«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΌ ΧΕΙΜΏΝΑ, ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΌ ΘΕΌ ΤΟΥ ΠΟΛΈΜΟΥ! --- Garland Nixon VIDEO


 

ΓΕΝΙΚΌΣ ΧΕΙΜΏΝΑΣ ΈΡΧΕΤΑΙ

Ο Garland Nixon περιγράφει έξοχα τις μεταβλητές ως συνήθως:

Προβλέπω ότι το Μεγάλο Κρύο θα προσγειωθεί στην Ουκρανία, τη Ρωσία και την Ευρώπη στις 7 Δεκεμβρίου, σε περίπου δύο εβδομάδες, και όταν γίνει αυτό, όλα, απολύτως όλα, θα αλλάξουν.

Τότε θα αποκαλυφθεί ο συγχρονισμός του Πούτιν και η φαινομενικά "αργή" προσέγγισή του για την τελική λύση.

Ο συσχετισμός των δυνάμεων που ενοποιούνται από την έναρξη του χειμώνα θα είναι ισχυρότερος τον Δεκέμβριο και τότε κάθε σημαντική ρωσική ενέργεια κατά των ουκρανικών υποδομών θα ενισχύεται πολλές φορές:

 

- Μαζική έξοδος προσφύγων προς την Ευρώπη σε μια εποχή που η ίδια η Ευρώπη βρίσκεται υπό πίεση, παίρνοντας μαζί τους μέρος του δικτύου υποστήριξης της AFU (ένας στρατός τρέφεται από τους ανθρώπους του).

- Η απελπισία της Πολωνίας και των κρατών της Βαλτικής θα τους οδηγήσει σε απελπισμένες ενέργειες (προς όφελός τους).

- Το ΝΑΤΟ/ΗΠΑ θα πρέπει να λάβουν την κρίσιμη απόφαση να παραμείνουν στην Ουκρανία ή να παραιτηθούν: αυτό θα οδηγήσει σε γνωστική υπερφόρτωση της ελίτ λήψης αποφάσεων του ΝΑΤΟ.

- Ο εξοπλισμός που προμηθεύεται από τη Δύση, ο οποίος δεν έχει χειμερινοποιηθεί αποτελεσματικά, θα παρουσιάσει μέγιστο ποσοστό βλαβών.

- Η πίεση στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας της Ανατολικής Ευρώπης θα αυξηθεί καθώς το ουκρανικό δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας καταρρέει

- Οι μισθοφόροι και οι στρατιώτες του ΝΑΤΟ σε λιγότερο ακραία κλίματα θα βιώσουν κατάρρευση του ηθικού τους

Η πρόβλεψή μου: μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, η SMO δεν θα είναι τίποτα περισσότερο από μια επιχείρηση εκκαθάρισης των υπολειμμάτων του Τάγματος Αζόφ - οι μασκαράδες του ΝΑΤΟ έχουν ως επί το πλείστον εγκαταλείψει τη σκηνή.

Η Ουκρανία - και κατ' επέκταση το ΝΑΤΟ - έχει τελειώσει. Βάλτε ένα πιρούνι σε αυτό.

 

ΜΠΟΝΟΥΣ

Οι Ρώσοι θα περιμένουν στην ανατολική όχθη του Δνείπερου και θα υποβαθμίζουν συστηματικά την ουκρανική οικονομία και την ικανότητά της να πολεμήσει τα Χριστούγεννα. Έχουν ξαναβρεθεί εδώ.

Ο Alexander Wert, Βρετανός δημοσιογράφος της 2ης Στρατιάς στο ουκρανικό μέτωπο την άνοιξη του 1944, έγραψε:

"Πρέπει να δείτε την ουκρανική λάσπη την άνοιξη για να το πιστέψετε". Ολόκληρη η χώρα έχει πλημμυρίσει και οι δρόμοι είναι σαν ποτάμια λάσπης, συχνά δύο μέτρα βάθος, με βαθιές τρύπες που αυξάνουν τη δυσκολία οδήγησης κάθε είδους οχήματος εκτός από ένα ρωσικό άρμα T-34. Τα περισσότερα γερμανικά άρματα μάχης δεν μπορούσαν να τα αντιμετωπίσουν.

Ο Κόκκινος Στρατός έκανε αυτό που κανένας στρατός δεν έχει κάνει ποτέ στην ιστορία και εξαπέλυσε μια επίθεση κατά μήκος του Δνείπερου την άνοιξη και μέσα στη λάσπη συνέτριψε τα απομεινάρια του γερμανικού στρατού.

Η τιμωρία των φασιστών του Κιέβου θα συνεχιστεί και τα Χριστούγεννα. Περιμένετε την άνοιξη.

Στη λάσπη ο Σουρόβικιν θα νικήσει ό,τι έχει απομείνει από μια εξαντλημένη, οικονομικά και ηθικά χρεοκοπημένη Ουκρανία.

 


 

8 σχόλια:

  1. Ω ΤΙ ΤΡΥΦΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    https://www.pronews.gr/wp-content/uploads/2022/11/23/a2bd8921-5745-4c7e-856e-36985550634f_2ace84a3.webp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χεχεχεχεχεχεχεχεχεχε Παλι καλα που δεν τουπιασε τον ΜΟΥΤΣΟ Χεχεχεχεχεχεχε ΛΟΥΓΡΕΣΣΣΣΣΣΣ Μιχ Σκορπιος

      Διαγραφή
  2. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΙΣΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΓΙΠ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ, ΩΣ ΠΙΟ ΓΑΤΟΝΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΧΩΡΑΣ.

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/theamatiki-strofi-erntogan-pithani-mia-synantisi-mou-me-ton-mpasar-al-assant/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΛΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ...🙏🇷🇺
    ΜΑΣ 'ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ'...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑΝ🙏
    👉(( Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ🦎🦎...ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ))👈
    ( ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ )🦎🦎
    (ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ)💥💥💥💥💥💥
    https://www.facebook.com/100085322799812/videos/662792918721612

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΡΙΚΗ..
      ΝΑΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

      Διαγραφή
  4. Οταν ο Ναπολεων μπηκε στο Παλατι του Τσαρου (Κρεμλινο) και το βρηκε ερημο, βαρυ και αδειο καταλαβε οτι ειχε χασει. Δεν υπηρχε κανεις να υπογραψη την παραδοση της χωρας.

    Ξεχαστε το στιγμιαιο (σε ιστορικο χρονο) γεγονος της κλοπης της εξουσιας απο εσωτερικους αλητες Τροτσκυ-Γελτσιν. Ολοι οσοι ορεχτηκαν να φανε την Τσαρικη Ρωσσια τελικα φαγανε τα μουτρα τους. Τωρα ειναι η σειρα της ΝΤΠ. Προσεχως στην οθονη σας.

    Τωρα ενα Ρωσσικο τραγουδακι, να ξελαμπικαρουμε λιγο την Σβαμπειο μουσικη ραπ, τραπ και σκ^τ%π. Ματια Καστανα λοιπον με τον Πετρο Λεσενκο.

    https://www.youtube.com/watch?v=UOb2t8bCAX0&list=RDMM&index=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή