«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025

Αθήνα: Σίγουρα 1 εκ. Έλληνες, αφού στο Μακεδονικό ήταν 1,2 εκ.













 

 

 

 Θεσσαλονίκη:


 


🇬🇷 Διόδοτος 🇬🇷

Η αρχική φωτο είναι αυθεντική, ΣΗΜΕΡΙΝΗ, από το documentonews.gr

 

 

10 σχόλια:

  1. http://enaasteri.blogspot.com/2025/02/blog-post_73.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει απο σήμερα το απόγευμα, οι ίδιοι οι Γονείς να βγούν με ηρεμία και να καταγγείλουν το ΠΩΣ προσπάθησε (γιατί ΔΕΝ τα κατάφερε) το "κράτος" να διαλύσει την πορεία της Αθήνας. Αυτό γιατί οι Γονείς ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΒΗΜΑ να το κάνουν.

    Εν τω μεταξύ, μόνο στην Αθήνα έχει γίνει αυτό το "πράμα". Στις υπόλοιπες συγκεντρώσεις ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, συνεχίζονται κανονικά.

    "Αυτέ", έχεις πολιτικά τελειώσει.

    Ο σκοπός του απλού Λαού να τους πει ότι τους σιχάθηκε ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ.

    Σε αναμονή των απόνερων ...

    Διός Κούρος

    Υ.Γ Είμαι πολύ περίεργος, από ποιά κάμερα παρακολουθεί η Μιλφόιλ και οι "συνεργάτες" της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα διαφωνισω μονο ως προς το μιλφοιλ, η κυρια ειναι κουγκαρ γκιλφακι....

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
  3. Δείτε κάτι το απίστευτο:

    https://x.com/jodigraphics15/status/1895239842776445139

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.documentonews.gr/wp-content/uploads/2025/02/Reuters-1.jpg
    https://www.documentonews.gr/wp-content/uploads/2025/02/Gk4BL-lXIAAlrDC.jpg
    https://www.documentonews.gr/wp-content/uploads/2025/02/google_map282a.jpg

    ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ χιλιάδες λέει το Reuters. Εδώ η "κυβέρνηση" θα μας πει για δεκάδες χιλιάδες.

    Στην ... ποδοσφαιρική πραγματικότητα, όταν ένας πρόεδρος τα κάνει σκ@τ@, οι φίλαθλοι του λένε "πούλα και φύγε".

    Σήμερα ο Λαός είπε σε "αυτόν" "ό,τι ξεπούλησες, ξεπούλησες. Ξεκουμπίσου", αλλά είπαν και σε ΟΛΟΥΣ τους πωλητικούς "ό,τι ξεπουλήσατε, ξεπουλήσατε. Ξεκουμπιστείτε ΟΛΟΙ σας".

    Ελπίζω και εύχομαι η ΦΩΝΗ των Ελλήνων να ακούστηκε και να καταγράφηκε εκεί που πρέπει. Στα άνωθεν "πεδία".

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλά ευχαριστώ μπόυ!!!!!
      Για τις φωτο εννοώ. Έκανα τις σχετικές αλλαγές χεχε

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα
    Το παρακράτος του Μητσοτακέικου σε δράση
    Τα έχω ξαναζήσει αυτά, αλλά έτσι για πληροφόρηση μιας και ήμουν παρών
    Κατά τις 13:00 ομάδα διμοιρία δεν γνωρίζω ακριβώς την επιχειρησιακή ορολογία, 40 ομοιόμορφών μαυροφορεμένων κουκουλοφόρων εμφανίστηκε στην κάτω πλατεία ξαφνικά, υποθέτω βγήκε από το μετρό, στοιχημένοι και ανενόχλητοι ανέβηκαν στα αριστερά της πάνω πλατείας, και ανενόχλητοι λες και είχαμε απεργία των ματατζήδων έριξαν μέσα σε 15-20 λεπτά έριξαν δεκάδες μολότοφ, προφανώς δωρεά του λαθρέμπορου καυσίμων, και που λέτε ρε παιδία, στα τσιμέντα της αριστερής πλευράς πλατείας του κοινοβουλίου, τέτοια ζημιά μιλάμε
    Μόλις τελείωσε την αποστολή της, εμφανίστηκε στην πλατεία μια άλλη διμοιρία, αυτοί φορούσαν τις κανονικές στολές τις χακί , παρέλασε και αυτή και παρατάχθηκε χαλαρά ανάμεσα σε εμάς που ήμασταν στο κάτω δρόμο της πλατείας και τα κουκούλια που ήταν επάνω αριστερά, τα κουκούλια ούτε πέτρα τους έριξαν ούτε μολότοφ ούτε καν έναν αναπτήρα μπικ ρε αδερφέ έτσι για τον χαβαλέ, και αμέσως μετά συντονισμένα αυτοί οι χακίδες μας πλάκωσαν στα ασφυξιογόνα όσους ήμασταν στον κάτω δρόμο και άλλοι που ήρθαν από τα αριστερά του πάνω δρόμου έριξαν σε αυτούς που ήταν στον επάνω δρόμο, τα κουκούλια άφαντα μάλλον θα έληξε η βάρδια τους ήταν και μεσημέρι θα πήγαν να φάνε.
    Οι πάνω σπρώχθηκαν προς τον εθνικό κήπο, εμείς οι κάτω προς καπνικαρέα.
    Αρκετοί έφυγαν, αλλά οι υπόλοιποι κάμποσοι και εμείς μόλις πήραμε δυο ανάσες ξανα ανηφορίσαμε προς την πλατεία την πάνω αυτή την φορά.
    Και εκεί που ξαναγέμισε η πάνω πλατεία κατά τις 15;00, απρόκλητα δεν θα το έλεγα, κάποιοι θερμοκέφαλοι αναρχοδεξιοαριστεροφασιστοκομουνιστες τόλμησαν να φωνάξουν το σύνθημα «παραιτήσου», τέτοια βία μιλάμε, και όπως ήταν επακόλουθο το αδελφάτο με τα χακί (υποστηριχτές του λοατ κινήματος η ελληνική αστυνομία να θυμίσω), έριξε ασφυξιογόνα πάνω στο κόσμο ούτε κουκουλια ούτε μπάχαλα υπήρχαν εκείνη την στιγμή, κατά τις 16:00 αποχώρησα.
    ΗλίαςΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ θεωρώ ότι είχε αρκετά περισσότερο κόσμο από το Μακεδονικο. Είχε μεγαλύτερη πυκνότητα σημερα. Δεν μπορούσα να προσεγγίσω το Σύνταγμα, είχε φρακαρει εντελώς. Μόνο όταν άρχισε να φεύγει ο πολύς κόσμος κατάφερα να προχωρήσω. Στο Μακεδονικό πήγαινες πιο άνετα οπου ηθελες νομίζω. Εκτός αν δεν τα θυμάμαι καλά.
    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θεσσαλονίκη είχε πάνω από 500 χιλιάδες κόσμου το λιγότερο.
    Μπουγάτσες και καφέ ήταν κλειστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή