«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Eric Clapton: Είναι η AIPAC,το λόμπι.Το Ισραήλ κυβερνά τον κόσμο

Την περασμένη εβδομάδα, ο θρύλος της βρετανικής ροκ κιθάρας Eric Clapton έφτασε κοντά στο να επαναλάβει τα λόγια του Roger Waters, δηλώνοντας σε συνέντευξή του ότι "το Ισραήλ κυβερνά τον κόσμο, το Ισραήλ κυβερνά την παράσταση".

Ο 79χρονος μουσικός, ο οποίος πρόσφατα εμφανίστηκε με μια κιθάρα βαμμένη στα χρώματα της παλαιστινιακής σημαίας, πήρε συνέντευξη στις 22 Μαΐου από τον David Spuria, έναν Αμερικανό Youtuber που φιλοξενεί το δημοφιλές πρόγραμμα Real Music Observer.

Μιλώντας για τις πρόσφατες αντι-ισραηλινές διαδηλώσεις στις αμερικανικές πανεπιστημιουπόλεις, ο Κλάπτον επέκρινε τις ακροάσεις της Γερουσίας στις οποίες οι πρόεδροι των πανεπιστημίων ρωτήθηκαν για τον αντισημιτισμό στις πανεπιστημιουπόλεις.

Ο Eric Clapton επικρίνει τις ακροάσεις της Γερουσίας

"Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος με αυτό που συνέβαινε στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια και αλλού. Και τότε αυτό που δεν μπορούσα να πιστέψω, γιατί με τρόμαζε, ήταν οι ακροάσεις της Γερουσίας, οι οποίες ήταν σαν τις δίκες της Νυρεμβέργης", είπε.

Ο πρόεδρος της επιτροπής της Γερουσίας υπέβαλε στους προέδρους των πανεπιστημίων συγκεκριμένες ερωτήσεις, λέγοντας: "Θέλω απλώς να ακούσω ένα ναι ή ένα όχι. Μη μου πείτε για το πλαίσιο. Μη μου πείτε για το πλαίσιο. Ναι ή όχι, ενθαρρύνετε τον αντισημιτισμό στην πανεπιστημιούπολή σας;" Και σκέφτηκα: "Τι είναι αυτό, η ισπανική Ιερά Εξέταση; Και είναι! Είναι η AIPAC, είναι το λόμπι. Το Ισραήλ κάνει κουμάντο. Το Ισραήλ κάνει κουμάντο στον κόσμο".


 

lesmoutonsrebelles.com


Eric Clapton, κιθαρίστας των Cream το 1968:

"White Room" Θείον Άσμα!!!



diodotos-k-t.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου