«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2025

ΠΩ ΠΩ .... ΕΦΑΓΑ ΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ !!

23 σχόλια:

  1. Κώστα, μήπως είναι απλώς κάποιος που μοιάζει στον ΓΑΠ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να έχει γίνει κάτι τέτοιο. Ειδάλλως είναι παράλογο να κάλεσαν αυτόν τον καρα-ΝΕΟΤΑΞΊΤΗ εκεί πέρα. Δεν μπορεί να μην γνωρίζουν γι αυτόν. Ή κάποιος τους ξεγέλασε και τους είπε ότι είναι λιγότερο γκαντέμης από τον Κούλη τον οποίο Κούλη.. ο Σι, ο Κιμ και περισσότερο ο Πούτιν δεν θέλουν να τον δουν ούτε ζωγραφιστό.
      Γενικά πάντως, ο ΓΑΠ είναι αυτός ο οποίος τράβηξε την περόνη της καταστροφής της Ελλάδος. Με πουστιά έφερε στην χώρα μας την Τρόικα και τον ΔΝΤ και άρχισε ο κατήφορος.

      Η είδηση ήρθε από σχολιαστή μας που έδωσε αυτό το σύνδεσμο:
      https://production-livingdocs-bluewin-ch.imgix.net/2025/09/03/9c2df257-9651-4cf9-a0ed-c37cfa4e1c75.png?w=994&auto=format

      Διαγραφή
    2. Εδώ, η αρχική φωτο που επεξεργάστηκα:

      https://production-livingdocs-bluewin-ch.imgix.net/2025/09/03/9c2df257-9651-4cf9-a0ed-c37cfa4e1c75.png?w=994&auto=format

      (γιατί στην ανάρτηση του Λιακό δεν διακρίνεται τίποτα)

      Διαγραφή
    3. Έκανα λάθος πιο πάνω. Αυτό είναι το λινκ από λιακόπουλο:
      https://www.el.gr/ellada/kommata/ekplixi-sto-pekino-poios-ellinas-proi/

      Διαγραφή
  2. ΚΩΣΤΑ , ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ :
    ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ . ΕΠΕΣΕ ΛΕΠΙΔΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ . ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ 7 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ AFD . ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ , ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα είδα φίλε μου Τιμωρέ.
      Θα σου απαντήσω με σχόλιο που είδα στο BankingNews:

      Ήδη στους 6 το AI Grok είχε υπολογίσει τη πιθανότητα σε 1 στα 19 τετράκις εκατομμύρια...απλά "στατιστικά αδύνατο"....και μετά ήρθε ο 7ος....
      Καλά οι ηλικιωμένοι, 1 άντε 2, άντε 3...αλλά 7;
      Η αστυνομία δεν δίνει στοιχεία των θανάτων μετά την υποτιθέμενη "αυτοκτονία" του τέταρτου ο οποίος μόλις του ανακοινώθηκε πως θα γίνει βουλευτής, όπως αγωνιζόταν για χρόνια, αποφάσισε να... αυτοκτονήσει!😂😂😂😂
      Οι Λιμπερα-ληστές είναι σε κατάσταση υστερίας!
      Χάνεται η γη κάτω από τα πόδια τους, η εξουσία από τα χέρια τους και είναι αναμενόμενο να κάνουν σπασμωδικές κινήσεις απελπισίας...

      Διαγραφή
    2. Όπως κι εδώ στην Ελλάδα με τις περιπτώσεις της Χ.Α και των Σπαρτιατών.
      Αλλά αξίζει να παρατηρήσει κάποιος ,
      υποψήφιους για βουλευτές από μικρά κόμματα όταν εκλέγονται και ως αναπληρωματικοί τις παραιτήσεις τους πριν ορκιστούν.
      Όποιος μπορεί να το βρει πιο ολοκληρωμένα ας το ψάξει γιατί έχω μόνο μία περίπτωση υπ όψιν.

      Διαγραφή
  3. Η φωτό μου θύμισε εκείνο το βιντεάκι που "αυτός" έβγαινε πίσω από πολύ κόσμο και χαμογελούσε στην κάμερα, μόνο και μόνο για να τον ... δείξει🤣🤣🤣

    https://www.youtube.com/watch?v=7H8pHqXD-ZE

    Θα θέσω την ερώτηση : πήγε ο ΓΑΠ στην Κίνα. Ε και ;;;;

    Γραμμάτια ξεπληρώνονται.

    Την καλημέρα μου

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Πού το βρήκες βρε αυτό το βίντεο.;;;
      Δεν παίζεσαι!

      Διαγραφή
  4. Κώστα, προκαταβολικά συγγνώμη για το άσχετο με την ανάρτηση σχόλιο. Άλλως τε, τι άλλο να σχολιάσεις για τον ΓΑΠ !!!!!

    Το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από αναρτήσεις σχετικά με την (ψευτο)τεχνητή νοημοσύνη. Προσωπικά πιστεύω ότι όλο αυτό το θέμα με την ΤΝ είναι ΠΛΑΣΤΟ. Η βαθύτερη αιτία είναι να "βιδώσουν" στη συνείδηση των αδαών ότι η ΤΝ είναι πραγματική και έτσι να αρχίσουν να περνούν ό,τι τους κατεβάσει η γκλάβα τους και ο κόσμος να το λαμβάνει ως αληθές !!

    Το παραπάνω - βέβαια - ΔΕΝ αναιρεί το γεγονός ότι στον ορυμαγδό των "ειδήσεων" και αναρτήσεων περί ΤΝ, τους ξεφεύγουν "πραγματάκια" και μας δείχνουν τι σχεδιάζουν, αλλά μερικές φορές μας δείχνουν και τι ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ !!!

    Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω ανάρτηση του ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΥ.

    Αυτό… είναι πραγματικά ενδιαφέρον !!!
    https://nikolaosanaximandros.gr/afto-einai-pragmatika-endiaferon/

    Κανείς βέβαια δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το οτιδήποτε. Όμως ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, στη βάση του για ποιό ΓΕΓΟΝΟΣ προσπαθούν να μας προειδοποιήσουν.

    Άντε να δούμε !!!

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ανάρτηση αυτή του Αναξίμανδρου είναι κάτι πανομοιότυπο με το βίντεο που βάλαμε εμείς στις 28 Αυγούστου:

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2025/08/chat-gpt.html

      Διαγραφή
  5. Επίσημο μέλος της Διεθνούς Σοσιαλιστικής και πρώην πρόεδρός της.
    Πόσοι από αυτούς στην φωτογραφία υπηρετούν τον σοσιαλιστικό παράγοντα και σε ποια μορφή.
    Ο Κινέζος είναι ο ένας.
    Όσοι γνωρίζετε παρακαλώ πείτε μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επαναλαμβάνω κι εδώ:

      Ναι, αν όντως είναι αυτός -που δεν νομίζω να πέσαμε έξω- ως τέτοιο πρόσωπο τον κάλεσαν. Επίσημο μέλος της Διεθνούς Σοσιαλιστικής. Μπράβο! Σωστότατη κρίση!
      Και ως τέτοια η παρουσία του, δεν νομίζω, για την ώρα, ότι αυτό ενέχει κινδύνους για την χώρα μας.

      Διαγραφή
  6. Αν τον προορίζουν πάντως για τον μετά-Κούλη πορδηπουργό, εγώ μετακομίζω άπαξ και δια παντός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μην τους κάνω την χάρη να φύγω από την πατρίδα μου.
      Γιατί να αναγκάζομαι να έρχομαι μόνον για διακοπές;
      Με τα χουνέρια που έχουμε ζήσει μέχρι τώρα ,
      μόνο γέλιο πρέπει να μας προκαλούν αυτά τα ξόανα της πολιτικής.

      Διαγραφή
  7. Ωω!!!
    Το ποδήλατο.. το είχε μαζί του;;;
    Μην πέσει και χτυπήσει στο κούτελο!
    Ο Μ@λαακ@$!!!!🐒🐒

    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 🤣🤣🤣
    Είναι σαν να έχει γυρίσει ο χρόνος πίσω και μαζί του θέλουν να γυρίσουν και όλοι οι αποτυχημένοι.Τσίπρας, Σαμαράς, Καμμένος και Παπανδρέου.Η "αλλαγή φρουράς" πάντως δεν γίνεται έτσι απλά, σίγουρα υπάρχει σχέδιο και χρονοδιάγραμμα.Ελπίζω όχι και περίεργο επεισόδιο.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί είναι όλοι καμμένοι Ευρυδίκη μου. Δεν νομίζω ότι θα ανεχτεί ο κόσμος να τους δει σε νέα κυβέρνηση. Θα εξοργιστεί. Ακόμα και με στημένο θερμό επεισόδιο με τους Τούρκους.. θα θελήσει να δει τον Στρατό να αναλαμβάνει και όχι αυτούς.

      Διαγραφή
    2. Έτσι ακριβώς είναι Κώστα.

      Ευρυδίκη

      Διαγραφή