«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

8 σημάδια ότι η φουτουριστική ατζέντα των, μανιακών με τον έλεγχο, παγκοσμιοποιητών.. προχωρά με ταχείς ρυθμούς.


 

Το μέλλον είναι εδώ, και αν σας αρέσει να σας εξουσιάζουν οι μανιακοί με τον έλεγχο, θα το λατρέψετε. Η «ψηφιακή ταυτοποίηση» είναι ένας από τους πρωταρχικούς τομείς στους οποίους εστιάζουν οι παγκοσμιοποιητές αυτήν τη στιγμή, και όπως θα δείτε παρακάτω, οι ριζικές αλλαγές που προτείνονται τώρα είναι εξαιρετικά τρομακτικές. Αλλά οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν έχουν ιδέα ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει. Αντιθέτως, πολλοί από αυτούς έχουν εμμονή με τα σχετικά ανούσια δράματα που προωθούν συνεχώς τα εταιρικά μας ειδησεογραφικά πρακτορεία. Εν τω μεταξύ, οι παγκοσμιοποιητές πετυχαίνουν τους στόχους τους με αστραπιαία ταχύτητα, και δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου αντίσταση. Τα παρακάτω είναι 8 σημάδια που δείχνουν ότι η φουτουριστική ατζέντα των φρικιών του ελέγχου των παγκοσμιοποιητών προχωράει με γοργούς ρυθμούς…

1. Ξεκινώντας από τον Σεπτέμβριο, η ΕΕ θα δώσει «εντολή» σε όλα τα κράτη μέλη να προσφέρουν ένα «πορτοφόλι ψηφιακής ταυτότητας» σε όλους τους πολίτες και τις επιχειρήσεις τους…

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα επιβάλει την ψηφιακή ταυτότητα στο πλαίσιο του eIDAS 2.0, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ τον Σεπτέμβριο του 2023 και θα διασφαλίσει ότι όλα τα κράτη μέλη θα προσφέρουν ένα πορτοφόλι ψηφιακής ταυτότητας (DIW) στους πολίτες και τις επιχειρήσεις. Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, «τουλάχιστον το 80% των πολιτών θα πρέπει να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν μια λύση ψηφιακής ταυτότητας για να έχουν πρόσβαση σε βασικές δημόσιες υπηρεσίες έως το 2030».

2. Ένα σύστημα «ψηφιακών δακτυλικών αποτυπωμάτων» για τους Αμερικανούς έγινε ξαφνικά το μεγαλύτερο θέμα του Μπαράκ Ομπάμα…

Ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα πρότεινε σε νέα συνέντευξή του την ανάπτυξη «ψηφιακών δακτυλικών αποτυπωμάτων» για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και τη διάκριση μεταξύ αληθινών και παραπλανητικών ειδήσεων για τους καταναλωτές.

Ο Ομπάμα συνομίλησε με τον πρώην ανώτερο σύμβουλό του στον Λευκό Οίκο Ντέιβιντ Άξελροντ στο podcast του τελευταίου, «The Axe Files», στο CNN Audio. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Axelrod σημείωσε ότι έχει δει «παραπληροφόρηση, παραπληροφόρηση, [και] deepfakes» με στόχο τον Ομπάμα.

3. Ένα κείμενο πολιτικής του ΟΗΕ που μπορείτε να βρείτε εδώ προτείνει ένα παγκόσμιο σύστημα ψηφιακής ταυτοποίησης που θα συνδέεται με τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς…

Οι ψηφιακές ταυτότητες που συνδέονται με τραπεζικούς λογαριασμούς ή οικονομικούς λογαριασμούς κινητών μπορούν να βελτιώσουν την παροχή κοινωνικής προστασίας και να εξυπηρετήσουν την καλύτερη προσέγγιση των δικαιούχων. Οι ψηφιακές τεχνολογίες μπορούν να συμβάλουν στη μείωση των διαρροών, των σφαλμάτων και του κόστους στο σχεδιασμό των προγραμμάτων κοινωνικής προστασίας.

4. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας υιοθέτησε «το σύστημα ψηφιακής πιστοποίησης COVID-19 της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ)» και σχεδιάζει να το μετατρέψει σε «παγκόσμιο σύστημα«…

Τον Ιούνιο του 2023, ο ΠΟΥ θα υιοθετήσει το σύστημα ψηφιακής πιστοποίησης COVID-19 της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) για τη δημιουργία ενός παγκόσμιου συστήματος που θα συμβάλει στη διευκόλυνση της παγκόσμιας κινητικότητας και στην προστασία των πολιτών σε όλο τον κόσμο από τρέχουσες και μελλοντικές απειλές για την υγεία, συμπεριλαμβανομένων των πανδημιών. Πρόκειται για το πρώτο δομικό στοιχείο του Παγκόσμιου Δικτύου Πιστοποίησης Ψηφιακής Υγείας του ΠΟΥ (GDHCN), το οποίο θα αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών προϊόντων για την παροχή καλύτερης υγείας για όλους.

«Με βάση το εξαιρετικά επιτυχημένο δίκτυο ψηφιακής πιστοποίησης της ΕΕ, ο ΠΟΥ στοχεύει να προσφέρει σε όλα τα κράτη μέλη του ΠΟΥ πρόσβαση σε ένα ψηφιακό εργαλείο υγείας ανοικτού κώδικα, το οποίο βασίζεται στις αρχές της ισότητας, της καινοτομίας, της διαφάνειας και της προστασίας των δεδομένων και της ιδιωτικής ζωής», δήλωσε ο Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus, Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ. «Τα νέα ψηφιακά προϊόντα υγείας που αναπτύσσονται έχουν ως στόχο να βοηθήσουν τους ανθρώπους παντού να λαμβάνουν ποιοτικές υπηρεσίες υγείας γρήγορα και πιο αποτελεσματικά».

5. Οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν αγοράσει τεράστιες ποσότητες πληροφοριών για Αμερικανούς πολίτες από μεσίτες δεδομένων και μας προειδοποιούν ότι οι πληροφορίες αυτές θα μπορούσαν ενδεχομένως να χρησιμοποιηθούν για «εκβιασμό, παρακολούθηση, παρενόχληση και δημόσια διαπόμπευση«…

Οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες συσσωρεύουν κρυφά βουνά δεδομένων που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για «εκβιασμό, παρακολούθηση, παρενόχληση και δημόσια διαπόμπευση» Αμερικανών πολιτών.

Αυτός ο ισχυρισμός δεν προέρχεται από έναν φανατικό των πολιτικών ελευθεριών με ροζ μαλλιά – βρίσκεται σε μια νέα έκθεση για την επικεφαλής κατασκοπείας της χώρας, την Avril Haines.

6. Αποκαλύφθηκε ότι το Πεντάγωνο χρησιμοποιεί πολύ ανατριχιαστικά διαδικτυακά εργαλεία προκειμένου «να παρακολουθεί, να εντοπίζει και να ταυτοποιεί κρυφά οποιονδήποτε εκφράζει διαφωνία ή ακόμα και δυσαρέσκεια με τις ενέργειες του αμερικανικού στρατού και της ηγεσίας του»…

Σε μια συγκλονιστική έκθεση που δημοσιεύθηκε από το The Intercept στις 17 Ιουνίου, αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες μιας στρατηγικής παρακολούθησης της εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ για την κρυφή παρακολούθηση, τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση οποιουδήποτε εκφράζει διαφωνία ή ακόμη και δυσαρέσκεια με τις ενέργειες του αμερικανικού στρατού και της ηγεσίας του.

Τα μέτρα, που αναλαμβάνονται από το Τάγμα Προστατευτικών Υπηρεσιών του Στρατού, εμπίπτουν στην αρμοδιότητά τους να προστατεύουν τους ανώτατους στρατηγούς από «δολοφονίες, απαγωγές, τραυματισμούς ή αμηχανία».

7. Όπως συζήτησα χθες, ο ΟΗΕ έχει αναπτύξει ένα παγκόσμιο σύστημα ελέγχου των γεγονότων, γνωστό ως «iVerify», σε συνεργασία με μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας και οργανισμούς που χρηματοδοτούνται από τον Σόρος. Ο στόχος είναι να μπορεί να αστυνομεύει την «παραπληροφόρηση» και τη «ρητορική μίσους» σε όλο τον πλανήτη

Τα Ηνωμένα Έθνη παρουσίασαν μια «αυτοματοποιημένη» υπηρεσία ελέγχου των γεγονότων για την αντιμετώπιση της λεγόμενης παραπληροφόρησης και της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο, σε ένα έργο που συνεργάζεται με οργανισμούς που χρηματοδοτούνται από τη Μεγάλη Τεχνολογία και τον Σόρος.

Σε απάντηση σε αυτό που ονομάζουν «διαδικτυακή πληροφοριακή ρύπανση», η οποία, όπως υποστηρίζουν, αποτελεί «παγκόσμια πρόκληση», το Πρόγραμμα Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών (UNDP) εγκαινίασε την πλατφόρμα iVerify για την αντιμετώπιση της υποτιθέμενης παραπληροφόρησης και της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο.

8. Το ΔΝΤ παραδέχεται δημοσίως ότι κατασκευάζει «μια παγκόσμια πλατφόρμα CBDC» για όλα τα ψηφιακά νομίσματα των εθνικών κεντρικών τραπεζών που θα κυκλοφορήσουν σύντομα…

Κατά τη διάρκεια παρουσίασης σε συνέδριο στο Μαρόκο, η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κρισταλίνα Γκεοργκίεβαχε ανακοινώσει ότι ο παγκόσμιος οργανισμός «εργάζεται σκληρά πάνω στην ιδέα μιας παγκόσμιας πλατφόρμας CBDC».

Η Georgieva δήλωσε ότι τα ψηφιακά νομίσματα των κεντρικών τραπεζών πρέπει να είναι διαλειτουργικά μεταξύ των χωρών, σημειώνοντας: «Αν θέλουμε να επιτύχουμε, τα CBDC δεν θα μπορούσαν να είναι κατακερματισμένες εθνικές προτάσεις».

«Για να έχουμε πιο αποτελεσματικές και δίκαιες συναλλαγές, χρειαζόμαστε συστήματα που συνδέουν τις χώρες», συνέχισε η Georgieva, προσθέτοντας: «Με άλλα λόγια, χρειαζόμαστε διαλειτουργικότητα».

 

 

Αν μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη αυτή τη λίστα χωρίς να ανησυχήσετε υπερβολικά, δεν ξέρω αν υπάρχει ελπίδα για εσάς.

Οι παγκοσμιοποιητές κατασκευάζουν ένα παγκόσμιο ψηφιακό πλέγμα ελέγχου, το οποίο δυνητικά θα τους δώσει πρωτοφανή εξουσία πάνω στις ζωές κάθε άνδρα, γυναίκας και παιδιού σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Σε ένα τέτοιο σύστημα, αν επιμένετε να είστε επαναστάτες, η πρόσβασή σας στο ψηφιακό σύστημα θα μπορούσε να ανακληθεί εντελώς.

Τι θα κάνατε τότε;

Πώς θα επιβιώνατε αν δεν μπορούσατε να αγοράσετε, να πουλήσετε, να βρείτε δουλειά ή να ανοίξετε τραπεζικό λογαριασμό;

Η εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία που διαθέτουμε σήμερα μας έχει επιτρέψει να κάνουμε πολλά πραγματικά καλά πράγματα, αλλά έχει επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί για την επιβολή τυραννίας σε παγκόσμια κλίμακα.

Πρέπει να αντισταθούμε σε αυτές τις αλλαγές που προσπαθούν να μας επιβάλουν οι παγκοσμιοποιητές.

Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι (σ.μ. το πρωτότυπο γράφει «Αμερικανοί») δεν μιλούν καν για αυτές τις αλλαγές, και αυτό συμβαίνει επειδή τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης τους λένε να επικεντρωθούν σε άλλα πράγματα.


Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

Πηγή: The economic collapse

 

kanenazori.com 

 

14 σχόλια:

  1. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΝΩΣΙΣ ! ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ...& ΓΚΟΥΡΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ..!

    Pulstar - Hipnosis Original 12 inch Version 1983

    https://www.youtube.com/watch?v=ATbXr0aoeaE

    V P X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kούλα,

    ΠΕΡIΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓEΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧIΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑIΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ HAARPS….!!!!!!!!!!

    ΔΕΝ ΕIΜΑΣΤΕ ΗΛIΘΙΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟYΜΕ ΕΠIΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ !!!!!!!!!

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤEΨΟΥΜΕ ΠΟΤE ΤHN HOAX ΠΑΓΚOΣΜΙΑ ΨΥΞΗ, Ή THN ΥΠΕΡΘEΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝHΤΗ Ή THN ΠΑΓΚOΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΚH ΑΛΛΑΓH ΠΟΥ ΑΛΛAΖΕΤΕ OΝΟΜΑ ΚAΘΕ ΦΟΡA ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΡΙAΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΣ....

    ... ΓΙΑΤI Η ΓΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΛOΣ ΘΕOΣ ΕIΝΑΙ ΕΝΑΝΤIΟΝ ΣΑΣ ΣΑΤΑΝΙΚA ΤEΡΑΤΑ !!!

    Την ίδια ώρα ο ελληνικός Τουρισμός πηγαίνει στο διάολο, ενώ δίπλα στην Ελλάδα, στην Τουρκία και βόρεια στην Αλβανία ανθεί !!! ΦAΤΕ ΤΟΥΡIΣΤΕΣ ΤΏΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΏΝΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκδήλωση: Greek Police Mafia
    Feb 25, 2023
    Οι δημοσιογράφοι Μπάμπης Πολυχρονιάδης και Θοδωρής Χονδρόγιαννος (reporters united) μας μιλάνε από κοντά για το ιστορικό των ερευνών τους και τις δικαστικές και πολιτικές πτυχές της υπόθεσης Greek Police Mafia.

    https://www.youtube.com/watch?v=AmDI0vA-p2A
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ Παιδόφιλοι ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ

    https://twitter.com/SpartaJustice/status/1659266933672353792
    ====
    8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ

    https://twitter.com/writeexpress/status/1663196159274536960
    ====
    ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

    https://twitter.com/politicsscorned/status/1668898150608941056
    ====
    Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ: Υπάρχει ένα κίνημα αυτή τη στιγμή για να απευαισθητοποιήσει τον κόσμο στη σεξουαλικότητα των παιδιών. Υπάρχει μια κίνηση ομαλοποίησης, αποδοχής, επιτρεπόμενης και υποδοχής της Παιδοφιλίας. Διδάσκεται σε συνέδρια mainstream θεραπείας. Αυτός είναι ο κρυφός πόλεμος ενάντια στα παιδιά μας.
    Βιάζουν 2χρονα και 5χρονα εκατοντάδες φορές την εβδομάδα. Κάθε χρόνο περίπου 2 εκατομμύρια παιδιά διακινούνται για βιασμό, βασανιστήρια και θυσίες.
    https://twitter.com/SpartaJustice/status/1669413838523908111
    ====
    ELITE-PEDOPHILIA-SYMBOLISM

    https://twitter.com/ezdubs_bot/status/1668489279562043392

    ΔΕΙΤΕ OΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ,ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΜΑΘΕΙΣ.

    Η εμπορία ανθρώπων θα υποφέρει πολύ μετά τις 4 Ιουλίου 2023, όταν η ταινία Sound of Freedom θα κυκλοφορήσει σε περίπου 3.150 κινηματογραφικές αίθουσες:
    Ο σκοπός αυτής της ταινίας είναι να βάλει τα φώτα της δημοσιότητας στο παγκόσμιο κίνημα για τον τερματισμό της εμπορίας ανηλίκων με την επιτυχή διανομή αυτής της ταινίας σε ένα παγκόσμιο κοινό.
    Το The Sound of Freedom είναι μια αληθινή ιστορία του αγώνα ενός άνδρα να σώσει όσα περισσότερα παιδιά μπορεί από τη φρίκη της σεξουαλικής εμπορίας παιδιών.Εμείς ως κοινωνία το επιτρέπουμε?????

    Sound of Freedom | Theatrical Trailer
    YΠΑΡXOYN YΠΟΤΙΤΛΟΙ

    https://invest.angel.com/freedom

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H Μasa Tων Παγκοσμιοποιητών...........

    ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ live streaming || ΔΕΥΤΕΡΑ 26-ΙΟΥΝΙΟΥ-2023
    https://www.youtube.com/watch?v=em7Br1mn4g8&t=83s

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ει ο Θεός μεθ' ημών, ουδείς καθ' ημών...( edw tha prosthesw oti xreiazetai na koynithoume kai apo moni mas .Oxi mono daxtylakia .)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ''Ει ο Θεός μεθ' ημών, ουδείς καθ' ημών...''

      Αναρωτήθηκες εάν ο Καποδίστριας θα Το ξανάλεγε σε αναμνηστική selfie, με τους Κωνσταντίνο και Γεώργιο Μαυρομιχάλη να κρατάνε την κοιλιά τους απ' τα γέλια ανακράζοντες: ''ΕΥΓΕ ΙΩΑΝΝΗ. ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ' ΥΜΩΝ!!'';

      Ν.Κ.

      Διαγραφή
  7. Διός Κούρος27 Ιουνίου, 2023 12:00

    Όταν η νοθεία στις εκλογές ΔΕΝ θα έχει καμία αξία !!!

    Ας υποθέσουμε οτι το χρίσμα των Δημοκρατικών το πάρει ο Κέννεντυ Τζούνιορ. Πιστεύετε οτι θα έχει σημασία ποιός θα κάνει νοθεία ; ΑΝ κάνει νοθεία βέβαια, διότι αν είναι αυτός με τον Τράμπ αντίπαλο, τι νόημα έχει η νοθεία ;

    Με τα δεδομένα μέχρι στιγμής (γιατί όλα είναι ρευστά και τα πρόσωπα αλλάζουν στρατόπεδο στη στιγμή), απο το 2024 και μετά έρχονται αλλαγές προς το καλύτερο. Όπως λέει ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ και ΣΥΜΦΩΝΩ 100%, όλα θα ξεκνήσουν απο το αμέρικα και μετά ΕΜΕΙΣ.

    "Τραμπ και Κένεντι ενώνουν φωνές και σηκώνουν «τυφώνα» στις ΗΠΑ"

    https://www.el.gr/diethni/tramp-kai-kenenti-enonoyn-fones-kai-si/

    Άντε να δούμε και ΑΝ ισχύει το ορόσημο του 2025 !!

    Έρρωσθε και ΜΗΝ ρίχνετε τους κραδασμούς σας με την κούλα. Αν όλα πάνε σύμφωνα με τις παραπάνω ημερομηνίες (για εμένα ΝΑΙ !!), η κούλα ΔΕΝ βγάζει όχι τετραετία, αλλά ούτε διετία !!! Και ό,τι και αν επιχειρήσει να κάνει και να "περάσει" θα είναι ΑΝΟΥΣΙΟ.

    Trust the plan and be aware of the Sun (the real one).

    будьте здоровы, мои братья и сестры

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. MAL@KIES TOY PRONEWS :

    Εγκρίθηκε το παγκόσμιο ψηφιακό πιστοποιητικό του ΠΟΥ – Τι περιλαμβάνει – Όσα φέρνει η «Συνθήκη Πανδημίας» που ακολουθεί
    https://www.pronews.gr/kosmos/eyropaiki-enosi/egkrithike-to-pagkosmio-psifiako-pistopoiitiko-tou-pou-ti-einai-i-synthiki-pandimias-pou-akolouthei/

    MONO ΑΝ ΓΊΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤO ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΤΩΝ 194 ΧΩΡΏΝ ΠΑΓΚΟΣΜΊΩΣ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΎΩ ΌΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤO ....KAI ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΊ ΤΟΝ ΜAΙΟ ΤΟΥ 2024

    WHO = USA + BILL GATES !!! Πιστεύει κανείς ότι οι BRICS και το 82% του πλανήτη που είναι υπέρ των BRICS θα δεχτούν ένα ΞΕΧΩΡΙΣΤΙΚΟ όργανο τoυ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟY DEEP STATE & DAVOS FORUM;;;;;….ΌΤΑΝ ΒΡIΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠOΛΕΜΟ ΣTHN OYKPANIA ΕΝΑΝΤIΟΝ ΤΩΝ USA & DEEP STATE ;;;; !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΤΟ EΧΕΤΕ ΚΑΛA ΣΤΟ ΜΥΑΛO ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕYΕΤΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞHΣ !!!! :

      Όπως και στην περίπτωση του COVID θα περάσουν ΠΡΩΤΑ την πιθανή ΔΙΑΤΑΓH ΠΟΥ ΠΡEΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘHΣΕΤΕ ΠΡΩΤA ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥNΕ ΠΟΙA ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ !!!

      Αν συνειδητοποιήσουν ότι έχουν να κάνουν με υπάκουα πρόβατα θα προχωρήσουν στο δεύτερο πιο αυστηρό βήμα !!!!!

      Θυμηθείτε το 2020 και το 2021 τι έλεγε ο Κούλης στο CNN (Christiane Amanpour ) : “ Οι Έλληνες είναι υπάκουοι και δεν αντιστέκονται”…..
      και μετά από αυτό προχώρησαν στο δεύτερο βήμα: τα εμβόλια……και αν δεν ήταν για τους ανθρώπους των νοσοκομείων θα ήταν υποχρεωτικό για όλους

      ΚΡΑΤHΣΤΕ TO ΑΥΤO ΚΑΛA ΣΤΟ ΜΥΑΛO ΣAΣ !!!!!!

      Διαγραφή
  9. Καλώς ήρθατε στην Ευρώπη!
    https://twitter.com/RadioGenova/status/1673269299249664000
    ===
    Λαθρομετανάστες εισβάλλουν στην παραλία της Λαμπεντούζα ανάμεσα σε σοκαρισμένους τουρίστες.Σταματήστε την εισβολή.
    https://twitter.com/RadioGenova/status/1673634633248911367
    ====
    Στη Λιβύη, ένας στρατός 500.000 λαθρομεταναστών είναι έτοιμος να εισβάλει στην Ιταλία. Σώστε την Ευρώπη!
    https://twitter.com/RadioGenova/status/1673360489588326403

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Θυσιάζουν παιδιά", μαρτυρεί ο Ρόναλντ Μπέρναρντ πρώην στέλεχος της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ.

    https://rumble.com/v1ijv4n-91626071.html

    Ο Ρόναλντ Μπέρναρντ συνεργαζόταν άμεσα με τους κορυφαίους ανθρώπους της οικονομικής ελίτ, οι οποίοι ουσιαστικά κυβερνούν τον κόσμο. Ήταν πολύ καλός στη διακίνηση των τεράστιων χρηματικών ροών τους, με τέτοιο τρόπο ώστε κανείς να μην μπορεί να ανακαλύψει τις εγκληματικές πρακτικές τους. Κάποια στιγμή τον προσκάλεσαν να συμμετάσχει στις λειτουργίες τους στις εκκλησίες του Σατανά.
    Ο Bernard το έβρισκε διασκεδαστικό να βλέπει τις γυμνές γυναίκες και να απολαμβάνει τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Το επόμενο βήμα όμως τον συγκλόνισε: τον κάλεσαν να συμμετάσχει στη θυσία παιδιών.
    Ανακάλυψε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στα υψηλότερα οικονομικά επίπεδα του κόσμου μας είναι όλοι μέρος μιας θρησκείας που ονομάζεται Εωσφορισμός, όπου θυσιάζονται παιδιά.

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή