«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Χύμα και τσουβαλάτα Χριστουγεννιάτικα..

"Does donkey fly? He does!" (αγγλικά Τσίπρα) - Τώρα και σε christmas!

 

Καλησπέρα αγαπητοί αναγνώστες και φίλοι του Διόδοτου!

Στην ανάρτηση αυτή θέλω να υπογραμμίσω ότι, όσα διαβάσετε.. δεν πρέπει και δεν μπορούν, από αυτούς που ξέρετε, να χαρακτηριστούν ως "διάδοση ψευδών ειδήσεων" και άλλες σχετικές ταμπέλες. Είναι καθαρά προσωπικές μου απόψεις και συμπεράσματα. Επίσης και οι πληροφορίες που δίνω σε κάποιο σημείο, περί αυτοάνοσων νοσημάτων, είναι διά ζώσης γνώση η οποία εύκολα μπορεί να επιβεβαιωθεί από αναζητήσεις σας στην google.

Nα πω σε αυτό το σημείο, ότι εξακολουθούμε να δεχόμαστε ειρωνικά σχόλια του τύπου "Όλο με κορωνοϊό κι εμβόλια ασχολείστε, έχουν πολλά κλικ ε;". Ναι, ασχολούμαστε περισσότερο με αυτό το θέμα, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είναι σοβαρό, και μάλιστα μείζον εθνικό θέμα. Γιατί γίνεται λόγος για διεθνείς σατανιστές κι ευγονιστές, οι οποίοι έχουν καταντήσει τον εγχώριο πρωθυπουργό.. έναν πλασιέ επικίνδυνων σκευασμάτων (κι αυτός μόνο με αυτό ασχολείται), ο οποίος έχει ενταλθεί να τα χορηγήσει σε 40άρηδες, 50άρηδες, εφήβους και μικρά παιδάκια, ώστε να στειρωθούν -τουλάχιστον. Μιλάμε για απόπειρα γενοκτονίας του Ελληνισμού!  

Μού τράβηξαν την προσοχή σήμερα οι εξής ειδήσεις: 

- «Βόμβα» Δ.Σαρηγιάννη: «Το αργότερο στις 3 Ιανουαρίου η Ελλάδα μπαίνει σε καθολικό lockdown»! 

- Σε εταιρεία φαρμάκων με αυτοάνοσα επένδυσε 6,7 δισ. δολάρια η Pfizer - Τι γνωρίζει; - Ποια είναι η Arena Inc.

Ας τις πάρει το γαϊδουράκι... :

Τα αφεντικά του Κούλη μια χαρά τα σχεδίασαν όλα ως τώρα, αλλά η βάρκα τους μπάζει από παντού. Παρολίγον, κι έτσι θεωρώ θα έπρεπε, να αρχίσουν να πληρώνουν από την τσέπη τους οι εμβολιασμένοι, ράπιντ τεστ για την εορταστική περίοδο. Όμως μέσα σε λίγες ώρες ( ! ) η απόφαση άλλαξε σε "δωρεάν σελφ τεστ". Μπράβο Κούλη! Τώρα θα τα δηλώνουν στο σύστημα χωρίς καν να τα κάνουν, και θα συνεχίσουν να μεταδίδουν στους γύρω τους την "Όμικρον" (όπως εσείς διατείνεστε) ανενόχλητοι.

Γνωρίζαμε μπαρμπα-Κούλη μας, ότι θα προχωρήσετε σε καθολικό λοκντάουν αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά, δεν ήταν ανάγκη να μάς προετοιμάσει ο κύριος Σαρηγιάννης.  Όπως γνωρίζουμε επίσης και τί θα κάνετε κατά την διάρκεια αυτού του λοκντάουν. "Πολλά", ναι το ξέρω, αλλά θα αναφέρω τουλάχιστον δύο. Θα ολοκληρώσετε την τοποθέτηση των 5τζιζζζ στις πόλεις. Και δεύτερον.. θα σπιτώσετε σε διαμερισματάκια, όλα τα ισλαμο-λαθροσκουπίδια που μάς έχετε κουβαλήσει. Σωστά; Σωστά! Και όλα θα γίνουν με εμάς κλειδωμένους στα σπίτια για να μην αντιληφθούμε το μέγεθος των εγκλημάτων σας.

"..η χώρα δεν θα αποφύγει το καθολικό lockdown....η σχετική έκθεση που θα σταλεί στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη θα είναι έτοιμη το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου". Έξελλεντ! Την επόμενη δηλαδή μέρα από την λήξη της "Απογραφής". Απογραφή της πλάκας δηλαδή, μιας και έχετε καταντήσει πολλές χιλιάδες ελλαδιτών "κορωνοφοβικούς".. και σιγά που θα άνοιξαν όλοι τις πόρτες τους στους απογραφείς. Κι απ'την άλλη.. τί είδους απογραφή είναι αυτή ρε κούλη.. με τα χιλιάδες ανύπαρκτα πόθεν έσχες πολιτικών και άλλων λαμογιών, και με τα έξι εκατομμύρια λαθροεισβολέων που μάς τους παρουσιάζετε για δυόμισι; Τί θέλατε να απογράψετε, που μού ζαλίσατε τα ούμπαλα 4 φορές ( ! ) στην πόρτα μου, γιατί μένω στο κέντρο, και δεν άνοιξα..; Και γιατί τέτοια μανία με το κέντρο της Αθήνας..;                                 

Να σού πω αμέσως Κούλη μου: Καίγεστε για να μάθετε τα τετραγωνικά μέτρα των διαμερισμάτων στις πολυκατοικίες και ποιά από αυτά είναι νοικιασμένα, για να τρέξει μετά η συντεχνία σας, ΜΚΟ κλπ.. να βρεί τους ιδιοκτήτες και να τούς προτείνει να πουν στους ενοικιαστές ότι πρόκειται να γίνει ιδιοκατοίκηση στο διαμέρισμα και να αποχωρήσουν εντός διμήνου. Μετά, οι ιδιοκτήτες αυτοί.. αντί των π.χ. 300 ευρώ νοίκι, θα εισπράττουν 600 ευρουλάκια για το ίδιο διαμέρισμα, με αφγανοσομαλά και άλλα σκ... μέσα. "Πλερώνει" ο Σόρος (ή ο σωσίας του ένυγουέϊ..), αλλά το μεγαλύτερο κόστος πέφτει στην πλάτη μας ημών των Ελλήνων· σπιτώνουμε και ταΐζουμε τους αντικαταστάτες μας.

Αυτάααα... Πάμε στον Μπουρλά now..

Ποια φάρμακα για αυτοάνοσα, που θα χορηγηθούν σε περιπτώσεις παρενεργειών των εμβολίων σε μικρότερες ηλικίες, μάς λες κύριε Μπουρλά; Γιατί εμείς ξέρουμε πως δεν υπάρχουν θεραπευτικά φάρμακα για τα αυτοάνοσα νοσήματα. Τα αυτοάνοσα νοσήματα, από τα πολύ σοβαρά και θανατηφόρα μέχρι τα εντελώς ανώδυνα,  δεν θεραπεύονται. Τα φάρμακα που χορηγούνται γι αυτά, είναι μόνο για να αναστέλλουν την εξάπλωση και επιδείνωση του προβλήματος. Και μόλις σταματήσεις τα φάρμακα αυτά, το πρόβλημα συνεχίζει από εκεί που το είχες αφήσει, ο οργανισμός ξαναεπιτίθεται με την ίδια σφοδρότητα στον εαυτό του (γιατί αυτό είναι τα αυτοάνοσα - και επίσης.. δεν τα κόλλησες από κάποιον και δεν τα κολλάς σε άλλους). Θα δώσω δύο παραδείγματα. Ένα για σοβαρό και θανατηφόρο αυτοάνοσο νόσημα και ένα για εντελώς ανώδυνο:

1. Με Σκλήρυνση κατά Πλάκας, μπορούν κάποιοι (όχι όλοι δυστυχώς) να ζήσουν μέχρι τα γεράματά τους. Την δεκαετία του '90 μέχρι και πρόσφατα η ιντερφερόνη βήτα-1α αποδείχτηκε αποτελεσματική. Σήμερα, ένα πιο σύνθετο κοκταίηλ παρεμφερών ουσιών, χορηγείται ανά εξάμηνα στους "σκληροπαθείς", κλείνοντας ένα διήμερο θεραπείας σε σχετικό ιατρικό κέντρο ή νοσοκομείο.  

2. Ο Ομαλός Λειχήν είναι ένα αυτοάνοσο νόσημα δερματικό από το οποίο δεν επέρχεται ποτέ θάνατος. Συνηθίζεις και με αυτό ως τα γεράματά σου. Αν έχει κατσικωθεί σε μέρος του σώματος που καλύπτεται από ρούχα (π.χ. πλάτη, γάμπες) δεν θα αντιληφθείτε ποτέ κάποιον ότι το έχει (αυτός ο κάποιος πιθανότατα χτυπάει κάθε ημέρα κι ένα χαπάκι ζιρτέκ αντιαλλεργικό, για να απαλλαγεί από τον βασανιστικό κνησμό/κνίδωση). Η κατάσταση είναι δεκαπλασίως πιο βασανιστική αν πλήττεται το εσωτερικό του στόματος, ο κόλπος κ.ά. Αυτό το αυτοάνοσο νόσημα μπορεί να είναι από τα ας πούμε 5-6 όλα κι όλα πιο ελαφρά και μη θανατηφόρα αυτοάνοσα, όμως δεν υπάρχει πραγματικά κανένα φάρμακο που να αναστέλλει την επιδείνωση, όπως, αντιθέτως, είδαμε (ότι υπάρχει) στην περίπτωση της πολύ επικίνδυνης Σκλήρυνσης κατά Πλάκας. Ή μάλλον.. υπάρχει μια ουσία που βοηθά στην αναστολή του ομαλού λειχήνα: Η κυκλοσπορίνη. Μόνο που είναι από τα πιο ακριβά χάπια της αγοράς, και στις παρενέργειες που αναγράφονται στις συσκευασίες της, διαβάζεις για προβλήματα στα νεφρά, κίνδυνο 55% καταστροφής του συκωτιού ( !! ) κ.ά.. Και φυσικά.. όπως είπαμε πιο πριν, όταν την σταματήσεις.. σε λίγες ημέρες επιστρέφει το πρόβλημα από εκεί που είχε μείνει.

Χαίρομαι αν κατάφερα λίγο να σάς πείσω ότι στην ουσία θα αποδειχτούν μπούρδες τα πφάιζερ φάρμακα του μπουρδά, για θεραπεία αυτοάνοσων νοσημάτων. Ας διευκρινίσουν τουλάχιστον ότι πρόκειται για φάρμακα "Αναστολής"· έχει μεγάλη διαφορά από την λέξη "Θεραπεία".

Καλό τριήμερο ως τα Χριστούγεννα, 

ας ευχηθούμε όλοι, ή ας προσευχηθούμε, 

ο Ιησούς Χριστός να δώσει γρήγορα ένα τέλος σε αυτή την δυστοπία. 

 

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

 


32 σχόλια:

  1. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΤΑΥΡΙΤΗ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΥΣΤΟΧΟΣ,ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΗΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΗΘΙΚΟΥ ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.ΥΓΕΙΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΑΧΟΥ ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΡΟΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Πτολεμαίε,

      ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Ταπεινές οι προσπάθειές μου, εύχομαι να βοηθούν. Εύχομαι επίσης Υγεία και Αγωνιστικότητα!

      Διαγραφή
  2. ευχαριστα νεα για τα μπολιασμενα.,, ερχεται οσονουπω η τεταρτη δοση,...στο ισραηλ ηδη ξεκινησε ,ακολουθουν τα βοδια [εμεις]...αντε βρε να τις εκατοστησετε...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως δρούσαν οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες τόσα χρονιά;;
    Κάθε φάρμακο τους ίσος θεράπευε μια πάθηση μα με τις παρενέργειες του φαρμάκου ίσος δημιουργούσε μια άλλη πάθηση.....όταν λαμβανόταν δε φάρμακο για την καινούργια πάθηση....πάλι τα ίδια και ούτω καθεξής....
    Έτσι δημιουργούνταν ένας φαύλος κύκλος που συνήθως κατέληγε στην κατάρρευση του καταπονημένου από της διαφορες ασθένειες και τα πολυποίκιλα φάρμακα ασθενούς....
    Τώρα λοιπόν που κατάφεραν να καταστήσουν το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού πρεζάκηδες, μαντέψτε τι θα μπορούσαν να χώσουν μέσα σε μια από τις επόμενες αποχαιρετιστήριες-αναμνηστικές δόσεις τους........

    Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.facebook.com/100003927592731/videos/438592341217853/

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙ ΤΟ FACEBOOK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ θα το ρίξει φίλε Κώστα. Δικός τους είναι αυτός !!! Πάντα έπαιζε το ρόλο του λαγού και με μαεστρία "μπόλιαζε" το υποσυνείδητο του κόσμου με τις "ανακοινώσεις" των καμπαλιστών, σε περιτύλιγμα "αγωνιστή" και "αντινεοταξίτη".

      Νομίζεις δεν ξέρουν οτι υπάρχει κόσμος που δεν τους πιστεύει και έχει καταλάβει τα σχέδιά τους ; Σε αυτόν τον κόσμο απευθύνονται μέσω του συγκεκριμένου και προσπαθούν ύπουλα να τους πάρουν με το μέρος τους. Mind Control του κερ@τ@ !!!

      Η δική μας "δουλειά" είναι, φυσικά να τον ακούμε τι λέει, αλλά να προσπαθούμε να εκμαιεύσουμε "αυτό που θέλουν να μας περάσουν". Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Μην ξεχνάς οτι ΔΕΝ μπορούν να επιβάλλουν κάτι αν δεν μας το ανακοινώσουν πρώτα. Αυτό κάνει ο συγκεκριμένος.

      Έρρωσο Αδλεφέ

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    2. Φίλε Διόσκουρε,
      σωστός! Απλά.. υπάρχουν αρκετά εκατομμύρια κόσμου, που δεν τούς πιστεύουν μεν, αλλά δεν είναι και πλήρως ενημερωμένοι δε. Καλό είναι να ακούν έστω κι από το στόμα του Αλεξ Τζόουνς ότι αυτό που παρουσιάζουν ως μετάλλαξη "Ο" οι σατανιστές, στην πραγματικότητα είναι οι παρενέργειες της ADE από τους προηγούμενους εμβολιασμούς.

      Διαγραφή
    3. ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΒΕΒΑΙΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΗΞΕΡΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΝΟΟΥΣΑΝ ΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΜΑΙΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ Ο,ΤΙ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΙΤΙΟ ΤΑ [Φ]ΟΛΙΑ.
      ΕΦ' ΟΣΟΝ ΕΖΥΓΗΣΘΗΜΕΝ, ΕΜΕΤΡΗΘΗΜΕΝ ΚΑΙ ΕΥΡΕΘΗΜΕΝ ΕΛΛΙΠΕΙΣ, ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ-ΣΟΥ ΛΕΕΙ-ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ.
      ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ``Ο ΕΧΘΡΟΣ''..
      ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ; ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ;
      ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΣ ΜΙΑ ΕΝΟΠΛΗ ΟΜΑΔΑ 10 ΑΤΟΜΩΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑΣ ``ΟΜΙΧΛΩΔΟΥΣ'' ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΒΙΑΣΥΝΗ Η ΑΒΛΕΨΙΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 10 ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ. ΑΝΤΕ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ.
      Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, Η ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ;

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    4. Μην πεις άλλα φίλε Δημήτρη..
      ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!

      Διαγραφή
  5. ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΕ ΑΛΟΣ ΧΩΡΙΑΝΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ. Ουτε επινε, ουτε καπνιζε, ουτε ξενυχτουσε, ουτε εκανε αλες καταχρησεις. Ζουσε σαν Αγιος κε τον πεθαναν σαν το σκυλι. Οι δολοφονοι γιατροι σε συνεργασια με τους πολιτικους κε δημοσιο-βοθρικους φονιαδες //
    ΔΕΚΑ ΝΕΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ δολοφονηθηκαν το τελευταιο εξαμηνο απο τα θανατηφορα πειραματικα εβραηκα εμβολια. Φανταστειτε τι γινεται στα αλα χωρια κε στις πολεις.
    Βγηκε θετικος (απο γριπη) κε απο φοβο εκανε το λαθος να παει σε νοσοκομειο. Μπηκε υγιης κε βγηκε σε κασα. Οπως ο Τραγκας κε 20.000 αλοι Εληνες το τελευταιο εξαμηνο.
    Τον εμβολιασαν, τον πεταξαν σε ενα ραντσο με σωληνακια κε τον δολοφονησαν σιγα-σιγα. Δεν επετρεπαν σε κανεναν να τον δει. Η αδερφη του απεξω εκλαιγε στα σκαλοπατια του νοσοκομειου, ανημπορη μπροστα στους δολοφονους. Ο Εφιαλτης εχει νομοθετησει το ακαταδιωκτο για τους δολοφονους.
    Ομως ΚΑΝΕΝΑΣ βλαμενος δεν κατηγορει τους δολοφονους. Κατηγορουν εμας που λεμε την αληθεια. Ετσι τους υποστηριζουν ωστε να δολοφονησουν κι αλους ανθρωπους. Αυτα ινε που κατηγγειλε ο τυφλος βουλευτης Κουρουπλης μεσα στη Βουλη, κι επεσαν οι βρυκολακες να τον φανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον εμβολιασαν, τον πεταξαν σε ενα ραντσο με σωληνακια κε τον δολοφονησαν σιγα-σιγα. Δεν επετρεπαν σε κανεναν να τον δει. Η αδερφη του απεξω εκλαιγε στα σκαλοπατια του νοσοκομειου, ανημπορη μπροστα στους δολοφονους.
      Δεν επετρεπαν σε κανεναν να τον δει.
      Δεν επετρεπαν σε κανεναν να τον δει.
      Δεν επετρεπαν σε κανεναν να τον δει.
      Δεν επετρεπαν σε κανεναν να τον δει.
      Δεν επετρεπαν σε κανεναν να τον δει.
      ΦΙΛΕ ΔΕΠ, Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΟΥΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ.
      Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΤΣΙ;

      Διαγραφή
  6. Αεροπορικες πτησεις μονο για την Ελιτ,ζωη και κοτα μονο για την Ελιτ,κρεας μονο για την Ελιτ,ζωαρα μονο για την Ελιτ,απαγορευση πτησεων,κρεατος,πλαφον κιλοβατ και περιορισμος ταξιδιων,πλαφον αποστασης μετακινησης με αυτοκινητο για τους δουλους.Αυτο και αλλα σχεδιαζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2021.
    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΥΓΕ.
    ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ,
    ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥΣ.

    ΕΠΕΙΔΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙ:
    "Does donkey fly? He does!" (αγγλικά Τσίπρα) - Τώρα και σε christmas!
    ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

    ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΕΣΤ, ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

    ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ
    ΗΛΙΑΣ.+++.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΙΑΚΟ ΜΟΥ, ΕΊΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ, ΕΧΩ ΓΡΆΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΑΠΛΆ, ΕΦΕΤΟΣ ΕΛΆΧΙΣΤΑ, ΓΙΑΤΊ Η ΚΟΎΛΑ ΜΟΥ ΈΚΟΨΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΌΡΕΞΗ. Η ΑΗΔΊΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΌΡΙΑ. ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΣΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΩΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΆΡΘΡΑ.
      ΤΊ ΏΡΑ ΈΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΠΛΥΤΟΣ ΝΑ ΜΙΛΉΣΕΙ;.. ΓΙΑΤΊ ΈΧΩ ΚΆΤΙ ΤΟΜΑΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ, ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΣΑΠΊΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΘΈΛΩ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΏ..

      Διαγραφή
  8. Αρχικά, συμφωνώ με τον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ σε ό,τι λέει και επαυξάνω.

    Κώστα είναι τόσες πολλές οι αστοχίες τους που μπορούμε να γράφουμε για μέρες ολόκληρες. Αλλά ΔΕΝ τους ενδιαφέρει να τους πιάσουμε "με τη γίδα στην πλάτη". Αυτοί ΠΡΕΠΕΙ να ολοκληρώσουν το ΣΧΕΔΙΟ τους. Να μου το θυμηθείτε, θα έρθει η ώρα που ΔΕΝ θα πιστεύουμε τι ακούμε (όχι οτι τώρα δεν "καίμε φλάντζα"), αλλά θα τα λένε τόσο ξενδιάντροπα που και οι κοιμησμένοι απο το τσίμπημα θα ξυπνήσουν.

    Κοίτα και αυτό απο τον καθηγητή Κ.Πουλά : "Είμαστε στη μέση ενός Γ' ΠΠ - Κανονικότητα δεν είναι το σκανάρισμα και η αλλαγή στο γενετικό υλικό μας". https://sinomosiologos.blogspot.com/2021/12/blog-post_367.html

    Η λύση θα έρθει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ και ΞΑΦΝΙΚΑ. Όσο ελέγχουν τα ΜΜΕ μην περιμένετε τίποτε. Σε ένα βράδυ θα αλλάξει όλο αυτό.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηδη ακουμε πραγματα που δεν περιμενα..και η πλακα ειναι οτι παλι μερικοι δεν καταλαβαινουν

      Διαγραφή
  9. Η ΝΥΧΤΑ...
    ΑΓΙΑ ΝΥΧΤΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.
    ΡΑΒΔΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εμενα παλι μου τραβηξε την προσοχη η ειδηση οτι ενω εσυ κι εγω δε μπορουμε να παμε στην εκκλησια να γιορτασουμε τα Χριστουγεννα, οι λαθροπακιστανοι εχουν εκδηλωση στο Αιγαλεω για την βρωμοεθνικη εορτη τους.

    https://www.youtube.com/watch?v=n1r2UZvQQn4

    Αραγε εχει πατο το βαρελι ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ..
      ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ,
      ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΤΡΥΠΗΤΟ.. ΑΠΟ ΕΜΑΣ. 🙂

      Διαγραφή
    2. https://twitter.com/paulina_gr__/status/1473993962117828610

      Διαγραφή
  11. Έρχονται Χριστούγεννα, αλλά η σφαγή των νηπίων έχει ήδη ξεκινήσει με επιτυχία για τους εκτελεστές. Εφέτος εργάζομαι σε 5 σχολεία, λόγω ειδικότητας. Σας πληροφορώ λοιπόν πως από τις 15 του μήνα και ύστερα είναι πάρα πολλά τα μικρά παιδιά που έχουν μπολιστεί, ενώ πολύ περισσότερα έχουν κλείσει ημερομηνίες για το τσίμπημα. Εν τω μεταξύ, φίλη δασκάλα σε ιδιωτικό, μου είπε πως σχεδόν όλα εκεί έχουν ήδη τσιμπηθεί. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένα περιθώριο αισιοδοξίας γι αυτό το έρμο γένος μας. Όλοι οι τσιμπιμένοι γονείς οδηγούν στη σφαγή τα παιδιά τους. Στην καλύτερη περίπτωση - αν γλυτώσουν τις θανατηφόρες παρενέργειες- τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά έχουν ήδη στειρωθεί. Πώς θα συνεχιστεί το ελληνικό γένος ύστερα από αυτό ; Εδώ δεν πρόκειται ούτε καν για γενιτσαρισμό, πρόκειται για σίγουρο αφανισμό, σε συνδυασμό με τον προελαύνοντα εποικισμό. Αυτή είναι η μαύρη τραγική αλήθεια…… Κατά τα άλλα, περιμένουμε το ιππικό να μας σώσει….Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, προσμένουμε ίσως κάποιο θαύμα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. It's beginning to look a lot like... genocide
      https://www.brighteon.com/f5d12013-c454-4f61-a1d1-0fbadc316cee
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    2. Μη φοβασαι..πολλα παιδακια δε θα μπολιαστουν.και υπαρχουν και οι ελληνες του εξωτερικου.

      Διαγραφή
    3. ΓΟΝΕΙΣ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΨΙΜΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΦΙΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΒΗ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
      ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
      Σ' ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΕΓΓΥΤΕΡΟ Η ΚΑΙ ΑΠΩΤΕΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΙΧΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΔΕ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΔΕΝ ΦΥΛΑΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ;
      ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ.
      ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΝΤΥΜΕΝΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΡΠΑΓΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ.
      ``BARNEVERNET'' TO ONOMA.
      EΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ``ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ'' ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ``ΑΓΑΛΜΑ''
      ΠΟΛΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ [!!!] ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ. ·
      Άλλο ένα άλμα στη Νορβηγία, Όσλο.
      Γιατί έχουν κάτι παραπάνω. Εκτός από τη σχέση της Καμπάλα με τα ερπετά, εδώ συμβολίζουν ακόμη και τη σχέση τους με τα παιδιά.

      Όποιος ξέρει, το βλέπει. Οι υπόλοιποι θα αρκεστούν στον στίβο.
      Το μόνο που λείπει είναι ο μύλος του κρέατος...
      https://www.facebook.com/photo/?fbid=133731659050611&set=pcb.133731782383932

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    4. Φίλη Αναστασία,

      Σε κατανοώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, αλλά πόσο σίγουρη είσαι οτι αυτοί οι γονείς και κατ επέκταση τα παιδιά τους είναι ΕΛΛΗΝΕΣ ; μήπως επιδή μιλάνε Ελληνικά ; μήπως επειδή γεννήθηκαν στον Ελλαδικό χώρο ; πόσο "πίσω" πάει το γεννεαλογικό τους δένδρο ;

      Μερικοί απο αυτούς ίσως είναι. Η άποψή μου (και όχι η γνώμη μου διότι ΔΕΝ το γνωρίζω) είναι οτι ΔΕΝ είναι ΕΛΛΗΝΕΣ. Αυτή τη στιγμή στον πλανήτη γίνεται ΜΕΓΑ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ.

      3 7 10 που λέει και ο Φίλος ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  12. ΚΑΤΑ ΤΟ HUMOROUSMATHEMATICS .COM , O TZOOYNS EXEI EΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ .
    ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ .
    Ο ΦΛΥΝΝ ΤΟΥ ΠΑΣΑΡΙΖΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΣΤΟΝ ΚΛΩΝΟ ΤΟΥ ΤΖΟΟΥΝΣ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ .
    ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΕΡΟ ΤΖΑΡΤΖΑΡΙΣΜΑ.......
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΩΣΤΗ ΚΑΤΣΕ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ TA ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ.
    ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ KAΛΑΝΤΟΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΟΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ.

    ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ, ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΦΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Η ΤΕΣΤ;
    ΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ.

    ΔΗΛΑΔΗ AYΡΙΟ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ 3 Η 4 Η 5 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Σ ΕΝΑ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Η ΤΕΣΤ;

    ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ;
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΣΑΣ, ΠΟΙΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ.

    ΑΥΤΗ Η ΔΗΘΕΝ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
    ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΑΣ, Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΑΣ.
    ΤΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ.
    ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΑ.
    ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.
    ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ, ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΑΣ.

    ΕΛΑ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙ, Ο ΑΡΧΙΛΗΣΤΑΡΧΟΣ ΝΤΑΒΕΛΗΣ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΣ; ΕΛΑ ΕΛΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ, ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ;
    KOYMΠΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΚ ΤΑ ΦΙΜΩΤΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ, ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΕΤΡΟ ΝΑ ΞΕΣΤΟΚΑΡΩ ΣΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ.
    ΕΓΙΝΕ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙ MOY, ΑΥΡΙΟ ΚΙ ΟΛΑΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ NEA ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΦΙΜΩΤΡΑ ΠΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΞΕΣΤOΚΑΡΕΙΣ.
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΕΤΣΙ;

    ΤO MΑΘΑΤΕ ΤΟ ΝΕΟ; ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΚΡΟΝ,
    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ Π= ΠΟΥΤΣ@ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛ.

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΠΟΥΤΣ@ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ Π.
    ΣΤΟ ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηλία μου,
      πολύ δημιουργικό σε βρίσκω τελευταία, και σε απολαμβάνω. Πτού σου να μην σε βασκάνω αγόρι μου! Συνέχισε έτσι, μ'αρέσεις! 🙂

      Διαγραφή
    2. Ο ΗΛΙΑΣ+++ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ Κώστα !!! Κάθε μέρα που περνά "ανεβαίνει" πίστα.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  14. Παιδικές ζωές σε κίνδυνο λόγω του εμβολιασμού της Biontech
    Τα πιο πρόσφατα ευρήματα αποκάλυψαν ότι τα κύρια συστατικά του εμβολίου Comirnaty αποτελούνται από συστατικά που δεν έχουν εγκριθεί για χρήση στον άνθρωπο.
    Οι κατασκευαστές είναι εταιρείες που ειδικεύονται στις "συσκευές διασύνδεσης".
    Τα νανολιπίδια και τα νανοσωματίδια ALC-0315 και ALC-0159 μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για ερευνητικούς σκοπούς και παράγονται από εταιρείες τεχνολογίας - όχι από φαρμακευτικές εταιρείες.
    Πρόκειται για μαζικές παραβιάσεις του νόμου περί φαρμάκων - όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτούς τους εμβολιασμούς αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και 10 ετών σύμφωνα με το άρθρο 95 του νόμου περί φαρμάκων!
    Beate Bahner, εξειδικευμένη δικηγόρος για το ιατρικό δίκαιο
    Συγγραφέας του βιβλίου "Εμβολιασμός Corona: Τι πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζουν οι γιατροί και οι ασθενείς
    Μέλος των Δικηγόρων για τον Διαφωτισμό
    https://www.facebook.com/socialmediaorm/videos/232163045607339/

    ΑπάντησηΔιαγραφή