«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2025

Εδώ κ@λοχανείο...εδώ κ@λοχανείο !!


 

Τα κατορθώματα του ενός πενθούντος! (Του άλλου τα ξέρετε ήδη)


 

 

 

Η ίδια η ιστοσελίδα Ukrainska Pravda (Ουκρανική Πράβντα) έγραψε άρθρο με τίτλο:

«Πώς οι φίλοι του προέδρου λήστευαν τη χώρα εν καιρώ πολέμου».

Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στους εμπλεκόμενους βρίσκονται βαρύγδουπα ονόματα, όπως:

O πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ολεξίι Τσερνισόφ, ο υπουργός Δικαιοσύνης Χέρμαν Γκαλουστσένκο, η υπουργός Ενέργειας Σβιτλάνα Γκριντσούκ και κάποιοι άλλοι.

Ομως σαν επικεφαλής του κυκλώματος φέρεται να είναι ο Τιμούρ Μίντιτς, που εκτός από φίλος του Ζελένσκυ, είναι και ο συνιδιοκτήτης της εταιρείας Kvartal 95, δηλαδή της εταιρείας παραγωγής ταινιών που ανέδειξε τον Ζελένσκι!

ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ:

Πριν λίγους μήνες, μέσα στο καλοκαίρι, ο Ζελένσκι είχε επιχειρήσει να περιορίσει τις ανεξάρτητες υπηρεσίες NABU και SAPO, που έκαναν την έρευνα για την διαφθορά, επειδή ερευνούσαν στενούς συνεργάτες του.

Μάλιστα συνέλαβαν και ένα από τους επιθεωρητές της NABU, που ερευνούσε για σκάνδαλα στην εταιρία πετρελαίου-αερίου Energoatom. Παραμένει ακόμη προφυλακισμένος, με την κατηγορία ότι είναι …Ρώσος κατάσκοπος!

Ευτυχώς που αυτές οι κουτοπονηριές του Ζελένσκυ ξεσήκωσαν έντονες αντιδράσεις, τόσο μέσα στην Ουκρανία, όσο και ανάμεσα στους Δυτικούς εταίρους του και έτσι αναγκάστηκε να μειώσει κάπως τις πιέσεις.

Ωστόσο δεν απέφυγε τη λυπητερή. Τα πορίσματα βγήκαν. Οι ερευνητές κατήγγειλαν ότι αξιωματούχοι του κράτους και επιχειρηματίες απαιτούσαν από τους προμηθευτές της Energoatom μίζες 10%–15% για κάθε σύμβαση! Ακόμη και αν η σύμβαση αφορούσε έργα για την προστασία σταθμών από ρωσικές επιθέσεις!

Αμνήστευση με ...καλλιτεχνική μέθοδο!

Πολλοί από τους εμπλεκόμενους ειδοποιήθηκαν πριν από την σύλληψη και την κοπάνησαν. Σήμερα βρίσκονται στο Ισραήλ! Ο Ζελένσκυ τι λέτε ότι έκανε;

Ζήτησε την έκδοση τους; Αμ δε… Τους αφαίρεσε την Ουκρανική υπηκοότητα, σαν … “τιμωρία”!

Τι σημαίνει αυτό;

Οτι αφού δεν είναι πια Ουκρανοί πολίτες, δεν θα μπορεί ούτε στο μέλλον μία άλλη Ουκρανική κυβέρνηση να ζητήσει την έκδοση τους! Αυτό σημαίνει!

Καλό ε; Αραγε τι μας θυμίζει;

Την προληπτική αμνήστευση του Φάουτσι από τον Μπάιντεν, μία μερα πριν εγκαταλείψει το Λευκό Οίκο! Τα λαμόγια πάντα λαβαίνουν πρόληψη για τους συνεργάτες τους!

Τα βλέπεις Κούλη; Εσύ ΠΟΙΟΥΣ θα πρωτο-αμνηστεύσεις, λίγο πριν την “αποφράδα ημέρα”; Ενα 6τομο βιβλίο θα είναι ο κατάλογος των υπό αμνήστευση!

 

pirinoslogios.com 

 

Σχόλιο Διόδοτου:

Ναι, ένα απέραντο κωλοχανείο έκαναν οι πωλητικοί της μεταπολίτευσης την Ελλάδα. Συμβολικό ότι την παραμονή μιας fake επετείου.. δύο πανευρωπαϊκά λαμόγια συναντήθηκαν για να κάνουν συμφωνίες γεννημένες μέσα από τις ονειρώξεις τις δικές τους και των αφεντικών τους. Πιστεύουμε ότι τίποτα από αυτά δεν θα γίνει, ούτε οι επιθυμίες της αμερικανικής κυβέρνησης για την COSCO θα πραγματοποιηθούν. Δεν έχουμε παρά να αφιερώσουμε σε όλους αυτούς... ένα "Βουλγαρικό Ροκ".. έμπνευση Γερμανών χαχαχα.. Πέρα απ' τα αστεία.. πρόκειται για μια ορχηστρική ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ των City.

 



8 σχόλια:

  1. ΦΑΚ ΦΑΚΙΝΓΚ ΦΑΚ
    ΚΑΙ
    ΕΜΠΛΟΚΉ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί να μας κάνει εντύπωση η στήριξη του "κλεψυδροφόρου ικέτη" με τον ζελέ ;

    Όµοιος οµοίω αεί πελάζει !!!

    Έρρωσθε και προσοχή στον ... Άτλαντα. 34 και σήμερα.

    Διός Κούρος

    ΥΓ θα μπορούσα να "αγανακτήσω", να φωνασκώ και να λέω "δικά σου είναι ρε κούλη αυτά που δίνεις αφειδώς στον ζελέ ; Με δικά σου χρήματα τα αγόρασες ; Εμείς με τον ιδρώτα μας τα αγοράσαμε για άμυνα". ΔΕΝ θα το κάνω, διότι ... 34 και σήμερα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι αν εμφανιστεί νωρίτερα... κακάκια οι γκλομπαλιστές!

      Διαγραφή
  3. ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ #/δηξω!!! Είναι
    Συνέχεια ανοιχτό;;;
    Το κ#/0χανειο;;


    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή