«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Mέγα Ψέμμα η δήλωση του Λευκού Οίκου (ΗΠΑ) ότι "η επίθεση του Ιράν αντιμετωπίστηκε πλήρως και ήταν αναποτελεσματική"

        ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

9 σχόλια:

  1. Η όλη φάση είναι "Ζήκος". Μαλώνεις ρε ; Μαλώνω !!! Κράτα με εσύ, μη με αφήνεις !!!
    https://www.youtube.com/watch?v=XDgGdbv57eM

    Για τους ανθρώπους που παρακολουθούν τα νιούζ απο τα δίκτυα της συμμορίας (μακρυά απο εμένα !!), η κατάσταση είναι έκρυθμη και ο κόσμος βρίσκεται στο χείλος του ΓΠΠ. Σαν να το βλέπω είναι. Θα δείχνουν "εικόνες" απο τη Μέση Ανατολή και με μουσική υπόκρουση σε συχνότητες τρόμου, λέγοντας στον δύσμοιρο κοσμάκη ότι όπου νάναι ο κόσμος θα ισοπεδωθεί. Γυρίστε πλευρό και μείνετε ξάγρυπνοι και φοβισμένοι. Μην ξεχάσετε ότι αύριο πρέπει να πάτε για δουλειά, για να βγάλετε χρήμα και να το δώσετε στη συμμορία !!!

    Και - προς Θεού - ΜΗΝ χαμογελάτε και ΜΗΝ είστε ευτυχισμένοι. Επηρρεάζει το κλίμα και ενισχύει την κλιματική κρίση !!!

    Εχθές, κατά λάθος, βρήκα στο γιουτούμπι ζωντανή σύνδεση ιδιώτη απο το Τελ Αβίβ που έδειχνε απο ταράτσα το δεύτερο κύμα επίθεσης. Συνεπώς ΔΕΝ ισχυρίζομαι ότι ό,τι βλέπουμε επι της οθόνης είναι φτιαχτό, αλλά ΔΕΝ κάθομαι να ακούσω κάποιον "ειδικό" (ειδικά "δημοσιογράφο") να προσπαθεί να μου πεί τι βλέπω !! Ειδικά όταν με παραπλανεί δείχνοντάς μου τους "επενδυτές" και ΔΕΝ μου λέει ότι και η Κύπρος και η Ελλάδα έχουν ΗΔΗ γεμίσει απο Ισραηλινούς, σε ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ σπίτια. Δεν φτάνει που μου άλωσαν την παιδεία, θα μου πάρουν και το οικόπεδο !!! Τουλάχιστον έτσι νομίζουν ...

    Αχ ρε 2025 !!!! Τελικά έχω την εντύπωση ότι όσοι ΔΕΝ εμπιστευόμαστε και τόσο τις θέσεις των πλανητών και τις ενέργειες που προκαλούν, θα αλλάξουμε γνώμη "φίρδιν" (που έλεγε και η Μίτση Κωνσταντάρα στον στρίγκλο που έγινε αρνάκι).

    Έρρωσθε και προσοχή στον Ήλιο ...

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Κώστα μου,

    Τίποτα δεν συνέβη πραγματικά.

    Μόνο 25 F35 καταστράφηκαν, δηλαδή περίπου 7.000.000.000 δολάρια.

    Εν πάση περιπτώσει, στο Ισραήλ λαμβάνουν 8 δισεκατομμύρια κάθε χρόνο από τις ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ενέργεια αυτή τού Ιράν κατέστη αναγκαία, διότι μπορούμε να αντιληφθούμε εξ όσων συμβαίνουν, ότι το "ισραήλ" κλιμακώνει σταδιακά αλλά με έμφαση εαροπορικό βομβαρδισμό μεγάλων αστικών περιοχών στον Λίβανο, με επίκεντρο την Βηρυτό, όπως έπραξε στην Γάζα. Αυτό, πέραν τής μεγάλης ανθρωπιστικής καταστροφής, συνεπάγεται και μεγάλο κόστος γοήτρου στην δημόσια συνείδηση για τις Αντιδυνάμεις, εφόσον συνεχιζόταν για λόγους τακτικής η στάση αναμονής τού Ιράν.
    Η προειδοποίηση των Ιρανών προς την κυβέρνηση τού "ισραήλ" και των ΗΠΑ, ότι επίκειται ρίψις βλημάτων, όπως ενημερώνει το άρθρο, είμαι βέβαιος ότι συνοδευόταν και με προειδοποίηση, να μην βομβαρδιστούν αστικές περιοχές αμάχων σε ευρεία κλίμακα στον Λίβανο, διότι θα καταστραφεί πλήρως σε τέτοιο ενδεχόμενο η αεροπορία τού μορφώματος. Η απειλή τού Ιράν μετά από αυτήν την ρίψη, ότι εάν επιχειρήσει το μόρφωμα βομβαρδισμό τού Ιράν ως αντίποινα, θα χτυπηθούν τα αεροπλάνα του στον αέρα, πριν πολάβουν να προσγειωθούν στην επιστροφή, αποδεικνύει, ότι το κτύπημα στο οποίον προέβη το Ιράν, έδειξε ότι υφίσταται εμπράκτως αυτή η ικανότητα. Θεωρώ, ότι αυτή η ενέργεια τού Ιράν επιφέρει εκ των πραγμάτων κάποια προσωρινή αποκλιμάκωση, διότι ένας διευρυμένος βομβαρδισμός αστικών περιοχών στον Λίβανο, θα άνοιγε περιφερειακά τούς ασκούς τού Αιόλου. Επί πλέον αυτή η ενέργεια, η οποία αποκάλυψε τις ισχυρές αμυντικές δυσκολίες τού "ισραήλ", ωθεί τούς δυτικούς σε αύξουσα εμπλοκή τους στην σύγκρουση. Εκτιμώ, ότι στρατηγική επιλογή των Αντιδυνάμεων είναι η μετατροπή τής σύγκρουσης από περιφερειακή σε διεθνή. Αυτό αντιφάσκει στην μέση αντίληψη, ότι οι οι Αντιδυνάμεις επιθυμούν αποκλιμάκωση και αποκατάσταση τής ειρήνης, στα πλαίσια ματαίωσης τού ερμαγεδδώνος. Όμως, έστω κι αν εξουδετερωθεί πλήρως το "ισραήλ", παραμένει η δυτική επιθετικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο, οπότε εξακολουθεί να υφίσταται ο κίνδος ανεξέλεγκτης συγκρούσεως. Η πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι Αντιδυνάμεις (πιστεύω ότι υφίστανται τα αντίστοιχα σχέδια) είναι η εξεύερεση τρόπου, ώστε να επιτευχθεί ο παροπλισμός των δυτικών χωρίς παγκόσμια σύρραξη. Και επειδή προδιαγράφεται ήδη η τάση των δυτικών να διευρύνουν τα μέτωπα, μάλλον οι Αντιδυνάμεις αποσκοπούν, να κρατήσουν αυτές την πρωτοβουλία στο πού και πώς αυτά ίσως προκύψουν.
    Πας εχέφρων άνθρωπος εύχεται όμως την άμεση κατάπαυση των εχθροπραξιών το συντομότερν δυνατόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακολούθησα σήμερα τα ελληνικά ΜΜΕ στο διαδίκτυο και Θεέ μου είναι άχρηστα όσον αφορά τη Μέση Ανατολή/Δυτική Ασία.

    Παρουσιάζουν την χθεσινοβραδινή επίθεση σαν το τέλος του κόσμου και ότι το Ισραήλ είναι εξαιρετικά ισχυρό, ότι οι ΗΠΑ μπαίνουν καλά στο παιχνίδι, ενώ είναι ακριβώς το αντίθετο……

    1/ Το Ισραήλ πήρε ένα μάθημα από το Ιράν , το οποίο επιτέθηκε ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ και όπου χρησιμοποίησαν υπερηχητικούς πυραύλους & έκαναν άχρηστο το IRON DOM τους.

    2/ Την ίδια στιγμή δεν θα τολμήσουν οι ΗΠΑ να επιτεθούν στο Ιράν καθώς δεν έχουν υπερηχητικούς πυραύλους και το σημαντικότερο έχουν βάσεις σε όλο τον Περσικό Κόλπο (Bahrain, Iraq ,Qatar , Abu Dhabi ) όπου το Ιράν τους έχει πει ότι θα χτυπηθούν.

    3/ Τέλος, ο Ρώσος πρωθυπουργός έτυχε να βρεθεί για εμπορικούς λόγους στο Ιράν χθες το βράδυ και τόνισε την υποστήριξη που θα τους παράσχει η Ρωσία.

    4/Νομίζω ότι θα ήταν σκόπιμο να δημιουργηθεί ένα ανεξάρτητο γεωπολιτικό ινστιτούτο στην Ελλάδα, καθώς η Ελλάδα βρίσκεται εντελώς κάτω από τις επιθυμίες των Israhell / ΗΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξέχασα να προσθέσω ότι ο Putin κάλεσε χθες τον Νetanyahu να φύγει από τον Λίβανο τώρα ή να αντιμετωπίσει τις συνέπειες….

    (Αυτό που μπορεί άμεσα να κάνει είναι να καταργήσει τη διπλή υπηκοότητα των Ρώσων Εβραίων και να τους αφήσει στα σκατά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λιγη μουσικουλα. Ο Μπιμπι απολα,βανει την λατρεια της Αμερικης. https://www.youtube.com/watch?v=3lVd4qVzZcc

    Σε κατι τετοιες στιγμες οτι παει γυρω, γυρω, ερχεται και γυρω, γυρω και σε βρισκει στο κεφαλι

    Η αλαζονεια πληρωνεται ακριβα. Παντα την ακολουθει και ενα delenda.

    Υγεια και δυναμη,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε CON το κακό ΔΕΝ είναι οτι τα ΜΜΕ είναι άχρηστα όσο αφορά Μέση Ανατολή και Δυτική Ασία. Το κακό είναι οτι το ίδιο (και περισσότερο) άχρηστος είναι και ο Δένδιας, ο οποίος είναι και καλά ο υπουργός άμυνας, ο οποίος λέει οτι θα αγοράσουμε το IRON DOM !! Τώρα ησύχασα !!

    Δεν γνωρίζω τι λένε εκεί κάτω που είσαι, αλλά εγώ ο οποίος είμαι ένας απλός παρατηρητής των γεγονότων και ΟΧΙ αναλυτής ή ειδικός, ΔΕΝ θα παρέλειπα την παράμετρο τουρκίτσα. Τον έρντυ τον τρώει ο απαυτός του, γιατί θέλει ντε και καλά να το παίξει ο θρησκευτικός ηγέτης των μουσλίμιων.

    Επειδή ο τούρκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται, ΑΝ τολμήσει να κάνει κίνηση ΤΩΡΑ, με τη δικαιολογία οτι και καλά φοβάται τους εβραίους μην του κάνουν πρώτοι κίνηση (που έχει μια λογική, άσχετα αν οι εβραίοι είναι ικανοί ή όχι, η απειλή αρκεί για δικαιολογία), τότε θα ΟΡΜΗΞΕΙ και θα είναι η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ της τουρκίτσας, διότι ο εβραίος ΔΕΝ λογαριάζει ανθρώπινες ζωές αμάχων.

    Άσε που έχω την εντύπωση οτι ο έρντυ θέλει να τα βρεί με "αυτόν" (τον ΠΘ μας ντε) για να ΜΗΝ έχει τον κίνδυνο της Ελλάδας όταν θα ορμήξει στο Ισραήλ και έχει βρεί τον πιο υπάκουο !!!

    Σε κάθε περίπτωση, Αδέλφια κάντε προμήθειες, διότι μπορεί να μην έχουμε παρατραβηγμένες καταστάσεις, αλλά και μια εβδομάδα αναταραχών αρκεί για να μείνουν τα market χωρίς .... κολυμπηθρόξυλο και θα είναι επικίνδυνο έστω και να πλησιάσεις. Ο πεινασμένος ΔΕΝ έχει λογική.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Διός Κούρε ,

      Ποιος είναι ο Δένδια ; Ξέρω για ένα Δένδια δικηγόρο του Rothschild.

      Παρακαλώ συνειδητοποιήστε ότι έχουμε τελειώσει και παραμένουμε ακόμα ζωντανοί χάρη στην αναπνευστική μηχανή που μας τροφοδοτεί η ιστορία μας.

      Κινδυνεύουμε να εξαφανιστούμε και δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει.

      Εδώ με μόνο 50 χρόνια ιστορίας οι εβραίοι είναι πολύ ενωμένοι , βοηθώντας ο ένας τον άλλον και είναι περήφανοι με 4 ημέρες εορτασμούς εθνικής εορτής.

      Διαγραφή