    Βλέπω ένα σώμα Χριστιανών που διακηρύττουν το Ευαγγέλιο αλλά δεν θυμούνται τι σημαίνει.
    Και από αυτούς εξαιρώ την διοίκηση της ορθοδοξίας φυσικά.. αυτοί δεν θυμούνται πια τίποτα από το Ευαγγέλιο!
    Άκου λέει δεν διαβάσαν το 17χρονο κοριτσάκι.........

    βλέπω τον εξ'απο'δω να έρχεται και να σταματάει σε λίγο καιρό (σε 20-25 ημέρες ίσως) αυτό που τρομάζει, το πως εξελίσσεται το παγκόσμιο ζήτημα της παγκόσμιας ρήξης

    Δεν ξέρω τι ακριβώς θα συμβεί στις 15 Ιουνίου αλλά είναι σημαδιακή ημερομηνία και πολύ φοβάμαι οτι το σημείο αυτό θα επιδειχθεί τρανταχτά.
    Κάτι θα συμβεί εκεί αλλά δεν ξέρω αν θα είναι "καλό" ή κακό..

    Έρχεται πάντως η αναχώρηση (Αρπαγή)
    και μόλις γίνει τα πράγματα θα χειροτερέψουν για 1260 ημέρες και μετά θα διακοπούν τα αίσχατα από τον Θεό γιατί όπως μας λέει,
    αν δεν τα διέκοπτε, δεν θα επιβίωνε ανθρώπινη σάρκα εν τη γη.
    Άρα, ο όλος φόβος περί πυρηνικού πολέμου είναι ακόμα πολύ μακρυά μας.

    θα "μας σώσει" από αυτόν για τώρα ένας πολιτικός ηγέτης...
    Αν θυμάσαι καλά, ξέρεις ποιος είναι... (μην το γράψεις εδώ.. )

    Κοίτα να φέρνεις τον κόσμο στο Ευαγγέλιο αδερφέ...
    ποτέ δεν ξέρουμε ποιος θα μπει στο καράβι ακόμα και την τελευταία στιγμή και πρέπει να προσπαθούμε για αυτούς ακόμα και την τελευταία ημέρα!

    Το λέω αυτό για να το ακούω και εγώ γιατί έχω χάσει λίγο την φόρα μου η αλήθεια, αναρωτούμενος συνέχεια "ποιος νοιάζεται"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενδιαφέρον το σχόλιό σας, αλλά όταν ξανασχολιάσετε βάλτε στο τέλος και ένα ψευδώνυμο, για να αναρτηθεί, γιατί δεν αναρτούμε εντελώς ανώνυμα σχόλια.
      Να είστε καλά!

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ για την ανάρτηση:τά λόγια ενός φίλου.
      Νά είστε επίσης καλύτερα!

      Διαγραφή