«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Holohoax - 2o μέρος


 

Δείτε ένα σούπερ βιντεάκι ΕΔΩ, με τίτλο
Ο ρόλος των “Εβραίων” στον 1ο και 2ο Παγκόσμιο πόλεμο

..και μελετήστε, όσοι ενδιαφέρεστε, τα ακόλουθα αποκόμματα που μάς έστειλε η αγαπητή αναγνώστης/σχολιαστής μας Αντιγόνη.

 

"Στοχοποιούνταν και εξολοθρεύονταν" 6 εκατομμύρια σε κάθε μία από τις παρακάτω χρονολογίες...

 

 6 εκατομ. Εβραίοι ολοκαύτωμα στη Ρωσία το 1905 


 

 6 εκατ. Εβραίοι πάλι στη Ρωσία το 1910


 

 6 εκατ. Εβραίοι μετά τον Α' Π.Π.


 

6 εκατ. Εβραίοι το 1936 


6 εκατ. Εβραίοι το 1938


6 εκατ. Εβραίοι το 1939


6 εκατομύρια το 1940


 

Δείτε κι εδώ.. "Βιομηχανία Ολοκαυτώματος",

μπορείτε να ξεφυλλίσετε όλο το βιβλίο του Norman Finkelstein 

[ Από Wikipedia: Ο Norman Finkelstein γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 1953 στη Νέα Υόρκη, γιος του Harry και της Maryla Finkelstein, το γένος Husyt[4]. Η μητέρα του μεγάλωσε στη Βαρσοβία και επέζησε από το γκέτο της Βαρσοβίας και το στρατόπεδο συγκέντρωσης του Μάιντανεκ. Ο πατέρας του ήταν επιζών τόσο από το γκέτο της Βαρσοβίας όσο και από το Άουσβιτς[5].

Μετά τον πόλεμο γνωρίστηκαν σε στρατόπεδο εκτοπισμένων στο Λιντς της Αυστρίας και στη συνέχεια μετανάστευσαν στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ο πατέρας του έγινε εργάτης εργοστασίου και η μητέρα του νοικοκυρά και αργότερα λογίστρια. Η μητέρα του Φινκελστάιν ήταν ένθερμη ειρηνιστής. Και οι δύο γονείς του πέθαναν το 1995.[6][μη πρωτογενής πηγή] Ο Φίνκελσταϊν έχει πει ότι "έβλεπαν τον κόσμο μέσα από το πρίσμα του ναζιστικού Ολοκαυτώματος. Ήταν αιώνια υπόχρεοι στη Σοβιετική Ένωση (στην οποία απέδιδαν την ήττα των Ναζί), και έτσι με όποιον ήταν αντισοβιετικός ήταν εξαιρετικά σκληροί"[7] Υποστήριξαν την έγκριση της Σοβιετικής Ένωσης για τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ, όπως διατυπώθηκε από τον Αντρέι Αντρέγιεβιτς Γκρομίκο, ο οποίος είπε ότι οι Εβραίοι είχαν κερδίσει το δικαίωμα σε ένα κράτος, αλλά πίστευε ότι το Ισραήλ είχε πουλήσει την ψυχή του στη Δύση και "αρνήθηκε να έχει οποιαδήποτε σχέση μαζί του" ]

 

Κι εδώ, μια ομιλία του Finkelstein

Μάς λέει εν ολίγοις.. :

