«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

NIΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΣΤ COVID-19



Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ COVID-19 ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΣΤ
ΤΑ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
Δ Ε Ν ΑΝΙΧΝΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ COVID-19
ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ
ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ
ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΟΛΑ ΤΑ “COVID-19 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ” ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ
__________________
ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ
Γι αυτό και ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ έχουν ψηφίσει τον νόμο 4682/2020 που ισχύει για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥΣ !!
Και με ένα ΑΠΛΟ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ μπορούν να σε πάνε σε ιδιωτική δομή. Και εμάς και ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
-Είτε με τεστ που ΔΕΝ ΑΝΙΧΝΕΥΕΙ μόνο τον COVID-19
-Eίτε με συμπτώματα ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΟΣ – Ενός HCoV-OC43 ή ενός HCoV-229E
Γι αυτό και την ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ θα ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ τα ΤΕΣΤ και τον ΝΟΜΟ 4682/2020
____________________
Δεν σου το λένε. Σου λένε ότι είναι για COVID-19.
Ξέρουν όμως ότι και COVID-19 να μην είναι ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ “ΔΙΚΑΙΩΜΑ” να σου κάνουν το τεστ και με ένα “θετικό” αποτέλεσμα ή με συμπτώματα όλων των κορωνοϊών να σε ΑΡΠΑΞΟΥΝ
Αλλά εμείς ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ.
Γιατί για τον COVID-19 γίνονται όλα. Και ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ.
__________________
Η ΕΙΔΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ :
https://www.in.gr/2020/09/04/health/health-news/diagnostiko-test-ksexorizei-ton-koronaio-apo-ti-gripi-kai-v/
“Πράσινο φως έλαβε από τον Οργανισμό Ελέγχου Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA) η ελβετική φαρμακευτική εταιρεία Roche για ένα διαγνωστικό τεστ που εντοπίζει και ξεχωρίζει τον ιό SARS-CoV-2 από την γρίπη Α και Β”
Το διαγνωστικό αυτό τεστ, με την ονομασία cobas SARS-CoV-2 &Influenza A/B, έλαβε από τον FDA άδεια για έκτακτη χρήση.
Με την εποχή της γρίπης να πλησιάζει, το νέο αυτό τεστ είναι
ιδιαίτερα σημαντικό καθώς η διάγνωση μεταξύ του ιού SARS-CoV-2 και της γρίπης μπορεί να γίνει βάσει μόνο των συμπτωμάτων', δήλωσε ο Τόμας Σίνεκερ, στέλεχος της Roche.
'Τώρα με ένα μόνο τεστ οι επαγγελματίες υγείας μπορούν με πλήρη αξιοπιστία να κάνουν σωστή διάγνωση και να προσφέρουν την πιο αποτελεσματική θεραπεία στους ασθενείς τους', πρόσθεσε.
Το τεστ γίνεται με δείγματα που λαμβάνονται από τη μύτη ή τον φάρυγγα του ασθενούς'”
_______________
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ;;
Τ Ω Ρ Α πάνε να βρούνε το τεστ που θα ανιχνεύει ΜΟΝΟ τον COVID-19.
ΜΟΝΟ από τα ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ είναι σε θέση να λένε “εδώ έχουμε COVID-19”.
Συμπτώματα που ΚΑΙ ΑΥΤΑ παραπέμπουν σε οποιονδήποτε κορωνοϊό ή οποιαδήποτε λοίμωξη ιογενή ή και μικροβιακή ακόμα.
Πυρετός, βήχας κ.λπ, ΔΕΝ είναι συμπτώματα που οπωσδήποτε και άνευ άλλου σημαίνει ότι το άτομο πάσχει από COVID-19.
Συμπτώματα τα οποία εξαρτώνται κάθε φορά από τον οργανισμό του κάθε ανθρώπου.
Αλλιώς εκδηλώνεται μία γρίπη, ένας κορωνοϊός, σε έναν άνθρωπο, αλλιώς σε έναν άλλον.
-Έχουμε έναν νέο κορωνοϊό, τον SARS-CoV2 (Severe Acute Respiratory Syndrome - Related Coronavirus 2) που ανήκει στην οικογένεια ιών Coronaviridae. Σύμφωνα με τη Διεθνή Επιτροπή για την Ταξινομική των Ιών (International Committee for the Taxonomy of Viruses), που έδωσε και το όνομα στον νέο κορωνοϊό, έχουν ταξινομηθεί πολλά είδη κορωνοϊών που προσβάλλουν θηλαστικά και πτηνά και προκαλούν αναπνευστικές, γαστρεντερικές ή νευρολογικές διαταραχές.
-Οι τέσσερις από αυτούς (HCoV-229E, HCoV-OC43, HCoV-NL63 και HCoV-HKU1) προκαλούν συνήθως ήπια συμπτώματα.
Οι ιοί HCoV-OC43 και HCoV-229E ευθύνονται για το κοινό κρυολόγημα που ταλαιπωρεί πολλούς ανθρώπους κάθε χρόνο και θεωρούνται μέτριας κλινικής σημασίας, ενώ ο HCoV-NL63 αποτελεί συχνή αιτία εμφάνισης βρογχιολίτιδας στα παιδιά. Ο ιός HCoV-HKU1 προκαλεί συμπτώματα κοινού κρυολογήματος και σπανιότερα πνευμονία και βρογχιολίτιδα.
-Οι εναπομείναντες τρεις κορωνοϊοί ευθύνονται για πιο σοβαρές ασθένειες.
-Ο SARS-CoV προκαλεί το σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο (severe acute respiratory syndrome, SARS). Ο MERS-CoV ευθύνεται για το αναπνευστικό σύνδρομο Μέσης Ανατολής (Middle East Respiratory Syndrome, MERS).
-Και ο περιβόητος SARS-CoV-2 προκαλεί την ασθένεια κορωνοϊού 2019 (Coronavirus disease 2019, Covid-19). Η "πανδημία" μας. Ο "φονικός" ιός μας.
__________
ΕΠΟΜΕΝΩΣ :
Μας κάνουν ένα τεστ που ΔΕΝ ξεχωρίζει τους κορωνοϊούς.
Το φωνάζω καιρό τώρα ότι το ίδιο το Υπουργείο Υγείας το ΟΜΟΛΟΓΕΙ.
Το καταγράφουν ΨΕΥΔΩΣ ως COVID-19.
Το θετικό αποτέλεσμα το βαπτίζουν ΚΡΟΥΣΜΑ COVID-19.
Eίτε με συμπτώματα είτε ΧΩΡΙΣ. Στη μεγάλη πλειοψηφία ΔΕΝ υπάρχουν συμπτώματα.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΞΕΙΑ ΛΟΙΜΩΞΗ.
Είναι οι ασυμπτωματικοί. Είναι οι θετικοί. Αυτοί που κουβαλάνε τον ιό. Τον όποιον ιό.
Αυτοί που κατά τον δικό τους, και όχι δικό μας, Καθηγητή Φαρμακολογίας Δημήτρη Κούβελη, που είπε ότι πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και επιστημονικοί, «μεταδίδουν τον ιό σε ποσοστό 0,1 %»
Αλλά που και ο ίδιος έχει ανεχθεί να διαλυθούν τα πάντα με ανειλικρινή και αντιεπιστημονικά δεδομένα.
Συνεργάζομαι με κορυφαίους ιατρούς. Ανθρώπους που είτε έχουν τοποθετηθεί δημόσια είτε βοηθάνε παρασκηνιακά, υποκύπτοντας προς το παρόν στον κίνδυνο διαπόμπευσης και στον ωμό εκβιασμό του Ιατρικού Συλλόγου ότι θα διαγράφονται όσοι διαφωνούν με το ψέμα.
Προετοιμάζω την άμυνά μας. Την άμυνα των παιδιών μας. Στο στημένο σκηνικό των τεστ και των κρουσμάτων.
Εμείς δεν θα συμμετάσχουμε άλλο στην εικονική πραγματικότητά τους.
Κανένας δεν θα κάνει τεστ που ανιχνεύουν τα πάντα, κανένας δεν θα παίρνει και δεν θα πηγαίνει πουθενά κανέναν θετικό στα πάντα ή με συμπτώματα για τα πάντα.
Και με μεταδοτικότητα του όποιου φορέα του όποιου ιού 0,1 %.
Φροντίστε τους όποιους νοσούντες στον όποιον ιό, τους όποιους διασωληνωμένους και τους όποιους ηλικιωμένους, και αφήστε μας εμάς.
Και θέλετε να βάλετε μάσκες και στα παιδιά μας.
Καλά...
Ως εδώ ήταν.


πηγή

6 σχόλια:

  1. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΦΩΤΟ, ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΧΌΛΙΑ! 🤣

    https://www.triklopodia.gr/%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%89%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%b9/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαι όμως! Σοβαρά τα γράφει ο αρχικός αρθρογράφος, Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος Αγγελόγλου, ο οποίος τυγχάνει και κομματάααακι οικουμενιστής.
      https://vasilinos.wordpress.com/2020/08/20/πρόσκληση-παράκληση-στους-συνωμοσι/


      Ο ίδιος στις 7 Μαϊου ανέβασε ανταπόκριση από το "έγκυρο" Τζιού Γιόρκ Τάϊμς, ότι στην Ρωσσία διασωληνώνονται και πεθαίνουν δεκάδες καλόγεροι και καλόγριες, διότι οι ξεροκέφαλοι χριστιανοί λειτούργησαν τις εκκλησίες την Μεγάλη Εβδομάδα. Απ' την Μεγάλη Παρασκευή "η Ρωσσία έχει πάνω από 10.000 κρούσματα ημερησίως"!!!! -λέει.

      Το έχουν ανεβάσει όλα τα πατριαρχο-βατικάνεια μπλογκς και το έχουν κάνει καραμέλλα και το διακινούν στο φ.β. ακόμα και σήμερα, ως επιχείρημα, διάφοροι "νομοταγείς" βλαμένοι χριστιανούληδες.
      https://vasilinos.wordpress.com/2020/05/07/%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%89%ce%bd%ce%bf%cf%8a%cf%8c%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7-%cf%81%cf%89%cf%83%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%bc%ce%bf%ce%bd/

      μνκ

      Διαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΠΑΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΤΩΜΑΤΑ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ,ΠΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ...ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ....ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 500 ΑΤΟΜΩΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΡΙΠΠΗ ΦΕΤΟΣ..ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΕΝΟ ΕΠΙ 200 ,300 ...ΒΑΛΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ...Ο ΕΝΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΣΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ....ΟΛΟΙ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ!ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟ,ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΡΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ....ΑΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ...ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ???ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μονο με ιατρικη συνταγη απο 1/9/2020, θα χορηγουνται πλεον ολα τα αντιβιοτικα στη χωρα μας απο τα φαρμακεια!!! Τυχαιο;;; Δεν νομιζω!!! Το κανουν οι γιατρουληδες για να μη χανουν πελατακια;;; Επισης δεν νομιζω οτι το κανουν μονο γιαυτο!!! Αν οι Ελληνες, ελευθερα συνεχιζουν να αγοραζουν αντιβιοτικα απο τα φαρμακεια, για την οποιαδηποτε ιωση, κρυολογημα η λοιμωξη, τωρα που λογω της αλλαγης του καιρου, αρκετοι θα νοσησουν ακομη και απο την εποχιακη γριπη και γινονται μονοι τους καλα, πως θα μεγαλωσει η δεξαμενη των κρουσματων του κοροιδοιου οεο;;; Πως θα αυξησουν τον αριθμο κρουσματων και θα εφαρμοσουν αυτα που εχουν ετοιμασει για το καλο σου!!! Μας ξανασωζουν, βρε αγνωμονες και σεις δεν θελετε να το καταλαβετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και κατι επικαιρο!!! Πως αυτοκτονει ο ελεφαντας;;; Βαζει την προβοσκιδα του στον κ@λο του, κλανει και τιναζει τα μυαλα του στον αερα!!! Οχι, κυριοι δεν θα μας καταστησετε ελεφαντες ( τουτεστιν ν' αυτοκτονησουμε μονοι μας), κανοντας τα σκατοτεστ σας, που κατα 90% σε βγαζουν θετικο γιατι ειναι μουφα, ουτε τα $αμοεμβολια σας, που αλλαζουν το dna του ανθρωπου και τον μετατρεπουν σε τηλεκατευθυνομενη ορθια κουραδα με νοημοσυνη αμοιβαδας, να τα βαλετε εκει που ξερετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή