«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

« Αρχίζω ν’ αμφιβάλω…» - γράφει ο ΕργΔημΕργ


Γιά τις όποιες ελπίδες τρέφω, μπάς καί ξυπνήσει η νοημοσύνη αυτού του λαού.

 

Η είδηση είναι ετούτη εδώ: Έλληνας εκπαιδευτής, λέει, βρίσκεται εδώ καί καιρό στην Ουκρανία, γιά να εκπαιδεύει τους Ουκρανούς στον χειρισμό των F-16.

Ο Θανάσης Αυγερινός  στο δελτίο ειδήσεων του Open , αναφέρθηκε στις πληροφορίες που μεταδίδουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με τις οποίες στο Κίεβο βρίσκεται ήδη Έλληνας χειριστής F-16, ο οποίος θα αναλάβει την εκπαίδευση Ουκρανών πιλότων.

Δεν θα προκαλέσει καμία έκπληξη η επιβεβαίωση της είδησης από το Κίεβο, γιατί από την Αθήνα είναι γνωστό ότι δεν λένε κουβέντα. Έχουν εκχωρήσει την ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών στον κ.Ζελένσκι και στην κυβέρνηση του.

Όσο κι αν θα φανεί παράδοξο , η είδηση για τον Έλληνα χειριστή στην Ουκρανία δεν είναι η πιο εντυπωσιακή που έχουμε ακούσει τις τελευταίες ημέρες για το τι στέλνει η Ελλάδα στην Ουκρανία…


 

Αναρωτιέμαι, αν ο τύπος κατάλαβε τί πάει να κάνει.

Εάν πράγματι κατάλαβε, αλλά το κάνει γιά τα φράγκα… Μου θυμίζει κάτι Ινδούς θαυματοποιούς ξέρω ‘γώ, που γιά τα φράγκα πάνε στα πανηγύρια ξεβράκωτοι καί άοπλοι σ’ ένα χαντάκι με καμιά δεκαριά κόμπρες από γύρω, καί τις προγκάνε. (Ενώι ο λαουτζίκος παρακολουθεί.) Τώρα, βέβαια, άμα φάνε καί μερικές τσιμπιές στον πισινό απ’ τα φιδάκια αυτά, καί μετά πάνε να συναντήσουν τον Βράχμα, έ! Ας πρόσεχαν. Οι βλακείες πληρώνονται.

. . . . . . . . . . .

Λοιπόν, ξέρετε γιατί τσατίζομαι;

Δεν είναι γιά κάποιον ανόητο (ίσως καί κομματόσκυλο, ή μασώνο φιλοδυτικό χαζοβιόλη)· που, άμα φάει Ρώσσικο πυρηνικό κατακέφαλα, δεν θα μείνει ούτε DNA από δαύτον, γιά να τον κλάψει η μάνα του.

Είναι, επειδή σ’ ολόκληρον λαό (καί οι στρατιωτικοί μέσα), με την εξαίρεση βεβαίως-βεβαίως του μικρού Γαλατικού χωριού, δεν βρέθηκε ένας! Ένας, ρέ γαμώτο! Να πεί το αυτονόητο:

Ποιός έστειλε Έφ δεκάξη στους Ουκρανοί;

Οι Ολλανδοί κι οι Δανοί.

Καί γιατί δεν πάει Ολλανδός, ή Δανός εκπαιδευτής, κι είν’ ανάγκη να πάει Έλληνας;

«- Μά, οι δικοί μας παίρνουν τα πρώτα βραβεία στο ΝΑΤΟ, ρέ Εργοδότη!»

Έ, ωραία! Καί γιατί απλά δεν τα κάνουν ταπετσαρία, να τα κοιτάνε όσο πίνουν καφέ; Είν’ ανάγκη να επιβεβαιώνουν την παροιμία, που λέει: «- Είπαν τ’ παλαβού να χέσ’, κι αυτός ξεκολώθ’κε!»;

. . . . . . . . . . .

Μάλιστα… Καταλάβατε, τώρα, γιατί τα δίνουν στους πιλότους μας;

Έχω καιρό που το φωνάζω, γιατί τους κολακεύουν – αλλά δεν είναι, δά, καί κανένα δύσκολο πρόβλημα, το να καταλάβεις πού θα πήγαινε η δουλειά. Μόνον οι ηλίθιοι δεν το καταλάβαιναν. Όμως, έφτασε η ώρα που τους αναμνηστικούς επαίνους των ηπαπαραίων καί λοιπών συμμοριτών της Ατλαντικής συμμορίας, οι δικοί μας να τους τους χώσουν στον κώλο.

Βαθειά.

Αν μή τί άλλο, είναι ατιμία να υπηρετείς Άτλαντες, τη στιγμή που οι πρόγονοί μας τους έστειλαν στον βυθό της θάλασσας… Όπως είναι ατιμία να υπηρετείς τα σχέδια των Χαζάρων γιά επανασύσταση του κράτους τους, δηλαδή της έδρας του Χαλδαϊκού ιερατείου.

Καί θέλεις να λέγεσαι Έλλην, απόγονος Εκείνων, ρε χεσμένο ανθρωπάκι; Από πού κι ως πού;

. . . . . . . . . . .

[…Όπως κανείς δεν φώναξε το επίσης αυτονόητο: Γιατί δεν στέλνει τζάμπα υλικό καί φαντάρους ο «δεύτερος μεγαλύτερος στρατός του ΝΑΤΟ», η τουρκίτσα, καί γδύνουν εμάς; Έ; Γιατί;

Αλλά, εφ’ όσον πάνε καί ψηφίζουν (καί θα ξαναψηφίσουν…) άτομο, που κανονικά έπρεπε να το έχουν κάψει ζωντανό, δεν είναι ν’ απορείς.]

. . . . . . . . . . .

Κάτι ακόμη, που με ανησυχεί όσο τίποτε: ότι ο συγκεκριμένος παπάρας, εάν γλυτώσει γιά καμπόσους μήνες ακόμη, θ’ αποτελέσει κακό παράδειγμα γιά τους υπόλοιπους, που θα θελήσουν να τον μιμηθούν.

Τώρα, θα μου πείς… όσοι δεν σκέφτονται με γνώμονες τη λογική καί την αγάπη γιά την πατρίδα μας, να πάνε στον αγύριστο. ‘Ντάξ’, αλλά άρχισα πλέον να φοβάμαι μή γίνει χιονοστιβάδα.

. . . . . . . . . . .

Τέλος πάντων, δέ γ@μιέται. Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα έχουν ήδη κριθεί από καιρό· κι όσοι κατάλαβαν καί ξύπνησαν, κατάλαβαν καί ξύπνησαν. Οι δύο παρατάξεις, που ζούν στη χώρα μας (Έλληνες καί ανθρωποειδή σκουπίδια), έχουν ξεχωρίσει επίσης από καιρό. Οπότε, δεν είναι ούτε να καταγγέλουμε, ούτε να να μεμψιμοιρούμε· αλλά, απλώς να περιμένουμε την εξέλιξη των επερχομένων γεγονότων, καί να κοιτάξουμε πώς θα επιβιώσουμε.

. . . . . . . . . . .

Υγ 1: Θυμήθηκα κάτι συζητήσεις με τη Γραμματέψ, που λέει ότι οι στρατιωτικοί ορκίζονται υπακοή στην πολιτική ηγεσία, επομένως δεν μπορούν να κάνουν του κεφαλιού τους. Αν διαταχθούν, θα κάνουν ό,τι λέει η διαταγή.

Άμ, δέ!!!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να μην το κάνουν, ξεκινώντας από τις αναρρωτικές άδειες. Πρέπει να είναι κάποιος πολύ στόκος, γιά να μή βρίσκει «τρύπες» στο εγχώριο Δημόσιο. Τρόπο θέλει, δεν θέλει κόπο. 🙂

Υγ 2: «Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες!»… Καί νάααα μιά Κατοχάρα στην καμπούρα σου, Έλληνα, γιά χάρη της αγγλίτσας, που ήθελε μάλιστα να χαρίσει τα νησιά σου στην τουρκίτσα!

Αν δεν τους στείλετε τους νατοϊκούς καί τους Ουκρανούς μαζί να πάνε να γαμηθούν, δεν αξίζετε να λέγεστε Έλληνες.

Υγ 3: Άλλο αυτονόητο, που πάλι δεν το φώναξε κανείς:

Εφ’ όσον δεν είμαστε κυρίαρχο κράτος, μωρή Στόλτενμπεργκ, καί δεν έχουμε το δικαίωμα να καταρρίπτουμε τούρκικα αεροπλάνα, τότε τί γυρεύει το ΝΑΤΟ από μας; Έ; Δεν πας να γαμηθείς κι εσύ κι αυτό; Βγάλτε τα πέρα μόνοι σας (συγνώμη, χρυσή μου! …μόνες σας! 🙂 ) με τους Ρώσσους!

Υγ 4: Πού θα πάει;! Δεν θα συνέλθουν αρκετοί ακόμη, καί δή στρατιωτικοί; Έχετε να φάτε μαλαπέρδα, Δυτικοί παλιάνθρωποι, που θα πάει καπνός! Όλη η κακία που ξεράσατε απάνω μας, Μέρκελ, Σόϊμπλε, καί λοιπά αποβράσματα, ενώι δεν σας φταίξαμε, θα σας γυρίσει στα κεφάλια σας στο πολλαπλάσιο!

Καί μην περιμένετε να ξαναγίνουμε φράγμα στις επιδρομές Ανατολικών ορδών, γιά να γλυτώσετε εσείς – καί στο τέλος να εισπράξουμε την αχαριστία σας! Πάνε αυτά! Έτσι καί κάνουν πως ροβολάν’ κατά ‘δώ τίποτε Κινέζοι, όχι μόνο δεν θα τους εμποδίσουμε, αλλά θα τους διευκολύνουμε να περάσουν!


ergdhmerg.wordpress.com


diodotos-k-t.blogspot.com


29 σχόλια:

  1. ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ CON ΕΧΘΕΣ :

    Είναι η πρώτη φορά που αξιωματικός της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας φτάνει στο Κίεβο ως εκπαιδευτής με εξειδίκευση στην επιχειρησιακή χρήση των μαχητικών αεροσκαφών F-16 που έχουν παραχωρηθεί στην Ουκρανία από τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ.

    Σύμφωνα με την πηγή, η παρουσία του Έλληνα πιλότου στο Κίεβο ενδέχεται να εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Εκπαιδευτικός Συνασπισμός F-16», η οποία δημιουργήθηκε για την εκπαίδευση Ουκρανών πιλότων και προσωπικού υποστήριξης για την πτήση των F-16. Ο συνασπισμός περιλαμβάνει 11 κράτη μέλη της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.

    Σημειώνεται ότι η Ελλάδα διαθέτει αεροσκάφη F-16 εδώ και τέσσερις δεκαετίες και έχει συσσωρεύσει σημαντική εμπειρία στη χρήση των αεροσκαφών αυτών, ιδίως σε κοντινές αερομαχίες.

    https://en.tavria.tv/news/politics/instructor-from-greece-has-arrived-in-ukraine-to-train-pilots-to-operate-f-16/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΜΑΣ
    ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ 400.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ...
    ΒΑΡΈΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ.
    ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ......ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
    ΞΑΝΑ ΜΑΤΑ ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα μπόϋ!

      https://www.youtube.com/watch?v=Ja_nDQN_AlA

      Κοίτα ποιοι παίζουν σε αυτό το άλμπουμ:

      John Lydon – lead vocals

      with:

      Bill Laswell – bass (1-6), producer
      Steve Vai – guitar (1-7)
      Nicky Skopelitis – guitar (1-4, 6)
      Ryuichi Sakamoto – Fairlight CMI (2, 3, 5, 7)
      Bernie Worrell – organ (1, 4, 6), Yamaha DX7 (3)
      Ginger Baker – drums (3-5, 7)
      Tony Williams – drums (1, 2, 6)
      Bernard Fowler – backing vocals (1-7)
      Jonas Hellborg – bass (4)

      Τέρατα της μουσικής με τεράστιες δισκογραφίες ο καθένας.
      Αυτός ο Ginger Baker δε... Άκου τον πάλι εδώ:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2024/06/eric-clapton-aipac.html

      Διαγραφή
  3. Τσιγκολελετα πράσινα κουφέτα

    Δουλευόμαστε μεταξύ μας;

    Πόσοι από τα στρατα μπολιαστηκαν; άμα κάνετε την προσθαφαιρεση θα καταλάβετε πόσοι μείναμε;

    Καλά μου μείναμε όσοι ειμασταν πάντα, από την εποχή των περσινών μέχρι σήμερα μετρημένοι είμαστε!

    Καλημέρα είπαμε;

    Ελευθερία Αγωνιζομενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περσικων εννοούσα

      Ελευθερία Αγωνιζομενη

      Διαγραφή
    2. Καλά το δούλεμα είναι γενικό, και αφορά μεγάλο εύρος της όλης ωραίας ατμόσφαιρας που υπάρχει γύρω μας. Βιόσφαιρα

      Διαγραφή
  4. Επαναλαμβάνεται το ίδιο μοτίβο με το εκστρατευτικο σώμα επί Βενιζέλου;;

    Ελευθερία Αγωνιζομενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διός Κούρος04 Ιουνίου, 2024 09:58

    Το ότι το στράτευμα είναι "παιγνίδι" στα χέρια των πωλητικών το ξέρουμε ΗΔΗ. Κατά καιρούς αυτό το αντιλαμβάνονται κάποιοι στρατιωτικοί και αντιδρώντας κάνουν ..... του κεφαλιού τους !! Αυτό που ΔΕΝ γνωρίζουμε με βεβαιότητα, είναι αν στις τάξεις του δικού μας στρατεύματος υπάρχουν Λευκά Καπέλα.

    Ο όρκος που ΟΛΟΙ μας πήραμε όταν υπηρετήσαμε, είναι ΑΚΡΩΣ αμφιλεγόμενος. Όταν λέει "Ορκίζομαι να φυλάττω πίστιν εις την Πατρίδα, Υπακοήν εις το Σύνταγμα, τους Νόμους και τα Ψηφίσματα του Κράτους", εννοεί υπακοή και στις ΚΥΑ που σκαρφίζεται "αυτός" ; ("αυτός" = ο ΠΘ. Είπα δεν τον ξαναχαρακτηρίζω).

    Ο εν λόγω εκπαιδευτής, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θέλει "τα φράγκα". Είναι να μην το σκέφτεται, αφού "αυτός" (ο ΠΘ ντε !!) και όλοι οι "αυτοί" τον έχουν ρίξει στην ανέχεια ; Όμως, απο τη στιγμή που ΔΕΧΘΗΚΕ να πάει - έστω και για τα φράγκα - κέρδισε επάξια και αυτός μια θέση στη λίστα των "..." (ποιά λέξη να βάλω ρε παιδιά ; "προδότης" ; "άμυαλος"; "παρασυρμένος"; ποιά;)

    Η ουσία είναι αυτή που ήδη μας έγραψε ο Εργοδότης :

    "Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα έχουν ήδη κριθεί από καιρό· κι όσοι κατάλαβαν καί ξύπνησαν, κατάλαβαν καί ξύπνησαν. Οι δύο παρατάξεις, που ζούν στη χώρα μας (Έλληνες καί ανθρωποειδή σκουπίδια), έχουν ξεχωρίσει επίσης από καιρό. Οπότε, δεν είναι ούτε να καταγγέλουμε, ούτε να να μεμψιμοιρούμε· αλλά, απλώς να περιμένουμε την εξέλιξη των επερχομένων γεγονότων, καί να κοιτάξουμε πώς θα επιβιώσουμε."

    Όποιος ξύπνησε, ξύπνησε. ΔΕΝ μας ενδιαφέρει για αυτούς που ακόμα κοιμούνται, διότι πολύ απλά ΔΕΝ θέλουμε να μας κρατήσουν πίσω !!! Βρισκόμαστε σε αναμονή, με ΑΦΟΒΙΑ, τόλμη, αποφασιστικότητα και πάνω απο όλα με ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    Υ.Γ. Σας το είπα απο εχθές σε σχόλιο :

    "Συμφωνώντας σε όσα αναφέρονται, θα σας πω ότι αυτός που έχουμε για ΠΘ (σταματώ να τον χαρακτηρίζω, διότι ακόμα και η Ελληνική γλώσσα ΔΕΝ έχει κάποια λέξη για το ποιόν του, οπότε θα τον λέω «αυτός») ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Θα είναι η ΠΡΩΤΗ φορά που θα γίνει ΜΑΖΙΚΗ εκστρατεία Ελλήνων, για έναν πόλεμο που ΔΕΝ είναι αμυντικός (για υπεράσπιση της Πατρίδας) και ΔΕΝ είναι δικός μας. Ο πόλεμος της Κορέας είναι εξαίρεση, γιατί αν δεν κάνω λάθος ήταν εθελοντικός. Εδώ μιλάμε ότι θα ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ τα παιδιά μας να πάνε να σκοτωθούν για το φόρουμ !!!

    Εκεί να «μας» δω τι θα κάνουμε, διότι όποιος κάνει το βήμα να πάει ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΠΡΙΝ ΠΙΑΣΕΙ ΟΠΛΟ, όπως ΗΔΗ γίνεται με Αμερικάνους, Άγγλους και Γάλλους !!! Μην νομίζετε ότι δεν θα το κάνει. Οι εντολές του φόρουμ και του μπλε βιβλίου είναι ΣΑΦΕΙΣ. Μείωση πληθυσμού με κάθε κόστος. Για αυτό και οι Αγγλογάλλοι ΔΕΝ ενδιαφέρονται για τους θανάτους."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πρόκειται να μάθουμε το όνομα αυτού του "εκπαιδευτή".. ούτε στον αιώνα τον άπαντα. Οφ κόουρς και θα θέλει η κουλοκυβέρνηση να τον προστατεύσει από εμάς 400.000 εξαγριωμένους Έλληνες, και κυρίως από ρωσικές υπηρεσίες. Ρουφιάνοι είναι οι "ουκρανοί" του ζελένσκι· αυτοί θα τον δώσουν.

      Διαγραφή
  6. F 16
    Βιολογικές συνάψεις
    Κιδβο=106
    ηλ=38
    Κίβδηλο=144

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ04 Ιουνίου, 2024 16:39

    Άσε μας, εργοδότη, τώρα το κατάλαβες, ότι η στοά, "σκιάζει" τα πάντα;;;;
    Εδώ και χρόνια σας έκανα την κουβέντα με παράδειγμα, συναθλητή μου αντισμήναρχο και δεν με πιστεύατε, εσυ και ο έτερος Καππαδόκης ο ΓΙΑΝΝΗΣ25, η άλλη μουσίτσα.
    Τελικά, εσείς οι Βολιώτες, είστε καλοί μόνο σε ένα πράγμα.........

    https://youtu.be/7ZXdsWrHARg?si=zXIiT-szVB3qpVo3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς με τους μεγάλους σταυρούς είστε οι μεγαλύτεροι μπουρδέλιαρηδες...

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ04 Ιουνίου, 2024 19:34

      Κώστα, προστάτευσέ με.
      Επειδή οι Βολιώτες και κάποιοι Πατρινοί, εδώ και 4 χρόνια, ζουν σε πελάγη σεξουαλικής ευτυχίας, μου επιτίθενται ανηλεώς και νυχθημερόν, σε εμένα που εδώ και 1,5 χρόνο ζω μόνος στο βουνό με προπόνηση, παρέα με τις αλεπούδες και τα γεράκια.
      Ρε Κωστή, μήπως κάνω κάτι λάθος;;;;;

      Διαγραφή
    3. Εσύ όχι φίλε μου ΕΥ.
      Σκλάβοι των παθών είμαστε εμείς οι υπόλοιποι.
      Πώς μάς αντέχεις.. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ04 Ιουνίου, 2024 19:41

      😂😂😂😂😂😂😂

      Διαγραφή
  8. Μα γιατι αμφιβαλεις; Κανουμε τα γιουσουφακια των τζονιδων τωρα για να μας δωκουν την μΠολιν μετα...

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάποια σύντομη περίοδο πριν την επανάσταση τού 1821, όπως και κατά την διεξαγωγή της, αλλά και κατά την περίοδο που ακολούθησε σπρώχτηκε σκόπιμα και έντεχνα η θεωρία τής μετακένωσης, με στόχο μια κατ' αποκοπήν εξιδανίκευση τής αρχαίας Ελλάδος, αλλά και τής δυτικής Ευρώπης, η οποία υποτίθεται, ότι είχε ενστερνιστεί το αρχαιοελληνικό πνεύμα και στηριζόμενη στις αρχές και τα διδάγματά του, είχε αναπτύξει ένα υποτιθέμενα αξιόλογο πολιτισμό. Με αυτόν τον τρόπο οικοδομήθηκε βήμα προς βήμα η νοοτροπία τής λεγόμενης “προγονοπληξίας”, βάσει τις οποίας ότι προέρχεται από την αρχαία Ελλάδα είναι άξιο θαυμασμού και κατά συνέπεια, οι νεοέλληνες, ως απόγονοι αυτών των ικανότατων και ενδόξων κατ' αποκοπήν προγόνων, κληρονομήσαμε βάσει τής φυλετικής μας ανάπτυξης, πλείστες όσες από τις αρετές των προγόνων μας. Ακόμη και η λερναία ύδρα, έτυχε πλήρους θαυμασμού, εφόσον με την ύπαρξή της προσέφερε την ευκαιρία στον Ηρακλή να την εξοντώσει, επιτελώντας ένα τεράστιο άθλο. Ότι εκ των εννέα κεφαλών της μόνον οι οκτώ στάθηκε δυνατόν να εξοντωθούν, ενώ το μεγαλύτερο και κεντρικό κεφάλι κατάφερε να επιβιώσει (τουτέστιν ο ιθύνων νους και όχι οι οργανωτικές διακλαδώσεις τής σέχτας, οι οποίες είναι εν πολλοίς αναλώσιμες, αλλά και ευκόλως αντικαθιστούμενες από το βέβηλον κέντρον, το οποίον εξακολουθεί να επιβιώνει, επιζητώντας πλήρη κυριαρχία στην επίγειο κόλαση και σπαράσσοντας τα σωθικά μας), αποτελεί δευτερεύουσα λεπτομέρεια, την οποίαν δικαιούμεθα να προσπερνούμε, απολαμβάνοντας τον διαχρονικό δαφνοστολισμό μας.
    Γενικώς, η παραμύθα περί περιούσιου λαού, αποδείχθηκε ηθελημένη ιστορική νάρκη στην πτωτική πορεία περισσότερων εθνών. Η “α(χ)ρία φυλή” απέδωσε τα βαρβαρικά ανθρωπάρια στην κεντρική Ευρώπη, ενώ αυτών προηγήθηκε το “επαναστατικό υποκείμενο”, που θα οικοδομούσε τον “νέο άνθρωπο” μέ την δράση των ενωμένων προλετ-αρίων. Σούπερ περιούσιος και ο “λαός” τού ισραηλινού κρατιδιακού μορφώματος, ασχέτως ότι η φυλετική του σχέση με τον λαό τής βίβλου αποτελεί μια ισχνότατη εξαίρεση, για να μην γίνει αναφορά στην “υπεροχή τής λευκής φυλής”, η οποία ξάσπρισε τόσο πολύ από την χλωρίνη, ώστε την περαιτέρω γονιμοποίησή της να έχουν αναλάβει πλέον οι ορδές των λοάτκι. Η κατάτμηση τής αγροτικής παραγωγής, δεδομένου ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κλήρων παρέμεινε και μετά την “απελευθέρωση” στην κατοχή των αγάδων τού άλλου “κλήρου”, με βάσει τα χρυσόβουλα που τούς εξασφάλισαν οι οθωμανοί, είχε και αυτή συνέπειες στον μορφωτικό χείμαρρο, που αναπτύχθηκε στην ενδοχώρα. Η αδυναμία περαιτέρω κατάτμησης τής μικρής εγγείου ιδιοκτησίας, οδηγούσε σε συνεχή έξοδο των τέκνων των αγροτών προς τα αστικά κέντρα, όπου εκεί ανέμεναν την παραλαβή τους στα πελατειακά τους γραφεία οι κατά τόπους κομματάρχες προς διορισμόν. Πολλά εξ αυτών των τέκνων, δεδομένου ότι δεν ήταν δυνατόν να απορροφηθούν άπαντες από την αποκατάσταση τής χοάνης τού κομματοσκυλισμού, ακολούθησαν την οδό τής εκπαίδευσης, αποκτώντας “τίτλο σπουδών”. Έτσι, φθάσαμε στο φαινόμενο, κάποιοι περιπτερούχοι να διαθέτουν διδακτορικό στον μεταμοντερνισμό. Ευχαρώς αρκετοί αποδίδουν το φαινόμενο αυτό στην φιλομάθεια των νεοελλήνων, ως άξιων τέκνων των πνευματικών τους προγόνων.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ ωχ ωχ.. ειρωνική οξύτητα. Προβλέπω κοπάνημα στη συνέχεια... χαχαχα

      Διαγραφή
    2. Κάθε άλλο παρά επιθυμώ να απαξιώσω οποιονδήποτε. Αναφερόμενοι στον νέο Ελληνισμό, εκ των πραγμάτων προβαίνουμε σε μια κριτική ενδοσκόπηση, που δεν μπορεί να αφήνει εκτός κάδρου και εμάς τούς ιδίους. Και επειδή κρίνω, ότι αρμόζει να δονούμαστε από την ελπίδα, αλλά και διότι με ενθουσιάζει η άνωθεν πορεία των πρόσφατων εξελίξεων, παρά τα σφοδρά κτυπήματα κάτω από την μέση που δεχόμαστε ανελέητα και ύπουλα στοχευμένα, καθότι δεν ήσαν μόνον ο Τσέχος και ο Ιρανός που στοχοποιήθηκαν άγαρμπα, αλλά εκχύεται άφθονο δηλητήριο και εκεί όπου περιπολεί ο γόνος των σκυλόψαρων, επιθυμώ να καταθέσω εκτιμήσεις, προσμετρώντας με ήπιο τρόπο τις αδυναμίες και τα προτερήματά μας, με στόχο να εξαχθούν συμπεράσματα για δόμηση μελλοντικών παρεμβάσεων. Δεν μεμψιμοιρώ, δεν εξεγείρομαι, ουδένα κακίζω, μελετώ τις πληγές μου μόνον για να αντλήσω δύναμη, αποδεχόμενος το πεπρωμένο και το ποσοστό ευθύνης που μού αναλογεί, αναλαμβάνοντας τις συνέπειες όσων καταθέτω χωρίς εκπτώσεις.

      Διαγραφή
    3. Εννοούσα ότι γουστάρω πολύ το στυλ γραφής.

      Διαγραφή
  10. Αλυσιδωτές Οργανικές Αντιδράσεις

    Α->Α

    " Αυτά τα γνωσιολογικά ελλείμματα, τα οποία μας χαρακτηρίζουν από κοινωνικής πλευράς (και ας μου επιτραπεί η παρατήρηση, ότι αυτοί οι εντοπισμοί μου δεν έχουν έναντι κανενός προσωπικό χαρακτήρα) μάς οδηγούν σε συνειδησιακά κενά. Εθιστήκαμε κακώς και κατόπιν πονηρών σκοπιμοτήτων να θεωρούμε την ιστορία χωρισμένη σε περιόδους, παραβλέποντας την λειτουργική της συνέχεια. Ιστορικές φάσεις, τις οποίες ίσως θεωρούμε μη άμεσα οργανικώς συνδεδεμένες, ως δήθεν ποιοτικά διαφορετικές, στα πλαίσια κάποιας ιστορικής διαδοχής μετά από ζυμώσεις, οι οποίες αλλάζουν φαινομενικώς ριζικά τα δεδομένα, μπορούν να αποτελούν τους κρίκους μιας ενιαίας ιστορικής πορείας, με παραμένοντα, ή ακόμη και διαχρονικώς κατευθυνόμενα ζητούμενα και στοχεύσεις.
    Θεωρώ το ζήτημα της συνέχειας θεμελιακό για την κατανόηση της ιστορίας."

    http://bostopel.blogspot.com/2012/03/blog-post_25.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συνέχεια προηγούμενου...

    Τα όσα διαπιστώνει ο Εργοδότης σε αυτήν την ανάρτηση είναι εμφανή δεδομένα και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση. Πλην όμως αυτά αφορούν μια σφυγμομέτρηση των συσσωρευμένων παθογενειών που μάς μαστίζουν και γίνεται με αφορμή μια πρόσφατη επιλογή τού θιάσου ανωμάλων, που προσποιούνται ότι δήθεν έχουν εκλεγεί σε κυβερνητικές αρμοδιότητες. Οι μεγαλοστομίες τού τύπου, “εμένα με ψήφισαν τόσοι”, χωρίς να δίνονται αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογικών τμημάτων, είναι τσαλίμια τής κάθε κομματικής κοκότας, που δεν διαθέτει καν τον στοιχειώδη ανδρισμό ενός παπαδόπουλου, που δήλωνε “αποφασίζομεν και διατάσσομεν” παραβιάζοντας τα όποια προσχήματα κοινοβουλευτικής θεατρολογίας. Και ως σφυγμομέτρηση καταγράφει τα εμφανή συμπτώματα από τις διαχρονικές τσάρκες μιας σπειροχαίτης μέσα στις φλέβες τού κοινωνικού κορμού. Ο στόχος όμως τής μελέτης των συμπτωμάτων προσβλέπει πάντοτε στην διάγνωση τής νόσου, εγείροντας το ερώτημα, κατά πόσον ο ασθενής διαθέτει αντισώματα, τα οποία στα πλαίσια μιας θεραπευτικής αγωγής μπορούν να ενισχυθούν.
    Ένας σχολιαστής έθεσε ένα πολύ καίριο ερώτημα:
    “Κάποιος υπήκοος Ελλάδας πήγε στην Ουκρανία να εκπαιδεύσει πιλότους. Από που προκύπτει ότι είναι Έλληνας; Πώς ορίζεται ο Έλληνας με άλλα λόγια”.
    Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν μπορεί να δοθεί στην βάση ενός μοριακού τεστ. Ούτε και η ρήση “στην Ελλάδα είναι ο καθένας ότι δηλώσει”, έχει προκύψει τυχαία. Ο “κλυδωνιζόμενος ασκός” χαροπαλεύει διαχρονικά μέσα σε ένα βούρκο, ο οποίος δεν έχει την παραμικρή σχέση με το περιεχόμενό του. Ο Ελλαδικός χώρος ήταν και παραμένει ανέκαθεν ριζικότατα και βαθύτατα διασπασμένος. Η αξίωση περί “ομόγλωσσου, ομόθυμου και ομόαιμου” αποτελούν κατά την εκτίμησή μου μια θολή πρόφαση για μια ανύπαρκτη ομοιογένεια. Ούτε η κοινή γλώσσα, ούτε το κοινό θρήσκευμα, ούτε η μέση τιμή αιματοκρίτη επαρκούν ως κριτήρια για την συνεκτική συγκρότηση μιας ανθρώπινης ομοταξίας. Και οι φυλετιστές κήνσορες τής “ελληνικής καθαρότητος” αναπαράγουν απλά την παραμύθα τής “μετακαίνωσης”. Εάν είναι ο μεγαλόστομος Κώστας Πλεύρης έλληνας, που έσπειρε τον ασύστολο “υπουργό” των ενέσιμων δηλητηρίων, τότε προτιμώ να ανήκω σε άλλη φυλή. Οι Μάου Μάου αμύνθηκαν με ψάθινες ασπίδες ενάντια στα πυρά των αποικιοκρατών και θα προτιμούσα να ανήκω σε αυτούς, αντί να σέρνομαι πίσω από την ομήγυρη αυτών που κάνουν δερματοστιξία την σβάστικα, ή περνάνε στην μέση συνείδηση ως δήθεν σοβαροί “πολιτικοί” και “ιστορικοί” με διακηρύξεις τού τύπου “στρατηγέ μου ιδού ο στρατός σας”.
    Στον Εθνικό Ύμνο αναφέρεται ο Διονύσιος Σολωμός στην διχόνοια ως διαχρονικό σαράκι στον κορμό των Ελλήνων. Διαφωνώ κάθετα με αυτήν την εκτίμηση. Η διχόνοια δεν πολώνει τούς Έλληνες μεταξύ τους. Πολώνει τον κλυδωνιζόμενο ασκό με τον περιβάλλοντα βάλτο. Έλληνες είναι μόνον αυτοί, που ασπάζονται τις διαχρονικές αξίες τού Ελληνισμού και είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να ματώσουν γι αυτές. Και η κύρια αξία που δεσπόζει μεταξύ τους είναι το ΠΝΕΥΜΑ. Αυτό όμως δεν είναι μπρελόκ, που μπορεί ο καθείς να κοτσάρει στο ζωνάρι του, αλλά κάτι που φθάνει πολύ μακρυά και έχει πολύ συγκεκριμένες και πολύ αυστηρές προϋποθέσεις και συνέπειες. Μέσα στους διθυράμβους σε κενό αέρος αποσιωπάται, ότι κατά την επανάσταση τού 1821 έλαβαν χώρα τρεις εμφύλιοι πόλεμοι, αρχικά με σύγκρουση των Φιλικών ενάντια στους κοτσαμπάσηδες και στην συνέχεια με σύγκρουση των Φιλικών εναντίον των πολιτικών. Και στον στρατό των Ρουμελιωτών, που ξεπάτωσαν των Κολοκοτρώνη και τον Ζαΐμη στην Πελοπόννησο για λογαριασμό τής κλίκας τού Κωλέττη, συγκαταλέγονται αρκετά ονόματα οπλαρχηγών, που χαίρουν θαυμασμού. Προσωπικά δεν με αφορούν, ούτε με απασχολούν τα κάθε είδους φωτοστέφανα, εάν κάτω από αυτά δεν εδράζεται το ακάνθινο στεφάνι.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συνέχεια προηγούμενου...

    Ο Ηρόδοτος, αφού απαριθμεί τις φυλές οι οποίες συνιστούσαν αρχικώς τον Ελληνισμό, επιπροσθέτει σε αυτές και άλλες, που στην πορεία ασπάσθηκαν τα πολιτιστικά ιδεώδη του. Οπότε η ιδιοσύσταση τού Έλληνος, είναι βάσει των παραδοθέντων ιστορικών τεκμηριώσεων μια δυναμική διαδικασία και όχι μια στατικού χαρακτήρα ιδιότητα, όπως ισχυρίζονται οι φυλετιστές. Η σύγχρονη θεωρητική φυσική έχει καταδείξει, ότι η συνείδηση είναι αυτή, που μετατρέπει την κυματική υπόσταση τής ύλης σε σωματιδιακή οντότητα στον μικρόκοσμο, μεταφέροντας την από την σφαίρα των πολλαπλών εν δυνάμει εκφάνσεων σε συγκεκριμένη εκδήλωση τής πραγματικότητος. Και η σύγχρονη επιστήμη τής βιολογίας έχει καταδείξει, ότι η συνείδηση παρεμβαίνει στην διαμόρφωση τού γονότυπου, συνδιαμορφώνοντας την μοριακή του σύσταση στα πλαίσια μιας μόνιμα δυναμικής πορείας. Κατά συνέπεια, το κλειδί τής σφαίρας τού υλικού γίγνεσθαι εναπόκειται στην παρεμβατική επενέργεια τής συνείδησης, η οποία εκπορεύεται ως Χάρις από την αέναη και άχρονη Πηγή τής Δημιουργίας. Για αυτό η Δημιουργία δεν είναι τετελειωμένη, αλλά είναι μια συνεχής πρόκληση προς την επίτευξη τελειότητος. Η έννοια τού τέλους έχει τριπλή σημασία. Δεν είναι μόνον το τέρμα μιας υπό εξέλιξη διαδικασίας, αλλά ταυτοχρόνως σημαίνει τον σκοπό, όπως και τα τέλη, που είναι αναγκαίο να πληρωθούν για την επίτευξή του. Πρόκειται δηλαδή για μια συνεχή προσπάθεια και αγώνα, που ο Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής χαρακτήρισε ως “όγδοη ημέρα τής δημιουργίας”. Αυτή συντελείται με ταυτόχρονη συμμετοχή τού ανθρώπου, ο οποίος καλείται συνεχώς να επαναπροσδιορίζει βελτιστικά το είναι του, υλικό και πνευματικό, στα πλαίσια τού γίγνεσθαι.
    Υπό αυτήν την έννοια, οι φυλετικές θεωρήσεις αποτελούν κυήματα υλιστικού εθνοτικού και κοινωνικού δαρβινισμού. Διαφωνώ καθέτως με το σλόγκαν που πλάσαραν οι φυλετιστές, ότι “ο έλληνας γεννιέται, δεν γίνεται”. Σαφώς και αναντίρρητα ο Έλληνας γεννιέται, όμως ως μια εν δυνάμει οντότητα. Διότι η σφραγίδα τής γενετικής του προέλευσης διέπεται από την πρόκληση / πρόσκληση αυτός να γίνει πραγματικός Έλληνας. Κατ' αναλογία το οικογενειακό του δέντρο, δεν είναι δέντρο τυχαίο, αλλά δέντρο καρποφόρο. Δεν είναι ούτε οι ρίζες, ούτε ο κορμός, ούτε τα φύλλα, αυτά που συνιστούν την συκιά, αλλά οι καρποί της. Γι αυτό ο Ιησούς Χριστός καταράστηκε και ξέρανε την συκιά που δεν απέδιδε καρπούς. Αυτός ο Ευαγγελικός εικονισμός δεν έγινε για να παρουσιάσει την όποια εκδικητική λαιμαργία τού έχοντος ανά χείρας τα ηνία τού γίγνεσθαι, αλλά για να εξάρει την ευταξία τής φυσικής δημιουργίας, η οποία καλείται να υπηρετεί τέλος, τουτέστιν να οδηγεί στην σωτηρία, πληρώνοντας τα αναγκαία τέλη προς εκπλήρωση τού σκοπού. Δεν πα να είναι ο καθείς ανιψάκι τού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, ή μπατζανάκης τού Θεμιστοκλή, εάν δεν σηκώνει συνειδητά και αποφασισμένα το λάβαρο τού αγώνα και δεν μετατρέπει κάθε του ανάσα σε προσευχή για την ευδοκίμηση τού Γένους, είναι καταδικασμένος να αλλοιωθεί βαθμηδόν γενετικά μέχρι πλήρους εκλείψεως, εφόσον αυτός ετάχθη να αναπνέει επάνω στον Απαστράπτοντα Λίθο ΕΛ-ΛΑΣ.
    Εξίσου ανούσιος με τον εθνοτικό φυλετισμό είναι και ο κοινωνικός φυλετικός δαρβινισμός. Η Μαρξιανή διαπίστωση, ότι “το είναι κάνει την συνείδηση” αποδείχθηκε επί ιστορικής βάσεως μπαρούφα, καθότι η πλέον συντηρητική τάξη είναι η εργατική, ως έχουσα μεγάλο διακύβευμα επιβίωσης, ενώ αυτοί που μάτωσαν για την προώθηση κοινωνικών μετασχηματισμών ήσαν κυρίως μικροαστοί και μεσοαστοί, που διέθεταν τσίπα και κοινωνικές ευαισθησίες. Και η απόπειρα να συμμαζευτούν τα ασυμμάζευτα σε επίπεδο επιχειρημάτων, από τον Λένιν με την θεωρία “των αστών που προδίδουν την τάξη τους”, τού Αντόνιο Γκράμσι με “τούς οργανικούς διανοούμενους” και τού Αντόνιο Νέγκρι με το “κοινωνικό εργοστάσιο” αποτέλεσαν μάταιες προσπάθειες, για να χωρέσει το πόδι τού ελέφαντα σε παντόφλα ψίλου.

