«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ: ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΑΛΛΆ Η ΣΑΤΑΝΙΑΣΜΕΝΗ ΚΟΎΛΑ ΘΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

 pronews.gr/ygeia/kathysteroun...

29 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα καί παίδες!

    Εντάξει, είναι γνωστό. Είναι απολύτως προβλέψιμοι.

    Το θέμα είναι, **εμείς** τί κάνουμε από στρατηγικής πλευράς, ώστε να τους μπλοκάρουμε τα σχέδια; Αφού το ξέρουμε καλά πού το πάνε κάθε φορά.

    Φοβάμαι πως ο καιρός των διαπιστώσεων καί των καταγγελιών έχει περάσει πρό πολλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα αγαπητέ μας Εργοδότα!
      Με δεδομένο ότι είναι εντελώς ξεπουλημενοι, αστυνομία, στρατός, δικαιοσύνη, μάς περιμένουν στη γωνία ακριβώς γι αυτό, για μία στρατηγική μας κίνηση.

      Διαγραφή
    2. Δεν ξέρω λοιπόν αν χρειάζεται όντως στρατηγική κίνηση ή να προκληθεί χάος από κάπου/κάπως.

      Διαγραφή
    3. Είναι απλό ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΟΜΕΝ!!! Ο καθείς υφ'ημών κάνει την δική του προσωπική αντίσταση μη υπακούοντας στις προσταγές τους... και μιλώ για προσωπική ανυπακοή ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ...
      ΔΠ

      Διαγραφή
  2. Ό,τι και να κάνουν, το τέλος είναι προδιαγεγραμμένο. Τα μέτρα για τον γιόκα αποτελούν κομάτι του παζλ της παγκόσμιας επίθεσής τους. Και επειδή η επίθεσή τους έχει έναν απο τους κύριους στόχους το κέντρο πολιτισμού και πνεύματος του πλανήτη μας, δηλαδή την Ελλάδα μας, εμείς θα νοιώσουμε την απελευθέρωση ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ.

    Βιαζόμαστε ; Γιατί βιαζόμαστε ; Το θέμα είναι να ξεμπερδέψουμε ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ με όλους αυτούς, μέσα και έξω απο την Ελλάδα ΜΑΣ, μέσα και έξω απο τον Πλανήτη ΜΑΣ. Συνεπώς, ΜΗΝ στεκόμαστε στο "πότε", διότι η απογοήτευση θα μας κυριεύσει. Όποτε !! Και λέγοντας "όποτε" φυσικά και ΔΕΝ εννοώ "ποτέ". Το έχουμε πεί τόσες φορές, που καταντά κουραστικό. Αντιμαχόμαστε μια εδραιωμένη εχθρική, προς τον άνθρωπο, κατάσταση χιλιάδων ετών. Περιμένετε την αποκαθήλωσή τους μόλις σε λίγους μήνες ή λίγα χρόνια ;

    Το μοναδικό ΟΠΛΟ που έχουμε στα χέρια μας είναι η σκέψη μας. Χαρείτε τη ζωή, διασκεδάστε, ψυχαγωγηθείτε, ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΤΕ, χαμογελάστε, γελάστε και ΚΛΕΙΣΤΕ τη ρημάδα την TV.

    Η λύτρωση είναι πιο κοντά απο ό,τι πιστεύουμε όλοι.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδιά δείτε κι αυτό https://youtu.be/q3mj_ybrNEw

      Μαρko

      Διαγραφή
  3. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ, ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ.
    Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΥ.
    ΗΜΟΥΝ, ΕΙΜΑΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.
    ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΩΛΟ-ΤΡΑΠΕΖΑ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΑΓΑΖΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΥΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ Η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΡΕΥΕΙ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ... ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΦΙΜΩΤΡΟ;
    ΤΙ ΛΕΤΕ ΩΡΕ... ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΓΩ ΝΑ ΒΡΙΣΩ;;;
    ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
    ΜΑΣΚΕΣ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΠΕΡΤΕΣ, ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΥΚΛΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΞΑΠΟΔΩ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΙΑ ΤΥΠΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΕΙ ΟΛΑ ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΣΙΤΣΙΔΗ.
    ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ;
    ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ-ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ-ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προεδρος Ρωσικου Κυνοβουλιου, προς τα Δυτικα Εβραιοκινητα σαχλοκουδουνα «ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΑΕΡΙΟ, ΣΙΤΗΡΑ ΚΕ ΜΕΤΑΛΑ, ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΡΟΥΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΠΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΑΡΧΙΔΙΑ //
    Να επαναλαβουμε παλι στους αγαπητους αναγνωστες, οτι με την συνδεση του Ρωσικου νομισματος με την τιμη του χρυσου, σε λιγο καιρο να ανεβει κατακορυφα η τιμη του Ρωσικου νομισματος κε θα γινει 1 γραμαριο χρυσος ισον με ενα ρουβλι. Σιγα-σιγα τα κρατη της Γης που εχουν αγορασμενα δολαρια, οπως η Κινα, η Ιαπωνια, η Ινδια κλπ (εξωτερικο κρατικο χρεος της αμερικης) θα πουλησουν τα δολαρια, η τιμη του δολαριου θα γκρεμοτσακιστει, με αποτελεσμα ενα ΚΡΑΚ κε ενα ΠΑΤΑΤΡΑΚ. Με λιγα λογια θα γινει ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ.
    Κε ολα αυτα για εναν εβραιο καραγκιοζη. Αυτα τα γελοια υποκειμενα λεγοντε «ηγετες»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η θερμοκρασία στο καζάνι με τα βατράχια...


    Έφτασε ,στους 99.9.. c° ...

    Κάποιος βάτραχος 🐸 πρέπει να βγει από το καζάνι να σβήσει την 🔥
    Ποιός;????




    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΝΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ.
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=505444511196214&id=100051920081639

    --------------------

    ΕΥΓΕ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΦΗΓΗΣΗ ΣΟΥ. ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ, ΛΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΔΑ.
    https://www.facebook.com/100002122573438/videos/352965803435287

    -------------------
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ,
    ΘΑ ΨΑΞΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=5126741527406549&id=100002122573438
    Ας μας πουν τώρα και τι συμβολίζει,η κατασκευή αυτού του απεχθούς γλυπτού,που τοποθετήθηκε στον περίβολο του Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου.....
    Τι στον φούτσο είναι αυτά τα εκτρωματικά τερατουργήματα και προς τι;
    Επιτέλους,πρέπει να μας απαντήσουν....



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λέγεται ΑΣΤΥΜΑΓΕΙΑ αδελφέ ΗΛΙΑ+++
      Υπαρκτή σε ΟΛΗ την Αθήνα και ΑΚΡΩΣ επικίνδυνη. Πρέπει να ξηλωθούν όλα τα εκτρώματα.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.30 Μαρτίου, 2022 16:39

      ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΡΑΛΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ...
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  7. https://www.facebook.com/watch/?v=705819220435049
    Όταν έρχεται ο λογαριασμός της ΔΕΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διός Κούρος 1ο Μέρος

    Με αφορμή το σχόλιο του αγαπητού Εργδημεργ (στις 30 Μαρτίου, 2022 09:28), αλλά και την απάντηση του Κώστα, εγώ ο απλός (μη ειδικός επί παντός επιστητού) Έλληνας, έκανα κάποιες σκέψεις, κυρίως όσο αφορά στο «εμείς τι κάνουμε», του Εργδημεργ και στο «αν χρειάζεται όντως στρατηγική κίνηση ή να προκληθεί χάος από κάπου/κάπως» του Κώστα. Και επειδή η εντροπία, αγαπητέ Κώστα, ΔΕΝ είναι εύκολα διαχειρίσιμη, ξεδιπλώνω ένα συλλογισμό, που ελπίζω να γίνει κατανοητός από τους φίλους εδώ.

    Ενώ όλος ο υπόλοιπος κόσμος απαλλάσσεται σιγά σιγά από όλα αυτά τα μέτρα, ο «πρωθυπουργός» μας έχοντας αποστηθίσει το μπλε βιβλίο, κάνει αργά αλλά σταθερά βήματα για την προώθηση των σχεδίων των εντολοδόχων του. Και όσο περισσότερο κλείνει τα αυτιά του στις φωνές των Ελλήνων (που υποτίθεται υπηρετεί), τόσο όλοι εμείς αγανακτούμε και φωνασκούμε και απογοητευόμαστε και αναρωτιόμαστε τι πρέπει να κάνουμε για να τους διώξουμε. Το πρόβλημα μάλιστα εντείνεται, διότι βλέπουμε ότι και ΟΛΟΣ ο πολιτικός κόσμος ΣΥΜΦΩΝΕΙ μαζί του (και άρα με το WEF, ό,τι και να λένε στα κομματόσκυλα που τους πιστεύουν τυφλά !!) και έτσι δεν φαίνεται κάποια «συστημική» λύση στον ορίζοντα.

    Μάλιστα, οι κινήσεις του ΔΕΝ περιορίζονται στα του γιόκα, αλλά όλοι οι νοήμονες Έλληνες διαπιστώνουμε ότι ΟΛΟΙ τους έχουν για τα καλά προσδεθεί στο άρμα του WEF, με ΚΥΡΙΑ ασχολία, πλέον, την «αποκαθήλωση» του Πούτιν, ο οποίος ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ τους χαλάει τα σχέδια και ας ήταν «δικός» τους πριν από αυτό. Και μην πυροβολείτε όταν λέω ότι ήταν πρώην «δικός» τους, διότι μαζί τους ανδρώθηκε πολιτικά, άσχετα αν ΤΩΡΑ «ξύπνησε» και επιτέλους αποφάσισε να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα ΠΡΩΤΑ του λαού του και μετά τα συμφέροντα ΟΛΩΝ των ανθρώπων. ΔΕΝ αποδομώ τον Πούτιν (το ξέρετε πολύ καλά εδώ), αλλά ΚΑΤΑΛΑΒΑ ότι ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, τα συμφέροντά ΤΟΥ έμμεσα είναι και συμφέροντα ΜΑΣ και για αυτό τον υποστηρίζουμε με όλη μας τη δύναμη.

    Έχετε, όμως, αναρωτηθεί αν αυτή η εμμονή ΟΛΟΥ του ντόπιου πολιτικού κόσμου, ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ; Και δεν εξυπηρετεί μόνο εμάς, αλλά και όλο το σχέδιο της απελευθέρωσης.

    Θα μου πείτε «ρε ψεκασμένε, εδώ ο κόσμος πεινάει και σκοτώνεται και εσύ μας λες ότι μας εξυπηρετεί η κατάσταση;». Τολμώ να πω ΝΑΙ, μας εξυπηρετεί όσο δεν φαντάζεστε. Και εξηγούμαι :

    Ο ίδιος ο «πρωθυπουργός» μας και οι περισσότεροι «δυτικοί ηγέτες» πιπιλάνε την καραμέλα ότι «το πρόβλημα είναι παγκόσμιο και παγκόσμια θα λυθεί», προωθώντας έτσι την παγκοσμιοποίηση που ευαγγελίζονται. Με άλλα λόγια ΟΛΟΙ τους είναι στο ΙΔΙΟ άρμα. Αυτό, για εμάς, σημαίνει ότι πρέπει να αποκαθηλωθεί ΕΝΑ άρμα. Είναι αυτονόητο ότι για να προχωρήσει το άρμα ένα βήμα, πρέπει ΟΛΟΙ οι επιβάτες να είναι έτοιμοι. Αν δεν είναι έτοιμος έστω και ΕΝΑΣ, τότε το άρμα «κουτσαίνει», με αποτέλεσμα να χαλάει η ομαλή του πορεία.

    Η επιμονή του με τα μέτρα (στην ουσία τα μέτρα καθ’ εαυτά), αφορά το ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ βήμα. Ίσως και κάποιες άλλες χώρες επιμένουν σε κάποια μέτρα, αλλά όχι όπως εμείς. Πάντως οι περισσότεροι ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ να πάνε στο επόμενο βήμα. Μάλιστα είναι όλοι τους τόσο «μικροί» πολιτικά (ή τους κρατάνε από τα παπάρια), που αν δεν πάρουν οδηγίες και εντολές θα ΧΑΩΘΟΥΝ και ΔΕΝ θα ξέρουν τι να κάνουν. Όλα κρέμονται από μια κλωστή.

    ΑΘΕΛΑ του ο «πρωθυπουργός» μας (ή απο βλακεία, μιας και είναι βλαμμένος), με την επιμονή του στην υπόταξή μας, ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ το άρμα των εντολοδόχων του, οι οποίοι αυτή τη στιγμή ΔΕΝ μπορούν να τον αντικαταστήσουν, διότι ΘΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ. Για αυτό και η επιμονή του στο «εκλογές στην ώρα τους».

    Διός Κούρος Τέλος 1ο Μέρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διός Κούρος 2ο Μέρος

    Συνεπώς, μέσω της καθυστέρησης (και μάλιστα από τα ΔΙΚΑ τους «πιόνια»), διαπιστώνουμε ένα «ρήγμα» στον παγκόσμιο συντονισμό που προσπαθεί να οργανώσει το WEF, με αποτέλεσμα να ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ η ομαλή πορεία του άρματος. Η καθυστέρηση είναι ΚΑΛΗ. Θυμηθείτε τη μάχη της Κρήτης, που ναι μεν ΔΕΝ κερδήθηκε αλλά καθόρισε τον πόλεμο.

    Ποια θα είναι η επόμενη (από τον γιόκα) και ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ μάχη για να κερδηθεί ο πόλεμος ;

    Παγκοσμιοποίηση χωρίς παγκόσμιο νόμισμα ΔΕΝ υπάρχει. Και η μάχη για τον τερματισμό των σχεδίων για το ΝΟΜΙΣΜΑ είναι η ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ, για να γκρεμιστεί το WEF και μαζί του όλη η ΝΤΠ. Το νόμισμα, φυσικά, είναι το δολάριο και ήδη εμφανίζονται ειδήσεις για παραγκωνισμό του.

    Έχετε την εντύπωση ότι ο Πούτιν δεν ξέρει τι λέει ; Ότι δεν έχει επίγνωση της ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ που επιφέρει η αποδολαριοποίηση ; Ότι δεν είναι γνώστης των δυνατοτήτων (κυρίως στρατιωτικών) των γ@μοοικογενειών που ρημάζουν οικονομικά τον πλανήτη εδώ και 100 χρόνια ;

    Όπως και με την Ουκρανία (σε στρατιωτικό επίπεδο), έτσι και με το WEF (ΝΤΠ), ακολουθεί την αρχή του «πρώτου χτυπήματος» και αυτή τη φορά τους το έχει ανακοινώσει ήδη !!

    Την ερχόμενη Παρασκευή 01/04/2022 ξεκινά η πιο ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΧΗ, ή αν θέλετε ξεκινά ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

    ΡΟΥΒΛΙ v/s ΔΟΛΑΡΙΟ

    Την Παρασκευή, λοιπόν, η Ρωσία θα δέχεται ΜΟΝΟ ΡΟΥΒΛΙΑ ή ΧΡΥΣΟ (!!!) ως πληρωμή για τις εξαγωγές ενέργειας σε «μη φιλικές» χώρες. Δηλαδή από τις υποταγμένες στο WEF χώρες, ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά δολάρια ή ευρώ. Και το πάτημα του το δώσανε οι ίδιοι με τα «μέτρα». Αρχίζει το «λούσιμο με Johnson» (που είναι και της μόδας λόγω μπολιού), δηλαδή η «δύση» θα λουστεί τις συνέπειες.

    Τι σημαίνει όμως ότι δέχεται μόνο ρούβλια ή χρυσό ; Για πολλούς από εμάς ΔΕΝ είναι κατανοητή πλήρως αυτή η κίνηση. Για εμένα που δεν είμαι οικονομολόγος, αυτό σημαίνει ότι το ρούβλι θα υποστηρίζεται ΠΛΗΡΩΣ από ΕΞΑΓΩΓΕΣ Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου, καθιστώντας το ένα νόμισμα που στηρίζεται σε κάτι ΑΠΤΟ. Έτσι, οι «μη φιλικές» χώρες, οι οποίες επέλεξαν τις οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας, έχουν ΜΙΑ και μοναδική επιλογή. Να πληρώνουν σε ρούβλια, αλλιώς θα μείνουν ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Εσείς τι λέτε, δεν θα αντιμετωπίσουν την οργή των πολιτών τους και σταδιακά την καταστροφή ; (ειδικά οι Γερμανοί).

    Τι τους ωθεί να κάνουν δηλαδή ; Πού είναι η «μαγκιά» του ; Μα είναι απλό, έστω και σε έναν μη ειδικό. Προκειμένου να μπορούν να πληρώσουν σε ρούβλια, θα αρχίσουν να ανταλλάσουν ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ τα δολάρια και τα ευρώ με ρούβλια, τα οποία δολάρια και ευρώ, η Ρωσία θα ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΠΙΣΩ εξοφλώντας σιγά σιγά το εξωτερικό της χρέος (αυτό το μικρό που έχει) !!!! Με λίγα λόγια οι κυρώσεις που του κάνανε, θα ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ σιγά σιγά το δολάριο και το ευρώ ενώ ταυτόχρονα θα ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ το ρούβλι, αλλά θα ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΝ και τη Ρωσία !! Σατανικό ε ; Μέγα Πούτιν !! Τους γλεντάς με τις δικές τους πρακτικές !!

    Και έτσι, αφού πάρουν την πρώτη κρυάδα του οικονομικού ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ που προκάλεσαν, θα έρθει και το επόμενο βήμα, το οποίο θα είναι η εξαγγελία πως εκτός από το ρούβλι, και τα υπόλοιπα νομίσματα των BRICS θα συνδεθούν με το ΧΡΥΣΟ.

    Αν αυτό δεν λέγεται ΝΕΟ χρηματοπιστωτικό σύστημα, εγώ θα πανηγυρίσω φέτος με την ομαδάρα μου πρωτάθλημα στην Αγιά Σοφιά (πίκρα και αυτή !!).

    Αδέλφια Έλληνες, η πραγματική ΑΙΤΙΑ για τους περισσότερους πολέμους επί της Γης, ήταν πάντα το ΧΡΗΜΑ και η ΕΞΟΥΣΙΑ που αυτό δίνει (άσχετα από τις αφορμές). Ζούμε μια ΙΣΤΟΡΙΚΗ περίοδο, στην οποία γεννιέται ένα ΝΕΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ που βασίζεται στον χρυσό, πολεμώντας λυσσαλέα το υφιστάμενο σύστημα που βασίζεται στο χάρτινο δολάριο, με ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ που θα φέρει αυτή η αντικατάσταση.

    Μένει να δούμε ποιος θα επικρατήσει, αν και ένας αστάθμητος παράγοντας μπορεί να καταστήσει και τα δύο συστήματα παντελώς άχρηστα. Ο ΗΛΙΟΣ.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΥΓ. Δεν είμαι οικονομολόγος και ΔΕΝ "κατέω" απο χρήμα, οπότε μην πυροβολείτε αν έκανα λάθος. Έτσι και αλλιώς δεν επηρεάζω ΚΑΝΕΝΑΝ με τις απόψεις μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Διός Κούρε,

      ούτε εγώ κατέχω από οικονομικά, μού φαίνονται όμως λογικές οι σκέψεις σου.

      Θα σταθώ στην φράση "Για αυτό και η επιμονή του στο «εκλογές στην ώρα τους».". Νομίζω ΚΑΙ αυτό το είχα "προφητέψει":
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/03/blog-post_57.html

      Φυσικά.. θα κάνουμε ό,τι περνάει απ΄το χέρι μας για να ξεκουμπιστεί μια ώρα αρχύτερα, γιατί αρκετά μάς τα έπρηξε και κατέστρεψε τα πάντα. Αυτό το άτομο αποδείχτηκε χειρότερο και από ΓΑΠ και τσίπρα· μία πραγματική πανώλη, όπως τέτοια είχε φέρει και ο βρυκόλακας στην ταινία "Νοσφεράτου' του Βέρνερ Χέρτζοκ.

      Διαγραφή
  10. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.30 Μαρτίου, 2022 17:14

    ΓΡΑΦΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΣΑΣ.
    ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΒΑΡΙΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. https://twitter.com/songpinganq
    δες εδω προσεκτικά μας περιμένουν πολλυ χειρότερα πράγματα.
    Σταθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, μόνο που για όλα αυτά δεν ευθύνεται ο Τζι Πίνγκ, αλλά το ΚΚΚ το οποίο ακόμα δεν κατάφερε να το πολεμήσει επιτυχώς ο Τζι Πίνγκ.

      Διαγραφή
  12. Δεν θα μου κάνει εντύπωση να είναι στημένη διαρροή ώστε να βγει ο Μωυσής και να πει καταργούνται τα πιστοποιητικά & να τον αποθεώσουν όλοι….
    Xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Την ελευθερία δε θα σας την περοσφέρει κανείς, πόσο μάλλον η κούλα και η κάθε πατσαβούρα! Η ελευθερία είναι δύσκολος δρόμος, δεν είναι ο προορισμός αλλά το ίδιο το ταξίδι. Ελευθερία είναι να κάνεις αυτό που προστάζει η ηθική σου ανεξαρτήτως αν αυτό δεν είναι νόμιμο ή κοινωνικά αποδεκτό, άρα συνήθως συντροφεύεται από τη μοναξιά αφού η πλειοψηφία είναι λοβοτομημένα πρόβατα και υπάκουοι δούλοι. Συνήθως ο ελεύθερος άνθρωπος είναι και αποσυνάγωγος, σαν τον Διογένη τον κυνικό ένα πράγμα και όποιος έχει ανάγκη
    να συναναστρέφεται με δούλους, τότε και αυτός είναι δούλος, όπως επίσης όποιος ανέχεται
    τα διάφορα "πιστοποιητικά" του κωλοσυστήματος.
    Όσο για τους πραγματικά θρησκευόμενους το νόημα της ανάστασης (που είναι αρκετά παλαιότερο του χριστιανισμού και βασικά πανανθρώπινο) απέχει από μαγειρίτσες, σουβλιστά αρνιά και κοινωνικές χαζοϋποχρεώσεις







    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΩΣΤΗ ΕΙΔΗΣΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ.
    ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΗΠΩΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΓΚΕΣΑΡΑ;

    22 ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕ ΛΙΠΟΣ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΟΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ ΜΕ ΧΑΖΑΡΙΚΑ ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΧΡΥΣΟΥ.

    ΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ,
    ΠΕΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΖΑΡΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ ΚΟΚΚΙΝΟΑΣΠΙΔΑ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.

    ΤΩΡΑ, ΟΥΤΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ,
    ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
    ΦΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΑ ΧΑΖΑΡΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΧΑΖΑΡΟ ΠΕΤΡΟΔΟΛΑΡΑ.
    Η ΦΟΥΣΚΑ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΚΟΛΟΧΑΡΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΧΡΥΣΟΥ, ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΑΣΠΙΔΑ, ΕΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΡΟΥΒΛΙΑ;

    Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ,
    ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ,
    ΤΟ ΡΟΥΒΛΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, Η ΡΟΥΠΙΑ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ
    ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΑΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ,
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΠΕΤΡΟΔΟΛΑΡΟ.
    ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΧΑΖΑΡΟΚΑΜΠΑΛΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ; ΦΑΤΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ.
    ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ,
    ΟΤΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ,
    ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.
    https://www.pronews.gr/kosmos/to-vatikano-i-proti-xora-pou-apodexetai-to-telesigrafo-tis-mosxas-plirose-10-ekat-eyro-se-rouvlia-gia-f-a/
    Το Βατικανό η πρώτη χώρα που αποδέχεται το τελεσίγραφο της Μόσχας: Πλήρωσε 10 εκατ. ευρώ σε ρούβλια για φ.α.

    --------------------
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ.
    https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/o-fovos-sta-matia-toys-to-pio-charaktir/
    Ο ΦΟΒΟΣ στα μάτια τους… Το πιο χαρακτηριστικό ΒΙΝΤΕΟ για την Μεγάλη Επανεκκίνηση που ΕΡΧΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. https://www.pronews.gr/kosmos/to-vatikano-i-proti-xora-pou-apodexetai-to-telesigrafo-tis-mosxas-plirose-10-ekat-eyro-se-rouvlia-gia-f-a/
    https://www.pronews.gr/oikonomia/energeia/ypekypse-i-germania-kremlino-i-germania-dexthike-na-plironei-to-f-a-se-rouvlia/
    ΔΠ
    Και τι έχετε να πείτε για το Βατικανό;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΛΙΓΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑ.
    ΤΑ ΠΡΩΤΑ 3 ΛΟΥΚΕΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΡΘΑΝ.
    1 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΕΚΛΕΙΣΕ,
    ΑΙΤΙΑ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ.
    2 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΙΓΙΣΤΕΣ, ΑΝΑΛΛΩΣΙΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΑΙΤΙΑ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ 2.500 ΧΑΖΑΡΙΚΑ ΕΥΡΩ.

    ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΜΑΣ, ΠΛΗΡΩΝΕ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗ ΔΕΗ 20,000 ΧΑΖΑΡΙΚΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ, Ο ΝΕΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΗΡΘΕ 38,000 ΧΑΖΑΡΙΚΑ ΕΥΡΩ.
    ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ.

    ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΙ, ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΚΡΙΒΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, Η ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ.

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ,
    ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΘΥΣΑΥΡΙΣΑΝ ΤΑ ΞΕΝΑ FUNDS ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΧΑΖΑΡΟΜΑΓΑΖΑ ΤΟΥΣ.

    ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΠΑΛΙ ΘΥΣΑΥΡΙΣΑΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.

    ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΠΑΛΙ ΘΥΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΑΖΑΡΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΣΠΑΣΑΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΕΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ Η ΔΕΗ ΝΑ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ 100% ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ.

    ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ, Η ΔΕΗ ΕΙΧΕ 60 ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ, ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ 200 ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥΣ ΣΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 360.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ, ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ, ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ, ΑΠΛΗΣΤΟΙ, ΠΕΙΝΑΛΕΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΟΡΕΣΤΗ ΠΕΙΝΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΡΑΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΞΙΟΙ, ΤΙΜΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ, ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.

    ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ Γ@ΜΗΣ@ΤΕ,
    ΤΗΝ ΔΕΗ ΤΗ Γ@ΜΗΣ@ΤΕ,
    TO ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ Γ@ΜΗΣ@ΤΕ
    ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΙΣ Γ@ΜΗΣ@ΤΕ
    ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΓ@ΜΗΤΟ;
    H ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ KAI ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΝΑ ΓΑΜΟΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ;

    ΓΑΜΙΩΤΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ,
    ΤΑ Γ@ΜΗΣΕΣ ΟΛΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ασθενείς πεθαίνουν μόνοι και τρομαγμένοι στα νοσοκομεία

    Ο Δρ.Μάριος Κυριαζής είναι ιατρός,γεροντολόγος,ο οποίος το 2017,ήταν υποψήφιος για το Νόμπελ Ιατρικής,για τις έρευνές του.Ακόμα,έχει βραβευτεί ως ο πιο πετυχημένος Κύπριος,στην κατηγορία Ιστορία της Κύπρου.

    Ο σημαντικός αυτός άνθρωπος λοιπόν προχώρησε σε μια συγκλονιστική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    https://www.youtube.com/watch?v=JhcoIorfths&t=181s


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πεθαίνει ο ένας,μετά ο άλλος.. όλοι μόνοι – Δεν καταλαβαίνω αυτό που γίνεται.

    Γροθιά στο στομάχι είναι οι αναρτήσεις που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής
    δικτύωσης ο Γεροντολόγος Μάριος Κυριαζής.

    https://www.sigmalive.com/news/local/933089/pethainei-o-enasmeta-o-allos-oloi-monoi-den-katalavaino-afto-pou-ginetai

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΛΑ ΜΠΟΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    «Σε άσχετο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών πέρασε διάταξη, η οποία στην ουσία καταργεί τη μονιμότητα των γιατρών του ΕΣΥ»

    Με υπόγειο τρόπο η κυβέρνηση ψήφισε την κατάργηση της μονιμότητας των νεοπροσλαμβανόμενων γιατρών στο ΕΣΥ κατήγγειλε στη Βουλή ο Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός.


    Σύμφωνα με το άρθρο 82 του ν.4915/2022 (ΦΕΚ Α63 – 24/3/2022) οι γιατροί που καταλαμβάνουν θέσεις στο ΕΣΥ με 5ετή θητεία, δεν θα κρίνονται ατομικά στο τέλος της 5ετίας (όπως προέβλεπε ο ν. 3754/2009) αλλά θα «επαναπροκηρύσσεται η θέση και εφ’ όσον επιλεγεί ο ίδιος γιατρός διορίζεται ως μόνιμος». Και μάλιστα αυτή η ρύθμιση έχει αναδρομική ισχύ και αφορά και όσους διορίστηκαν πριν τη ψήφιση του νόμου.

    «Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι όσοι γιατροί διορίστηκαν την τελευταία 5ετία σε δομές του ΕΣΥ, κινδυνεύουν να χάσουν τη θέση τους αφού θα μπορεί να τη διεκδικήσει σε ανοικτή προκήρυξη οποιοσδήποτε γιατρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ROB ROOS ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

    https://rumble.com/vz3f3h--rob-roos-.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αποκαλύψεις Γακη αναφορικά με το εμβόλιο και κλινικές μελέτες που δεν έγιναν ποτε..
    https://www.facebook.com/100002762858439/posts/4475552575880127/

    ΑπάντησηΔιαγραφή