«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Κινδυνεύει να πάει φυλακή 5 χρόνια ο Δρ. Bhakdi !! Οι Χάζαροι της Γερμανίας τον κατηγορούν για…«αντισημιτισμό», αλλά στην πραγματικότητα θέλουν να τον εξοντώσουν επειδή ΣΩΖΕΙ ΚΟΣΜΟ από τα θανατηφόρα μπόλια τους!!!

 Νέα συνέντευξή του ΕΔΩ

10 σχόλια:

  1. Θέλουν να τιμωρήσουν τον ΆΝΘΡΩΠΟ που μας άνοιξε τα μάτια,μαζί με όλους τους άλλους ΙΑΤΡΟΎΣ.
    Η ΠΑΝΑΓΊΑ ΜΑΖΊ ΣΟΥ ΓΙΑΤΡΈ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΝΗΓΟΥΝ στις ΗΠΑ αυτόν που αποκάλυψε αλήθειες για τον COVID
    Ο Andrew Huff είναι ο πρώην αντιπρόεδρος της EcoHealth Alliance, ένας βετεράνος του στρατού, που παρείχε αποδείξεις, όπως λέει, ότι ο ιός COVID, που οδήγησε σε θανάτους (μέτρα περιορισμού, εμβόλια) και σε μαζική πείνα και παγκόσμια οικονομική κρίση, δημιουργήθηκε σε ένα εργαστήριο της Γουχάν.
    «Η πολιτειακή αστυνομία του Μίσιγκαν εμπλεκόταν, το FBI, η Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας, το Υπουργείο Άμυνας, η CIA και το FBI.
    Πιθανότατα προσπάθησαν να μου κολλήσουν την ετικέτα του εξτρεμιστή
    Εξαπέλυσαν μια τεράστια ψυχολογική επιχείρηση και εκστρατεία λογοκρισίας εναντίον μου! Διέρρηξαν τα οχήματά μου, διέρρηξαν το σπίτι, με χάκαραν, εγκατέστησαν μικρόφωνα και άλλον προηγμένο εξοπλισμό και λογισμικό στο σπίτι μου», σημείωσε μεταξύ άλλων. https://www.el.gr/diethni/kynigoyn-stis-ipa-ayton-poy-apokalypse/
    Η αλήθεια αποκαλύπτεται:
    ΑΘΩΟΣ Ο ΙΧΘΥΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΧΡΗΣΗ ΦΟΡΜΟΛΗΣ ΣΕ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ! ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ! ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ!
    Η φορμόλη μαζί με το θαλασσινό νερό περνάει απ' το στόμα του ψαριού και όταν την αποβάλλει απ' τα βράγχια εξοντώνει τα παράσιτα. Αποτέλεσμα όλης της παραπάνω διαδικασίας είναι η φορμόλη να διοχετεύεται στο αέριο και θαλάσσιο περιβάλλον, στον άνθρωπο που την χειρίζεται και στο ψάρι που θα καταναλωθεί. Τόνοι φορμόλης ρίχνεται στην Σαγιάδα, στον Όρμο Βάλτου (προστατευόμενη Α ζώνης περιοχή στο Δέλτα του Καλαμά NATURA), στο ευαίσθητο οικοσύστημα του Αμβρακικού Κόλπου, στο Δέλτα του Αχελώου (επίσης προστατευόμενη περιοχή NATURA),στον κόλπο Ληξουρίου στη Κεφαλονιά, στον Μαλιακό Κόλπο, στον Πόρο στη περιοχή αρχαίας Επιδαύρου και αλλού. Εργάστηκα για 13 χρόνια σαν ιχθυολόγος για λογαριασμό της Ανδρομέδας και απολύθηκα λόγω της χρόνιας εναντίωσης μου σε αυτές τις πρακτικές.- ΓΙΑΤΙ ΚΩΦΕΥΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ- ΓΙΑΤΙ ΚΩΦΕΥΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ- ΓΙΑΤΙ ΚΩΦΕΥΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ-ΓΙΑΤΙ ΚΩΦΕΥΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΛΙΕΙΑΣ-ΓΙΑΤΙ ΚΩΦΕΥΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΒΟΛΩΝ ΠΟΜΩΝ ΑΧΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.
    https://indobserver.gr/%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B1/%CE%B1%CE%B8%CF%89%CE%BF%CF%82-%CE%BF?fbclid=IwAR2kbzT-hp6Vf_3LN1P0AsOx4eW6TM7J9Za6vvr1z9paTM-lguugL4lHdUs
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 'ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΣΑΓΑΝΌ.
    ΓΙΑΤΡΌΣ που από την αρχή μίλησε, για να προστατέψει τον ΆΝΘΡΩΠΟ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΓΙΑΤΡΈ.
    ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ🙏 ΜΑΖΊ ΣΟΥ.


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Γιώργος Δασκαλακης μιλάει για τα Κολ@μπολια και για τη μάχη που δίνει για τη ΖΩΉ του.

    https://m.youtube.com/watch?v=RbNK4kZe96Q

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν έχει τέτοιες περιπτώσεις στα χέρια του, απλά ΔΕΝ γίνεται να χάσει.
    Διαβάστε και φρίξτε :

    Μπαίνει ο πατέρας του υγειονομικού στο νοσοκομείο. Κόβιντ.
    Είναι πια καλά, είναι να φύγει.
    -Διευθυντής κλινικής κόβιντ:
    “Ας τον κρατήσουμε μία μέρα προληπτικά να σιγουρευτούμε και τον παίρνεις αύριο”.
    Ο υγειονομικός συμφωνεί.
    Λίγο αργότερα ένας άλλος υγειονομικός, γιατρός, παίρνει στην άκρη τον γιο:
    “Παρ ‘τον ΤΩΡΑ. Τον έχουν …προγραμματίσει για αύριο”.
    Ο γιος ακούει τον γιατρό αυτό. Παίρνει τον πατέρα του στο σπίτι.
    Την άλλη μέρα το μεσημέρι χτυπάει το τηλέφωνό του. Στην άλλη άκρη της γραμμής ο διευθυντής της κλινικής κόβιντ:
    “Πολύ λυπάμαι. Πέθανε ο πατέρας σου”.

    Δεν χρειάζεται να σας πω τη συνέχεια.
    Αυτή θα την ακούσουν οι εφέτες…

    Εδώ ο σύνδεσμος :
    https://nikosantoniadis.tv/2022/11/01/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b2%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%bb%ce%b9%ce%b3%ce%bf-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%b4%cf%89-%cf%80%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%b5-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b9%ce%b4%ce%b5%ce%b1/

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αποθηκεύουμε - διαδίδουμε:

    https://nitter.moomoo.me/pic/orig/media%2FFgaOkTPWAAAaBfG.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://nitter.moomoo.me/pic/orig/media%2FFgc7uA1XEAE8TgA.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ...... 👍

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

      Διαγραφή
  8. ΒΛΑΒΕΣ ΑΓΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑ mRNA: ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΙΤΙΟΤΗΤΑΣ

    https://rumble.com/v1jj6pf–mrna-.html


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή