«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Απογοήτευση..

Με το βραβείο Global Citizen 2024 τιμήθηκε πριν από λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη. Το βραβείο απένειμε στον Πρωθυπουργό ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά. (!!!!)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βραβεύτηκε ως αναγνώριση για «την αξιοσημείωτη σταδιοδρομία του τόσο στη δημόσια διοίκηση, όσο και στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και για τις ηγετικές του ικανότητες στη διακυβέρνηση της χώρας αλλά και στις διατλαντικές, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες υποθέσεις».😮

 


-- Βράβευση του μεγαλύτερου λαμόγιου που έχει εμφανιστεί ποτέ στην Ευρώπη. Γι αυτό κι η βράβευση.

-- Τού το απένειμε ο παγκόσμιος δολοφόνος με τις σύριγγες. Δυστυχώς Αριστόμαχε ζει και βασιλεύει ο Αλβέρτος.. Δεν είναι στο χώμα..

-- Εντάξει, την Μελόνι, την "μια έτσι-μια γιουβέτσι", δεν την εμπιστεύτηκα και ποτέ πλήρως..

-- Κλάους Σβαμπ· δυστυχώς Αριστόμαχε, κι αυτός ΖΕΙ και βασιλεύει, δεν τον κόβω για κλώνο ή ηθοποιό..

-- Αλλά εσύ ρε Μασκ.. ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ. Τί κάνεις εκεί με όλα αυτά τα λαμόγια-δολοφόνους..;; Δείξε μου τους φίλους σου να σού πω ποιος είσαι.. Μέχρι τώρα, μόνο καλά λόγια έλεγα για σένα. Αλλά όχι και να σε δω με παπιγιόν σε βράβευση του Μητσοτάκη..!! Πάει πολύ!!

 

Κ-Τ

 

ΔΙΟΔΟΤΟΣ 

 

4 σχόλια:

  1. Σε πρώτη ανάγνωση, ναι, είναι απογοητευτικό.
    Αλλά, ποτέ δεν ξέρεις.
    Για διπλο-τριπλο-πράκτορα τον κόβω τον Μάσκα.
    (όνομα και πράγμα)
    Όπως και τον Τράμπα.

    Οι μόνοι λόγοι που νομίζω, ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να ανήκουν και οι δυο στο αντίπαλο δέος, είναι ότι του ενός ο γυιός είναι αυτιστικός από τα εμβόλια και του άλλου τον ευνούχησαν και τον έκαναν λολίτα. Όμοίως και για τον Κέννεντυ, που του ξεκλήρισαν το σόι. Αυτά τα πράγματα δεν ξεχνιούνται, ούτε συγχωρούνται.

    ---------------------------------
    Στην κατοχή, στην Άρτα, ο γερμανός διοικητής της πόλης ήταν ένας φοβερός και τρομερός ναζί, που τον έτρεμαν όλοι, έλληνες και γερμανοί. Την τελευταία μέρα πριν την υποχώρηση των γερμανών, μυστηριωδώς εξαφανίστηκε. Αργότερα μαθεύτηκε ότι τον φυγάδευσαν οι εγγλέζοι, διότι ήταν πράκτορας της ιντέλιτζενς σέρβις κι αν επέστρεφε στην Γερμανία θα τον εκτελούσαν. Ουδέποτε επέστρεψε.

    Σε τέτοιες καταστάσεις, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις ποιος είναι ποιός και τι είναι τι. Μάσκες πίσω από μάσκες, πίσω από μάσκες...

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου,

      ήταν πολύ μεγάλη σφαλιάρα για μένα πρωί πρωί να βλέπω να βραβεύουν την κούλα, και μάλιστα να παρίστανται όλοι αυτοί. Ξέρεις τί είναι να περιμένεις πώς και πώς κάθε πρωί, να ξυπνήσεις και να σε υποδεχτεί ένα πολύ ευχάριστο νέο (κακάρωμα κούλας π.χ.) να ανοίξεις σαμπάνιες.. και τελικά να τρως χλαπάτσα σαν την σημερινή, του αισχίστου είδους; Αρχίζω να πιστεύω πως όσο υπάρχει αυτο το μητσοβαμπίρ.. φωτεινή μέρα δεν θα υπάρξει. Με αυτήν ακριβώς την διατύπωση μίλησα πριν δυο ώρες στο τηλέφωνο με το φιλαράκι Διός Κούρο. Το εκπληκτικό είναι ότι για να με συνεφέρει.. μού είπε λέξη προς λέξη ό,τι ακριβώς έγραψες τώρα εσύ.
      Σάς ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!

      Διαγραφή
    2. Θα ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ 100% και ΛΕΞΗ προς ΛΕΞΗ με την μνκ. Πρωί πρωί μίλησα με έναν Κώστα, ψυχολογικά "βουλιαγμένο στα τάρταρα" !!! Μου έστειλε μήνυμα, λες και με έβλεπε στον ύπνο του !!!

      Ρε ΜΗΝ μασάτε !!! ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εμφανίστηκε στο προσκήνιο απο ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΕΣΗ !!!! Όλοι απο "κάπου" ξεκίνησαν και για να κάνουν τόσο μεγάλες περιουσίες, ΔΕΝ ήταν και τόσο "καλά παιδιά" !!!! Νομίζω όλοι μας το αντιλαμβανόμαστε αυτό. Ο Πούτιν τι ήταν ; Βαθύ Σοβιετικό Κράτος δεν ήταν ;

      Αναρωτηθείτε το εξής απλό. ΠΩΣ είναι δυνατόν να πολεμήσεις κάποιον ή κάτι αν πρώτα δεν το έχεις ζήσει (και κυρίως ΝΟΙΩΣΕΙ στο πετσί σου) απο κοντά ; Αν πρώτα δεν γνωρίζεις τα ΤΡΩΤΑ του σημεία ; Γιατί - νομίζετε - όλες οι χώρες έχουν κατασκόπους και αντικατασκόπους ; Για βολτούλες και μάσα ξάπλα ;

      Σας το έχω ξαναπεί πολλάκις. Το σκάκι που παίζεται είναι "τρισδιάστατο" και ΔΥΣΚΟΛΟ. Δεν θα μου κάνει καμία απολύτως εντύπωση αν στο τέλος αποδειχθεί ότι μέχρι και ο Biden ήταν με τα Λευκά Καπέλα !!! Με τόσα που κάνει και δείχνει, ΞΥΠΝΑΕΙ τις μάζες !!! Όπως επίσης δεν θα μου κάνει και καμία εντύπωση αν αποδειχθεί ότι όλοι τους είναι βαθύ κράτος και μας δουλεύουν κανονικά !!!

      Όμως έχω αποφασίσει ότι ΔΕΝ θα ΖΩ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟ !!! Ό,τι και να γίνει το αντιμετωπίζω με σθένος, διότι πολύ απλά ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ και όλους αυτούς τους έχω για ... πρωινό.

      Έρρωσθε και ... συνέλθετε. Βρισκόμαστε ΜΕΣΑ στην "καταιγίδα" και τηρείται σιγή ασυρμάτου. Υπομονή. Όποιος έχει μάτια βλέπει. Όποιος δεν ... ας γυρίσει πλευρό και ας πάει για την 4η (δόση).

      Διός Κούρος

      Υ.Γ.1 Για "αυτόν" (τον ΠΘ μας ντε) έχω ΠΑΨΕΙ να ασχολούμαι. Τα έχουμε πει πολλές φορές. Ο "άνθρωπος" είναι ΒΑΛΤΟΣ να καταστρέψει τον Ελληνισμό και πλέον ΔΕΝ μου κάνει εντύπωση ό,τι και να κάνει, ό,τι και να πει. Όποτε τον βλέπω μου έρχεται στο μυαλό το άσμα "άστον τρελό στην τρέλα του".

      Υ.Γ.2 Το τρισδιάστατο σκάκι ΔΕΝ παίζεται απο γήινους.

      Διαγραφή
  2. Απογοήτευση, ξενέρωμα. Α ρε Δυτικέ Νεοφιλελέ σου έδωσαν και βραβείο καλού μαθητή παλιό σίχαμα. Θα έρθει η σειρά σας που θα πάει. Έχω την ελπίδα μέσα μου ότι ίσως κάτι γίνει και δεν τους βγει το σχέδιο τους γενικοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή