«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

"Το καρναβάλι της ΚΝΟΥΔΟΥ και του Μαξίμου θα το τσακίσουμε!"


Χρόνια Πολλά από Ζώη Μπέχλη - Κίνημα 21

facebook.com/kinima21 


 

 

7 σχόλια:

  1. Δημ. Κουρέτας : Μαλακό σιτάρι και αγροδιατροφή , εθνικά αποθέματα «χθες»----984 FM ---Kαθηγητής Φυσιολογίας Ζωικών Οργανισμών – Τοξικολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

    https://youtu.be/OciR2xClUg8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΙΚΗ “ΑΠΟΒΑΣΗ” ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ)– ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΙΡΜΕΣ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%9f%ce%9b%ce%99%ce%9a%ce%97-%ce%91%ce%a0%ce%9f%ce%92%ce%91%ce%a3%ce%97-%ce%a4%ce%a9%ce%9d-%ce%a4%ce%9f%ce%a5%ce%a1%ce%9a%ce%a9%ce%9d-%ce%a3%ce%a4%ce%97%ce%9d-%ce%95%ce%9b%ce%9b%ce%91%ce%94/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αστυνόμος Μπέεεκας26 Μαρτίου, 2022 13:21

      Πέρυσι το καλοκαίρι κατασκευάστηκαν για λογαριασμό Τουρκικής εταιρείας πέντε(τόσα γνωρίζω) φωτοβολταϊκά πάρκα στο νομό της Λάρισας. Η ίδια εταιρεία πρέπει να διαχειρίζεται και άλλα βόρεια, άν έμαθα σωστά τουλάχιστον προς Αλεξανδρούπολη μεριά.
      Αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι ο σουλτάνος τούς χώνει λεφτά γιά να μας καταλάβουν έστω και εν μέρει οικονομικά.
      Στην Λάρισα λειτουργεί εδώ και πολλά με την μέθοδο του franchise τό Istikbal που είναι γιά όλη την Κεντρική Ελλάδα και έχει πολλή δουλειά, αφού έχει καλά πράγματα και φθηνά σχετικά, την ώρα που το εδώ σύστημα έχει πεθάνει στον φόρο και στις εισφορές τους πάντες που θέλουν να κάνουν μιά δική τους δουλειά.

      Διαγραφή
    2. Καλές πληροφορίες! Ευχαριστούμε πολύ αστυνόμε μου!

      Διαγραφή
  3. MILITAIRE --! ο πρέσβης ε.τ και ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Πατριωτικής Ένωσης Περικλής Νεάρχου.......«Επικίνδυνη η μυστική διπλωματία του πρωθυπουργού με την Τουρκία»!!!!

    https://youtu.be/J71jpNh0nak

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα σε όλους. Μήπως γνωρίζει κανείς τι απέγινε το κίνημα 21; Εδώ και λίγο καιρό έχει εξαφανιστεί από τα main stream social media. Αν έχετε κάποια πληροφορία, παρακαλώ ενημερώστε. Ευχαριστώ πολύ και καλό αγώνα σε όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπείτε στο μπλογκ "Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως" και θα σάς κατευθύνει σε όλους τους συνδέσμους.

      Διαγραφή