" Η Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος δεν έχει καμία σχέση με το ναζιστικό ολοκαύτωμα. Η βιομηχανία του Ολοκαυτώματος δεν έχει καμία σχέση με το ναζιστικό ολοκαύτωμα. Το μόνο που είναι, είναι ένα ιδεολογικό όπλο του Ισραήλ και των υποστηρικτών του για την απενοχοποίηση του Ισραήλ και των υποστηρικτών του από την κριτική. Δεν έχει καμία σχέση με το πραγματικό γεγονός. Αυτοί οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για το πραγματικό γεγονός. Δεν ενδιαφέρονται για τους επιζώντες. Είναι ένα χειραγωγικό μέσο δημοσίων σχέσεων και νομίζω ότι κανείς δεν πρέπει να έχει καμία σχέση με αυτό. Θα πρέπει να μείνετε μακριά από αυτό, θα πρέπει να το μποϊκοτάρετε και να πείτε ότι δεν πρόκειται να επιτρέψετε να μετατραπεί το ναζιστικό ολοκαύτωμα σε ιδεολογικό ρόπαλο για να κρατήσετε τις αντίθετες απόψεις σε τάξη. Ποτέ δεν θα πήγαινα στο μουσείο Ολοκαυτώματος των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον. Δεν πρόκειται να έχω καμία σχέση με αυτό. Οι γονείς μου υπέφεραν πάρα πολύ, υπέμειναν πάρα πολλά, για να μετατραπεί ο πόνος τους σε όπλο για να δικαιολογηθεί ο πόλεμος.

Κοιτάξτε τι συνέβη, στην προετοιμασία του πολέμου στο Ιράκ το 2003. Όποιος διαφωνούσε - όποιος διαφωνούσε με έναν παράνομο επιθετικό πόλεμο κατηγορήθηκε ότι υποστηρίζει τον Χίτλερ. Μπορείτε να το φανταστείτε αυτό; Το ναζιστικό ολοκαύτωμα έχει γίνει τώρα το κύριο ιδεολογικό όπλο για τη δικαιολόγηση επιθετικών πολέμων. Αυτό είναι γεγονός. Κάθε φορά που το Ισραήλ και οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν να εξαπολύσουν έναν παράνομο επιθετικό πόλεμο, τι χρεώνουν; Ότι ο εχθρός τους είναι ο Χίτλερ. Ο Αχμαντινετζάντ, είναι ο Χίτλερ. Η Χεζμπολάχ είναι ο Χίτλερ. Η Χαμάς είναι ο Χίτλερ. Κάθε φορά που θέλουν να διαπράξουν έναν παράνομο επιθετικό πόλεμο, χρησιμοποιούν το ναζιστικό ολοκαύτωμα για να το δικαιολογήσουν. Αυτή είναι η απόλυτη ειρωνεία. Το ναζιστικό ολοκαύτωμα έχει γίνει το κύριο, το κύριο ιδεολογικό όπλο για τη διεξαγωγή παράνομων επιθετικών πολέμων. Γιατί θα έπρεπε να έχει κανείς οποιαδήποτε σχέση με αυτό; Μείνετε μακριά από αυτά τα μνημεία. Αφήστε τους οπαδούς του Ολοκαυτώματος και τους πολεμοκάπηλους να παρευρίσκονται σε αυτά τα μνημεία. Κανένας άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του, που είναι αξιοπρεπής, που αγαπά την ειρήνη, που αγαπά τη δικαιοσύνη, δεν θα είχε καμία σχέση με αυτά τα μνημεία. "

 

 

6 σχόλια:

  1. https://fakeotube.com/video/4716/ernst-zundel---his-last-talk---cii-mexico-2015---goyimtv

    https://fakeotube.com/video/4714/the-ernst-zundel-story-1983---2003-full-documentary

    https://robert-faurisson.blogspot.com/

    https://fakeologist.com/blog/category/revisionism/page/2/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΠΣΣΣ !!! Ο ΣΟΥΝΑΚ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ LGBTQ !!!

    https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/o-neos-vretanos-prothypourgos-r-sounak-aporriptei-to-trito-fylo-yparxei-mono-to-viologiko-fylo-oxi-oi-trans/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΤΛΟ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ:
    ``ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ''

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΜΟΣ02 Νοεμβρίου, 2022 16:29

    Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών διαβάστε εχθές για όποιον δεν το έχει κάνει ακόμα.θα Καταλάβετε αρκετά πράγματα που συμβαίνουν στις μέρες μας.Καλή Ανάγνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://external-preview.redd.it/gUPPQn-4MPUFyPMmlklzGqh4iWJMeipULNsKB8fGZkA.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=8bf42617e9a687455fcc2d88293c1b86fc1b665d

    ΑπάντησηΔιαγραφή