«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 5 Ιουλίου 2025

Δυνατά Νέα !

               ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ , ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

9 σχόλια:

  1. Εμετός! Αγιορείτης φιλάει το χέρι του μητσοτάκη

    https://iskra.gr/ntrapike-kai-i-ntropi-ieromenos-sto-agio-oros-filaei-to-cheri-tou-mitsotaki-yparchei-igesia-tis-ellinikis-ordodoxis-ekklisias-na-ton-xilosei/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΡΘΕ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ... 100 εκ ΕΔΩΣΕ...

      Ο ΡΕΣΕΨΙΟΝΙΣΤ ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ....

      ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΧΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ....!

      ΣΗΜΕΙΑ... ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ...!


      V P X

      Διαγραφή
    2. Δεν πιστεύω ότι τα λεφτά θα πάνε σε "συντηρήσεις των μονών και αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος".
      Εξαγοράζει τους σατανοκαλόγερους ορισμένων μοναστηριών για να μοιράσουν και σε άλλα μοναστήρια το παραδάκι, ώστε να προχωρήσει η εκκοσμίκευση του Αγίου Όρους: Τουρισμός, κατάργηση του Άβατου κ.ά..

      Διαγραφή
  2. 1.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ?


    ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ?

    ΔΗΛ- Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ - ΚΛΠ.... ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΜΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ?

    ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΝΟΜΟ !


    1.5 ΕΚ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΑΝ.ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ...ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΕΣ - ΧΩΡΙΣ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΛΠ.....! ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΘΕΣΗ....???
    ( 180 ΕΔΡΕΣ ΘΕΛΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ...

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ..? ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ....?

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ !

    2.

    ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ... ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ?

    ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ...? ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΚΑΙ Η ΛΩΡΙΔΑ...ΕΓΙΝΕ ΚΟΥΚΙΔΑ...!

    3.

    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΦΟΥ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ TOY ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ - ΤΟ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟ ΚΡΕΑΣ...ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙΜΑΣ... ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΟΥΡΑ ...

    ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΜΩΣ MR TRUMP..... ΔΗΛΑΔΗ....

    Take the Long Way Home / SUPERTRAMP

    https://www.youtube.com/watch?v=qmWC5dGVvH4&list=RDqmWC5dGVvH4&start_radio=1&pp=ygUhU1VQRVJUUkFNUCBUQUtFIFRIRSBMT05HIFdBWSBIT01FoAcB

    1,2,3, TA ΘΕΜΑΤΑ.... ΚΑΙ TO ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ !

    The logical song - Greek lyrics

    https://www.youtube.com/watch?v=qmWC5dGVvH4&list=RDqmWC5dGVvH4&start_radio=1&pp=ygUhU1VQRVJUUkFNUCBUQUtFIFRIRSBMT05HIFdBWSBIT01FoAcB

    V P X


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς αγαπητέ V P X !!!

      Όσο για τον κύριο Ρότζερ Χόντσον.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ..
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/search/label/Supertramp

      Καλό Σαββατοκύριακο φίλε!

      Διαγραφή
  3. Έχουμε την ελπίδα ότι θα ισχύσει οποιαδήποτε συμφωνία ειρήνης έχει ανακοινωθεί, παρόλο που δεν είμαι σίγουρη, γιατί πιστεύω ότι θα μπορούσε να παραβιαστεί από όλους πολύ εύκολα,τους επόμενους μήνες.Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη φάση όπου οι φίλοι γίνονται εχθροί και που οι κυβερνήσεις δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο με σκοπό να ξυπνήσει και ο πιό "κοιμισμένος".Μου έχουν πει δεκάδες φορές ότι τα Τέμπη δεν θα δημιουργήσουν κανένα θέμα στη δύναμη της κυβέρνησης αλλά εγώ συνεχίζω να μην το πιστεύω, γιατί τώρα δεν είναι μόνο τα Τέμπη είναι όλα αυτά που συμβαίνουν μαζί με τα Τέμπη.Σήμερα κάποιος μου είπε ότι τα δικαστήρια θα παραμείνουν ανοιχτά τον Αύγουστο για πρώτη φορά και αν ισχύει, γιατί δεν το έχω ψάξει, για μένα σημαίνει ότι κάτι σοβαρό έρχεται τον Αύγουστο αλλά και μετά ίσως από τον Σεπτέμβριο.Νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς είμαστε προετοιμασμένοι για τα νέα δεδομένα που θα οδηγήσουν στην απελευθέρωση της Ελλάδας,που μπορεί να μην συμβεί σύντομα,που μπορεί να μην είναι μια εύκολη διαδικασία αλλά που είναι κατά τη γνώμη μου"προγραμματισμένη" να γίνει.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαρεθηκα ν ακουω για απελευθερωση,πατριδα,θρησκεια,κι αλλες τετοιες παπαριες..ρε εμεις τι καναμε΄΄΄΄΄ψηφισαμε το λαθος της φυσης και περιμενουμε τι,ποιον΄΄και λεμε φανφαφαρες,λογια παχια,μιλαμε για πατριωτισμο,σκατα στα μουτρα μας...βοδια ειμαστε βοδια μας εκπροσωπουν στη βουλη..περιμενετε προκοπη΄΄΄΄αμ δε...εχουμε και τα'''πατριωτικα '''ιστολογια μη χεσω που βριζουν με χυδαιο τροπο την καρυστιανου,το παιζουν τιμητες των παντων,πατριωτες,λες κι ο πατριωτισμος μετριεται με το δραμι,το κιλο,το κανταρι,και δεν βλεπουν τα κανταρια μαλακιας που τα δερνουν..αει σιχτιρ πια σιχαθηκα τα παντα....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμείς δεν ψηφίσαμε το λάθος της φύσης γιατί εμείς δεν έχουμε βοσκοτόπια,ούτε τις κατάλληλες γνωριμίες.Φαίνεται ξεκάθαρα ποιοί τον ψήφισαν και γιατί.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο δαιμων του πληκτρολογιου η του ακατανομαστου, δεν αναφερομαι σε εμας ,γενικα μιλαω..και δεν ειναι οσοι εχουν βοσκοτοπια,και γνωριμιες μονον,ειναι κι αυτοι που φυτοζωουν με την ελαχιστη συνταξη ,και λενε μητσοσκατακης και ξερο ψωμι...δηλ μυαλο σκατα....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή