«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Η ολλανδική κυβέρνηση εγκαινιάζει τη "Μεγάλη Επαναφορά" με το σύστημα εξαγοράς αγροτών, καθώς χιλιάδες αντιμετωπίζουν το κλείσιμο της επιχείρησης.

 ΑΥΤO ΘΑ ΣΥΜΒΕI ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛAΔΑ ΜΕΤA ΤΙΣ ΕΚΛΟΓEΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΛYΤΕΡΟ ΜΑΘΗΤH ΤΟΥ KLAUS SCHWAB ……τον MR KOYLIS


 

 Η ολλανδική κυβέρνηση εγκαινίασε το πολυαναμενόμενο πρόγραμμα εξαγοράς αγροτών τύπου Great Reset.

Τον περασμένο μήνα η ΕΕ έδωσε το πράσινο φως στις Κάτω Χώρες να αρχίσουν να εξαγοράζουν χιλιάδες επιχειρήσεις αγροτών σε μια προσπάθεια να ανταποκριθούν στην εντολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους κλιματικούς στόχους.

Το πρόγραμμα, το οποίο ξεκίνησε τη Δευτέρα, θα μπορούσε ενδεχομένως να δει πάνω από δέκα χιλιάδες γεωργικές φάρμες να κλείνουν για πάντα για να ευθυγραμμιστούν με την πράσινη ατζέντα της ΕΕ.

 

Έκθεση Breitbart: Μετά από χρόνια πολιτικής διαμάχης, η κυβέρνηση των Κάτω Χωρών ξεκίνησε το πρόγραμμά της για την εξαγορά γεωργικών εκμεταλλεύσεων που δεν συμμορφώνονται με το σύστημα Natura 2000 της ΕΕ, το οποίο υποτίθεται ότι αποσκοπεί στην προστασία περιβαλλοντικά ευαίσθητων περιοχών.

Το πρόγραμμα εξαγοράς θα επηρεάσει αρχικά περίπου 3.000 ιδιόκτητα αγροκτήματα τα οποία θεωρείται ότι εκπέμπουν υπερβολικά πολύ άζωτο.

Από τον επόμενο μήνα, οι αγρότες θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση εξαγοράς, η οποία θα καθορίζεται στο 120% της αξίας της εκμετάλλευσης. Εκτός από τις γεωργικές εκμεταλλεύσεις με τις μεγαλύτερες εκπομπές αζώτου, η κυβέρνηση θα προσφέρει επίσης εξαγορές σε γαλακτοπαραγωγούς, χοιροτρόφους και πτηνοτρόφους που θα κλείσουν τις εκμεταλλεύσεις τους με αντάλλαγμα μια πληρωμή ύψους 100 τοις εκατό της αξίας της φάρμας τους. Αναμένεται ότι περίπου 8.000 αγρότες θα είναι επιλέξιμοι για το δεύτερο πρόγραμμα, αναφέρει ο ολλανδικός δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας NOS.

Συνολικά, η κυβέρνηση έχει διαθέσει 1,4 δισ. ευρώ για την κάλυψη των δύο προγραμμάτων. Το πρόγραμμα εξαγοράς, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τον ερχόμενο Απρίλιο, θα παραμείνει προς το παρόν εθελοντικό, ωστόσο η ολλανδική κυβέρνηση έχει ήδη προτείνει ότι εάν η απορρόφηση δεν είναι αρκετά μεγάλη, μπορεί να αναγκαστεί να επιβάλει υποχρεωτικές εξαγορές.

Η ομάδα αγροτών Agractie εξέφρασε την ανησυχία της για την έναρξη του προγράμματος, λέγοντας ότι ενώ έχει ανοίξει ένας δικτυακός τόπος που επιτρέπει στους αγρότες να δουν αν είναι επιλέξιμοι για εξαγορά, οι άλλες επιλογές, όπως η μείωση των εκπομπών, δεν εξηγούνται επί του παρόντος, πράγμα που σημαίνει ότι οι αγρότες δεν μπορούν να κρίνουν με ακρίβεια ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσουν.

Η κίνηση να κλείσουν δυνητικά χιλιάδες εκμεταλλεύσεις στην Ολλανδία, παρά τη συνεχιζόμενη επισιτιστική κρίση, θα μπορούσε να έχει σημαντικό αντίκτυπο και σε άλλες χώρες, δεδομένου ότι η χώρα είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγέας κρέατος στην Ευρώπη και ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς γαλακτοκομικών προϊόντων στον κόσμο.

Ωστόσο, υπήρξε ευρεία απόρριψη της πράσινης ατζέντας της κυβέρνησης, με τους αγρότες να έχουν ξεκινήσει διαμαρτυρίες με τρακτέρ μεγάλης κλίμακας σε όλη τη χώρα τα τελευταία δύο χρόνια, οι οποίες έχουν κλείσει αυτοκινητόδρομους και κρίσιμες υποδομές.

Η δυσαρέσκεια κατά της παγκοσμιοποιημένης κυβέρνησης είδε επίσης το λαϊκιστικό Κίνημα Αγροτών-Πολιτών (BBB) να κατακτά τη νίκη στις εκλογές για τη Γερουσία και τις τοπικές εκλογές νωρίτερα φέτος, και να γίνεται το μεγαλύτερο κόμμα στη χώρα, αφού προηγουμένως κατείχε μηδενικές έδρες. Ωστόσο, η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση συνασπισμού του πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετή υποστήριξη για να παραμείνει στην εξουσία προς το παρόν.

Ορισμένοι αγρότες έχουν ήδη εκφράσει ότι δεν έχουν καμία πρόθεση να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εξαγοράς και σκοπεύουν να διατηρήσουν την ιδιοκτησία τους. Ένας αγρότης γαλακτοκομικών προϊόντων και πουλερικών, ο Έλτον βαν Γκίνκελ, δήλωσε στην ενημερωτική εκπομπή Nieuwsuur: "Πάνω από το πτώμα μου. Θα προχωρήσω, ακόμη και αν είναι με δύο αγελάδες".

 

thepeoplesvoice.tv 

 

 

 

1 σχόλιο:

  1. Στην Ολλανδία, χώρα των τέως Ιπτάμενων Ολλανδών, επικρατεί η λατρεία της Άννας Φρανκ, γόνου τραπεζικής Οικογένειας της Γερμανίας.
    Τράπεζα Φρανκ πτωχευσάσης το 1929 με το γνωστό κράχ.
    Η βασιλική οικογένεια της ίδρυσε την λέσχη Βίντεμπουργκ από το ομώνυμο ξενοδοχείο.
    Άγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή