«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Summer Music by Marco De Sade !

 

 Άντε πάλι καλοκαίρι με τον Μητσοπούστη…

 

Έχουμε την ζέστη, μας σκοτίζει και τ’ αρχίδια ο μαλάκας και η συμμορία του…

 

Άλλα 4 χρόνια γκαντεμιά και νεοφιλελέ πουστριλίκι δεν αντέχεται…

 

Όπως και πέρυσι στο Διόδοτο, ένα μικρό διαλειμματάκι μουσικής να τεζάρουμε στο μπητσόμπαρο, να ξεχάσουμε τις εκλογικές νοθείες και να πάρουμε δυνάμεις…

 

Αφιερώνεται στους Ρώσους και στις Ρωσίδες που πολεμούν για την πατρίδα τους κόντρα στα ταφοδαιμονισμένα όρκ του ατλαντικού νεκροσυνασπισμού.

 

Да здравствует Россия.

 

Marco De Sade

 


 



 















16 σχόλια:

  1. Διόδοτε, δεν τα γράφουμε όλα στ' αρχίδια μας να αλλάξουμε χώρα;

    Να ανοίξουμε ένα κωλόμπαρο κάπου σε φοινικοπαραλία, να κάνουμε τα μπάνια μας, να πίνουμε τα ποτά μας και να παίζουμε μουσικάρες...

    Η κωλοζωή είναι μικρή γαμώ τον τάφο της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό σκέφτομαι εδώ και καιρό φίλε!
      Αλλά η Φωτεινή και η ΔΠ θα μάς βάλουν άγριο χέρι μόνο που το σκεφτόμαστε χαχα. Γι αυτές, εγώ κι εσύ και ο Εργοδότης και ο Μποτίλιας και ο Μεταξάς και αρκετοί εκ των σχολιαστών μας, υποτίθεται ότι είμαστε άνδρες πρώτης γραμμής, επί των επάλξεων!
      Κι εγώ πανάθεμά με είμαι σίγουρος ότι θα νιώσω μεγάλες ενοχές αν γυρίσω την πλάτη σε αυτή την πατρίδα. Θα διασκεδάζω με καλλίγραμα μωρά σε εξωτικές παραλίες.. Και μέσα μου η χαρά θα είναι μισή.
      Κι εσύ δεν πας πίσω.. Είσαι μια απ' τα ίδια.
      Εδώ λοιπόν..με τα γ-ίδια χαχαχα

      Διαγραφή
    2. Ποια πατρίδα; Σε λίγο δεν θα μιλάει κανένας Ελληνικά γύρω μας. Εμείς είμαστε η τελευταία παρτίδα. Η σκυτάλη είναι στο έδαφος και δεν νοιάζεται κανένας να την σηκώσει. Στο διάολο όλες οι μπασταρδοχυσιές που παριστάνουν τους Έλληνες. Γύφτοι, λάθρο, αναρχοάπλυτοι και πονηράκηδες που ψηφίζουν τον Μητσογλέντη. Μακάρι να πέσουν πυρηνικά και να γίνει ακατοίκητο το τσιφλίκι για 30.000 χρόνια...

      Διαγραφή
  2. ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ !!!

    http://enaasteri.blogspot.com/2023/06/blog-post_93.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεσσήνιος Αργοναύτης:
    Shit high and watch χαχαχαχαχα

    https://messinian-argonaut.blogspot.com/2023/06/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.youtube.com/watch?v=6T8ksKASZYw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαιρετώ σας,αλλά πολύ μαυρίλα και απογοήτευση βλέπω αιωρούμενη.Από μουσική πάντως σκίζετε,συνεχίστε τον αγώνα τώρα πρέπει το ηθικό να κρατηθεί ακμαίο.Καλή σας ημέρα ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μποτίλια στο Πέλαγος27 Ιουνίου, 2023 11:32

      Μονίμως, αγαπητέ φίλε, μετά από εκδήλωση καλπονοθείας καταγράφεται μια τελείως προσωρινή κάμψη των διαθέσεων. Αυτό όμως είναι από την μια μεριά αναπόφευκτο και από την άλλη πολύ χρήσιμο και αξιοποιήσιμο, διότι έτσι εκπνέει βαθμηδόν η εναπόθεση των όποιων ελπίδων για καλυτέρευση στον κοινοβουλευτισμό, ενισχύοντας το κλίμα για οργάνωση στην βάση, έξω από τα ελεγχόμενα συστημικά κομματικά στεγανά. Το κυριότερο πρόβλημα δεν είναι τόσο η προσπάθεια τού καθεστώτος να ελέγξει, ή να επιρρεάσει, άνωθεν με υπόγειους τοποτηρητές του κάποιες πρωτοβουλίες και σχηματισμούς, που μπορεί να εκδηλώσουν φυγόκεντρες τάσεις. Το πρόβλημα βρίσκεται κυρίως στην αγκύρωση τού συστήματος μέσα μας, χωρίς να μπορούμε συχνά να διακρίνουμε το βάθος αυτής τής διαδικασίας. Ο Κάρλος Καστανιέντα ανέλυσε στο βιβλίο του "Η Ενεργός Πλευρά τού Απείρου", τον τρόπο με τον οποίον οι εκπεσόντες δαίμονες έχουν μεταδώσει την νοοτροπία τους στους αντθρώπους. Ως δεσμώτες, δεν είμαστε φυλακισμένοι μέσα στο Μάτριξ, αλλά μάς έχουν χτίσει μέσα στα τειχώματά του. Για να επιτύχουμε την ρωγμή, είμαστε υποχρεωμένοι να αποκόψουμε κάποια μέλη τού νοητού σώματός μας. Αυτή η διαδικασία προσκρούει μοιραία σε ανάστροφους ψυχολογικούς μηχανισμούς. Μόνον εάν συμφιλιωθούμε με την ιδέα τού θανάτου μπορούμε να λειτουργήσουμε αποτελεσματικά.Και ο θάνατος δεν είναι μόνον φυσικός, αλλά μπορεί να απειλήσει τμήματα και περιοχές τής προσωπικότητάς μας, που θεωρούμε ζωτικής σημασίας για την ύπαρξή μας.Γι αυτό διακύρηξαν οι Δερβίσηδες το "άν δεν πεθάνεις πριν πεθάνεις, δεν θα ζήσεις" και ο Πλάτων χαρακτήρισε την ζωή μελέτη θανάτου. Η προσκόλησή μας σε στερεότυπα αποτελεί μια κρούστα, που εάν την σπάσουμε, θα φύγουν μαζί της και κομμάτια από τις νοητικές και συναισθηματικές μας σάρκες.
      Όμως η Βάγκνερ, τα μέλη και η ηγεσία της, πέτυχε τούς στόχους της, που δεν περιορίζονταν μόνον στην νικηφόρα επέλαση στα πεδία των μαχών, αλλά αποσκοπούσαν και στην εξυγίανση τού αμυντικού συστήματος τής Ρωσίας, επειδή ήσαν έτοιμοι να πεθάνουν και αποφασισμένοι γι όλα. Η διακινδύνευση που αποτόλμησαν, δεν αφορούσε μόνο την φυσική τους εξόντωση, αλλά θυσίασαν και την ψυχή τους, αμφισβητώντας τα πάγια ιερά και όσια, για τα οποία προηγουμένως έδιναν αιματηρές μάχες και δεχόμενοι την ρετσινιά τού προδότη. Απαιτείται μεγάλη αποφασιστικότητα, για να συγκρουστεί κάποιος με αυτό, που ο Καρλ Γιουνγκ ονόμασε "η σκιά μέσα μας". Η υπερβαση τού αυτονόητου, με το να στραφεί κάποιος ενάντια στις πολεμικές δυνάμεις, στις οποίες είναι ενταγμένος και υπηρετεί, σε φάση που η Πατρίδα κινυνεύει άμεσα και μέσα σε πλαίσια σαφέστατου αρνητικού συσχετισμού των δυνάμεων, συνιστά πορεία στο χείλος τού γκρεμού, με το ένα πόδι μέσα και το άλλο έξω. Όμως "ο θεός βοηθάει τούς τολμηρούς". Γι αυτό η ανδρεία, την οποίαν πραγματώνουν εξίσου οι συναγωνίστριές μας, δεν είναι συνηφασμένη μόνον με την συμφιλίωση με την ιδέα τού φυσικού θανάτου, αλλά αποτελεί παραχώρηση στην τρέλα. Για να επικρατήσουμε, δεν απαιτείται μόνον να πιστέψουμε στο θαύμα, αλλά καλούμαστε ταυτοχρόνως να δομήσουμε συστηματικά, βήμα προς βήμα αυτό, ως εκδοχή τής πραγματικότητος.

      Διαγραφή
  6. Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης η Κανέλλω η τζιβιτζιλού, με τους Κασιδιαρικούς Σπαρτιάτες χαχαχα
    https://www.el.gr/ellada/ayto-eipe-i-exalli-kanelli-gia-ton-kasi/

    Ε, να της αφιερώσουμε κι αυτηνής ένα τραγουδάκι:
    https://www.youtube.com/watch?v=n6Vjw2yWjWw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://www.ksipnistere.com/2023/06/%cf%84%ce%bf-%ce%be%ce%ad%cf%83%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bc%ce%ac%ce%b3%ce%b4%ce%b1%cf%82-%cf%86%cf%8d%cf%83%cf%83%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82.html (Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕς .ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΥΠΟΔΥΟΥΜΕΝΗ ΤΗς ΛΟΥΚΑ (αλλα απο την αναποδη ).ΤΟΣΗ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥς ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙ ΑΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΤΕΛΕΧΩς ΤΗς ΑΡΙΣΤΕΡΑς ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ .ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΗ ΠΛΕΟΝ .

    https://anatropitora.blogspot.com/index.html (ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ??)

    2 ο ΦΛΑΣ ΗΛΙΟΥ ΕΦΤΑΣΕ .θα βαραει μεχρι πεμτη και μετα το σαββατο φτανει το 3ο μεχρι δευτερα τριτη .

    https://www.triklopodia.gr/%ce%bf-%cf%85-%ce%b1-%ce%bc%ce%ae%ce%bd%cf%85%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%bf%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b7%ce%b3%ce%b5%cf%84%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%80%ce%b1/ ΑΟΡΑΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧ ΟΙ ΟΥΑ συμβουλευουν να περιμενουνμε γιατι να κομματα που μπηκαν (τα 3 νεα αρχιδια ) χρειαζονται χρονο γι να μαθουν να κυβερνουν .αχχαχαχαχαχαχαχαχ.ΟΙ ΟΥΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΕΛΟΙΟΙ (ηταν ανεκαθεν αλλα στην αρχη πομολογουμενως ηθελες κα τους πιστευες ..αλλα πλεον ειναι ξεκαθαρο ποσο συστημικοι και με αντεντα καθοδηγησησ κοινης γνωμης στα σοσιαλ.)

    https://www.youtube.com/watch?v=cjqkblAsezo (και η φλογα ορθοδοξιας αρχιζει τις μελλοντολογιες με 777 ωρες θα γινει κατι καλο αχχαχαχαχχα)777/24=32,375 ημερες (σαββατο προσ κυριακη 29-30 ιουλιου (χςρισ να μετραμε την 27 )με το περιμενε θα μας θαψουν ολους ...

    δεστε χωνες σας το ξαναλεω .Πρεπει να βιαστουν περισσοτερο τωρα που απετυχε το πραξικοπημα σια στην ρωσσια ..και δεν εχουν κατι να κερδισει χρονο στην κοινη γνωμη /Πρεπει να εφαρμοσθει η αλλαγη οικονομικου προφιλ του δυτικου κοσμου και αυτο γινεται ΜΟΝΟ με καταρρευση του παλιοτερου συστηματος και ειναι ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ του νεου ρεσετ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διός Κούρος27 Ιουνίου, 2023 13:25

      Φίλε Pananas,

      Ο πραγματικός πόνος δεν απέχει πολύ απο τη γελοιότητα. Μιλώ για τη Μάγδα Φύσσα. Ως γονιός, σε ένα βαθμό καταλαβαίνω τον ανείποτο πόνο της απώλειας του παιδιού της. Όμως ΔΕΝ μπορώ να κατανοήσω απο που αντλεί το κουράγιο να πράττε έτσι, μετά απο τόσο μεγάλη απώλεια. Απλά το αναφέρω χωρίς να κατακρίνω.

      Αυτά τα flash του Ήλιου είναι σαν να ξυπνάς το πρωί και να θες μια ρουφηξιά καφέ για να ξυπνήσεις. Μετά απο λίγο λειτουργείς κανονικά. Το γεγονός είναι σίγουρο. Το πότε είναι άγνωστο.

      Όσο αφορά τα γεγονότα στη Ρωσία, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν παίρνει "χαμπάρι" τι παίζεται και κυρίως ΠΩΣ παίζεται. Είμαστε "γατάκια" μπροστα στο σκάκι.

      Δέστε ζώνες. ΣΥΜΦΩΝΩ 100%. Πριν τις δέσετε, κάντε έναν κόπο και μαζέψτε ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ. Το φωνάζω σε πολλά σχόλια. Μόνο με μια μικρή αυτάρκεια σε τροφή θα είστε σε θέση να ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙΤΕ.

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    2. μπορω να καταλαβω τι λες μιας και ειμαι και εγω γονιος .Αλλα το εχει ξεφτυλισει .τοπαλουδη , γρηγοροπουλαιοι , τα δυο παιδια που σκοτωθηκαν εξω απο τηα γραφεια της χα καιτοτε χαιροταν η φυσσα ..ο κρητικος που εχασε το παιδι του η μανα της μυρτως (που τωρα πολιτευθηκε ) ολο ι αυτοι δεν ειχαν ψυχη.?αγαπαγαν λιγοτερο τα παιδια τους ?Αλλα ξερω οτι τα τσεπωνε για να κανει δραμα στις δικες.Γουυσταρε να κανει δραμα στις καμερες και το ενδιαφερον στις πορειες των αντιφα .Ειχε θση στην αριστερα απο παλια //ΚΑτανοω , λυπαμαι κιολας γιατι κανεις δεν αξιζει να χανει το παιδι του οσο καφρος και εαν ειναι .Αλλα ειναι η μονη που κανει ολα αυτα .τωρα για τα παιχνιδια , που αναφερομαστε , παγκοσμια ειναι και οχι μονο εγχωρια .Ειναι φιλε ξεκαθαρο τουλαχιστον οτι εμεις θα φαμε στην μαπα την μαλακια .ζωνες και μαξιλαρακια και αποθηκες και καβατζες(1 - 3 μηνες ) και ποοολυ πνευματικη εργασια γι ανα αντεξετε το στρεσσ που θα εμφανιστει
      τα φλας (εγιναν 3 μεσαι προσ μεγαλα )το ενα πρσ την μερια μασ τα αλλα υπο γωνια επηρρεαζουν και ζωντανους οργανισμου αλλα και την ευρυζωνιακη υγεια,τηλεφωνιας και κυκλωματων που υπερφορτιζονται ...(βλ.μπαταριεσ κινητων και αμαξια ηλεκρικα )σε αλλουσ ειναι ζομπικη (μερικοι ειναι μονμα ετσι )η επιπτωση και νυστα ολη ημερα και αλλοι υπερ διεγερμενοι και κρασαρουν ανα διαστηματα .(και αυτα ειναι ΓΕΝΙΚΟΤΑΤΑ για να μην παρεξηηγηθουμε )ΜΑΡΚΟ παπαρα ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΚΟΜΗ .Κωστα για αλλη μια φορα μπραβο για τη δυνατοτητα που δινεις σε ολους να γραφουν και να μοιραζονται πληροφοριες .

      Διαγραφή
  8. Το ευχαριστο ειναι οτι ο πλανητης αγκομαχα πριν την γέννα.
    Δεν ειναι δικο μας , πλανητικο ειναι και γουσταρω , γουσταρω πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμεις απλα γ@μιωμαστε αρχηγου προεξαρχοντος ( που σερνει τον χορο )
    Οι α ληθη νοι ανθρωποι οπως ολοι εμεις εδω ειμαστε ορθιοι σε αναμονη οπως ακριβως περιμενε ο αγιος Πουτιν τον μ@λακα να κάτσει πανω στον ορθιο λουτσο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως όλοι εμείς εδώ πιαστήκαμε στον ύπνο καθώς δεν πήραμε είδηση πως
      όρθιοι, σε γλυκιά αναμονή,
      Οι άγιοι Σβαμπ και G.A.P. περίμεναν τους μ@λ@κες που εθελοτυφλώντας κάτσανε, μετά χαράς, πάνω στον όρθιο λούτσο τους;

      N.K.

      Διαγραφή
  10. Αγόρασα βιολογικό καλαμπόκι για τις κοτούλες
    και θα φτιάξω ενα καζάνι ποπκόρν...

    Συμβουλή: χαλαρώστε, οι Έλληνες πάντα ήμασταν λίγοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή