«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Οι Διεθνιστές του WEF μελετούν...τον Άγιο Παΐσιο μέσω της CIA!

ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΥΡΙΝΟΥ ΛΟΓΙΟΥ 

Α' ΜΕΡΟΣ - Β' ΜΕΡΟΣ

18 σχόλια:

  1. Και οι ρωσοι μελετουσαν τους αντιστοιχους δικους τους γεροντες και οτι ειχαν πει για την ουκρανια (οτι ο ουκρανικος λαος θα τους υποδεχθει με χαρα) πριν ξεκινησουν αλλα μαλλον η πραγματικοτητα τους διεψευσε...

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις δίκιο. Μετά και την ανατροπή του νόμιμου προέδρου στην Ουκρανία, από τα νατοϊκά πρακτοράκια το 2014, οι Ουκρανοί έγιναν πιο ρωσόφιλοι. Και όντως όλα τα ανατολικά μέρη υποδέχτηκαν την ρωσική επιχείρηση με ανακούφιση. Η ναζιστοφραξιά της δυτικής Ουκρανίας προσπάθησε ως τώρα να σχηματίσει αρνητική γνώμη στο λαό για τους Ρώσους, αλλά τα φαινόμενα άρνησης στράτευσης αποδεικνύουν το αντίθετο.

      Διαγραφή
    2. Στην Ουκρανία δεν μένουμε μόνο Ρώσοι

      Καλημέρα

      Ελευθερία Αγωνιζομενη

      Διαγραφή
    3. @ΛΟΚΙ
      Αυτό ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ. Και στην γερμανική κατοχή υπήρξαν δοσίλογοι, των οποίων μάλιστα ΣΗΜΕΡΑ οι απόγονοι μας ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ, αλλά επειδή ο Έλληνας κοιμάται, μας τους ΔΕΙΧΝΟΥΝ και δεν τρέχει ... κάστανο.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  2. Είναι αντικείμενο μελέτης όλων των υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένης της τσάι; εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αυτά που βλέπουμε και κάνουν στην πατρίδα ειναι αντιδράσεις στις προφητείες οχι μόνο του Αγίου Παΐσιου αλλά και άλλων, για σκεφτείτε το και έτσι....

    Ελευθερία Αγωνιζλμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά. Η "τσάι" με μπέρδεψε. Τί είναι;

      Διαγραφή
    2. Τσάι να... Απολογούνται νόμιζα ό,τι θα το καταλάβετε. ☺️☺️☺️

      Ελευθερία Αγωνιζομενη

      Διαγραφή
    3. Νομίζω εννοεί την τσι αϊ εϊ, σε συντομία τσάι και συμφωνώ. Και μάλιστα ΔΕΝ είναι μόνο οι προφητείες που διαβάζουν (και ΔΕΝ μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν), αλλά και τα ΑΡΧΑΙΑ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΑ και όχι μόνο. Ακόμα ΔΕΝ μπορούν να κατανοήσουν τις ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΕΝΟΛΟΓΙΕΣ που μας έχουν ΚΛΕΨΕΙ. Τα έχουμε πεί πολλάκις. Ο Αγαπητός Εργοδότης είναι πιο κατάλληλος να μας τα πεί.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    4. Τελικά, από ό,τι κατάλαβα εννοούσε την Κίνα. Αλλά γιατί με συνθηματικό τρόπο; Δεν υπάρχει λόγος.

      Διαγραφή
    5. Σωστά, την Τσάϊ να εννοεί, αλλά είδες όταν γράφει συνθηματικά, ο καθένας καταλαβαίνει ό,τι θέλει. Θα μου πείς, εδώ Ελληνικά μιλάμε και ο καθένας καταλαβαίνει ό,τι θέλει, τα συνθηματικά θα μας πειράξουν !!

      Την ... πάτησα, το ομολογώ !! Απο την άλλη όμως, η Τσάϊ έχει την δική της αρχαιότατη ιστορία, με αντίστοιχες (νομίζω) καταγραφές. Για αυτό δεν πήγε εκεί το μυαλό μου.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    6. Χαριν αστεισμου την λεω ετσι, δεν ηξερα ότι θα δημιουργουσα παράπλευρες σκεψεις.

      Η Κίνα αγαπητέ Διος Κουρε έχει μια βαθύτατη περιέργεια και εναν ας τον πουμε θαυμασμό. Εχω ξαναπεί οτι εχουν μια μεριδα κόσμου που αριθμουν 10.000.000 μόνο στην Κίνα πού αποκαλούνται spiritual Romans και μάλιστα στο τραγούδι του Σπανουδάκη, το γνωστό, σχολιάζουν κιόλας.

      Επίσης Το 2016 'έπεσα σε μια ανάρτηση αρχαιολογικού ιστότοπου πού γάλλος καθηγητής βυζαντινολογιας
      έλεγε πως τις θέσεις στα πανεπιστήμια την καταλαμβάνουν ασιάτες και τις κρατουν.ζωντανές.

      Πρόσθεσε κιόλας ότι έχουν πάρε δώσει κατι χρόνια με τους Ρώσους, βάλε και κάτι αρχαιολογικες ανακαλύψεις που έδειχναν ότι πέρασαν Κινέζοι από το Βυζάντιο ως μισθοφόροι και την αναμφισβητη επιρροή του ελληνισμού στον βουδισμο και θα δεις γιατί ενδιαφέρονται οι υπηρεσίες τους.

      Ελευθερία Αγωνιζομενη

      Διαγραφή
    7. @Ελευθερία Αγωνιζομένη

      Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ομολογώ ότι δεν τα ήξερα.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    8. Ούτε γω τα ήξερα μέχρι πριν κάποια χρονάκια όπου έπεσα πάνω σε ένα βίντεο στο YouTube με τον περίφημο πόλεμο των ουρανιων αλόγων, εκεί να δεις τι γινόταν από σχόλια από την Άπω Ανατολή και κυρίως Κινέζων και μαλιστα φοιτητών που κατηγορουσαν τους προγόνους τους που αντί να κλέψουν τα άλογα από τούς Έλληνες δεν πήραν καμμια δεκαριά φιλοσοφους να μάθουν να ζουν, μου έκανε τέτοια εντύπωση που άρχισα να ψάχνω και έφτασα και στην μεγάλη κοινότητα όπως ναποκαλού των spiritual Romans.

      Ελευθερία Αγωνιζομενη

      Διαγραφή
  3. Διός Κουρε φρονω ό,τι οι πρόγονοι μας έκαναν σπουδαια και αθόρυβα φοβερή δουλειά

    Ελευθερία Αγωνιζομενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ΦΥΣΙΚΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ (ΣΕΡΝ), "ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ (ΠΑΪΣΙΟΣ), ΤΥΦΛΑ ΝΑ 'ΧΕΙ Η ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ...
    ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΕ ΛΙΓΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ...ΣΕΡΝ... ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ....

    ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ..ΚΑΙ.

    ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΟ!!!!

    😹😹😹😹😹😹😹😹😹



    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γελας; Εδω ο Ηγουμενος Εφραιμ επισκεφθηκε τα κεντρικα στο Λανγκλευ το 2018 αν θυμασαι....

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή