«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

Σαν την "γάτα του Σρέντιγκερ" ο Χασάν Νασράλα. Μέχρι να ανοίξεις το κουτί.. η γάτα είναι ταυτόχρονα και ζωντανή και νεκρή.

🅰️ Αξιωματούχος Τύπου της Χεζμπολάχ σε ιρανικά ΜΜΕ: «Ο Χ.Νασράλα είναι ζωντανός και ασφαλής»

🅱️ Ο Χ.Νασράλα είναι νεκρός – Το ανακοίνωσε επίσημα ο ισραηλινός Στρατός 

15 σχόλια:

  1. https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/761153/ksimerose-kolasi-ston-livano-olonyxtioi-israilinoi-vomvardismoi-me-rouketes-apanta-i-hezbollah-iran-istoriko-aisxos-grifos-i-tyxi-nasrallah

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  2. Το Ισραήλ πραγματοποιεί πολλαπλές αεροπορικές επιδρομές στοχεύοντας πολυκατοικίες στη νότια Βηρυτό στην επίθεση που περιγράφεται ως «άνευ προηγουμένου» και αναφέρθηκαν παιδιά μεταξύ των νεκρών καθώς οι διασώστες σκάβουν τα ερείπια.
    Ο ισραηλινός στρατός εξαπολύει κύματα επιθέσεων στη Βηρυτό αφού απέρριψε παγκόσμιες εκκλήσεις για κατάπαυση του πυρός με τη Χεζμπολάχ, εντείνοντας μια εκστρατεία βομβαρδισμών που έχει σκοτώσει περισσότερους από 700 ανθρώπους στο Λίβανο από τη Δευτέρα.
    Ο Παλαιστίνιος πρωθυπουργός Μοχάμαντ Μουσταφά λέει στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ότι το Ισραήλ είναι «ένα κράτος αδίστακτο» που πρέπει να λογοδοτήσει για «τα εγκλήματα» που διαπράχθηκαν στη Γάζα, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη και κατά του λιβανικού λαού.
    Τουλάχιστον 41.534 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 96.092 τραυματίστηκαν στον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα . Στο Ισραήλ, ο αριθμός των νεκρών στις επιθέσεις της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου είναι τουλάχιστον 1.139, ενώ περισσότεροι από 200 άνθρωποι αιχμαλωτίστηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μισοί ή και περισσότεροι από τους νεκρούς στις επιθέσεις της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου σκοτώθηκαν από τον ισραηλινό στρατό που χτύπαγε στα τυφλά ότι κινιόταν και άρχισαν εδώ και καιρό να κυκλοφορούν και βίντεο. Σκοτώνανε τους δικούς τους!!!
      Είναι πολύ χειρότεροι κι από τους τουρκαλάδες γιατί είναι άνανδροι και σκοτώνουν γυναικόπαιδα…
      Όλες οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο (το 90%) είναι ανδρίκελα μασωνο-υποταγμένα ή εβραίοι. Ποιες οι πιθανότητες π.χ. στο Μεξικό οι εβραίοι είναι λιγότεροι από το 2% και έβγαλαν πρόεδρο εβραία, ή στην Αργεντινή που είναι το 5% και έβγαλαν πρόεδρο τον ανεκδιήγητο καραγκιόζη…
      Έχω αρρωστήσει εδώ και μέρες με την εικόνα του 10χρονου στην Ραμάλα που αυτοκτόνησε γιατί σκοτώθηκαν όλοι οι δικοί του
      https://dimpenews.com/2024/09/21/%ce%b7-%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%cf%8c%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b7-%ce%b5%ce%b9%ce%ba%cf%8c%ce%bd%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ac%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%ad%ce%bc%ce%bf%cf%85/
      Αυτό δεν είναι πόλεμος, αλλά γενοκτονία αμάχων…
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    2. Αντιγόνη μου,

      η σαπίλα και η απανθρωπιά έχουν χτυπήσει κόκκινο. ΣΑΝ να ζούμε τα έχατα χρόνια.
      Σήμερα διάβασα πάνω από 20 αναρτήσεις από ΑλΤζαζίρα, Ευρώπη, ΗΠΑ. Γιά Λίβανο, Χαμάς και εβραίους.

      Το ενδιαφέρον μου εστιάστηκε σε καμιά 10ριά απ' αυτές, στην οργάνωση-συναγωγή CHABAD LUBAWITISCH, μια συναγωγή υπόγεια με ΠΟΛΛΑ τούνελ, κάτω από τη Νέα Υόρκη. Πενταπλάσια τα μέλη της από την κεντρική συναγωγή του Τελ Αβίβ.
      Αυτή η συναγωγή έχει επιφορτιστεί με το καθήκον της ανάδειξης του Μεσσία τους.
      Όμως δεκάδες από τα τούνελ της οδηγούν σε δωματιάκια που είναι σαν παιδικοί σταθμοί/νηπιαγωγεία, με παιγνίδια και παιδικές ζωγραφιές στους τοίχους. καταλαβαίνεις τί γινόταν εκεί από τους αδρενοχρωμίτες κοτσιδάκηδες/κοψοπετσάκηδες/παιδοβιαστές (παιδοβιαστές είναι το σωστό, όχι παιδόφιλοι). Και καλά έκανε ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ! και αναφέρθηκε στο θέμα σήμερα ο Εργδημεργ, στο άρθρο που δημοσιεύσαμε. Ο αριστόμαχος άφησε παρακαταθήκη.
      Ευτυχώς όμως.. έγινε ένα μεγάλο ντου από την αστυνομία της Ν.Υ. και συνελήφθησαν πάνω από 100 μέλη της συναγωγής. Τους τραβούσαν κυριολεκτικά από και από μικρότερα λαγούμια και τρύπες κλεισμένες με σίτες, που είχαν χωθεί.
      Παράδειγμα, μία από αυτές τις αναρτήσεις:
      https://www.europereloaded.com/the-secret-tunnels-of-chabad-lubavitch-and-those-ties-to-pedophilia/

      Θα δυσκολευτώ να αναρτήσω κάτι σχετικό. Ο γούγλης αυτές τις ημέρες έγινε ιδιαίτερα επικίνδυνος για εμάς τους μπλόγκερς. Το τριήμερο που πέρασε έριξαν 5-6 αναρτήσεις σχετικές, σε δύο αγαπημένα μου πατριωτικά μπλογκς, δεν θέλω να πω το όνομά τους μην στοχοποιηθούν παρισσότερο.
      Άντε λοιπόν να βάλω εγώ ανάρτηση για την CHABAD LUBAWITISCH, η οποία έχει στα γόνατα σαν αγαπημένη της μασκότ τον Ζελένσκι, και την οποία δείχνουν να την φοβούνται (τα μυστικά της κεφάλια δηλαδή), ακόμα κι ο Τραμπ κι ο Πούτιν, για οικονομικές επιπλοκές που έχει δυνατότητα να τους δημιουργήσει.

      Επαναλαμβάνω: Άντε να βάλω εγώ τώρα..ανάρτηση γι αυτούς. Το έχασα το μπλογκ (ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ!!! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑΕΙ!!!).

      Να είσαι καλά Αντιγόνη μου
      και η χαρά μου είναι μεγάλη, που άρχισες να σχολιάζεις πάλι στον Διόδοτο, μετά από τα μηνών προβλήματα σου με το ίντερνετ.

      Διαγραφή
  3. ΖΩΝΤΑΝΑ 🔴 Al Jazeera

    https://www.youtube.com/watch?v=gCNeDWCI0vo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απτόητοι και αποφασισμένοι οι Υεμενίτες-Κτυπήματα σε Ισραήλ-ΗΠΑ

    Ο εκπρόσωπος της Υεμένης, ταξίαρχος Γιαχία Σάρι, ανακοίνωσε την επίθεση χθες σε 3 πολεμικά πλοία των ΗΠΑ στην Ερυθρά και την Αραβική Θάλασσα, με 23 πυραύλους επιφανείας. Παραδέχθηκε επίσης ότι ο υπερηχητικός πύραυλος που έπληξε την νύχτα το Τελ Αβίβ εκτοξεύτηκε από την Υεμένη!
    Όπως δήλωσε, η Υεμένη θα πολλαπλασιάσει τις επιθέσεις κατά του Ισραήλ και Δυτικών στόχων όσο κλιμακώνεται η σιωνιστική επιθετικότητα του Ισραήλ στη Γάζα και τον Λίβανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το dimpenews παντως που εχει καλη πληροφορηση για τα της Μ. Ανατολης λεει πως τον σκοτωσαν. Ηθελα να ηξερα, τα "κουφετα" των Χουθι κτλπ τζουφια ειναι;

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως. 2 ώρες κ ένα τέταρτο αφότου έφτιαξα την ανάρτηση.. η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε τον θάνατό του.

      Διαγραφή
    2. Ναβουχοδονωσωρ, ο Β'28 Σεπτεμβρίου, 2024 19:00

      H ειδηση περι θανατου ή οχι του Ναρσαλλα ειναι ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗ αλλα μπορει να χρησιμοποιηθει και ως προπαγανδα κι απ τις δυο μεριες.
      Μην βιαζεσθε.
      Κι αν εχει δολοφονηθει μην απογοητευεστε.
      Καποιος αλλος ειναι ετοιμος απο χρονια να παρει την θεση του.

      Αυτοι οι ανθρωποι πολεμουν τους βαρβαρους και αθλιους εβραιους περι βωμων και εστιων.

      Διαγραφή
    3. Ασφαλώς. Εκπαιδεύονταν συνεχιστές του, εις βάθος 8ετίας. Η ηγεσία της Χεζμπολάχ υπόσχεται ... να "συνεχίσει τη τζιχάντ" για την αντιμετώπιση του εχθρού Ισραήλ, την υποστήριξη της Γάζας και της Παλαιστίνης και την υπεράσπιση του Λιβάνου και των λαών. Και η Χαμάς σήμερα ανακοίνωσε το εξής:

      "Η Χεζμπολάχ έχει μια ολόκληρη σειρά από ηγέτες που περιμένουν να αναλάβουν τον μανδύα του πολέμου εναντίον του Ισραήλ. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι η αντίσταση κατά του σιωνιστικού εχθρού, σε όλες τις παρατάξεις και τους τόπους παρουσίας της, όποτε οι ηγέτες της πηγαίνουν ως μάρτυρες, έχει μια γενιά ηγετών για να τους οδηγήσει στον ίδιο δρόμο".

      Δεν υπήρξε καμία περαιτέρω λεπτομέρεια ως προς τον ακριβή τρόπο με τον οποίο θα απαντήσει η Χεζμπολάχ. Αναμφίβολα μπορεί να χρειαστεί αρκετός χρόνος μέχρι να ανασυνταχθεί, καθώς πιθανότατα πολλοί περισσότεροι από τους διοικητές της εξουδετερώθηκαν με το χτύπημα.
      Χτυπήθηκαν με 85 "bunker-buster" βόμβες. Γνωστές και ως "πυρομαχικά διείσδυσης στο έδαφος". Οι βόμβες αυτές σκάβουν βαθιά στο έδαφος πριν εκραγούν. Έχουν τη δύναμη να καταστρέψουν υπόγειες εγκαταστάσεις και κτίρια από οπλισμένο σκυρόδεμα. Ζυγίζουν η καθεμία μεταξύ 2.000 και 4.000 κιλών.

      Διαγραφή
  6. ΙΤΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ VITO DA LUCA ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΒΡΑΚΟ σαταΝΑΤΟ . . . «ΗΣΑΣΤΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ . . . ΑΜΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΗΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΙΟ . . . ΗΣΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΡΙΞΑΤΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ . . . ΠΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟ ΜΑΣ ΠΑΤΕ ΟΡΕ ΕΒΡΑΗΚΑ ΚΑΘΗΚΙΑ?? . . . ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΔΕΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ . . . ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ . . .
    ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΕ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΟΡΙΟ-ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ. ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ 800 ΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ . . .
    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΑΣΦΑΛΙΑ? ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΕ Η ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ . . . ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΗ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΕΒΡΑΗΚΗ ΦΑΡΑ . . .
    Η ΡΩΣΙΑ ΔΙΧΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ, ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΒΡΑΗΚΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ . . . ΠΡΟΚΙΤΕ ΓΙΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΤΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΗ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ Η ΕΥΡΩΠΗ». //
    ΣΩΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aγαπητέ ΔΕΠ (δημιουργική επανάσταση παντού),

      έχω καταλάβει ότι ξέρεις ορθογραφία, αλλά επίτηδες γράφεις ανορθόγραφα από βίτσιο. Κουράστηκα όμως να χάνω συστηματικά χρόνο για να κάθομαι να διορθώνω τα σχόλιά σου και μετά να τα αναρτώ. Το έκανα για ένα μήνα περίπου, κυρίως για να μην χαλάνε τα μάτια των υπολοίπων και για να μην εξοργίζουν μερικούς από αυτούς. Δεν μπορώ όμως να συνεχίσω άλλο αυτό το χάσιμο πολύτιμου χρόνου από τις δραστηριότητές μου.
      Αυτό το σχόλιο θα είναι το τελευταίο σου που αναρτάται, αν δεν αρχίσεις να γράφεις με ορθογραφία και να βάζεις ένα ΔΕΠ (πάνω ή κάτω).

      Να είσαι καλά.

      Διαγραφή
    2. ΧΑΖΟΥΛΗ ΣΑΤΡΑΠΗ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ // ΙΝΕ Ο ΕΩΝΑΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΚΕ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ // ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΜΙΝΗ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ // GOOD LUCK

      Διαγραφή
  7. ...Το πολιτικό και πολιτοφυλακικό κίνημα του Λιβάνου Χεζμπολάχ επιβεβαίωσε ότι ο μακροχρόνιος ηγέτης του Hassan Nasrallah σκοτώθηκε σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Βηρυτό την Παρασκευή.
    «Ο Sayyed Hassan Nasrallah, Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ενώθηκε με τους μεγάλους, αθάνατους μάρτυρες συντρόφους του, τους οποίους ηγήθηκε για περίπου 30 χρόνια»
    https://sxolianews.blogspot.com/2024/09/nasrallah.html

    Δέν εἶναι ἡ « γάτα τοῦ Σρέντινγκερ» οὔτε κάποια κβαντική διεμπλοκή. Εἶναι μία σκληρή πραγματικότης πού αὐτή τήν στιγμή ἔχει φέρει σέ πάααρα πολύ δύσκολη θέσιν ὄχι μόνον τήν Χεζμπολάχ, ἀλλά ὅλο τόν Ἀραβικό κόσμο. Βλέπεις διόλου τυχαίως δέν ὀνόμασαν οἱ Ἰσραηλινοί ( βλέπε Σιωνισμός) τήν ἐπιχείρησιν τῆς δολοφονίας τοῦ Nasrallah, « Νέα Τάξιν» .

    Καλησπέρα ἀγαπητέ Κώστα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, όπως είπα και πιο πάνω, προέβην στον χαριτωμένο τίτλο 2 ώρες κ ένα τέταρτο προτού επιβεβαιώσει και η Χεζμπολάχ τον θάνατό του.
      Ω ρε τί έχει να "γένει" απ' δω και πέρα.......
      Ο Νετανιάχου εντωμεταξύ ετοιμάζεται να δολοφονήσει και τον Νο2 της Hezbollah, Nabil Qaouk.

      Καλή Κυριακή αγαπητή Πελασγική!

      Διαγραφή