«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΚΟΎΛΑ ΠΡΩΤΟΨΆΛΤΙΣΣΑ!

22 σχόλια:

  1. ΡΩΣΙΑ. ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΣΙΧΑΜΕΡΟΥ ΕΡΠΕΤΙΚΟΥ ΨΩΡΙΑΡΗ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΡΧΙ-ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΨΟΡΟΣ (ΨΟΦΟΣ ΚΑΚΟΣ) ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ // ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΧΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα χώματα της Ελλάδας έχουν αγιάσει από τα ποτάμια αίματος που χύθηκαν από τις λαβωματιές των παιδιών της στο πέρασμα των αιώνων. Όμως, μάλλον οι θανάσιμοι εχθροί μας τις τελευταίες δεκαετίες έχουν επιτύχει τους στόχους τους. Δεν είμαστε πολλοί, αλλά ελάχιστοι αληθινοί Έλληνες...Τρομαχτικά ελάχιστοι, δυστυχώς....Ανδράποδα, που κάποια ισχυρή κατάρα τα έριξε να ενσαρκωθούν και να επιβιώσουν τρώγοντας της σάρκες αυτής της καθημαγμένης Πατρίδας.
    Τις τελευταίες ημέρες έχω την επιθυμία να εξαφανιστώ, σαν τον Λιαντίνη. Δεν αντέχονται άλλο τα πάμπολλα μοχθηρά ανδράποδα που έχουν καταλάβει αυτό το ένδοξο κομμάτι της Γαίας.
    Σε κάθε βήμα, σε κάθε περίσταση, απεργάζονται την καταστροφή του αληθινού Έλληνα. Ποια κούλα και ποιοι πωλιικοί....Αυτοί είναι τα εμφανή τέρατα. Όμοιοί τους είναι και πάμπολλοι γύρω μας....Αν μας την πέσουν οι απέναντι, για ποια χώρα να πολεμήσεις; Πόσο δίκιο έχει ο Εργοδότης και πόσα ακόμα περισσότερο δίκιο έχει ο Παλαιός, που συνεχώς τα χώνει στα ζα, που μας τραβούν μαζί τους στην κόλαση.
    Αυτά τα γράφω γιατί τελευταία παλεύω με κάτι ανδράποδα, που προσπαθούν ομοθυμαδόν να με εξοντώσουν και με τραβάνε στη δουλειά για τα γνωστά ζητήματα, που πολύ θα ήθελα να σας τα πω, αλλά λόγω του ότι μπαίνουν κάθε λογής ρουφιανοτρολ, θα διακινδυνέψω να βρεθώ σε ακόμα πιο δύσκολη θέση....
    Ας γίνουν όλα στάχτη, λοιπόν, μήπως και από εκεί αναδυθεί το μυθικό πουλί, ο Φοίνικας, σαν σύμβολο της απόλυτης κάθαρσης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλασσικό Το Ποτήρι, με νερό μέχρι τη Μέση, που ο Αισιόδοξος Το βλέπει ΜισοΓεμάτο και ο Απαισιόδοξος ΜισοΆδειο
      Τουτέστιν δύο άνθρωποι βλέπουν Το Ίδιο Πράγμα ΔΙΑΜΕΤΡΙΚΆ ΑΝΤΊΘΕΤΑ και ΕΞΊΣΟΥ ΣΩΣΤΆ...

      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ. 24 Μαρτίου, 2022 20:03

      &

      Αναστασία 24 Μαρτίου, 2022 17:10

      Κι Εσύ, ο Τρίτος -ως άλλος Ηρακλής, στο σταυροδρόμι της Αρετής και της Κακίας- καλείσαι να επιλέξεις (εάν επιλέξεις;) ''στρατόπεδο'', κατά Συνείδησιν,
      Άθλος Των Άθλων αφού, εν προκειμένω, η ''Αρετή'' και η ''Κακία'', δύο όψεις του Ίδιου Νομίσματος: Της Αλήθειας.
      Κι εύχεσαι νά'χουν Δίκιο οι Άνωθεν Πεφωτισμένοι - Πεπεισμένοι πως Τελικά, Το Φως Νικάει πάντα το σκοτάδι.

      Γένοιτο.

      Ν.Β.

      Διαγραφή
    2. @ Αναστασία

      "Θα μείνω εδώ
      και θα υπάρχω οπως μπορώ
      και για το πείσμα σας,
      γουρούνια, θα αντέχω.

      Θα περιμένω άλλες μέρες..."



      Αριστουργηματικός στίχος των Κατσιμιχαίων
      (που ο Κωστής μας τους συχαίνεται)


      μνκ

      Διαγραφή
  3. Αστυνόμος Μπέεεκας24 Μαρτίου, 2022 18:52

    Το τάγμα ΑΖΟΦ θα στείλει αντιπροσωπία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.24 Μαρτίου, 2022 20:03

    ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΡΠΕΤΟ ΕΛΙΤ ΦΕΥΓΟΥΝ.
    ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ,ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΙ ,ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΤΟ 2017.
    ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ blackrock ,
    Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ , ΤΕΡΜΆΤΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.
    ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ.
    Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΟ ΟΒΡΑΙΚΟ ΚΑΤΟΧΗ ,ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ.
    ΠΙΘΑΝΌΝ ,ΕΝΑΣ ,ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΣΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ.
    ΘΑ ΧΑΡΗΤΕ ΠΟΛΎ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΧΡΊΤΕΣ ,ΝΑ ΣΑΣ
    ΤΡΟΜΆΖΟΥΝ.
    ΕΝΑ ΤΣΙΡΚΟ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΩΤΕΡΟ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΕΕΕΣΑΙ...ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΕΕΕΕΕΣΑΙ....Πολυ μ αρεσει, με τρελλαινει λεμεεεεε....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μιχαλης Σκορπιος24 Μαρτίου, 2022 20:42