    Συνεχίζεται ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συνέχεια προηγούμενου...

    Έχει σαφώς δίκιο ο Διός Σκούρος, ως αγαστός σχολιαστής αυτού τού ιστολογίου, όταν επιμένει μονίμως να εξάρει, ότι ο αδιάκοπα κλυδωνιζόμενος ασκός ουδέποτε βυθίζεται, κατοχυρώνοντας στην πράξη, ότι κάποιος που νυμφεύεται αλλοδαπή, ακολουθώντας τα ίχνη τού Μεγαλέξαντρου, μπορεί να προάγει πραγματικούς Έλληνες, όταν εκπληρώνει συνειδητά ως γονέας την επιταγή τής δωρεάς όχι μόνον τού ζην, αλλά και τού ΕΥ ΖΗΝ στα τέκνα. Οι Σελευκίδες και οι Πτολεμαίοι ήσαν αυτοί, που ανέπτυξαν τον οικουμενικό Ελληνισμό. Έλληνες τού εξωτερικού είναι αυτοί, που φορούν τα εσώρουχα πάνω από τα ρούχα. Διότι ταυτοχρόνως με τον αγώνα επιβίωσης, πασχίζουν και για την επικράτηση τής φανέλας.
    Και όσο υπάρχουν έστω και μια χούφτα Έλληνες, αυτό το ιστορικό καραβάνι μέσα στην έρημο εξακολουθεί να έχει ιστορικό προορισμό. Διότι αποτελεί Θεία Επαγγελία “ότι θα καούν ο χωροφύλακας και ο στρατοδίκης στην τράπεζα τής Αναστάσεως”, ώστε να σπείρουν ο Άνδρας με την Γυναίκα γενεές γενεών ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Τα γκράφιτι που έγραφαν τα πανκιά στους απρόσωπους τείχους των σιλό, που ονόμασαν “κατοικίες” στο Βερολίνο κατά την δεκαετία τού '80, ήσαν “Δεν έχεις καμία ελπίδα. Φρόντισε όμως να την αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο” και “Το μπετόν δεν καίγεται. Εμείς όμως δεν πετάμε τα μπουκάλια τής μπύρας, γιατί το στουπέτσι φτιάχνεται εύκολα”.
    (Μια άλλη ιστορία είναι η υλιστική παραμύθα τής αλλοίωσης τού γονότυπου από τα ενέσιμα δηλητήρια, στην οποία θα αναφερθώ με άλλη ευκαιρία. Οι λεγάμενοι θα εκπλαγούν, όταν κάποιοι “εμβολιασμένοι” στήσουν καρμανιόλες. Ιδέ και πρόσφατη ανάρτηση για τον Έρικ Κλάπτον).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Διός Κούρος05 Ιουνίου, 2024 10:42

    @ Μποτίλια

    Σ' ΑΓΑΠΩ ρε ΦΙΛΕ !!!!!

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Διός Κούρος

      Ζητώ συγγνώμη για το παρόραμα τής μικρής αλλαγής στο όνομά σου. Με παρηγορεί το δεδομένο, ότι ενώ το φωτεινότερο υλικό για τα αγάλματα είναι το μάρμαρο, κάποιες φορές, με στόχο να εισχωρήσει το μήνυμα σε μικρότερου μεγέθους έργα, χρησιμοποιήθηκε μαύρο αλάβαστρο. Η αγάπη είναι αμοιβαία.

      Διαγραφή