«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Τι γνωρίζουμε για την Kamala Harris


ΟΥΠΣΣΣ!! Η ΚΑΜΑΛΑ ΜΕ ΤΟ Σοράκι !!


Γεννήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 1964 στο Ώκλαντ σε οικογένεια μεταναστών. Η μητέρα της είναι από την Ινδία, ο πατέρας της ήταν από την Τζαμάικα.

 

Το 1986, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Χάουαρντ στην Ουάσινγκτον με πτυχίο οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών. Το 1989, σπούδασε νομική στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας.

 


Το 2015, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να τρέξει για γερουσιαστής από την Καλιφόρνια. Το 2016, κέρδισε τις προκριματικές εκλογές του Δημοκρατικού Κόμματος και εξελέγη στη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών την ίδια χρονιά.

 

Επέκρινε έντονα τον Τραμπ, επέκρινε την κυβέρνησή του για την απόσυρση από τη συμφωνία με το Ιράν, η οποία περιόρισε τις πυρηνικές εξελίξεις της Τεχεράνης σε αντάλλαγμα για την άρση των κυρώσεων και τη σύναψη εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα.

 

Αρκετές φορές μίλησε με σκληρές αντιρρωσική θέσεις, τον Ιούνιο του 2017 ψήφισε υπέρ του νόμου "για την καταπολέμηση των αντιπάλων της Αμερικής μέσω κυρώσεων".

 

 

 

Ωστόσο, υποστήριξε την παράταση έως το 2026 της Αμερικανο-ρωσική συνθήκη για τη μείωση των στρατηγικών επιθετικών εξοπλισμών που συνήφθη το 2010 και αντιτάχθηκε στην απόσυρση από τη Συνθήκη για την εξάλειψη πυραύλων μεσαίου και μικρού βεληνεκούς.

 

Τον Ιανουάριο του 2019, ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στον προεδρικό αγώνα, αλλά τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, πριν από τις πρώτες προκριματικές εκλογές, απέσυρε την υποψηφιότητά της.

 

Τον Νοέμβριο, ο Μπάιντεν και η Χάρις ως υποψήφιος αντιπρόεδρος, σημείωσαν νίκη επί του Τραμπ και του Πενς.

 

Έγινε η πρώτη γυναίκα, η πρώτη Αφροαμερικανίδα και η πρώτη ασιατική Αμερικανίδα που έγινε αντιπρόεδρος.

 

Τον Ιούνιο του 2024, σε συνέδριο στην Ελβετία, είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν το Κίεβο όχι ως φιλανθρωπία, αλλά επειδή ο ουκρανικός λαός και το μέλλον του βρίσκονται στον τομέα των στρατηγικών συμφερόντων των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

fr.news-pravda.com

diodotos-k-t.blogspot.com 


11 σχόλια:

  1. Διός Κούρος23 Ιουλίου, 2024 09:37

    * x ÷ μας

    Διός Κούρος

    Υ.Γ Χρειάζεσαι μετάφραση ; Με ελάχιστη φαντασία καταλαβαίνεις τι εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. i kamala den exei kai toso kalo parelthon san nomikos stin ameriki
    https://www.youtube.com/watch?v=Y4fjA0K2EeE gιa ayto kai την διαλεξαν , επειδη ειναι και ηλιθια και προβληματικη https://www.youtube.com/watch?v=zNtNvLY8eTg ...ειναι ξεκαθαρο οτι κερδιζουν χρονο .ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτη η "σικσα" ειναι εντελως μουρλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υβριστικον επιθετο απ' τους εβραιους για τις ΜΗ εβραιες.
      Η ηλιθια Χαρρις ειναι παντρεμενη με τον εβραιο Νταγκλας Εμχοφ.
      .............................................
      shiksa /shĭk′sə/
      noun
      A non-Jewish girl or woman.
      Non-Jewish girl.
      A derogatory term used by Jews to refer to non-Jewish women.

      Διαγραφή
    2. Γηρασκωμεν δ' αιει πολλα διδασκομενοι, αδερφε.

      Διαγραφή
    3. Εβραϊκά πάντως δεν θα κάτσω να μάθω. Να μάθουν αυτοί ελληνικά, αφού από εμάς και κανα δυο άλλους έκλεψαν για να φτιάξουν την γλώσσα τους.

      Διαγραφή
    4. Εχε τους φιλους σου κοντα και τους εχθρους σου ....κοντιτερα.
      Μαθαινουμε Ιστορικα τι διποδα ζωα ειναι, απ' τις εγκληματικες συμπεριφορες τους!!!!

      Διαγραφή