    εχη δικιο ο Αριστομαχος μητσοτακη γαμ@ισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας μου πει κάποιος ότι κάνουν πλάκα... Ειλικρινά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμία πλάκα δεν κάνουν. Πρωθυπουργός και αδελφανηψιός είναι απλά ανεγκέφαλα άτομα που δεν έχουν καμία συναίσθηση των θεσμών των Ελλήνων· αφού δεν είναι Έλληνες εξάλλου.
      Πιθηκίζουν συνεχώς ό,τι ξένο, το οποίο εντωμεταξύ είναι φραντζάιζ νεοταξικό (ζε σουί αυτό, ζε σουί το άλλο..) σαν κάτι κομπλεξικούς για την ελληνική τους καταγωγή οι οποίοι μιλάνε και τα ελληνικά σπαστά σαν ξένοι.
      Το σόι αυτό είναι τελείως για τον πέοντα, και γίνεται συνεχώς ρεζίλι χωρίς να το αντιλαμβάνεται, ενώ παράλληλα έχει την ψευδαίσθηση ότι είναι η ελίτ του τόπου και κοιτάει αφ'υψηλού τους Έλληνες σαν να είναι γκοΐμ, την ίδια στιγμή που τον έχουν για κλάσιμο οι ηγέτες των άλλων χωρών, όπως συνέβη με τον Μπάιντεν στην τελευταία σύνοδο κορυφής. Τα λαμόγια αυτά όλα, οι ψευτοηγέτες των δυτικών κρατών, είναι ό,τι είναι οι ίδιοι, αυτόν όμως τον βλέπουν και αηδιάζουν για το πόσο μ@λ@κας είναι και πόσο αηδιαστικά μισεί την χώρα που αντιπροσωπεύει, ενώ και να το προσπαθούσαν οι ίδιοι για τις χώρες τους..τόσο καλά δεν θα τα κατάφερναν.

      Διαγραφή
    2. Το άλλο πρόβλημα που έχει αυτή η οικογένεια, λόγω και πάλι της ανεγκεφαλίτιδάς της, είναι ότι έχει πολλά λεφτά (συμπληρώνοντας κι από τα δικά μας βεβαίως βεβαίως) να δίνει σε image makers. Και διαλέγει συνέχεια τους πιο ακριβούς αλλά άχρηστους, οι οποίοι αντί να τους ωφελούν με τη δουλειά τους, τελικά τούς καίνε.

      Διαγραφή
    3. χαχα... ζε σουί Ρους!

      μνκ

      Διαγραφή
  8. ΟΙ ΙΜΙΤΑ-ΣΙΟΝ Η ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΙΜΟΥ ΗΓΕΤΕΣ
    ΚΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ.
    https://twitter.com/AMANSha94054151/status/1506622500561911817

    ΑΥΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ.
    https://www.pontosnews.gr/683882/politismos/i-elliniki-mythologia-echei-to-diko-tis-moyseio-sti-notia/

    Η ελληνική μυθολογία έχει το δικό της μουσείο στη Νότια Κορέα
    Στο νησί Τζέτζου υπάρχει ένα μουσείο αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στην ελληνική μυθολογία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρω γιατί μού αφιέρωσες το μουσείο. Επειδή είχα γράψει κάποια πράγματα για τους Νοτιοκορεάτες κι ότι μας μοιάζουν και λίγο.

      Διαγραφή
    2. Εντάξει μωρέ...κι εμείς έχουμε.....μουσείον οβρα'ι'κού ''ολοκαυτώματος'' βεβαίως βεβαίως......λες και δεν έχουμε δικά μας ολοκαυτώματα...χωρίς μουσεία!!!

      Διαγραφή
    3. 👍👍👍👍👍👍


      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  9. Μιχαλης Σκορπιος25 Μαρτίου, 2022 00:18

    Ακου ρε φουσταριο π@υτανας γιε λιγα με το ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΟΥΤΙΝ μη σε [ αν δεν σε εχη μαζεψη ] και σε στειλη σε κανα γκουλακ στην σιβηρια, και χεζης κρατωντας δυο ξυλα Το ενα να σπας την παγωμενη κουραδα, και το αλλο να διωχνης τις αρκουδες Αιντε φουσταρα, γιατι μας τα χης πρηξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηχούν σαν ποίηση στ' αυτιά μου τα λόγια σου Μιχάλη μου.

      Διαγραφή
    2. Μιχαλης Σκορπιος25 Μαρτίου, 2022 09:55

      καλημερα Κωστη χρονια πολλα σε ολους τους Ελληνες εδω λεμε την φραση [θα σε στειλω στο σουφλι ] στην ρωσια λενε σιβηρια με δυο ξυλα χαχα ειναι οριτζιναλ εκφραση Χρονια καλα ευχομαι για ολους

      Διαγραφή
    3. Χρόνια Πολλά Μιχάλη μου!
      Καλή Λευτεριά!

      Διαγραφή
  10. Σε αυτή την ΦΏΤΟ
    ΚULEEM
    μανάβς...


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή