«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Καλημέρα!



diodotos-k-t.blogspot.com


9 σχόλια:

  1. Που στέλνουμε τις αιτήσεις;

    Καλήμερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.oparlapipas.gr/2024/10/aoz-h.html (brwmiara )

    https://www.triklopodia.gr/%ce%b3%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%b4%ce%b7%cf%82-%ce%ad%cf%80%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%cf%8e%ce%bc%ce%b9%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85-bill-gates-%ce%ba%ce%b1/ (sixama)

    καλημερα σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί φιλαράκι θέλεις να διαταράξεις την ψιλοηρεμία που έχω σήμερα..;

      Μέρα σου καλή!

      Διαγραφή
    2. Εν ελλείψει ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ, θα το πω εγώ.

      ΠΟΙΟΣ ΓΚΕΪΤΣ
      ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 35 ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ;
      ΕΙΝΑΙ ΚΛΩΝΟΣ
      ΡΑΒΔΙΙΙΙΙ
      3 7 10

      Αχ ρε ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ, μας λείπεις ρε Αδελφέ.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    3. Καλησπέρα σε όλους και καλή δύναμη.
      Όταν είχε αναφερθεί ο Αριστόμαχος στο 3 7 10 βρισκόμουν εκτός Ελλάδος, θα μπορούσε κάποιος να το επαναλάβει ?ή εάν είναι βαρετό ή δύσκολο να επισυνάψει το link για να το διαβάσω αναλυτικά ?

      Σας ευχαριστώ πολύ όλους

      Μαλαματένια

      Διαγραφή
    4. Δεν υπάρχει λινκ για αυτό. Πρόκειται για μία απλή και οδυνηρή διαπίστωση, που βλέποντας τις εκατόμβες νεκρών που φεύγουν κάθε βδομάδα από τα μπόλια και αυτό αποκρύπτεται μεθοδικά από τις αρχές και τους συγγενείς, η Ελλάδα αδειάζει συνέχεια, κυρίως από ηλικίες κάτω των 50.
      Ο Αριστόμαχος λοιπόν πολύ ορθά είχε "προφητέψει" το 2020, ότι εις βάθος πενταετίας (όπως και ο Μοντανιέ το είχε πει εξάλλου) από τα 10 εκατομμύρια θα φύγουν 7 και θα μείνουμε 3.

      Διαγραφή
  3. ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.... ΣΥΓΝΩΜΜΗ ΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ...ΣΥΓΝΩΜΜΗ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ...

    ΥΓ. ΣΥΖΗΤΗΤΟΥΝ ΔΥΟ ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ...- ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ...ΝΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΟΡΚΙΣΤΩ ΚΙ ΟΛΑΣ...- ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ....
    - ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΕ ...-ΓΕΙΑ...-ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ...- ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ...-ΕΧΩ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟ ΤΑΝΚΣ...

    ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΟΥΚΕΤΟΒΟΛΑ...ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΕΔΑΦΟΥΣ - ΕΔΑΦΟΥΣ ...ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ...ΤΡΟΧΙΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΒΛΗΜΑΤΑ [ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ]...ΧΕΙΡΟΜΒΟΒΙΔΕΣ ΚΡΟΤΟΥ-ΛΑΜΨΗΣ...

    ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ....


    ΥΓ. [ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΞΑΝΘΕΙΑΣ ΟΥΚΡΑΝΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΝΑΣ ]...


    - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΥΜΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΣΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ...-ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ ΟΜΩΣ ...- ΔΕΝ Μ' ΑΦΗΣΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΟΥΣΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή